Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
De hát megnézve a videókat, tutira dslr, vagy dof adapteres kamera, de inkább előbbi.
Igen, a forgatáson készült fotókon látszik a gép az obival a kezében... meglepő: [link]Nagyon érdekes a szemlélet, amivel készíti ezeket az "összefoglaló zenés videoklip"-eket. Hú, hát gyerekek, a Matyi és Annit rendesen megkönnyeztem. Nagyon érzi. Van olyan videója is, amire azt mondanám, hogy nem kapta el a megfelelő pillanatokat, de ott valószínűsítem, hogy egyszerűen nem voltak, vagy nem voltak olyanok a körülmények...
Első pillantásra azt gondoltam, a honlap olyan borzalmas, hogy ez biztosan valami pancser videós lesz, aki nem igényes a munkájára, de aztán a videókat elnézve egész más lett a véleményem.
Érdekes, mintha identitászavarral küszködne, mert hol esküvői videókról beszél (pl. a menüben), hol filmekről (rákattintva a menüpontra).
Az oldal alján a híreket is érdemes elolvasni, pl. "Fotó, amin utólag állíthatsz fókuszt!": [link]
A galambos fotón konkrétan lepetéztem!Tutira ez a jövő!
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest