Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GD
őstag
elképzelésem sincs mit csinál egy vírus linux-on és hogy hogy jut be?... rendszergazdai jogosultságok híjján főleg egy linux filerendszeren
sztem alapelvek betartása mellett nincs ilyesmire esély
az exploitok meg ha jól tudom csak elavult verziókon tudnak élni, aki rendszeresen frissít az nem futhat bele sűrűn..persze egy lyukas tűzfal és egy rendszergezda jogosultságú szervíz feltörésével már lehet alakítani, de az nem a linux hibája
sztem a legpotenciálisabb veszélyforrás linuxon az emberi tényező...
minden mást városi legenda közé sorolok, de ha van vmi értelmes cikk vagy tanulmány erről szívesen elolvasom, mert ugye, mindig tanul az ember..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest