- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én úgy tudom, hogy export után frissül. és direkt abból a terminálból indítottam, amelyikben exportoltam (máshonnan nem sok értelme lett volna...)
de újabb probléma: a feliratok is rosszak lettekmindenféle hülye karakterek, meg szóössze-esések vannak benne. régebben ez is jó volt. próbáltam, nem a fontok miatt, mert újonnan az mplayer oldaláról leszedett fontokkal se megy. valahol a nyelv-beállításokkal lesz itt a gond, még keresgélek.
mod: megvan a megoldás, ha beválik, leírom.
elvileg az újrafordítás megoldotta... csak épp az xv output nincs benne. anélkül meg elég érdekes. a nyelveet ugyanis fordításkor kell megadni
mod2: fééélelmetesen elszúrták a feliratkezelést... most már csak ttf fontot fogad el a gmplayer, az mplayer megy tovább a ''rendes'', hozzá készített fonttal is. de legalább pár dev csomag feltelepítése után megy rendesen a mplayer is.
költői kérdés: mi a túróért szedi le az apt-get dist-upgrade azokat a csomagokat, amik semminek nincsenek útban?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest