Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
de sem mplayer, se totem, se realplayer, semmi nem tudja nekem lejátszani a microsoft asf/asx online videostreameket
ez az én problémám, gondoltam megpróbálom egy emulált media playerrel... hát nem jött össze
azt nem értem, hogy miért nem tudták eddig rendesen megcsinálni, hogy linuxos progi is le tudjon játszani ilyeneket... valaki szerint mert a MS titokban tartja a fájlformátum részleteit
csak akkor meg az összes windózos nem-MS program hogyan tudja lejátszani - nekik elmondják?
már régóta keresem a megoldást, de nem jön össze...
Aktív témák
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez az én problémám, gondoltam megpróbálom egy emulált media playerrel... hát nem jött össze
csak akkor meg az összes windózos nem-MS program hogyan tudja lejátszani - nekik elmondják?