Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam #166348 üzenetére
rajtam kívül még volt olyan vadbarom, akik a margit meccsre tett gólszám over-eket?
Nem ekkora vadbarom csak te vagy.
Mert nem tanulsz...
Pedig pár éve hasonló volt, adta valamelyik kanáli is idehaza... elment a Real idegenbe első meccsen valami sokadrangú társasághoz kupameccselni a Zs csapattal és 80 percig képtelenek voltak betalálni, akkor küldte be az edző Benzemát és beszenvedtek 1, azaz egy gólt és lett 0:1...
Most ha nincs a két tizi még tán sima 0:0 is lett volna...
Spanyol kupa oda-visszavágós, így tökmindegy, mi van az első meccsen, főleg idegenben, ha otthon lehet javítani. Persze egy első osztályú ellen már nem a ZS állna ki, de alsóbbak ellen még tán a pályamunkások is a kispadon ülnek...Más kategória egy német kupa, ahol csak 1 meccs van, így aki kupát akar nyerni, ritkán mellőzheti a nagycsapatot...
Vagy az angol Fakupa, ott is egy meccs van, csak ha az X akkor van visszavágó... de már ott is csak valahol a
16 közöttig, onnantól már ott is egy meccs van pár éve, mert túl sok volt az éves meccsszám: ligakupa, FAkupa bajnoki satöbbi és elég nehéz volt egy X utáni visszavágóra időpontot találni...1 órán keresztül próbáltam stream-et keresni - nem figyeltem ma, de a Prón nem volt élő közvetítése?
Amúgy ha a szokásos és természetesen könyvjelzőzött helyeken nem találok, akkor guglizok: fuenlabrada real madrid live stream... valahol valamit mindig sikerül keríteni... streamgaroo vagy a vipbox.nu ahol először kezdek keresgélni, persze nem magyar egyik sem logikusan -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #166347 üzenetére
nekem minden jól volt beírva, mégis szarakodott. aztán rájöttem, hogy a születési hely-nél ki kell tölteni.
Tehát mégsem volt minden jól beírva.
mert nem jelezte semmi
Ja meg nem csilingelt és nem villódzott az egész kép.
Oda volt írva a példa... az is el lett mondva, hogy hajszálpontosan ahogy a kártyán van.normális oldalakon kiírja hogy mi rossz, ki is emeli pirossal
Oda agyhalottak is képesek regelni.
De az sincs messze ettől az állapottól, aki a Próét képtelen helyesen kitölteni...
Most gondolj bele, mekkora probléma lett volna, ha még captcha is lett volna.Te is megkapod a tippmixpro gyógyegér matricát.
Ki a következő?
-
szab.tam
nagyúr
újra hajháló!
rajtam kívül még volt olyan vadbarom, akik a margit meccsre tett gólszám over-eket?
1 órán keresztül próbáltam stream-et keresni, de feladtam,
de talán jobb is, hogy nem találtam.
Nem mertem direk linket kérni, mert folyton leoltjátok a csirkék fejét...***
már csak 5 gól kell, és van rá kb. 10 perc......
-
Aventador91
őstag
válasz
expander #166339 üzenetére
nekem minden jól volt beírva, mégis szarakodott. aztán rájöttem, hogy a születési hely-nél ki kell tölteni.
csak ugye a hiányzó dolgokat kiemelte piros kerettel, fszom se gondolta hogy a születési hellyel szarakodik, mert nem jelezte semmi. normális oldalakon kiírja hogy mi rossz, ki is emeli pirossal stb. itt nem.. -
Nektek csinálja a tippmixpro, hogy egy esemény vége után, ami nyert, azt írja rá, hogy vesztes pirossal, de ha kinyitod a részleteket, ott meg zölddel ott van, hogy nyertes?
Tök idegesítő. Pár perc után átvált nyertesre és jóváírja a pénzt, csak hirtelen megijedtem, hogy dehát én elvileg nyertem, miért vesztes... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
juliabrilke #166344 üzenetére
Én is így gondolom.
-
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #166343 üzenetére
Azért az a fazon hiába kicsit koros még van bőven energia benne.
Szerintem simán még beleférne valamelyik "nagyobb" csapatba is. -
LyonnaisFan1
őstag
Na a balmazt most kene hosszutavra megfogadni ugy, hogy bentmarad.
Targoncas Coulibalyval erosodtek, salas feri kihozza belole a golkiralyt
-
itachi94
tag
Eddig jó ez a nap. Már csak maccabi és gasquet kell és akkor még jobb lesz. Fucsovics elég könnyen jött
-
törölt tag
Egy Real szelvény:
Real 1. fi. & Real kosár & Real Sociedad = 2,5x
-
yogibear
addikt
válasz
expander #166339 üzenetére
igy viszont mar elfogadta
erről beszéltem... tuti hogy a nagy többség akinek elsőre másodikra nem fogadta el, az is ugyanígy benézett valamit... akár csak egy karaktert...
hajszálpontosan úgy kell mindennek az űrlapon szerepelnie, ahogy a szigen meg a lakcímkártyán...
pl. nekem is át kellett írnom a születési helyet olyan formára, ahogy a szigen van, mert a regkor csak a várost írtam be... csak persze hiába van odaírva példaként is, akkor sem figyelnek rá sokan...Igen kevesen lehetnek, akik tényleg mindent hajszálpontosan gépeltek be és mégsem fogadta el az automata... nekik viszont esetlegesen más ügyintézéskor is lehetnek problémáik, hogy a kártyán szereplő adatok nem stimmelnek a nyilvántartással...
-
expander
senior tag
A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvany a nyilvántartásban. Kérjük ellenőrizd az adataidat!
most direkt megcsinaltam odafigyelve, es nem jo
nem mintha olyan sokat vesztenek vele, de azert erdekes...
szerk.: haha, sajat nev, anyja neve ilyenek ki voltak toltve alapbol, azt nem is neztem, viszont edesanyja szuletesi nevnel nem volt beiirva a 2. keresztneve, ami viszont a szemelyimen rajtavan, igy viszont mar elfogadta
-
yogibear
addikt
válasz
pilóta #166337 üzenetére
ahogy írod, pontosan...
Szeged I van írva, bármit jelentsen is az a római egyes
körzetet vagy kerületet... Bpestnél pl. a kerületet, csak ott meg nem rómaival írták a szigre, hanem arabs számmal... gondolom azért, mert a 23 csak két karakter míg a XXIII meg öt, ezért... -
válasz
expander #166336 üzenetére
Arra figyelj, hogy pontosan, betűről-betűre ugyanazt írd, mint az iratokon van. Nekem például anyám neve el van írva a központi rendszerben és az igazolványomon is, á helyett a-val van írva a vezetékneve, és csak így fogadta el. A születési helyem például Szeged, de az nem jó, mert az iraton Szeged I van írva, bármit jelentsen is az a római egyes, csak így fogadja el.
-
yogibear
addikt
válasz
#38464487 #166332 üzenetére
Kitöltöttem és utána nem engedett fogadni.
Nem lehetett újra megpróbálni? Nem írt ki semmit, engedett tovább lépni?
Mondjuk lehet, akkor még erősen be volt borulva agyába a rendszer, a fene tudja, mit művelt.
Én ezért vártam ezzel addig, míg simán enged belépni...Akkor nem marad más, mint megvárni a biodroidokat, hogy manuál leellenőrizzék...
Fércbúkjukon is sokan panaszkodnak rá, hogy lassú a fotós beazonosítás...Nem is próbáltad azóta újra az elektronikust az oldalukon? Csak egy ötlet...
-
pohár
félisten
faszom a Romába, hogy nem tudtak egy szaros hendit kihozni egy retekdomb Crotone ellen, pedig minden más jött szépen
-
yogibear
addikt
válasz
#38464487 #166326 üzenetére
de mi a facér' nem töltöd ki helyesen az online-t?
akkor semmi szükség elküldözgetni a fotókat meg egyéb fasságok... az időbe telik, míg a biodroidok végignézik ellenőrzik... mert nem kevesen vagytok, aki nem volt képes online ellenőriztetni... rengetegen rínak a facbúkjukon is...vagy csak valami ideiglenes menekült igazolványod van vagy mi a tosz?
-
törölt tag
Lazio & Napoli jött ahogy kell
-
itachi94
tag
Ahogy nézem mind a 2 mixen 1 meccs ment el
-
törölt tag
Mostmár a tököm kivan velük.
2 napja ez van......
-
yogibear
addikt
Tottenham véletlen 1/2 51-ért rakta valaki?
-
itachi94
tag
Hát ez a mai nap kuka . De már meg vannak a holnapi meccsek , majd feladom még gyorsan meló előtt
Maccabi Győz,NZ Breakers győz , Seoul Knights győz , Fucsovics győz , Gasquet győz !!!
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #166322 üzenetére
nem is néhányra... délamcsi kupa usa bajnoki, kosár...satöbbi...
reggel 7:30-ig 00:00-tól 17 darab meccset számoltam....
Azt kell mondjam, kezd fogadóirodára hasonlítani a Pró... -
yogibear
addikt
Azt azért a Pró javára kell írni, hogy már van élő közvetítés is...
most pl az összes olasz A, belga 1, a Celtic..de van kosár és tenisz is.... ráadásul egérmozi mérethez képest teljesen tiszta és korrekt minőség, legalábbis a Celtic és a Roma meccsébe belenéztem, semmi baja képnek...
Az oldal alapfelépítése továbbra is szar, ha másik meccsre akarsz váltani vissza kell menni az élő listához és ott kiválasztani...
a bet megoldása lenne célszerű, ha valaki élőzni akar, akkor lássa az összes élőt oldalt... -
zolynet
veterán
Ég a Hertha.
Már egy fos Köln is megfogja...nagyon elvesztették a fonalat. -
-
djculture
félisten
Nekem nem kellett mást csak megadni a személyi meg a lakcím kártya számát..
-
törölt tag
Ma 2 szelót raktam:
1,
Eibar - Celta Vigo V 2,40
Tours - Nantes -V 1,90
össz: 4,48, 10k2,
RB Leipzig - Bayern München 1X - 2,15 , 10k -
Diaspar80
újonc
válasz
Tótotto #166310 üzenetére
Szia. A másik oldalon hónapok óta nem volt semennyi pénz az egyenlegemen. Tegnap összevonták a két oldal egyenlegét, így ott is azt az összeget mutatta mint a sportfogadáson, tehát kb. 2 ezret. Mivel nem tudtam fogadni az oldal miatt, így unalmamban feladtam pár puttót, de buktam mindet, így bementem 2 ezer alá. Tegnap a nap végén ugyan azt az összeget mutatta mind a két oldalon, csak tippmixpro-n nem volt egyetlen elérhető fogadás sem, hiába engedett már este be. Ma felmentem, erre 10 fölött vagyok, de sehol nem mutat nyereményt, csak a tranzakcióknál egyéb jóváírásokat, de azokat sem tegnapra, hanem még 23-ra.
-
Diaspar80
újonc
válasz
#38464487 #166302 üzenetére
Ma végre beengedett az oldal és nem kis meglepetés ért. Amikor utoljára bent voltam, kevesebb mint 2 ezer volt az egyenlegem, most 10 fölött van. Ha nem a fogadásaimat listázom ki a naplónál, hanem a pénzügyi tranzakciókat, akkor 23-ra egy csomó egyéb jóváírást hoz. Szóval 23-án egy csomó pénzt jóváírtak a számlámon, csak nem tudom hogy miért, annyit írnak a megjegyzésnél, hogy "egyéb jóváírás". Most ezt minek véljem? Szándékos, vagy valamit nagyon benéztek? Úgy kb. 9 ezret írtak jóvá a semmire. Fogadni is engedett ezzel a pénzzel, nyertem is vele, azt is jóvá írta, tehát ténylegesen az egyenlegemen van a pénz, nem csak elírás. Csak vajon ez rajta is fog maradni, vagy majd utólag levonják? Egyrészt örülök, másrészt hogy merjek így fogadni, nyerek pár ezret, azután majd utólag mindent elvesznek, mert valamit jogtalanul utaltak ki? Legalább írtak volna valamit, hogy ez valami kompenzálás, vagy tudom is én mi, de ez így elég érdekes helyzet.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #166306 üzenetére
ahogy a kártyán van
nekem a személyié így néz ki (persze nem a valódi számot írom)
123456XY
a lakcímé meg:
123456 XYVagyis nálam 6 szám és két betű, csak a szigé egyben, a lakcímnél meg van köztük egy szünet
A születési helyet meg úgy, ahogy a szigen van meg az oldalon is a példában, vagyis például:
Budapest 09 (Magyarország)kártyán végig nagybetűvel van, de ott elég volt így, ahogy itt írom... csak az első betű naggyal elfogadta úgy is.
Csak pont úgy kell írni, ahogy a szigen van... ha az oldalon a regeléskor nem úgy adtad meg, hanem mondjuk csak annyit, hogy Budapest, akkor azt javítani kell, engedi...Ha jól tudom, bekötötték őket direktbe az okmánynyilvántartásba, így ha az igazolványszámok stimelnek, pontosan vannak beírva, akkor azonnali az azonosítás...
Így már a rezsim az is tudja, ki tipszmixül. -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #166306 üzenetére
nagynehezen összeszenvedtem, most meg fényképeket kér.. a fszom fog szórakozni ezzel, csak 500ft van fent, gondoltam elszórom, de szarom le. többet soha tippmixfos
-
Aventador91
őstag
-
yogibear
addikt
válasz
#38464487 #166302 üzenetére
De mi a toszért kellett nekik még elküldened fényképen? Hogy egy arcot is társíthassanak az accod mellé?
Ha hibátlanul töltöd ki az adatlapot, simán továbbenged...
szigszámot meg lakcímk számot amúgy is meg tudják szerezni a már megadott címed meg bankszámlád alapján...
Más meg nem kell hozzá...
A feltöltéssel meg a fizimiskádat is megmutatod nekik. sok gyógyegér meg ott röhög rajtad.
Aztán nagy röhögés közepette meg elfelejtenek azonosítani... ezért tart az napokig... -
-
törölt tag
Tippmixpro Tegnap ota nincs elfogadva a okmányaim.
2000 ft volt a számlámon tegnap. Ma reggel belépek 7000 ft van a számlámon.
Érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest