Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
expander
üzenetére
igy viszont mar elfogadta
erről beszéltem... tuti hogy a nagy többség akinek elsőre másodikra nem fogadta el, az is ugyanígy benézett valamit... akár csak egy karaktert...
hajszálpontosan úgy kell mindennek az űrlapon szerepelnie, ahogy a szigen meg a lakcímkártyán...
pl. nekem is át kellett írnom a születési helyet olyan formára, ahogy a szigen van, mert a regkor csak a várost írtam be... csak persze hiába van odaírva példaként is, akkor sem figyelnek rá sokan...Igen kevesen lehetnek, akik tényleg mindent hajszálpontosan gépeltek be és mégsem fogadta el az automata... nekik viszont esetlegesen más ügyintézéskor is lehetnek problémáik, hogy a kártyán szereplő adatok nem stimmelnek a nyilvántartással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs