Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
expander
üzenetére
igy viszont mar elfogadta
erről beszéltem... tuti hogy a nagy többség akinek elsőre másodikra nem fogadta el, az is ugyanígy benézett valamit... akár csak egy karaktert...
hajszálpontosan úgy kell mindennek az űrlapon szerepelnie, ahogy a szigen meg a lakcímkártyán...
pl. nekem is át kellett írnom a születési helyet olyan formára, ahogy a szigen van, mert a regkor csak a várost írtam be... csak persze hiába van odaírva példaként is, akkor sem figyelnek rá sokan...Igen kevesen lehetnek, akik tényleg mindent hajszálpontosan gépeltek be és mégsem fogadta el az automata... nekik viszont esetlegesen más ügyintézéskor is lehetnek problémáik, hogy a kártyán szereplő adatok nem stimmelnek a nyilvántartással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Crimson Desert
- Arc Raiders
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest