Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Én egy Bencic Kerber Murray Kyrgios-t játszanék ebből a 2.és a 4. talán az 1+3 tuti
-
!Tupac!
tag
Na kis kihagyàs után ma tenni kéne valamit... Egy Nyíregyháza+Grasshopeers+Partizan triumvirátuson agyalok... Vélemény?
-
pohár
félisten
Mets -1,5 & Blue Jays under 8,5, külön mentek 1-1 ezressel, plusz Grasshopper DNB & Rosenborg csapat over 2,5 2500-zal, de kezdő után lehet a Rosenborg overje all ines lesz
-
jpm
senior tag
Lassan ideje lenne megtenni az első papíros mixem 08382 Fredrikstad - Sogndal Döntetlen

-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szállitó
üzenetére
Hullámzások mindenhol vannak, olyan nincs hogy mindig minden egyes hónap plusz legyen állandóan. Aki folyamatosan játszik, és ezt mondja hazudik. A lényeg hogy szépen tudj játszani kell hozzá bőven tőke. Várom is mikor csíp be a puttó 1000-es téten telibe 10 milláért...

Illetve nem kell offba raknod, hiszen témába vág...
-
szállitó
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát igen különbözőek vagyunk nekem az egy milla az évi fizetésem ha lenne tőkém és tudnék úgy játszani hogy havi 5-8% + és kijönne a havi
100.000150.000 re én se dolgoznék de náam nagyon hullámzik a játék vannak jó hónapjaim amikor nyerek folyamatosan de aztán jön egy rossz széria és bukta minden mivel alapból nyomorgok a nyereményem általában felélem mert kicsit többet engedek meg magamnak mint alapból lehetne így ha visszamegy a nyereményem akkor az általában már kemény mínusz és akkor jön az hogy Kuss van 2-3 hónapig vagy egy félévig.de mivel nincs tőkém így egyre jobban kezdek arra rájönni feleslegesem játszom, sőt teljesen feleslegesen élek mert így ennek hosszútávon semmi értelme.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szállitó
üzenetére
Ha van hozzá bőven tőkéd, és ha okosan játszol, nem vagy tilt érzékeny meglehet belőle élni. Viszont kinek mi a meglehet belőle élni fogalom...Nekem pl ha lebontom az 1 éves tiszta profitom ami jó pár éve ~1 milla körül mozog kb akkor azt csak fizetés kiegészítésnek tudom elkönyvelni. Viszont ismerek olyat aki azt állítja ebből él és havi 40 ezer pluszba jön ki ha lebontja az éves profitját. Én pl hogy ebből megéljek biztonságosan kellene vagy 15 milla forgótőkémnek lenni, abból talán azt mondom egy év alatt lehetne csinálni ~4 milla tisztát.
Az átlag fogadók meg azért nem haladnak sehová mert kis befektetéssel akarnak sokat nyerni, ami nagyon minimális százalékban jön, itt a csoportba is van egy halom ilyen.
-
szállitó
senior tag
válasz
Atti1112
üzenetére
Én ismerek egy embert az eképpen él meg a játékból évekbe telt míg a saját maga szabta határokat be tudta tartani 2.000.000.- val játszik a tét 20.000.- 100 egység a játéka van és amit gondol játszik ha nyerőben van bátran tolja a nagyobb szorzókat ha 70 egység alá megy csak biztonsági papírt. havonta min 100.000 at nyer de van hogy többet naponta kb 10 tippet tesz mindig mindent egyesével, és nem játszik minden nap... Nem tudom mennyi pénze van de azt tudom hogy kb 10 éve csinálja anno kirúgták a cégtől mivel szakszervezeti tisztségben is volt az akkori érvényes kollektív szerződés értelmében elég jelentős végkielégitést kapott azt hiszem 18 hónapot azóta nem dolgozott sehol csak játszik Esztergom környékén lévő nyaralojába költőzött és párkányba járt eleinte fogadni...de soha nem megy egymás után ugyanarra a helyre játszani és ha megbolondulsz se ad egyetlen tippet se.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
szállitó
üzenetére
Szerintem azért, mert amit megnyernek megint felteszik mind (előbb v. utóbb) és ugye mindig nincs nyerés még nekik sem. Nézd meg pl Black mestert : nem mer (!) fent hagyni az online számláján sok lóvét, mert biztosan eljátszaná, ha nem kéne neki elsétálni a lottózóba, egy általa meghatározott összeggel a zsebében. Van aki ezt meg tudja állni, van aki nem (otthoni online játék). Azért is teszik sokan magukat tiltólistára x időnként, hogy nehogy elszaladjon velük a ló. A legegyszerűbb : a hónap első napján feltolsz 20 K-t a számládra és az ameddig tart, tart, addig játszol. Ha +ban zárod a hónapot, akkor a + kiveszed és megint beteszel 20 ezret, amit nélkülözni tudsz abban a hónapban. Én ezt így látom a legjobbnak és így nem lehet "elúszni" a lóvéval ! (Persze a 20 K helyett mindenki a "takarójához" mérten nyújtózhat fel, vagy le irányban.)
-
nzsolt77
tag
Vojvodina -Partizan hazai lessz.tuti nagy meccsek vannak ott szerbiába.
-
yogibear
addikt
válasz
Atti1112
üzenetére
Zwolle - Cambuur GG/H - 3,602:2
Basel - Thun GG/H - 2,75
Austria Wien - Rapid Wien GG/V - 4,20
Oldham - Middlesbrough GG/V - 3,95
Nijmegen - Excelsior H - 1,75
Leczna - Legia Warszawa V - 1,85
Győr - Honvéd V - 1,37
728,47 odds... az elsőn ment el, ami félidőben 2:0 volt...
Nyújts egy kis lelki támaszt.

-
Atti1112
aktív tag
válasz
nzsolt77
üzenetére
Örülnék, hogyha BLACK mesterrel rendesebben beszélnél, mert mi itt nem szeretjük ezt a stílust ! Itt próbál mindenki (na jó : majdnem mindenki
) segíteni tippekkel a másikat, meg néha óvatosan (!) húzni a másikat, meg lelki támaszt nyújtani a (megintegyenmentel) kollégáknak ! Jó kis csapat ez, remélem Te is viszább veszel egy sebességet : Köszönjük ! A PRO MIX TEAM. -
expander
senior tag
gyaa gyaaa gyaaaaaa mivan itt

de nagy jampi vagy haver ! de azert az erdekel, hogy o mit rakott, mert sajat otleted nincs, ugye ?

ja, es mielott megjon pohar: inkabb a helyesirast kezdted volna nem ma, mint a szerencsejatekot

-
B-L-A-C-K
titán
Új mixxel rá lehetne állni olyanokra hogy 0-0 lesz egy meccsen a végeredmény, 2 ilyen tipp oddsa ~125x odds. Már egy 500Ft-tal is szépen hoz.
(#122040) Linem: Grat szép munka!
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na mára eddig kamit raktam csak minimál téttel, majd lehet este előzök valamit.
-
GabN73
addikt
Skandit mikor fizetik ki online?
Mert még mindig 0 az egyenlegem
-
Linem
senior tag
válasz
C0d3r
üzenetére
Az előző 3 napon játszott meccseket néztem, hogy melyik kupán lett a legtöbb gól. Ezek például Dán kupán játszott meccsek voltak.
A Braziloknál a héten kevés gól van, a Norvég, Svájc, Svéd, Szlovák, Angol, Német kupákon sok gól van. Persze az Észt kupa a legjobb, ott minimum 9 gól van egy meccsen, de azt a pro-n nem lehet játszani. Szerintem a nagyobb meccsek, amik lesznek a héten és a pro élőben is berakja, azoknak a többségén minimum 3 gól lesz. (Ma Leeds, Sion, Rosenborg, Stabaek, Sogndal, Schaffhausen, Bryne)
Azért próbálkozom most ezzel, mert azt figyeltem, ha a heti szelvényeimet gólokra raktam volna kimenetel helyett, akkor az összes nyert volna.
-
C0d3r
addikt
válasz
Linem
üzenetére
Na ez a szép, pontosan ilyeneket szeretnék megcsípni!

Gyakran már a 2. félidőre hátra lehet dőlni, és nem kell rettegni a 97. percben, hogy az x csapat ne bukja el a vezetést 1,21-ért. Persze ez is lutri, nem lehet tudni mikor nyúl bele az ember egy 0:0-ás zombi meccsbe.Milyen szempontok szerint válogattad? Egymás elleni, nagy odds különbség (= erősebb csapat hátha bever sokat), esetleg random?
-
zolynet
veterán
Kösz srácok.

Ma valami kis tétes nagy odds-os kamán gondolkozok: Dresden,Leeds,Grasshoppers -
DxxD25
tag
Holnapra lehet megy egy ilyen. Mit szóltok hozzá?

Athletic Bilbao- Barcelona 1-0 Hendi V 2,05
Vitesse-Roda H 1,22
Bayern-Hamburg 0-1 Hendi H 1,25
Aston Villa-Manchester United 1,5 gól felett 1,30
FC Bruges-Kortrijk H 1,35
Gomel-BATE Boriszov 1,18
Ossz.odds: 6,475 mátyással hozhat 32370 Ft-ot.
-
akooos
veterán
válasz
Atti1112
üzenetére
Eredmények.com
Baloldalt kiválasztod azt az országot amelyik ligáját akarod nézni és megkeresed azt a meccset ami érdekel. -
Atti1112
aktív tag
Pár hónappal ezelőtti + frissebb kosárlabda meccsek eredményeire hol lehet rákeresni ? Ahol látom, hogyan alakult a 4 db negyed , kik játszottak a csapatokban név szerint, stb.
-
zolynet
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
Megvan az első nagy tétesem az új mixen.

Ennyi volt nálam, mondom allin.
Nyomkodja a csaj a gépet, mondom gyakorolj, úgyis ráérsz. A szemem előtt esett le 1.65 -> 1.60-ra az odds, és még mondtam is neki h ne kapkodj ráérünk. Sajnos 16kor nem tudtam feladni mert rohannom kellett, akkor még 1.75ös odds volt.
-
szab.tam
nagyúr
help plíííz!
pro.
Philadelphia - Chicago
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,25
Kansas City - Salt Lake
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,40
Olimpia Asuncion - Huachipato
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,40
Defensor - Bolivar
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,20
Junior de Barranquilla - Melgar
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,85időben vagyok az összessel. 01:24
Odds összesen 462,86
Tét összesen 100 Ft
Max. nyeremény 46 286 Ftés visszadobálja.
"Sikertelen fogadás! A fogadás visszautasítva!"
töröltem minden eseményt, és újra bepipáltam.
nem engedi.kedves szrt:
akkor b*-tok+. töröljétek az eseményeket, de ne sz*passatok éjszaka.
holnap dolgozom... -
szab.tam
nagyúr
ha péntekig jönne megint valami talált totál kami pár ezres, erre menne mind:
Bayern München - Hamburg 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 29,00 Nyitott

(ajánlva a nagy hendistáknak trollkodás jelleggel.)
de asszem 1-2 k-t mindenképpen rátolok.ekkora szorzót bundásliga 0:0-ra még nem láttam.

******nah, egyelőre csak így, óvatosan:
Bayern München - Hamburg
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
2015.08.14. 20:30 Döntetlen és nem 29,0Tét összesen 1 700 Ft
Várható nyeremény 49 300 Ft -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose
üzenetére
Persze hogy az, főleg hogy írtam vissza kellene rántani. Viszont sokan csak a rossz dolgokra emlékeznek mélyebben ha elmegy egy szelvényük éppen hogy, a jókra meg nem. Ezt értem azalatt hogy egyszer éppen hogy jön egy mix, máskor éppen hogy elmegy. Ha csak a mai napomat nézzük bukhattam volna egy halom pénzt. Az dél körüli 15e -> 32e-es Japán szelóm a 88. percben jött be, az esti 50e -> 95e-es Groningen szelóm meg a 84.-be. Szóval az ilyen, le kell szarni, tovább kell lépni, agyalni kell a következő szelvényen mindig.

-
akooos
veterán
Estére:
Liga de Loja - Independiente SF
Independiente SF 1,60Santos - Vasco da Gama
Santos 1,40Goiás - Chapecoense
Goiás 1,75Olimpia Asuncion - Huachipato
Olimpia Asuncion 1,50Kansas City - Salt Lake
Kansas City 1,70Corinthians - Sport Recife
Corinthians 1,551325-->20k
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose
üzenetére
Soha se tartok a bánkártyámon pénzt, csak éppen annyit amennyi kell valamire. Mindig is írtam hogy nekem neten nem megy hosszútávon, márpedig azért is nem mert bármikor tudnék fogadni bármire, és ez hosszútávon bukó tendenciát eredményezne. Éppen ezért se tartok soha a kártyámon pénzt, ha éppen netes fogdásra van kedvem akkor elmegyek befizetni annyit emennyit rászánok, ha elmegy elmegy, ha kívánt célt elérem meg le utalom és le is veszem a kártyámról direkt.
Amúgy Barca kolléga szokott nekem visszafogadni ha szükség van rá, csak most nem értem el.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet visszafogadnám ezt a meccset amit raktam, valaki visszatudna nekem, adok egy ezredest pluszba...
Vagy ~6 ezer kellene rá. -
Atti1112
aktív tag
válasz
C0d3r
üzenetére
Én most ezt találtam ki : kosárlabda és under-over, és itt mindig 1,83-as az odds. Namostfigyeljé :

megteszem az overt és az undert is egy-egy ezressel egy időben (!), majd meglátom, hogy hogy muzsikál a két csapat :
ha bénáznak, kiveszem az overt és bízom ,hogy nem javulnak fel, ha meg nyomják, akkor az undert veszem ki mondjuk 500 Ft körül és hagyom a másikat hízni. Sokszor bejött már ez nekem, amit focin elvesztek, ezzel a módszerrel hozom helyre az egyenlegem
Persze , akinek több pénze van erre, az tolhatja magasabb összeggel is, nagyot általában nem lehet hibázni ebben. Persze ez sem tuti, de nekem a sok "egyenmegyel"-t ezzel szoktam korrigálni
Ja, az ötlet levédve, de használjátok, fejlesszétek ! 
Ha meg valami nem jól alakul, akkor kiveszem 2X400 körül az egészet és akkor csak 1200-at buktam, de mondom ilyen ritkán van.... -
akooos
veterán
Mai legnagyobb fákkjú volume 3:
Wolfsberg - Sturm Graz (élő) 1. félidő - Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,90 Vesztes
Kilmarnock - Celtic (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,25 Nyertes
Austria Wien - Rapid Wien (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,80 Nyertes
Grödig - Admira Wacker (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,85 Nyertes6--->0... (47k)
Közben jön a Preston győzelem, a Boro hendi és a Derby szívat....
-
C0d3r
addikt
Úgy tűnik, érdemes átállni ezekre a gólos fogadásokra, mert már nem tudok olyan alacsony szorzós meccset kiválasztani, ami ne menne el még DNB-vel is (HJK, Young Boys...).Kicsit frusztráló, hogy semmi nem jön össze...
Maradék 500 Ft ment 1,5 over (összes gól) M'brough, Derby, Mattersburg meccsekre, megpróbálok felépítkezni: 500 -> ~1.000 Ft. Amilyen szerencsém van, a derby fog szopatni 1:0-val...Grat mindenkinek, aki tud nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Battlefield 6
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök, hogy ennyivel elintéztük.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk nem ritka, általában ekkor szoktak történni a hirtelen egyenlítések, fordítások...