Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
A fejlemények fényében tipp:
Villarreal - Celta Vigo (élő) Nem (Mindkét csapat szerez gólt) Odds:1,651,55 - kicsit lassan kapcsolt a közmunkás.Ajándéknak tűnik.
+ ha már a védelemből esett ki egy ember:
2. gól Celta @ 2,05(#130098) pohár: Megelőztél.
Akkor annyira rossz már csak nem lehet. 
(#130099) szab.tam: Jó, tudom, Te már rég megraktad a 2-es Villa hendit.

-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
hogy tuti legyen a hazai zakó... lehet a Bailly gyerek V-re tette tipszmixen

-
!Tupac!
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mehet(ne) a hendis Celta

-
szab.tam
nagyúr
Villarreal - Celta Vigo (élő) Hendikep 2:0 Celta Vigo 12,50 Nyitott
Szpartak Moszkva - Lokomotív Moszkva (élő) Hendikep 2:0 Lokomotív Moszkva 7,50 NyitottSzpartak Moszkva - Lokomotív Moszkva (élő) Pontos végeredmény Lokomotív Moszkva 4:1 45,00 Nyitott
Villarreal - Celta Vigo (élő) Pontos végeredmény Celta Vigo 5:1 200,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 900 000 Ft -
zolynet
veterán
Nézte valaki a Villareal első félidőt, érdemes lehet rakni a hazaiakat? 5x most az odds.

1X @ 1.9x sem rossz.szab.tam: szerinted nyer a celta?

most néztem az összefoglalót, sok helyzetük nem voltzsolti72837: kicsit fejtsd ki

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
mielőtt jön pohár:
lottózóban. nem ba.
ban, b+, ban!
egyébként elmész te p*-ba. ne, ez ba.

emberek az életüket élik le úgy, hogy egy szerlvényen 5-nél többet sosem találtak el, de azt is csak akkor, ha félrehúztak valamit.

egyébként számomra nem világos, hogy ilyenkor minek kell "előkérdezni".
laikus vagyok.
nem úgy működik, hog yel kezded pakolni, és ha a szoftver bent csilingel, akkor a kp-ból hívják a terminált, hogy mi is történik?
a válasz:
most nem egy csöves áll itt, aki nadal-ra tenné a millákat, hanem egy cica kaparja a pultot.
stadionok, metrómegálló, alul. a jegyhuszárok mellett. családi, vietkong.
v. 15:00-ig. megremegne a keze.
-
szállitó
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Elvileg 1*100.000.- után telefonálnia kell azért 50.000.- vel mert ha összehangolt támadás (bunda akkor látják) több terminálon egyidejű játék. ha feladod 20* adhatod fel ugyan azt utána is telefonálnia kell.
A lottózókra más vonatkozik miért nem mész be ott van a közelben rendes is nyitva ott nem molyolnak annyit
-
B-L-A-C-K
titán
Voltam a kis lottózóba, mondták ha visszafogok, még ma kitudják adni az 1,4-et. Illetve fel kellett hívni a ZRT-t hogy rakhatok e 800 ezerrel, végül kérdezősködtek annyit az alkalmazottól mintha valami bunda lenne az egész...
Végül azt mondták rakhatom majd, de 50 ezresével, amit nem értek miért ez a kikötés.A lényeg neten az odds elkezdett ugrani, megvárom mixen hátha felmegy...
-
spm
tag
Mai első kettő:
1.
HPV-Jyp (mindkét csapat lő legalább két gólt)
Assat-Turku (mindkét csapat lő legalább két gólt)2.
Magnitogorsk-Traktor (mindkét csapat lő legalább két gólt)
Düsseldorf-Köln (vendég gólok over2.5)
Sion-Bázel (vendég gólok over1.5) -
stefyY
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
C0d3r
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
Erre csak ennyit
Jobban jársz, ha innen szemezgetsz a helyi szakiktól, ingyen és bérmentve.
(#130061) bigpeace: "Norvégiát 1981-ben tudtuk utoljára legyőzni tétmeccsen, az utolsó találkozásunk (2008-as Eb-selejtezők) igen randára sikeredett, a hazai 4-0 után a Megyeri úton is levertek, mint vak a poharat (1-4)."
Sima hendit nem is fognak adni rájuk, 3-tól fog kezdődni ~1,3-ért.
-
zsolti72837
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
ezt írja ki: Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.
Vissza az előző oldalra · Ugrás a hírfolyamra · A súgóközpont felkeresése -
szab.tam
nagyúr
fogadsz valamire. az esemény úgy alakul, hogy nyerőre állsz. ekkor élőben a másik, ellentétes kimenetel odds-a megemelkedik. ekkor arra is teszel. élőben. ilyenkor akármi lesz a vége, nyersz.
ezt legfőképpen akkor érdemes elkövetni, ha a szelvényen az utolsó esemény zajlik.
vagy a visszafogadás szorzója nagyon magas, így relatív kis téttel is érdemes.a tét mértékét az határozza meg, hogy minden kimenetelnél kb. ugyanannyi legyen a nyeremény.
-
férfiállat
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
nézd akkor ezt
https://www.facebook.com/ntt.tippmix?fref=ts -
zolynet
veterán
végre megjött a 3. gól a preth-wellington meccsen, a 9. perc óta várok rá
1.8x 2.5over , csak jól indul a nap
-
zsolti72837
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
Nem elérhető.

-
férfiállat
tag
https://www.facebook.com/ntt.tippmix?fref=photo
Valakinek volt már velük szerencséje?? -
fmx
aktív tag
Mit is takar ez a visszafogadás?
-
mtcob
senior tag
Na pótselejtező sorsoláson a norvégokat kaptuk, első meccs náluk...hanyas hendivel lesz érdemes tenni Norvégiát?

-
pohár
félisten

-
szab.tam
nagyúr
N. Djokovic - J-W. Tsonga (élő) A mérkőzés győztese J-W. Tsonga 17,00 Nyitott
lesérülsz, g*i!

-
szállitó
senior tag
Szerintem a celtának meglesz ma az első veresége a Nyúlkastélynak meg az első győzelem. Vélemények???
-
sutyesz96
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az elsőt mivel pótlod?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mixen emelkedjen, nekem csak az jó. Neten nem tudok rakni most.
-
sutyesz96
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hol vannak ilyen magas odds-ok ezekre a fogadásokra? Betclic-en 1,33 körüli oddsok vannak ezekre.

Deportivo v Athletic Bilbao 1.07.

-
szállitó
senior tag
Elmondom mi lesz este lemegyek egy kocsmába leülök és a 85. percbe betolom az összes pénzem az X re mert persze vezet majd az ATM lehet kettővel de a vége X lesz. Mivel sikerült kisebb megszakításokkal 14 órát aludnom volt időm megálmodni
. Én ha levédeném az X et védeném le 300-350k el aztán annyi.
ha jön simán nyerek egy gúrigát ha nem akkor megvan kb 600k ha kikapnak hülye voltam és elbuktam 400 at azt a pénzt amivel ebben a hónapban legalább pluszban vagyok -
Krisz79
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na látod ,erről Én lemaradtam,mert munka volt.
Helyette tettem 1-0 ról Bayern-t pl.
(ami vitte is a szelóm.)
Nagyon szeretném, sőt akarom visszabilenteni a mérleg nyelvét,mert jelenleg minuszban áll.
F@sz vagyok,mert nemhogy hagynám a pics@ba,akkor is visszanyerem!!!
Ezért lehet,hogy kell pár nagytétes is...
#130042) B-L-A-C-K és spm
A Ti tippjeitekre most sokan odafigyelnénk,ezért ne tartsátok magatokba!
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor legalább jól felzárkózol, mert jól tolod ezekkel a hokikkal most nagyon...Múltkor az egyik tippedet megakartam rakni, beírtad előtte, csak tippmixen nem lehetett rá rakni...
De az pont el is ment, szóval nem bánkódtam. Viszont ezek a 20 ezrekből 100-200 ezrek elég jól néznek ki, és ha 4 ből 1 jön már akkor is pluszos. -
spm
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kösz! Az elmúlt 2 hét elég jól sikerült, az előtte lévő 2 hónap nem. Ezzel a lényeget nagyjából leírtam, van még mit (vissza)nyernem, de ilyesmi napokkal ez igen hamar megoldható.
A te szitudban én részben visszafogadnék hogy az eredeti tipp mégis többet hozzon és persze hogy legyen miért izgulni meccs közben. Kb. 400k-val visszafogadva 1X-nélkül is jön vígaszdíjként 300k, ha meg nyer a Madrid, akkor 1M tiszta. Hajrá!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Krisz79
üzenetére
Ugye az EB elég bukó volt, így gondoltam hétvégén majd vissza húzom valahogy. Elsőnek gondoltam egy talán esélyes kamival kellene próbálkozni...Leültem és kinéztem az esélyes papírformákat, amit ugye be is írtam...Ritkán rakok ilyet mostanában, és ilyen ~10 ezerrel adom fel leginkább, ezt meg most 15 ezerrel akartam feladni mert jónak gondoltam, de 22 ezer volt nálam összesen ezres meg 2 ezresbe, mondom akkor mehet 7x így...Illetve mikor feladtam már azon gondolkoztam hogy szombaton mekkora lenne ha már csak az ATM maradna...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose
üzenetére
Jó azt nézzük szerintem meg sima ATM lesz, de ez hogy ne tennék a hazaira, és esetleg ATM bekap egy pirosat, és kikapnak nem bukhatok el akkor 450 ezret mert csak a döntetlent fogtam meg...
Ha jönne 100-200 ezer leszarnám az egészet és kivárnám, de így tényleg szopó...juliabrilke: Mixen ugyan ez még 1,72, ha felmenne, de hátha emelik majd, még van idő azért 4-ig.
C0d3r: Grat, jó étvágyat előre is...

-
C0d3r
addikt
Na mi megy itt, lehetetlen lett bukni a tipszmikszen?

Grat mindenkinek, tegnap délután nálam csak egy ilyen - itteni összegekhez képest - jelentéktelen ment papíroson. Vacsora pizzát a szrt. fizette.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose
üzenetére
Az úgy nem visszafogás lenne, hanem kizárás, és ott benne van a rizikó hogy még többet bukok, nemhogy nyerek...
Igen ha vezetne az lenne a legjobb, mert úgy elég lenne vissza ~250 ezer. Sőt az lenne a legjobb ha nem fognék vissza most, és 90+3ba nyerne az ATM és úgy közbe se tudnék vissza fogni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
spm: Ismét grat, nagyon meggggyen...

Már kérdeztem hogy mellette ilyenkor sok megy el? Hogy állsz mostanában mennyire vagy pluszba?
Persze ha nem publikus akkor tárgytalan. -
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Lehet, hogy csak az X-re kéne visszafognod, aztán élőben ahogy alakul a meccs. Bár ez megint ugyanaz, mert ha vezetne esetleg a Soci, akkor nem tudnál mit csinálni. Viszont ha meg az Atleti vezetne akkor elég lenne kevés pénz is megtenni a hazait, mert gondolom adnak majd úgy rájuk 6-7-es oddsot.
-
B-L-A-C-K
titán
Igazán felemelhetnék tippmixen a haza (3,75x), és a döntetlen (3,15x) oddsát. Mindenhol emelkedik majdnem....
-
bammbula
tag
Erre öröm volt felkelni.

-
lacy86
addikt
BLACK!!!
Nem lehetne atirni a "PH! felisten"-t "Tippmix felisten"-re?!?!?!

-
-
pohár
félisten
rakná valaki rajtam kívül éjjel a Blackhawks-ot? 1,68 a háromesély, tiszta 5-ért nem lenne rossz...
-
South Velen
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na ez kemény.

Lényegében 800-tól eshetsz el ha visszafogadsz és nyer az atm, 600-tól ha nem fogadsz vissza, és nem nyer az ATM. Ugyanakkor meg belegondolni abba, hogy 600.000 mennyi pénz, inkább visszafogadnék és megkímélném magam rengeteg idegtől. Persze utána meg azért lennék ideges, hogy lehetne 800k-val több pénzem..
Szóval nem irigyelünk, vagy mégis?
De a biztos 600.000 mindenképp előnyösebb mint a bizonytalan 1.400.000 ami lehet 0 is.Az élő visszafogás se rossz ötlet, persze ha sokáig 0:0 akkor csak csökken az odds.
-
Chereiose
addikt
[link]
Fiorentinára miért van már 5-ös odds vajon? Ők vezetik a bajnokságot is
-
spm
tag
Király lenne ha az lenne az összes szelvényem amit felteszek ide. Ma is volt mellette összesítve kb. -60k ezen kívül. Sajnos a focit nem erőltettem ma, akkor lett volna igazán ütős nap.
-
pohár
félisten
hát remélem végbélrákos lesz az egész bayern, meg a psv is a mai teljesítményük után

még jó, hogy az Arsenal hendi kicsit enyhítette a bukót, de faszom...

-
mtcob
senior tag
Bár én nem írtam be előre, ha a Valencia nyer (innen már megoldják) akkor nekem is jön egy kis apró, 2200 » ~12000
City hendi, Arsenal + 1,5 over és Valencia van a szelómon.spm Te sem aprózod el, szép

Illetve mindenkinek gratulálok aki ma nyert

B-L-A-C-K én szerintem visszafognék, jobb a kevesebb mint az esetleges semmi, de ismerve a mákodat jönni fog ez is simán

Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor annyira rossz már csak nem lehet.