Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
köszönöm.
-
Krisz79
őstag
Melyik adó közvetíti az Újpest meccset?
-
törölt tag
FC Minszk 1-0 BATE

-
janos1988
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Általában ilyeneket játszok. Ez most mák volt. De még van 2 hátra. De ha legalább 2 havonta egy betalál... :-)

-
LyonnaisFan1
őstag
Courtois te szemét, TIPSZMIKSZŰŰŰTÉÉÉ? MILINTE TE VAGY AZ?

Az a rúgás ecsém. Melegramossal kezet rázhat.
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen, emiatt lehet necces, viszont ha vissza akar jutni a dajcstompika fc, akkor nem engedhetnek meg maguknak hazai pontvesztést, mert a 2 feljutó helyre több jelentkező is akad, más kérdés, ki milyen erős lesz hozzá anyagilag és játékosilag: Kisvárda, Nyíregy, Győr, vagy akár a Gyirmót...vagy akár a csaba és az egerszeg... Majd kiderül, hogy melyik veszi komolyan a feljutást és melyik az, aki inkább csak ad-vesz...
A Nyíregy állítólag komolyat erősített, a Budafok tavaly akármekkora fegyvertényt hajtott vére, a bennmaradásért fog küzdeni, otthon fogja inkább a pontokat gyűjtögetni. ez a tippem... de majd kiderül...
a kiírt 3 mennyei kettes meccs is 4-es odds, aprót megérhet... -
yogibear
addikt
Dorog @1,85
MTK @1,30
Nyíregyháza @1,70
Rapid Wien @1,80
Slavia Praha @1,75
Odense @2,10
CSZKA Moszkva @1,45
@39,22Első blikkre rovatunkat látták.

-
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Persze, pár meccs alapján nem lehet következtetéseket levonni.
Ott van pl a Puskás Akadémia. Tök utolsók, de kik ellen kezdtek?
FTC, Vidi, Vasas, Honvéd.
Gyengébb csapat 1-2 pontot remélhetne ilyen ellenfelek ellen. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
És abból a legelső pont a puskás gyakadémia ellen. De már diósgyőri "pályaválasztással"
Azt hozzá kell tenni az eddig történtekhez, hogy mind a négy meccsen vendég volt a diósgyőr, hiába volt egyszer "pályaválasztó". Azt is meg kellett cserélni, mert senki sem volt hajlandó bérbe adni saját kis ólját.A nagy zakót én sem vártam, de inkább most a bajnokság elején kapja a csapat a pofont. Csak vonódjanak le belőle a tanulságok.
-
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Persze, egy mérkőzés alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
De a további 5 meccs alapján már be lehet árazni a csapatot.
Őszintén egy 4:0-ás vereséget azért nem vártam ma tőlük a Balmaztól. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem hiszem, hogy innentől jönne a lejtmenet.
Megtörtént az, hogy a csapat felemelkedett a földről és jött egy menetrendszerű pofon.Vissza kell esni újra a talajra, és a megfelelő alázattal hajtani. Na meg elzavarni a kerékkötőket.
Szarka egy zsák aprót nem ér (úgy mint Fülöp, akitől már megszabadultak), és a görög "istenség" sem váltja be a reményeket. Amit nagyon furcsállok Bódogtól, hogy Bacsa hogy nem játszik a kettő szardarab egyike helyett. -
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Bakker épp most akartam ugyanezt leírni róluk.

évek óta majdnem hogy ők szőrik a legtöbb htft-t is... -
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Bevallom sosem értem milyen erőt éreztek a Diósgyőrben.
Ezt inden szezon elején eljátsszák, utána jönnek a gyenge eredmények és az edzőváltás, utána meg goto 10. -
LyonnaisFan1
őstag
A párizs csak bekotorta a másodikat, Cavani eddig 1+1

Remélem a diósgyőr FORDít, és Bódog vulgáris szavai hatni fognak, Ja és a két kerékkötő ne is jöjjön ki a második játékrészre. Ionnalidis és Szarka.
-
törölt tag
Juventust lehet hiba volt megtenni .
Diósgyőri is

-
LyonnaisFan1
őstag
Pari$ $aint Germain

Cavani megkezdte a termelést. -
meta91
csendes tag
vki tud dobni egy nézhető stream linket a psg meccsről?
-
margithid
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Diósgyőr jó oddson van, de Honvédnak is tetszik a duplaesély oddsa 1.50 körül!
Este még Nice lehet jó duplaesélyben. -
LyonnaisFan1
őstag
A celtic simán hozta. Kell a diósgyőr és a psg győzelme (ők leglaább kettő góllal)
Kár, hogy MoNEYMAR nem lép még pályára.

-
yogibear
addikt
válasz
Dan-szan
üzenetére
„Tájékoztatjuk önöket, hogy (...) a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-DVTK OTP Bank Liga NB I.-es férfi felnőtt labdarúgó mérkőzésre a Miskolcon és környékén született, illetve jelenleg is ott lakó szurkolók részére nem árulunk jegyet a hazai szektorba”. Információink szerint ezzel a feltétellel hirdeti a frissen feljutott NB I.-es kis csapat a szombaton folytatódó bajnokságra a mérkőzését.
Nem bírják a szagukat, vagy mi?

Kezdenek végre az angol 1-2-3-ban, lehet vadászni a szőröket majd.

-
tomrRRR
senior tag
Mai napra mit tippeltek ?
Feyenoord- Vitesse ?
Dortmund-Bayern?
Benfica- Guimares ?Feyenoord az gondolom sima meg a Benfica is?
Dortmundot esetleg gól fölé vagy 1x dortmund? -
yogibear
addikt
Holnapra Balmaz - Diósgyőr V @2,20 Prón elég jónak tűnik...
-
yogibear
addikt
Kéne a Monaco győzelem...
5,13-ért raktam csigakettő félidőben egy triót és ez a nyomi Pró kiírta, hogy fogadás nem sikerült, rányomtam megint, aztán a listában kétszer van ott ugyanaz megfogadva.
Lens fi 1:0-nél GG 1,85 - 87. percben lejött
Le Havre 0:1-nél GG 1,50 - ez hamar leért, piros a vendégnél a 2. fi elején... azóta már 4:1 és természetesen 2/1 is...
plusz Monaco még 0:1-nél 1,85-ért H...Kibacás lenne, ha a bajnok egy ratyi Toulouse-t nem lenne képes legyűrni...
Bmeg erre a Lens - Nimes meg 1/2 öt perc alatt a végén.

Ennyire hideg van arra csigaevő országban?
Sőt, már a S Liege - Genk is 2/1... apa kezdődik.

Rohadék Monaco megint bukóra áll... hogy rohadnának le.

Vicc... -
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Tavaly első fordulóban hat 0:0 CS volt, ahogy tavaly előtti elsőben is ugyanennyi.
Harmadszorra azért kevésbé valószínű egy újabb hatos széria...
Legfőképp, hogy tavaly és tavaly előtt is még 4 is csak egyszer volt tán utána a maradék 40 fordulókban...
itt érdemes visszanézni fogadás előtt... -
-
yogibear
addikt
válasz
újratöltve
üzenetére
Kemény vagy mint a vídia.

"nem vák ez á lú instállom, hánem vákmerő"
Csigaevő kettőre 1 fi gólt rakni ennyivel értelmetlen... 2. félidős gólra okosabb lett volna. pl. amit beírtam osztrák kettőt vagy a másikat szintén onnan, az már 6-os odds volt mire lejött...
Monacora 1,85 volt 0:1-nél már 1:1
Le Havre gólnak is illene lejönni, ha már piros a vendégnél...
és még akad pár értelmesebb lehetőség... -
Aventador91
őstag
válasz
újratöltve
üzenetére
bejött az élet hogy ekkora tétekkel nyomod?
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve
üzenetére
ezt a pénzt ma nyertem, úgy látom könnyen jött, könnyen el is megy

-
újratöltve
csendes tag
sochaux első félidős gól 2,00 odds 30 k

-
yogibear
addikt
2. gól Liefering @2,00... ez le is jött izibe'.

Bundáskettőben meg Berlinben megy a buli, eddig 7 gól.

Jól megpakolhatták az overt előtte a fiúk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Persze értem ,csak arra reagáltam hogy kipróbálta e valaki. Eddig nem figyeltem a jégkorongot,azt sem tudom ki-kicsoda,de valószínű kicsit jobban ráfekszem majd.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
De,én kipróbáltam igaz csak egyszer az viszont abból az 5-ből volt amin nem így jöttek
. Pech hiszen a másik meccs amit figyeltem ott viszont jött volna,simán csak rosszul választottam. -
sz_abika
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Nyár van, pangás van itten is

-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
nem próbálta senki? azóta is működne
-
szab.tam
nagyúr
Braga - AIK Stockholm (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 2,70 Nyitott
-
szab.tam
nagyúr
IR - Fram (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,15 Nyitott
-
Aventador91
őstag
mondok nektek egy érdekes stratégiát. már 2 hete figyelem a barátságos jégkorong meccseket. és azt figyeltem meg, hogy azon meccsek amelyiken az első harmadban 1nél több gól volt, azokon a meccseken a második vagy harmadik harmadban is volt 2 gól legalább. 71 meccset figyeltem 2 hét alatt, és abból csak 5-ön nem jött a dolog. akárhogy is számolom, ez igencsak nyereséges, főleg mert 1,7-től 2-es oddsig van az 1,5 gól over harmadonként.
hátha valaki bepróbálkozik rajtam kívül, azért osztom meg.
én úgy csinálom, hogy kivárom a meccseken az első harmadokat. amelyiken volt 2 vagy több gól, ott megteszem a második harmadban az 1.5 overt. ha nem jön, akkor dupla téttel a harmadik harmadra az 1,5 overt. de egységes tétekkel is jó a dolog, sőt talán még jobb is -
tomrRRR
senior tag
Mai fix tutik: Zeballos 2-1 re nyer, Giraldo 2-1nyer, Kohlscreiber 2-1 nyer, Struff 2-0 nyer végén tie-break, Olivo 2-0 nyer

-
Aventador91
őstag
női teniszt is figyelem egy ideje és gyakran latom hogy 40-0ról is képesek elbukni a játékot. férfinél elég ritka ez. női tenisz full mas kategoria. nagyrészt az adogató bukja a játékot.

-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A segítségetek szeretném kérni fogadással kapcsolatban. Anno használtam a Bet365-t , amit később letiltottak Mo-ról valami adózási dolog miatt ,ha jól tudom. A napokban gondolkoztunk párommal ,hogy jó lenne ismét kipróbálni és a Bet365 tűnt a leg átláthatóbbnak+live közvetítés. Legális már ott fogadni, vagy mi a helyzet vele?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Jarod1
veterán
VErstappen az új Torpedo

-
Jarod1
veterán
na most tettem meg Hamiltont, és első kieső ferka..
-
Jarod1
veterán
a megérzés bejött:
Horvátország
Magyarország v Horvátország
(Játékidő eredménye) 29/07/2017 Egyik sem 2,62 Függőben -
yogibear
addikt
Vizipóló döntő felvezető:
Mérei Andrea elköszön Kemény Dénestől:"Jó fényezést a háttérben".

-
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Komoly... ezek is addig játszanak, míg a szatyor nem nyer. ha kell plusz 10 percig.

Utána raktam egy 3. gól szatyor plusz 2. gól Inter Turku, az ment a levesbe nyomi finn kapott egy 2. gólt, erre raktam, hogy 3. gól Turku plusz 3. gól szatyor... na ez ordas neccesen de lejött.

Mosz nézem a prón beragadt oddsot a szelvényen 7-es odds volt a 3. gól szatyorra a végén az sem semmi...
Közben meg elfelejtettem rakni a 2. gól Kazant, az is lejött...
-
yogibear
addikt
hopp, szatyor donyeck még félidő előtt egyenlített, de nyerni is kellene ám.

2,05-nél raktam, de a gólig felment 2,3-ra is... -
yogibear
addikt
válasz
rwin5
üzenetére
Jogos, de igazából amíg a noti él, nincs értelme lecserélni, főleg hogy mondtam, legál is.
Netezésre fogadásra, esetleg letöltésre még mindig alkalmas a vas alatta, nincs semmilyen erőforrás igényes dologra használva, viszont mivel ugye noti, nem is eszik annyit mint egy asztali, ha megy egész nap
tört op-om sose volt sose lesz.. marad ez, míg működik. vagy össze nem jön egy újabb használt notira való persze op-pal együtt... -
yogibear
addikt
válasz
B0V9B
üzenetére
Mondtam, nem sok esély van rá, hogy zsinórban harmadszor is lejön 6 darab 0:0 az első fordulóban... visszanéztem pár évre az eredményeket, csigakettőben és elvétve volt ezen e kettőn felül még olyan is, ahol 4 lett volna...
Tavaly előtti statom van csak róla de akkor egész évben mindössze 36 db (9%) 0:0 volt.
A félidő 0:0-t viszont olyan 37%-ban hozzák összességében... -
B0V9B
tag
Na még szerencse, hogy nem engedte fogadni a francia másodosztályt...

(#164720) yogibear Jaja, de még így is "csak" 20-on pár ezret hozott volna kétezerből, így azért nem tépem annyira a hajam, mintha mondjuk már tegnap lett volna 4-5db 0:0...

-
yogibear
addikt
Bakker Milanos nigga mekkora gólt emel a saját kapujába.

Lehet rakta a GG-t, de látta, hogy a Chelsea képtelen gólt szerezni.

Vagy megzavarodott, mint vasorrú bába a mágneses viharban és hirtelen nem tudta milyen rendezvényen van, melyik a saját kapujukNézzétek vissza, érdemes.
-
Jarod1
veterán
0.1 és 0.2 másodpercig beleértve
Magyar Nagydíj
(Időmérő - szerzett előny) 29/07/2017 Egyik sem 2,87 Nyert -
Jarod1
veterán
Hamilton a pola 4x ért
??? -
yogibear
addikt
-
janos1988
addikt

16400
-
-
szabi820
tag
Mi van már megint a bet365-el? Nem tudok befizetni a számlámra.
-
yogibear
addikt
válasz
B0V9B
üzenetére
szép lesz ha zsinórban a 3. évben az első fordulóban hat 0:0-s végeredmény jön be...
A legkisebb oddsokkal is 4/10-ben 10 ficcses téttel 210 szelvény hozna 375ezret a hat darab 0:0
Ha csak 4 lenne akkor is 22ezret...Egyszer pár éve talán a digókettőben volt valami 11-ből 9 vagy 10 darab null-nullás eredmény...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na akkor hagy szóljon...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)