- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
yogibear #183617 üzenetére
Azért nélküle tavaly Verstappen nem világbajnok. Hamiltonnak mindig volt hátvédje kivéve Rosberg és amikor tavaly Bottas 5-6. helyeken kolbászolt. Nekem most mindegy a sorrend, úgy döntöttem a csapatutasítás kérdésre nem várok, nyerheti ezt is Verstappen, csak legyen Perez leggyorsabb kör 4,5x
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #182627 üzenetére
Hát ez egyre rosszabb, mintha a Notti csak túl akarna lenni a meccsen, hogy rohanhassanak haza a tojáslikőrhöz... nem fog jönni.
Plusz les címén nem adott meg egy Notti gólt a sípos, holott a visszajátszásból egyértelmű, hogy nem volt les plusz a hazairól pattant elé a labda.... ez van... -
-
-
törölt tag
válasz
yogibear #180885 üzenetére
Nem fogalmaztak rendesen... [kép]
itt még semmilyen összértékről nincs szó, csak az min. 4K és min. 1,4x a részletek apróbetűsben már látom én is az összérték szót, egyáltalán nem egyértelmű ahogy ezt reklámozzák. Akkor pech nem vettem észre előbb, mert beleszámított volna a tegnapi két nyertes tipp.
-
törölt tag
-
headhunter
addikt
válasz
yogibear #180053 üzenetére
"...Ezért kellene bevezetni a tiszta játékidőt, 30 vagy 35 perc..."
+1
Statisztikában megnézni, több száz (ezer) mérkőzést mennyi volt a tiszta játékidő, utána bevezetni a többi sportághoz hasonlóan az idő mérését. (NBA, NHL, NFL, stb..)
Sérülés, ápolás, visszanézés, labda nincs játékban (szabadrúgás, bedobás, kirúgás) áll az óra.
Szerintem így a 2x30perc megfelelne a jelenlegi 2x45 percnek. -
törölt tag
válasz
yogibear #179618 üzenetére
Két szelvényem vitték, egy kicsit kompenzált a Lukaku gól 2x
Örni: a dán buktában annyi szerencsém volt, hogy az odds 1,4 alá esett és így nem dobtam rá a bónuszból a sorsoláshoz való 3 ezret. Kerestem olyat ami még 1,4 tuti franciákat
Viszont a gólszerző oddsokat most kedvelem. Immobile 2x, Lukaku is, holnap Kane is. Egyéb támadók már 3x felett.
-
törölt tag
válasz
yogibear #179608 üzenetére
És még mindig háborog, hogy miért nem előbb döntöttek a folytatásról.
Le a kalappal a műsorvezetőnő előtt, hogy érvelt neki és bírja kezelni: "szerintem most már lépjünk túl ezen" ez egy elegáns beszólás
Na akkor egy békés dán győzelmet szeretnék a mixemhez, Eriksen kedvére is.
-
törölt tag
válasz
yogibear #179492 üzenetére
Nemértem miért szenvedtek vele..
ott az unibet 2 napon belül megkapod a pénzt. Bónuszok,élőben kiveheted a pénzed. Tippmixfoson sose lesz ilyen . Egy elcseszett oldal az egész. A régi meg tán jobb volt... Mindig fejlesztés , karbantartás van csak semmi eredménye nincs
-
törölt tag
válasz
yogibear #179485 üzenetére
Legalább arról szóltak előre emailben 19:30-tól... viszont ha ma 15:30-ra ígérték, hogy "legkésőbb" újra elérhető aztán dehogy, akkor inkább ne ígérjenek semmit. Szokásos állami kommunikáció. Estére kiderül jól vagy rosszul jártam a leállással. Bodö/Glimt a négy vereség Brann ellen elég tutinak tűnik, a Koppenhága meccsre pedig GG kellene. Most azért szurkoljak ne jöjjön be az elképzelés, mert nem tudtam megrakni?
-
paatrick
őstag
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #177749 üzenetére
Olympiakosz Pireusz - FC Porto Olympiakosz Pireusz 1,79
Internazionale - Sahtar Doneck Internazionale 1,30
Real Madrid - Mönchengladbach döntetlen 3,70
Salzburg - Atletico Madrid kétesély / X2 1,36Holnapi buliszelvény 11,7 odds
Bár a görög necces mert mindkettőnek mindegy azt a végé a portó nyer majd ZS csapattal 4,85-ért, a görögök hajlamosak tipszmikszelni... szóval lehet a Portót oda-vissza rakom majd. Még akár egy HTFT-t is kinézek belőlük... -
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear #177740 üzenetére
Én is értem ám, de BL szintjén itt az ilyen hanknizást kevésbé engedték meg maguknak a csapatok. Még egy PSG-nél pl. a bajnokságbna mindig látszik, hogy nagy szorzóval kap ki véletlenül elvétve kicsi csapat ellen, amikor túl sok már az előny.
Azért valljuk meg, hogy valószínűleg a real és a barca nem jókedvéből ilyen acélos idén pl.
Azért hidd el, hogy pl. egy Bayern is jobban örül egy Porto-Atalanta-Sevilla-Lazio-ak, mint egy Manci, Pool, Chelsea, Dortmund-Barca-Manu-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia