Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Azért nélküle tavaly Verstappen nem világbajnok. Hamiltonnak mindig volt hátvédje kivéve Rosberg és amikor tavaly Bottas 5-6. helyeken kolbászolt. Nekem most mindegy a sorrend, úgy döntöttem a csapatutasítás kérdésre nem várok, nyerheti ezt is Verstappen, csak legyen Perez leggyorsabb kör 4,5x
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Hát ez egyre rosszabb, mintha a Notti csak túl akarna lenni a meccsen, hogy rohanhassanak haza a tojáslikőrhöz... nem fog jönni.

Plusz les címén nem adott meg egy Notti gólt a sípos, holott a visszajátszásból egyértelmű, hogy nem volt les plusz a hazairól pattant elé a labda.... ez van... -
-
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Nem fogalmaztak rendesen... [kép]
itt még semmilyen összértékről nincs szó, csak az min. 4K és min. 1,4x a részletek apróbetűsben már látom én is az összérték szót, egyáltalán nem egyértelmű ahogy ezt reklámozzák. Akkor pech nem vettem észre előbb, mert beleszámított volna a tegnapi két nyertes tipp.
-
törölt tag
-
headhunter
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
"...Ezért kellene bevezetni a tiszta játékidőt, 30 vagy 35 perc..."
+1
Statisztikában megnézni, több száz (ezer) mérkőzést mennyi volt a tiszta játékidő, utána bevezetni a többi sportághoz hasonlóan az idő mérését. (NBA, NHL, NFL, stb..)
Sérülés, ápolás, visszanézés, labda nincs játékban (szabadrúgás, bedobás, kirúgás) áll az óra.
Szerintem így a 2x30perc megfelelne a jelenlegi 2x45 percnek. -
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Két szelvényem vitték, egy kicsit kompenzált a Lukaku gól 2x
Örni: a dán buktában annyi szerencsém volt, hogy az odds 1,4 alá esett és így nem dobtam rá a bónuszból a sorsoláshoz való 3 ezret. Kerestem olyat ami még 1,4 tuti franciákat
Viszont a gólszerző oddsokat most kedvelem. Immobile 2x, Lukaku is, holnap Kane is. Egyéb támadók már 3x felett.
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
És még mindig háborog, hogy miért nem előbb döntöttek a folytatásról.
Le a kalappal a műsorvezetőnő előtt, hogy érvelt neki és bírja kezelni: "szerintem most már lépjünk túl ezen" ez egy elegáns beszólás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor egy békés dán győzelmet szeretnék a mixemhez, Eriksen kedvére is.
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Nemértem miért szenvedtek vele..
ott az unibet 2 napon belül megkapod a pénzt. Bónuszok,élőben kiveheted a pénzed. Tippmixfoson sose lesz ilyen . Egy elcseszett oldal az egész. A régi meg tán jobb volt... Mindig fejlesztés , karbantartás van csak semmi eredménye nincs
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Legalább arról szóltak előre emailben 19:30-tól... viszont ha ma 15:30-ra ígérték, hogy "legkésőbb" újra elérhető aztán dehogy, akkor inkább ne ígérjenek semmit. Szokásos állami kommunikáció. Estére kiderül jól vagy rosszul jártam a leállással. Bodö/Glimt a négy vereség Brann ellen elég tutinak tűnik, a Koppenhága meccsre pedig GG kellene. Most azért szurkoljak ne jöjjön be az elképzelés, mert nem tudtam megrakni?

-
paatrick
őstag
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Olympiakosz Pireusz - FC Porto Olympiakosz Pireusz 1,79
Internazionale - Sahtar Doneck Internazionale 1,30
Real Madrid - Mönchengladbach döntetlen 3,70
Salzburg - Atletico Madrid kétesély / X2 1,36Holnapi buliszelvény 11,7 odds
Bár a görög necces mert mindkettőnek mindegy azt a végé a portó nyer majd ZS csapattal 4,85-ért, a görögök hajlamosak tipszmikszelni... szóval lehet a Portót oda-vissza rakom majd. Még akár egy HTFT-t is kinézek belőlük... -
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Én is értem ám, de BL szintjén itt az ilyen hanknizást kevésbé engedték meg maguknak a csapatok. Még egy PSG-nél pl. a bajnokságbna mindig látszik, hogy nagy szorzóval kap ki véletlenül elvétve kicsi csapat ellen, amikor túl sok már az előny.
Azért valljuk meg, hogy valószínűleg a real és a barca nem jókedvéből ilyen acélos idén pl.

Azért hidd el, hogy pl. egy Bayern is jobban örül egy Porto-Atalanta-Sevilla-Lazio-ak, mint egy Manci, Pool, Chelsea, Dortmund-Barca-Manu-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

))

Le a kalappal a műsorvezetőnő előtt, hogy érvelt neki és bírja kezelni: "szerintem most már lépjünk túl ezen" ez egy elegáns beszólás