Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgárjenő
tag
válasz
Ps Vita
üzenetére
betclic-en alig adnak élő fogadást meccsekre.egyik nap néztem. éfő fogadásban bet365, sportingbet a nyerő, de sportingbet-en is hiányolok elég gyakran meccseket élőben.. be kéne már küldenem a személyimről a képeket bet365-re, hogy érvényesítsenek. csak szar ez hogy 14k felett van kifizetés..
-
WaterWave
veterán
válasz
polgárjenő
üzenetére
lol -
B-Man072
tag
Na holnapra valaki valami?
-
-
DeathBat666
aktív tag
Na úgylátszik, hogy hozza a Boston, márcsak 4,5 over kell Pittsburgh meccsre, ami számomra a nap tutija.
-
Ps Vita
őstag
Na raktam a héten egy szelót 200 forinttal,rajta 15 kétesélyes meccsel,és csak a Dinamo vitte el,meg a Sunderland-Spurs 1X,de annak örülök,mert a V rajta volt a főszelómon
Az a lényeg,hogy szerintem ott hagyom a Tippmixet,nekem nagyon bejön ez a kétesélyes dolog,az meg ott nincs
Persze máskor csak 5-6 ilyen meccset rakok,most csak kipróbáltam -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose
üzenetére
Tudod már hány perest raktam én is? Rengeteget, és telibe sose jött még, vagyis 1x de pont akkor valami 50 ezret hozott egy 6/7-esen telibe...De ilyen nagy összegű peres sose jött, ő meg alig rak ilyet, most lejön velem megrakta amit én 25-el meg ezt a vakot erre a tutik elmennek, ez a vak meg telibe jön, és én meg persze nem adom fel...Ilyen a szerencse...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
polgárjenő
üzenetére
-
WaterWave
veterán
holnap Helsinborg jó lehet, aki rakni akarja
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
polgárjenő
üzenetére
Mindjárt mutatom, várom feltöltse...
-
Ps Vita
őstag
Svédeknek nagy grat,ma estére mit ajánlotok?
-
B-L-A-C-K
titán
Haverommal reggel mikor voltunk rakni rakott egy 6/4-est, természetesen én nem adtam fel telibe, verte.....

-
vikvuk
senior tag
válasz
polgárjenő
üzenetére
epic
-
Ace owner
addikt
Jajj folyton csak a köptető..
-
polgárjenő
tag
jeeeeeeee kellett a valladolid góóól

-
adrian360
őstag
Lazio megszivat, éreztem ....

-
rwin5
őstag
Udinese milyet aláz.. :-| na őket volt kár kihagyni mára
-
freaghill
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Bet365-on csak 5.5-ös van. Vagy én nézem félre?
adrian360:

-
Pls szurkoljatok ki a milan forditast 40k jonne.
Mar csak ok kellenek. -
Mano_01
aktív tag
Siena - Milan 1-0..13-as szorzó..miért nem raktam meg..

-
Ps Vita
őstag
Akinek van pénz a számláján szerintem tolja a Siena vagy döntetlent
-
SirAlo
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Sajnos holnap kelni kell

-
DeathBat666
aktív tag
Amúgy ha valaki egy jó hokit akar nézni, az nézze hajnalban a pingvinek meccsét, Sport 1 adja HD ban.
Még ez a VB is gyenge az NHL hez. -
Speedhs
őstag
-20 K Manu végett. Is. .
Azért szoptassa meg a dinamot egy csapat nigger, sőt herthának is jusson belőle.Első szeló:
Alanyija-Dinamo 1-0 6,5 odds leves
Utrecht-Herénverem 2-1 1,65 pipa
Herthaeci-cottbus 1-1 3,8 odds leves
WB-ManU 5-5?.. 3,8 odds levesTét: 4*5eFt, nyerhető: 78.790-> vettem volna kólát meg jégkrémet, legalább dagadtam volna, meg filmhez az is lenne.
Második: Twente drága-Grönigen H 3-2 pipa
Klautern redva-stpóli 1-2 4,5 odds leves
Chelsea-Everton h 2-1 pipa
Cagliari- Lazió V , nagy kérdőjel...talán szerencsém lesz, de ez milyen szerencse? Nagyon mázlista vagyok, ha a felét visszaszerzem a 40 K-nak, zsír
Tét: 4*5eFt, nyerhető: 77.225,
Már csak : 3,65 odds, kb 18.000 Ft. -
Ps Vita
őstag
Na,Porto meccsen ajándék volt a nem lő mind2 csapat gólt

-
gyuromoj
veterán
Boston lőtt 1-et

-
giigz
veterán
-
rwin5
őstag
Ez a póker am engem is érdekelne, van vhol ahol ingyen oktatnak vagy adnak tippeket, hogy érdemes elkezdeni? kb 2-3x pókereztem eddig

-
SirAlo
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Jah mar megtalaltam elobe is
szoval megraktam de csak kis tettel, lehet atallok en is csak only NHL-re mert a foci mostanaba.... -
adrian360
őstag
Nézi valaki a Cagliari - Lazio meccset ? már csak egy Lazio győzelem kellene, behúzzák, vagy próbáljak meg visszafogadni ?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Mennyire biztosak? Mostanaba eleg random mar minden

Bostonra mar nem lehet rakni:S -
tzimash
őstag
Ma nem játszottam, elnézve, hogy milyen eredmények születtek egy fikarcnyit se bánom

-
DeathBat666
aktív tag
Mai NHL:
Kétesély, Boston győzelem (1.83)
Pittsburgh - Ottawa 4,5 over (1.45)Odds: 2,65
5k val megy.
-
rwin5
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Mondani akartam, hogy beszarok ha ilyen statisztika mellett, jön a kamika, hogy még be is húzzák kb 10 perccel a vége előtt
amúgy ez az MU- nekem mára, ahogy edzőjük búcsúzik, szerintem jobb volna nekem is abbahagyni, annyi "hihetetlen" dolog született, hogy kezd lottóvá válni az egész.. bár már vagy 10x írtam ide, hogy abbahagyom de így abbahagyni, hogy 2-5 ről bejön a D-s szelóm tényleg egy jel, hogy Ervin szerencséd van, de állj le vele 
-
L_YKing
addikt
válasz
polgárjenő
üzenetére
Na ezt bebuktam.... De szerencsére nincs pénzem online.
Gondoltam , hogy lesz gól. -
polgárjenő
tag
és még bilbao nyer gecc

-
L_YKing
addikt
Most pakoljátok a Zaragoza győzelmet.
-
rwin5
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Hát lett

-
rwin5
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
elég szarul

Giigz: Kösz

-
polgárjenő
tag
bilbao hogy jatszik? lesz gol?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pokerbe amugy hol erdemes jatszani ? van Bet365on is . Es miben erdemes pokert jatszani? Sima asztalokon vagy verseny, sit and go ? Jo lenne pokert is kiprobalni penzbe , eddig csak pokerstarson jatszottam jatekpenzbe es ilyen ingyen versenyeken ahol lehet penzt is nyerni keveset csak ahoz a 10 ezer emberbol kb fel kell juss 150-be kb...
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Épp azt mondom, hogy ennek végül mindig csúnya vége lesz. Ha nincs célod, úgy mint netes irodáknál akkor nincs mit elérni és elforgácsolódik szép lassan minden.
Hidd el mindenkinél így van csak valaki lassabban más gyorsabban vágja magát tiltre, ebből élnek a befektetők.
-
sz_abika
addikt
35 Asteras Tripolis 0 - 1 Atromitos
tervesnyüvesgörögök
de tudtam, hogy nem hagyják hogy jöjjön a szelvény és annak kell vezetnie akinek az oddsa emelkedett 3.5ről 4.2ra! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman
üzenetére
Persze sok az ilyen, de én nem az izgalomért játszok hanem a pénzért, ha izgalomért játszanék hobbiból raknék minden nap egy 200 Ft-os szelót és cső...
De még amúgy agyban én sem vagyok érett ebben, már ezt is elmondtam hogy neten tiltre vágom magam egyből, azaz vagy egy kitűzött célt elérek és még aznap leutalom, vagy elbukom. Pedig ha nem lenne ez ott szépen lehetne építkezni, sőt pókerból meg is élnék neten ha agyban nem szállnék el...De sajnos ezt agyban nem sok ember tudja kordában tartani...
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem is a te aktuális helyzetedről beszéltem hanem a végkifejletről. Ami minden esetben ugyanaz, bukó, könnyen jött pénz könnyen megy.
Vagy elfogadja az ember, hogy csak az izgalomért játszik, vagyis erre a hobbira költ és akkor nem hajkurássza a veszteségeket de akkor nincs is semmi értelme nagyban játszani. -
Ace owner
addikt
Én most tervezem első komoly tétes mixemet, csak egy meccs, valami biztos, 1.4-es szorzóval kb. 10k-t rakni. Nekem az a 3-4-5k nyereség világi lenne az eddigi 1200-as maxhoz képest
De tényleg kéne valami biztos meccs,csakhogy ezek után.. 
Én is így tervezem, hogy csak a hasznot rakom fel megint, nehogy nagyot bukjak..
-
McCartman
őstag
Amúgy gondolom nézték páran a meccset, az az egy perc alatt két gól hogy sikerült? Vagy csak eredmenyek.com elírása?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman
üzenetére
Én tudom hogy állok hosszútávon, semmi okom hazudni de még pluszban vagyok...Most is január február -100, utána március +200, április majdnem nullás, most meg vagy -60-70, azaz még idén is pluszos vagyok minimálisan...Most is megtehetném hogy buktam 40 ezret szaladok 50-100 ezerrel rakok gyorsan valamit, mert megtehetném ha akarnám, de ha ilyen felfogásom lenne akkor már rég csöves lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal Gear Solid
- OLED TV topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha a formát nézem akkor igen hazai

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vége felé kellett volna

amúgy ez az MU- nekem mára, ahogy edzőjük búcsúzik, szerintem jobb volna nekem is abbahagyni, annyi "hihetetlen" dolog született, hogy kezd lottóvá válni az egész.. bár már vagy 10x írtam ide, hogy abbahagyom de így abbahagyni, hogy 2-5 ről bejön a D-s szelóm tényleg egy jel, hogy Ervin szerencséd van, de állj le vele