- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
ööö... nézted az előző két meccsüket?
Egyiptom ellen hiába egykapuztak - 5 szöglet.
Szaudiak ellen volt három... nem úgy játszanak be széleken hogy az ív meglegyen a tisztázásokhoz, hanem face-to face rontanak előre az uruk és inkább tüzelnek... Ezen a meccsen az oroszoktól lehetett inkább várni a szögleteket
Így vagy gól, vagy mellé általában....
_____
Vááááá... hiába vették meg a szaudiak a bírót a VAR helyre var'ja a meccset!!
Videóbírót mindenhova!!!
BACCCHA meg... így is megadja!
Mindegy, a második félidőben elrendezik a szaudiakat.
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
A spanyolokat nem ?
Egy vereséggel, vagy döntetlennel még ki is eshetnek
Ők is nehezen szoktak belendülni, amikor 8 éve világbajnokok lettek akkor vereséggel kezdtek Svájc ellen... Ott még bármi lehet... Egy Marokkó nem fog nekik gondot okozni.(#170397) jbalint18
Az oroszok őrült módjára mennek. és igazi erőpróbájuk meg még nem volt... Az most fog jönni...
Könnyen kaphatnak egy pofont is...
Pont a spanyol-portugál csoporttal ütközik majd a az orosz-Uruguay csoporttal a nyolcaddöntőben....
(A1-B2; A2-B1)Tekintettel arra, hogy a spanyolok könnyebben javíthatnak gólarányt Marokkó ellen, mint a portugálok a sündisznóállásba beálló irániak ellen ezért az uruknak sem lesz szerintem mindegy, hogy melyik csapattal ütköznek... a portugál ebből a szempontból 'kiszámíthatóbb' mit nyújthat a nyolcaddöntőben, de a spanyol csapatban még van rejtett potenciál.
Ennyi erővel inkább már tegyél egy over 1,5-t az orosz meccsen, vagy mindkét csapat szerez gólt... (előbbinél majdhogynem hasonló a szorzó (1,44) utóbbi nyilván veszélyesebb, de ha ennyire hiszel az oroszokban, hogy X2-re mered rakni akkor nem lesz gond
... (2x-es odds) - azt úgy sem tudom elképzelni, hogy a kamikaze módjára folyamatosan előretörő oroszok ne kapjanak egy gólt az uruktól.. )Azt ne felejtsük el, hogy az uruk a dél amerikai csoportból kijutók közül a 2. volt a csoportban... Nem gyenge az Uruguay-i csapat sem. Suarez - Cavani kettősből valakinek el fog sülni a lába

-
drtimot
aktív tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerintem a németek behúzzák, muszáj nekik. Viszont két, több meccses jobban megrakott szelvényemhez is már csak a németek hiányoznak. Ezért most apróval biztonsági visszafogás:
svéd döntetlen 4x
döntetlen + 1,5 over 5x
szimpatikus a 11-es is 2,5xvagy döntetlen 0-0 13,5x vagy döntetlen 1-1 7,5x
valamivel készülni kell ha mégse jók a németek -
törölt tag
válasz
üzenetére
Simán jött, hendis nem és sajnálom aki írta itt tette Ochoa nem kap gólt 2-es szorzóért.
Ha jön Anglia hendi akkor a belga hendis mexikói győzelem 3-as kötésből jön 4 ezer. Németek ha nyernek az 2 ezer. Délelőtt Tokio Verdy is hozott egy ezrest, tegnap Svájc, ma belga gólszerők büntetővel. El se hiszem végre pluszban lehetek a VB-n.
Magamat ismerve csoportkör végére nullázom is az egyenleget. 
(#170157) Örni: én nem szeretném minden kontaktot videóznának, ösztönözné minden lágy szellőre borulnának a játékosok, a félpályás eset után még több alkalma lett volna a dél-koreaiaknak megállítani a támadást
+ egy esetleges döntetlennel most sokat buktam volna

-
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
üzenetére
Kassai Viktor és segítője rendesen belenyúlt ebbe a meccsbe.

-
rwin5
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem az a legjobb, de én nem is próbáltam azon kívül másikat, csak a tippmixpro-t de ugye az kb ugyanaz mint a tippmix csak neten. Én a netes fogadáson nagyon sokat szórakoztam, de szerintem aki nem tudja valahogy kordában tartani magát, meg ha hamar felmegy az agyvize tőle annak nem ajánlatos. Én ilyen vagyok és megfizettem már a tanulópénzt tuti, egy időben csak olyanra fogadtam, hogy ki lövi a következő gólt nagy téttel, vagy overekre na azon nagyon sokat kaszáltam, de előbb utóbb el is ment valamin, aztán Gaben írt egy hosszabb elméletkifejtést a taktikájáról, mondhatjuk, hogy egy kicsit elkezdtem követni azt a nyomvonalat, de én nem fogadok akkora pénzekkel mint ő, de teniszeket élőzök, persze hatalmas mázlim is volt a ~10 nap alatt kb amióta nyomom neten, ezt a taktikot. Szerintem sokkal könnyebb neten nyerni, és sokkal több lehetőség van fogadni, meg a legnagyobb előny ugye az élőzés, meg szeretem a bet365 streamjét mert 90%-ban nem csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy vereséggel, vagy döntetlennel még ki is eshetnek
Ők is nehezen szoktak belendülni, amikor 8 éve világbajnokok lettek akkor vereséggel kezdtek Svájc ellen... Ott még bármi lehet... Egy Marokkó nem fog nekik gondot okozni.

és a 8.5 over szöglet, na meg a vendég győzelem
és kapnak egy gólt