Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Szeretném nézni a meccset, de nem megy...
Vb után főleg...
Ez mi?:/
Hihetetlen....
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ha a Gulyás orgánuma is érdekel, 22:00-tól a ződ meccset tolja a Kossuthon.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint a selejtező első fordulójában 2-1-es előnnyel álló Diósgyőrnek a máltai Birkirkara elleni meccsét 19.30 órától adja a Duna, a kommentátor Ujvári Máté lesz.
Az FTC az 1-1-es első találkozó után fogadja a szintén máltai Sliema Wandererst, a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő mérkőzés 20.20-tól lesz látható az M1-en, az összecsapást Novotny Zoltán közvetíti. A meccs hajráját 22 órától a Kossuth Rádióban is élőben lehet majd követni, Gulyás László kommentálásával.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
MmDorian
üzenetére
novotny-t néha előkukázzák, ha nincs más.
kb. egy éve is közvetített egy meccset.
akkor nem értettem, mi ez.
annyira hasonlította novotny hangjára.
meg arra a rádiós körkapcsolásos stílusára.
eszembe nem jutott volna, hogy exhumálják a csávót...****
és a fradi meccsesen elmodja a 20-percben, hogy kék-feketében játszanak a máltaiak, zöld-fehér csíkosbana fradi...

-
Prien
addikt
12 perc után, 1-0 a Kopern javára ! Overek, gyertek

Megelőzött Yogibear

-
yogibear
addikt
Amennyiben a DVTK és a Ferencváros kvalifikálja magát a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörébe, akkor 130 ezer eurót (kb. 40 millió forint) kap az UEFA-tól. Az első körös részvételért alapból járt 120 ezer euró (kb. 36.5 millió forint).
-
MmDorian
őstag
ki ez a kommentátor ? kurva nagyokat mond

-
Sztbeni
őstag
válasz
szentes711
üzenetére
Szerintem holnap, mert ez a pálya ma már nem lesz jó:

-
szentes711
tag
Litex Lovech meccset mikor pótolják?
Gondolom csak holnap délelőtt! vagy ahogy jó lesz a pálya -
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ez az első kettő, akiket kilistáztak, a többi eddigi listás is jön majd sorban, mind az eddigi nyolc, utána meg a többi...
Az első a BAH volt 06.20-án, és ha 07.15-től elérhetetlen lesz, akkor a hirdetmény megjelenésétől számítva alig egy hónap az átfutás...
Ezzel kell számolni a továbbiakban is... -
yogibear
addikt
Nemsokára blokkolják az első két online fogadási oldalt
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július 8-án, kedden továbbította a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) részére az első két internetes fogadási oldal blokkolásának elrendeléséről szóló értesítést, ezek az oldalak a törvény értelmében legkésőbb a jövő keddtől elérhetetlenek lesznek.
Az intézkedés hírét csütörtökön közölte az adóhatóság az MTI érdeklődésére. Már 8 domain alatt fellelhető, engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel érintett honlap ideiglenes blokkolásáról szóló határozatot hoztak. Ismerteti: az érintett két honlappal - a bet-at-home.com és a betclic.com - kapcsolatban az NMHH köteles szakmailag ellenőrizni a határozatban szereplő paramétereket, hogy az elektronikus adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tétele a NAV által megadott adattartalommal biztonságosan és a magyarországi internet-szolgáltatást nem veszélyeztető módon megvalósítható-e.
Ha ez megtörtént, akkor legkésőbb július 11-én pénteken a médiahatóság megküldi az internetszolgáltatóknak az értesítést, akik annak kézbesítésétől (az értesítést a megküldést követő munkanap kell kézbesítettnek tekinteni) számítva haladéktalanul, de legkésőbb egy munkanapon belül kötelesek végrehajtani a blokkolást.
Ekkortól számítva, tehát legkésőbb július 15-én, keddtől a szóban forgó oldalak elérhetetlenné válnak az internetezők számára - közölte a NAV.
Ha az internetszolgáltatók nem teljesítik a határozatban foglaltakat, az ismételt felhívást követően az állami adóhatóság 100 ezertől 500 ezer forintig terjedő bírságot szabhat ki az internetszolgáltatóra. A NAV a blokkolást megtagadó internetszolgáltatóval szemben - a blokkolás tényleges teljesítéséig - a bírságot ismételten is kiszabhatja - ismerteti a közlemény. Az engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel érintett internetes oldalak blokkolásáról a NAV folyamatosan határoz.
A tiltott szerencsejáték-szervezést folytatók internetes blokkolását elrendelő határozatokat az állami adóhatóság hirdetményi úton közli, a hirdetményt 15 napig kell közzétenni az állami adóhatóság honlapján. A hirdetmény a honlapon való közzétételt követő 15. nap elteltével válik közöltté és emelkedik jogerőre.
A NAV figyelmeztet: Magyarországon engedéllyel nem rendelkező szervező által nyújtott online szerencsejátékban a játékos saját kockázatára vesz részt. Bírósági eljárásban nem lehet érvényesíteni az ilyen játékból vagy fogadásból eredő követelést. -
Prien
addikt
Vezet a Diósgyőr idegenben...akit érint... én kihagytam ezt a derbit.
-
sch_a
addikt
Litex Lovech meccse meg el lett halasztva? Mi van ott?
-
Prien
addikt
Tromsö- Santos 3-1 most, ezzel az egy bekapott góllal elvittek 5 szelóm
idegenben lehozzák gól nélkül, otthon kapnak... hát ilyen ez.
Legalább a gól over szelvény még jöhet. -
yogibear
addikt
Retkes azeri még egy büntetőt sem képes rendesen megrúgni egy pótkapusnak (nem cserekapusnak, mert már nincs cseréjük!!)... nagy nehezen csak begyötörték később...
Kár hogy nem valami örménnyel sorsolták össze őket, akkor még vér is folyna legalább.El sem hiszem még egy tizi még egy piros lap a vendégnek.

2:1 a Bakunak, el sem hiszem.

-
válasz
L1ZRRR
üzenetére
Én az eddigi teljesítményüket nézem mind2 csapatnak a brazilok ezzel a csapattal csoda hogy idáig eljutottak neymar, silva ide vagy oda.
Miattam ne tedd meg, neked kell eldönteni én viszont hollandot érzek.

Ilyen nagy tétet inkább a németre tennék, hogy végső győztes. Arra ment is 10k, sima győzelemre nem mertem megrakni.
-
L1ZRRR
senior tag
Mit gondoltok Hollandok vagy Brazilok ?
Azért hollandok csak nincsenek olyan szinten mint brazilok ? !
-
sz_abika
addikt
Pedig tudnám értékelni
-
MmDorian
őstag
fradi x2 6,6-ról 4,85-re esett

-
Sztbeni
őstag
Nehogy pont az Inter Baku vigye mán el a mixem...

-
GabN73
addikt
Erős agyalás nagytétes német vb győzelemre.

-
sch_a
addikt
-
yogibear
addikt
Az odavágó statja alapján nem merném H-ra tenni ma már... tegnap még tettem.

Végül ez ment párszázas ajánlatban:1. Koper - Celik Niksic over 6,5 @6,25
2. Koper - Celik Niksic 1 fi over 2,5 @ 3,35
Atlantas - Differdange H @1,8
Shakhtyor Karagandy - Shirak H @1,50
FC Daugava - Vikingur H @1,65
össz @14,92ezek még tegnap... Daugava azóta papiroson is felfüggesztve, nem tudom miért

Ezek meg most::3. Koper - Celik Niksic hendi -2 H @1,55
Inter Baku - FC Tiraspol H @1,45
Siroki Brijeg - Gabala H @2,00
Litex Lovech - Veris Chisinau hendi -1 H @1,5
össz @6,744. Haugesund - Airbus hendi -1 H @1,70
Flamurtari - Bolnisi H @2,05
Kukesi - K. Almaty V @1,90
Litex Lovech - Veris Chisinau hendi -2 H @2,15
Kalju - Fram H @1,40
Inter Baku - FC Tiraspol H @1,45
Siroki Brijeg - Gabala H @2,05
össz @59,24Aztán vagy jön, vagy nem.

De hátha ad valakinek ötletet a sajátjához... -
yogibear
addikt
Atlantas (Ltu) - Differdange (Lux) H up, V down...
-
szab.tam
nagyúr
-
MmDorian
őstag
fradi x2
bra71l
német33as odds

-
yogibear
addikt
válasz
Sztbeni
üzenetére
Elsőn a Kukesit érzem kicsit húzósnak...
Harmadikon a ződlajhár zakót, ott X-re várom a kimenetelt, de ha jön a meglepi, szépet fogsz.
Birka továbbjutás, reális, elég nekik egy 1:0 is az idegenben lőtt gól miatt...Szatyor -3 hendi csak WH-n volt 11-ért Prón szerintem csak -2 lehetett max, de az is legalább 4-es odds.

-
RockHaRD
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igaza van. Nem is merek rakni a hátralévő 2 meccsre...
A 3. helyért nagyon vicces meccs ígérkezik, mert Hollandok leszarják, Brazilok meg nagyon akarnak, de Neymar nélkül érdekes lehet.
A döntő pedig nagyon nagy Német győzelmet sugall, de ezen a VB-n pont ez lehet a gyanús

Szívem szerint felraknék mindent a rendes játékidős Német győzelemre, de nagyon félek, plussz utálom is őket, ezért elég fura lenne csak a pénzért nekik szurkolni.
-
yogibear
addikt
Prón most tettem kombiba, akkor még 1,4-et írt ki, a szelón 1,55 van, változott felfelé...
De van már over 7,5 is 6 feletti oddsért, ezt már írtam délelőtt... az over 6,5 oddsa lement 4 körülire tegnap óta, akkor még 6,25 volt...
Kinti irodák nem is adnak over 2,5 felettit vagy -2 hendit rá oddsportal szerint... -
sch_a
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem fognak kizúgni. Kicsit nehezen indul a szezon, de van ez így. Sok a változás a keretben, kevés volt az idő a felkészülésre, nem állt még össze teljesen a csapat, de most a visszavágóra összeszedik magukat a fiúk. Szezon végén Gera meg megint EL-döntőben fog játszani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#74019) yogibear
Ha tényleg 1,5 van a Kope -2-re, akkor az a nap ajándéka. Ha lenne unibeten, már megtettem volna.
-
yogibear
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Sztbeni
üzenetére
ezek a falábúak annyit bosszantottak már, (nézem az összes bajnokit), hogy 1*, de csak 1* megtömhetnék a zsebemet, és eltaknyolhatnának.
de amilyen balf*-ok, még itt is ki fognak cseszni velem...
még jó, hogy fradi drukker vagyok.

de hát úgyis ki fognak zúgni, akkor inkább tegyék most.
de mondom, 1:1 + hosszabbítással tőlem tovább is mehetnek.
az nekem már jó. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Sztbeni
üzenetére
ha nemcsak poénkodsz, akkor a fradi meccst érdemes hendire tenni, mert kisebb szorzó, mint a sima győzelem, de így kétesélyes x2, 6*-ért...
231 labdarúgás3 *(0-1) FTC - Sliema Wanderers 1.21 5.05 6.60 @v
(a papíros mixen nincs is egyébként olyan esemény, hogy ki jut ezek közül tovább. az csak a diósgyőri meccsnél van.
megnézném, ha a birka karika nyerne 1:0-ra.
fradi meccsnél nekem már az 1:1-is jó. akkor nyerek, és még a fradi is továbbjuthat hossz-ban... -
yogibear
addikt
válasz
Sztbeni
üzenetére
Még jöhet is, bár az nekem X-re szaglik, elnézve a ződlajhárok múlt heti "teljesítményét"

Azon sem csodálkoznék, ha ma mindkét hazánkfia banda kizúgna a vérbe... a múlt heti munkájukkal hajszál pontosan beárazták a magyar futballt...Ott jöhet egy jóízű H vagy D, ahol a vendég a múlt héten 3-4 góllal nyert minimum...
-
Prien
addikt
válasz
Sztbeni
üzenetére
Na, megpakoltam 7-0-tól felfelé. Erre baromira kíváncsi leszek, egyszer becsíphetne
Abból indulok ki, ha idegenben gurítottak 7-et, akkor otthon is legalább ennyit illene a szotyizó hazai közönség előtt, de inkább még picit többet. Ezek a norvégok 0-4 félidő után sem álltak le, támadtak tovább...
Most a jóllakott magyar mentalitást nem vettem bele a tippembe, hogy ha idegenben nyertünk 7-0-ra, akkor otthon jó az X is vagy egy 1-2 gólos sétálgatós győzelem.
-
yogibear
addikt
Vajon a papiros mixen a 190-es miért lehet felfüggesztve?

Ezért nincs valszeg Prón sem...
FC Daugava (Lat) - Vikingur (Fai)Oddsprotalon nézve több irodánál sem fogadható: Bwin, SPB, FW

-
Prien
addikt
Europa liga,első meccs Fc Santos Tartu- Tromsö 0-7.
Mennyi lesz a visszavágó, vélemények?

-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem, sajna az elején még nem, a múltkori kettőt raktam, tényleg röhej volt a tegnapi, de szerencsére a sima X az bejött, amit raktam.
Most nézem a stratégiát még nem lehet megtenni
Én gondolkozok ezen a német hendin, 4K-t lehet rászánok, de én nem tudom elképzelni, hogy kettővel megverjék Argentínát
Csak hát ez a 4x-es szorzó nagyon jó -
Új hozzászólás Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

idegenben lehozzák gól nélkül, otthon kapnak... hát ilyen ez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)