Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Passz ezt nem tudom...
Webkártyával is ki tudsz utalni skrillre, onnan meg betre, csak ugye az idő, míg átfut a rendszereken...
És persze a skrillnek van némi díja is, mint minden webes pénztárcának.
A már említett paysafecard viszont gyors. Megveszed feltöltöd betre és fogadsz.
Ha majd ki akarsz utalni, veszel egy másikat feltöltöd skrillre, onnan fizetsz be betre majd és akkor már ki is tudsz utalni skrillre, onnan meg a hazai számlára...Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy Mo-ról nem fogadnak el Mastercardot, válasszak más feltöltési módot. De ugyanez van a William hill-nél is. - ez találtam valahol... ha igaz akkor csak Mo-ról nem lehet... de akkor Visával meg miért? Jó kérdés...
-
Örni
senior tag
Szégyeljétek magatokat, hogy nem a nagyszerű, királyi magyar fogadóirodát használjátok!

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére

SZLAMB a B365-nek. Akkor megyek az unibetre, a bugfospro nem játszik.
Ráadásul ott 1.85 van a diókra perpill, a tippszmikszen és pron meg 1.55
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Én úgy tudom, hogy szinte minden oldal tiltotta az MC befizetést.
Edit: Unibet akkor még nem. -
Aventador91
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
maestroval se működik
unibetnél jó a mc
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
yogibear
üzenetére

Ezzel a lépéssel a B365 sok embernek okozott övön aluli ütést. A magyar emberek jelentős részének inkább MC bankkártyája van, mint VISA.
Néztem egy megkerülést, de még az OTP Webkártyája is MC, azzal sem jutottam beljebb.
Legalább az lenne maestro, úgyis csak webkártya. Fizikai formában nem létezik -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Egy újszülöttnek minden vicc új.

Volt már szó itt róla egy ideje... csak nem figyelsz.
Sőt, Aventador91 kolléga egyfajta megoldást is írt rá... és az sem ma volt, hanem úgy egy hete... paysafe card szabadon behelyettesíthető a MC átutalással skrillre. -
LyonnaisFan1
őstag
A Bet365-nél mióta nem lehet Mastercarddal befizetni?
"Sajnos Mastercard által nem tud befizetni. Használjon Visa kártyát, egyéb fizetési módot vagy lépjen velünk kapcsolatba."
WTF?

Mijjezmár?
-
yogibear
addikt
válasz
djculture
üzenetére
akinél meg maga a nyilvántartó hibázik - pont ezért írtam, hogy rá kellene szánni 2 percnél többet és hajszálpontosan úgy beírni mindent, ahogy az a kártyákon szerepel leellenőrizni kétszer, háromszor és ha így is visszadobja, ellenőrizni a nyilvántartónál, kormányablaknál mihamarabb, különben gondok lehetnek más, komolyabb ügyek esetében is, pont ahogy írod.
Csak sokan még sosem kerültek olyan helyzetbe, hogy valahol egyeztetni kellett az adataikat a nyilvántartóval és ezért nem bukott ki, hogy valami nem stimmel... -
djculture
félisten
válasz
yogibear
üzenetére
Egyik kolléga speciel egy két éve lejárt személyivel próbálkozott. Bent anyázott hogy miért nem fogadja el, mondom nézzük már meg azt a személyit. Odaadja..nézem ..érvényességi ideje : 2015 szeptember 21
Szóval az ilyen már érvénytelen dolgokat se fogadja el. De van olyan ismerős akinél meg maga a nyilvántartó hibázik, be kellett menni a kormányhivatalhoz mert igy tudta meg hogy valami nem oké nem létezett a nyilvántartóban csak a testvére. Miközben az új személyit kiadták neki vagy 4 éve... Van káosz.
-
Örni
senior tag
Huh, nehéz szülés volt ez a Frankfurt. Tegnap EL szelóm egy 94-ik percben lőtt góllal ment el, mára nem szerettem volna ilyet.
-
yogibear
addikt
Ajax tarcsi nagyon elszőrmélli otthon... már 0:4...
a 2-es hendi hazai zakóra 23 volt.
a sima V-re is 4... -
yogibear
addikt
válasz
strip01
üzenetére
"A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvany a nyilvántartásban. Kérjük ellenőrizd az adataidat!"
Esetleg tényleg ellenőrizd már le, hogy sikerült-e mindent úgy beírni minden rubrikába, ahogy az az igazolványaidon van... mindent... az összeset... azt is amiről úgy hiszed hogy azt már beírtad... más is ugyanígy volt, amit már egyszer beírt, cseszett ellenőrizni, hogy hajszálpontosan úgy van-e beírva, ahogy az igazolványokon van betűre pontosan... ezért nem fogadta el...
Hajszálpontosan....
Pl a születési hely, vagy anyja neve, mert lemaradt a második keresztneve vagy ha neked van akkor a tied és hasonlók...
A Pró oldala csak elküldi az általad befirkáltakat a központi adatnyilvántartóba és ha minden egyezik visszakap egy helyes-t ha valami nem akkor egy nem helyes-t... ennyi. Nem kap meg konkrét adatot, hogy mi helyes vagy mi nem, nincs rá jogosultsága adatvédelmileg... ahogy neked sem meg másnak sem, mert nem hatóság...
Nem a Pró hibája, a tiéd, hidd el.
Ha viszont tényleg karakterre pontosan töltöttél ki mindent, de biztosan, tutira és ennek ellenére kidob, akkor a helyedben utána néznék, mert ha valami nem egyezik az adatnyilvántartó és a személyid közt, az gáz lehet előbb-utóbb, ha valami komolyabb ügyet kell intézned...
De most felteszek rá Prón egy 500-ast, hogy te nem töltötted ki helyesen.
-
strip01
csendes tag
Sziasztok!Nekem olyan gondom lenne a tippmixpro oldallal,hogyállandoan ezt dobja ki:"A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvany a nyilvántartásban. Kérjük ellenőrizd az adataidat!"Közel két hete hívogatom őket azóta 5000 ft plusz lett a telefonszámlámon a közel kétórányi"pillanatnyilag minden vonalunk foglalt szöveg hallgatásával.Írtam az ügyfélszolgűlatnak is már 3 levelet ,de semmi válasz azóta se.Van rajt pénzem ,de se levenni se játszani nem tudok vele míg nem igazolom az okmányaim.Köszönöm szép munka.

-
zolynet
veterán
1-2 nagy oddsu meccs:
25616 H Aston Villa - Sheffield Wed. Aston Villa (1X2) 2,00
33589 V Genoa - Sampdoria Sampdoria (1X2) 2,50
20757 H Sturm Graz - Rapid Wien Sturm Graz (1X2) 2,25
25616 H Aston Villa - Sheffield Wed. Aston Villa (1X2) 2,00
27075 H Hobro - Aalborg Hobro (1X2) 2,20
49,5x -
Örni
senior tag
Szerintem elég tuti lesz a Bayern győzelem, Dortmund hullámvölgyben van sajnos. Tegnap meg is raktam, mellé ment mai Frankfurt H.
Köszi, hogy írtátok ezt a Tippmix bónuszt, 31-én jött a számlámra ezer ft és fogalmam sem volt mi a franc ez

-
Prien
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Most azon filózom, hogy a Bayernt be is húzom mixbe holnapra. Ajándék 2x oddsnak tűnik. Amióta visszahozták a jó öreg Heynckes-t, azóta elég jól megy nekik...
-
adise
őstag
Dortmund szepen belement az x-be masodszor is. Nemtudom mi van veluk az elmult 1honapba kb. A bajnoskagba se az igaziak jo par meccse
-
sz_abika
addikt
Fura hogy már a 4. fordulóban jöttek a gyanús végeredmények BLben...általában az ilyen kis huncut végeredmények csak a két utolsó fordulóban szoktak jönni amikor már tiszta a továbbjutósorrend.
Mindesetre mára elég sok tenisz over vár ránk.
-
adise
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Elobe szettekre rakni nem rossz
-
törölt tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Én teszem ezt:
F. Krajinovic - N. Mahut V 2,10
D. Goffin - J. Benneteau D. Goffin 2:0 1,80Aztán lesz, ami lesz.

-
rootkiller
őstag
Hello! Nézegetem itt a tenisz oddsokat, azt követem napi szinten. Jól gondolom én, hogy baromira nem éri meg teniszre tenni? Egy-két meccsre olyan kicsi az odds, hogy ha a mai 8 darab párizsi meccs papírformáját összekombináljuk akkor se jön ki a 10-es szorzó.. Nyilván igen kicsi rá az esély, hogy jön mind a 8 meccs papírformában, inkább nem jön mint jön, szóval az egész afelé mutat hogy az ember "jósolja" meg hogy milyen meglepetés várható. Jól látom?
-
-
yogibear
addikt
Épp írnám, hogy a Tottenhamet mára át kellene nevezni Tottenham-Gironára, erre ott is a gól

-
törölt tag
Remélem a Monaco kihúzza a végéig, bíztam bennük az ajándék ezressel. A hozadékával Szpartak Moszkva menne simán és kétesélyben is. Nem értem miért akkora az odds? Veretlenek a csoportban és előző meccsen feltörölték a padlót a Sevillával. Mi a csapda?

-
meta91
csendes tag
Bőrszalonka 😁😁😂😂
-
sz_abika
addikt
Az kemény hogy majd 30 úszik az Olympus lábánál...
-
-
yogibear
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
jó lenne de azok a cserepes szájú digók még egy X-re sem lesznek képesek... pedig írtam, győzelemmel eldőlt volna a tj... csak látszik hogy kb lecarják, inkább elmennek szopóágra... mert utána a Barca jön nekik, sima zakó és addig a Sporting ha otthon veri a görögöket, a digók mehetnek az ELbe sót nyalni...
Ahelyett, hogy most a belüket is kiköpve nyernének és nem lenne gondjuk a maradék 2 meccsen...
Ennyit a profi mentalitásról...Bezzeg a ROma már megy 3:0-ra nem cicóznak...
Atma meg lesz egy ordas 2/1.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Aki elszórja rá a havi apanázst az meg is érdemli... e ugyanezek bedobálnák a félkarúba is ha még lenne. szóval aki nem tud megállj parancsolni magának, az megérdemli...

-
phenomHUN
senior tag
válasz
adise
üzenetére
Az a meccs nekem kimaradt, ahogy a Roma - Chelsea is.
Gólos szelómat vitte el (fi. 0.5 alatt) a Qarabag, de az elenyészően kis tétes volt. (350->7400).Bár ahogy nézem a meccset, eléggé aktívak most a zebrák (vagyis ...sárgák
) az első félidőhöz képest, szóval még jó is lehet - két nagy tétesen X2-be tettem őket.más:
Piros lap Qarabag-nál és már 1-1 az állás is, szóval meglesz az 1.10-ért.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phenomHUN
senior tag
Juve megszépíthetné a napomat egy váratlan 1/2-vel. Többi szépen, papír szerint áll eddig.
-
LyonnaisFan1
őstag
Mekkora makker gollal vezet a manu

-
yogibear
addikt
Hinnye bakker a Fáraó mekkora gólt ragasztott...

Jó kis meccs lesz ez. -
yogibear
addikt
Kedves XY.
Tájékoztatunk, hogy Tippmixpro oldalunk megújult, a játékélmény fokozása érdekében új funkciókat vezettünk be, és egy törvényi változás miatt 2017.10.24-ét követően adatfrissítés, adatbővítés szükséges a Tippmixpro oldalon történő fogadáshoz!A fejlesztések miatt előfordulhatott, hogy az elmúlt napokban lassulást tapasztalhattál a fogadási oldalunkon, igyekeztünk ezt mihamarabb javítani.
Az esetleges kellemetlenség miatt engedd meg, hogy megajándékozzunk 1000 Ft ajándék bónusszal!
Az ajándék bónusz már az egyenlegeden van, azt nem szükséges külön igényelned.

Ki a kicsit nem becsüli...

Mondjuk a lassúság az most is megvan ha egy szelvényt akarsz összerakni vagy egyáltalán belépni, viszont a feladás az villámgyors lett és a visszaigazoláskor sem forog már ész nélkül a karika, hanem mutatja szinte azonnal. -
nzsolt77
tag
“A románok is akarták Leekenst” – interjú a magyarral, aki idehozta az új kapitányt
mit szoltok ehhez? -
meta91
csendes tag
MAI "nyerős" BL tippjeim:
20:45 AS Roma - Chelsea X
20:45 Atletico Madrid - Qarabag H
20:45 Basel - CSZKA Moszkva X
20:45 Celtic - Bayern München V
20:45 Manchester United - Benfica H
20:45 Olympiakosz - Barcelona V
20:45 PSG - Anderlecht H
20:45 Sporting CP - Juventus V -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Ami a legszebb, a német 2 is 0:0 lett vagyis ott is lejött a félidő X...
Plusz a Lok Plovdiv meg a Granada is nyert...
Bezzeg most nem raktam 5-ös kötésben mindet amit kinéztem.
Mára Basel H @1,8 és ManU H @1,3 össz @2,34... hétvégén már írtam Basel ha nyer tuti a tavaszi egyenes ág a maradék 2 meccstől függetlenül... ManU ugyanez...
És ahogy nézem a Juve szintén ugyanez... ha ma nyerne idegenben 1,95-ért, akkor az egyenes ág tuti a maradék 2 meccstől függetlenül... persze nem lesz könnyű a Barca is csak 1:0-ra hozta az idegenbelit a Sporting ellen...
-
phenomHUN
senior tag
Még jó, hogy időben megébredtem (vagyis ez majd kiderül)

3 szeló:
New York - Toronto GG (MLS)
Mavs +8.5Memphis,
Houston,
Portland,
BostonMemphis + Mavs
-
yogibear
addikt
Chateauroux - Lens 1. félidő / döntetlen
Ternana - Carpi 1. félidő / döntetlenCsak mert hétfő van és dönci nap.

-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Az tuti, hogy - legalábbis nekem - sose fog telni rá

Mondjuk BLACK esetében már nem lennék ennyire biztos benne.
Ha meg a "zakót" átvitt értelemben használjuk... akkor is áll a dolog... 2/1-re 67-es odds volt.

-
yogibear
addikt

Ekkora zakót kaptunk.

Találós kérdés: melyik az a spanyol csapat, aki 100%-os a Real ellen?
Girona 
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
-
Jarod1
veterán
megtoltam Hamit 1 ezressel...
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
félidőt nem mertem, sorra bacták el a helyzeteket... de full time-ra 1,4 az nem volt rossz 10 ember ellen
amúgy már 2:0 lehet a hendis győzelmet kellett volna inkább rakni.
A Liege meg 3:0 szintén 10 ellen, pont akkor lőtték az elsőt, mikor rákerestem, miért 1,8 az odds... -
Jarod1
veterán
te jó ég rakta valaki a Gironát 12x es oddsért?
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
2-es odds volt, hogy félidőben is már vezet a Stuttgart, de nem mertem tenni. Csak összehozták. Meglepetésre találtam olyat raktam 500 forintot Alkmaar 2,5x, lassan így visszajön amit a béna Real elvitt. Aztán tényleg Celta utolsó próba mára. Furcsa egy nap.
Élőben Sparta Praha talán jó lehet otthon, ellenfél nem acélos.
-
yogibear
addikt
Okés, hogy a Stuttgart egy fosch de azért 10 ember ellen még mindig 1,4 van rá...
Freiburg meg a félpályán nem jön át... -
yogibear
addikt
válasz
adise
üzenetére
szerintem is... az okés hogy a kupa odavágón a ZS csapat játszott, de előtte is addig kavarta a felállást, míg lassan már meg sem ismerik egymást a pályán...
Azt is hozzá kell tenni, hogy a Girona sem úgy ment ki hogy jaj csak ússzuk meg minél kisebb vereséggel...
Igazából meg is érdemlik a győzelmet, mert megdolgoztak érte rendesen... -
törölt tag
Utolsó mai kísérlet: Celta Vigo
-
yogibear
addikt
Girona - Real 2/1 @67
Rakta valaki?
Mármint Ramosékon kívül. 
Ezek vagy kevés csíkot szippantottak, vagy túl sokat.

Kopasz mellbefejelő bajnok addig rotálta a csapatot, míg a fő összeállítás is elfelejtett focizni
-
fess
őstag
Madridistaként már megfogadtam,hogy nem fogadok rájuk, mert olyankor vagy x-elnek, vagy kikapnak. Ma reggel fogadtam rájuk...

-
adise
őstag
Hány mixet visz a margit? Sokan vannak akiknek már csak az kellene? vagy kellett volna

-
pohár
félisten
hát asszem elbúcsúzhatok a Real hendis győzelmétől... pedig azt hittem, hogy végre nyernek nagy(obb) különbséggel

-
Aventador91
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
szándékosan csinálták, nincsenek szarásig pénzzel, így már talán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
meta91
csendes tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A kopasz kezd izzadni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a sima V-re is 4...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sok birka visszaszokik a fogadásra, aztán töltik fel a nagy pénzeket