Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Gulácsi urat szépen kitömik a labdával..
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165697 üzenetére
Majd meglátjuk... a Gillingham és a Scunthorpe tavaly 8 ilyen "véletlen fordítóst" játszott, a Bristol City pedig hetet... irdatlan sok, tuti nem véletlen... 5 éve a Yeovil játszott 6 ilyet egy idényben, az összes többi évben max 5 darab volt egy csapatnak a 3 angolban (Champ, L1, L2) az elmúlt 6 évben, mióta nézem... hátha idénre is átmentenek belőle párat és épp most.
Amúgy a Besiktassal szemeztem, szerintem főleg otthon, alulértékelték... túl magas volt az oddsa... a Lipcse nem akkora nagy, hogy biztosan megverje, ráadásul otthon a Monacoval sem bírt, a Besiktasi meg a Portót porolta el idegenben...
Na, most nézem vezetnek is...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz yogibear #165695 üzenetére
Ez a beszéd! Hajrá! Néztem amúgy a BL meccseket is, de ötletem sincs. Talán a Liverpool van győzelmi kényszerben a hazai döntetlen után, de olyan gáz a védelmük nem bízom bennük. Talán még BVB-Real 1. félidő BTTS ha egymásnak esnek 2,65x-ért. (nem raktam, csak agyalás volt)
Óó volt ma norvég 2 is, ott a Bodö többnyire hozza kitűnik a mezőnyből és ahhoz képest jó szorzók.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Kamikazénak jó. De igazából ez csak a 2. forduló és egyrészt a Realt nem érdekli, ha csak csoport másodikként jut tovább, láttuk már, illetve a Dorti szvsz neki fog esni ennek a "szedett-vedett" Realnak, 3 éve is elkapta már a grabancukat. Igaz, tavaly meg oda-vissza 2:2 volt...
-
itachi94
tag
Aki bátor az megpróbálhatja a Chalon Reims - Antibes kosár X-et
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yogibear #165682 üzenetére
Ez mind szép és jó el is hiszem, tudom ifjabb Ferguson az edző satöbbi csak most ma az a helyzet ezzel az angol meccsel egy 9 meccsből csak kettőt nyerő játszik olyannal aki csak 6 gólt kapott eddig és veretlen jó formában van. Magas odds igen, ha bukta akkor a "bukik tudtak valamit" ha bejön és mégse raktam kidobtam a jó oddsot... ez ilyen. A Köln ellen is érdemes most rakni hiába voltak egész jók tavaly. Arra is gondoltam ma ifi BL is jó mazsolázni: Liverpoolnak évek óta nincs értelmes utánpótlása, volt az orosz kölykökre valami 5x odds, a Tottenham gyerekek is több ezer fontot keresnek de minek csak elmentek Ciprusra tengerpartozni 17x odds. Bunda vagy sem, érdekesebb fogadás ilyeneket próbálni és/vagy óvatosabban kétesélyben mint várni minden héten a Real hendit 1,9-ért.
-
pohár
félisten
én egy Real o3,5 & City csapat o2,5 & Monaco o2,5 szelót tennék (4,35x), de esélytelen, hogy elvánszorogjak a lottózóba
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jpm
senior tag
válasz Soulfly842 #165689 üzenetére
na mire a totózóba értem 28x lett
Egy ötöst megért. -
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #165689 üzenetére
htft 2/1 lesz az... esett is az oddsa 26-ról 21-re
[ Szerkesztve ]
-
itachi94
tag
Még mára megy :
Napoli 2.5 gól felett
JL Bourg Baskett Győz
Chalons- Reims győz3.8-as odds !! Hajrá
-
jpm
senior tag
Dortmund -Real 0-0 25x
-
itachi94
tag
válasz yogibear #165682 üzenetére
Teljesen igazad van az oddsal . Jó múltkor játszott valakivel a Sirus . A bukik esélytelennek adták olyan 2.8-as oddal. Viszont sokkal jobb formában voltak mint a másik csapat . Nem is kell mondanom hogy simán hozták 2-3 góllal a meccset. Amikor az esélyesebb csapat oddsa magasabb mint a másiké akkor el lehet gondolkozni azon, hogy csak félre vezetés van a bukik részről .
B-L-A-C-K Tudhatunk valamit arról ,hogy te mit raksz ? Érdekelne ,hogy hol találsz valami meglepetést jó oddsal
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165678 üzenetére
listavezető játszik egy újonccal.
Angol Champben, L1-2-ben még a mai nap sem biztos.Amúgy meg csak úgy újonc a Doncaster, hogy egy évet elgurigázgatott a L2-ben és visszajutott, egyenes ágon, 3. helyezettként úgy, hogy az utolsó négy meccsén mikor már a visszajutás biztos volt, egész véletlenül rendre kikapott...egyiken például a már kiesett Hartlepooltól... jó zsíros 4-5-ös oddsokért...
Emellett a Doncaster utolsó 13 szezonja: 4 év L1, majd 4 év Champ, L1, Champ, L1, L1, L2 (ez volt tavaly), most megint L1...
A Shrewsbury szvsz L1-nél feljebb sosem volt...Másrészt az ilyen mértékű odds változásokat jobb óvatosan kezelni...
Egyrészt lehet, hogy valamit tényleg tudnak a bukik és azért emelkedik a Shrews odds szépet...
Másrészt nem egyszer a buki próbálják átverni a usereket: ha nagyon pakolják a Shrews-t, felemelik az oddsát, így a emberek azt hiszik, esélytelen és elkezdik pakolni a Doncastert ész nélkül aztán a végén nyer mégis az esélyesebb Shrews...
Nem egyszer, nem kétszer volt már ilyen... tavaly hónapokig írtam ki kíváncsiságból a Champ, L1-L2 ilyen nagyobb droppos oddsú meccseit és egy részüknél tényleg volt oka az odds emelkedésnek, ki is kapott az adott csapat, másszor meg simán nyert... szóval, sosem lehet tudni, csak átverés, vagy tényleg van mögötte valami...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz adise #165679 üzenetére
Köszi, épp azért válogatok most ilyeneket! Valencia 2,9x és Clermont 2,3x is alá volt azért támasztva, inkább ilyenekkel próbálkozok hiszen annyi "tuti" kicsi odds ment el mostanában Bayern, Real, PSG, hollandok mind botladoztak! Ez az újonc Doncaster csak 2 meccset nyert, kétlem a veretlen listavezetőt győznék le. Este kiderül. Kevésbé bosszankodok amikor egy ilyen megy el, mint amikor egy top klub becsődöl tuti meccsen gyenge 1,3 oddson olyat rakni ahhoz nem kell sok ész.
-
törölt tag
Mai tipp:
Doncaster - Shrewsbury
Shrewsbury kétesély 1,6x
és egy ezressel sima V 3,25xHa nincs turpisság jönnie kell, a veretlen listavezető játszik egy újonccal.
-
törölt tag
Le is fújhatnák, jött minden amit elterveztem. Midt, Malmö, Berlin még hendivel is! Lehetett volna bátrabban.
-
törölt tag
Fio-Ata X-et mégis tenni kellett volna, de legalább a Valencia bejött. Ma duplázósnak Union Berlin-Kaiserlautern H 1,55x és mellé Arsenal vagy Malmö. A németeknél két nyeretlen csapat találkozik, hazai pálya és a Berlin legalább lő gólokat, a Kaisers hét meccsen csak hármat.
Másik szelvény a Clermont lesz 2,3x itt hazai pályán 14 pontos csapat a 3 pontos Lens ellen. Egy olyat is lehet Arsenal, Malmö, Midtjylland kétesély, Clermont kétesély együtt 3x odds. -
zolynet
veterán
válasz juliabrilke #165670 üzenetére
Sosem sikerül.
18430 H AZ Alkmaar - Excelsior AZ Alkmaar (1X2) 1,35
39607 H Atlanta Utd. - Montreal Atlanta Utd. (1X2) 1,40
41556 H Real Sociedad - Valencia Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50
51909 V Lugano - Grasshoppers Döntetlen vagy Grasshoppers (Kétesély) 1,65
35799 V Bursaspor - Galatasaray Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,40
38637 H Leverkusen - Hamburg Leverkusen (1X2)
1k->8.2KDönci Yankee 100ért
26781 D St-Etienne - Rennes Döntetlen (1X2) 2,95
51106 D Fiorentina - Atalanta Döntetlen (1X2) 3,40
51033 D Sassuolo - Bologna Döntetlen (1X2) 3,10
25838 D Chapecoense - Ponte Preta Döntetlen (1X2)Visszaállok a nagy tétesre októbertől, az jobban bevált.
Life is too short to stay stock!
-
törölt tag
válasz Prien #165666 üzenetére
Csalóka a Hannover helye a tabellán. Feljutó csapat, még veretlenek csak egy gólt ha találnak meccsenként, a Kölnhöz hasonlóan nyeretlen Freiburg ellen is döntetlen, ma is ez volt talán reális ma nem találtak gólt. Lehet két hónap múlva a Köln feljebb mászik azért mégis tavalyi ötödik, a Hannover pedig visszaesik.
Esti meccsekre ötlet? FIO-ATA eléggé X szagú, de kihagyom.
Marseille-Toulouse V kétesély 2,3x
Szívem szerint a Marseille ellen tennék, nagyon egy c. csapat fogadás szempontból mint az Arsenal, ha rájuk, ha ellenük mindig szívás.
A Valenciát megpróbálom 2,9x-ért, elég jó passzban vannak mostanában veretlenek és mindkét madridi ellen pontot szereztek, a Sociedad vereség után játszik és több sérült is akad. -
zolynet
veterán
AZ Alkmaar , még gondoltam is hogy lehet 8,5x oddsért eladják ... mocskosssssbagázs
Life is too short to stay stock!
-
meta91
csendes tag
Kíváncsi leszek h Unzue meddig lesz a Celta Vigo kispadján mert eddig nem túl meggyőző a brigád az irányítása alatt... lehet h Enriquével együtt fog nyaralni a Bahamákon nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
-
Prien
addikt
Szerintetek mit tudhattak a bukmékerek napok óta, amiért az előkelő helyen lévő és otthon elég jól teljesítő Hannover szorzója a tök utolsó Köln ellen 1.9x volt és nem esett? Próbaképp rádobtam , de persze döntetlen lett.
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
válasz yogibear #165664 üzenetére
Az Ajax egy fiatal rutintalan csapat, előző szezonban a Rosztov akadályozta őket BL selejtezőn és akiket nyáron még szét is vásároltak, majd az ifi csapattól került fel zöldfülű edző, a Heracles is verte őket. Miért a bunda az automatikus következtetés? A Real Madrid múltkor kikapott a Bernabeuban, az is volt valami 10x odds emlékszem mert tettem apróval. Akkor a Real is fázott és az egyik leggazdagabb klubként ilyenre szorul?
Egyébként Inter lőhetne már gólt. Szerencsére a Laziot tettem egyedül megmenteni a hétvégét, az sima. -
yogibear
addikt
Bakker, reggel volt egy olyan érzésem, hogy a Feyenoordhoz hasonlóna az Ajax is el fogja adni otthon a meccset... mit ad ég, 0:2-re áll... v 13, hendi V 31-es odds... "fáznak" a hollandok rendesen...
-
-
fess
őstag
tegnapi szelóm a bilbaon ment el,emberelőnyben 2 gólos előnyt adtak el...
-
konci79
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Papírformával nyer mindkét manchesteri, Tottenham, Celtic, Chelsea, Dortmund, Juventus, Barca hendi, Atletico és valahogy mégis -2000 Ft ez a szombat. Valamit nagyon rosszul csinálok.
Top ligás top csapatos meccsek közé belekevertem spontán ötlet francia, portugál, holland, orosz szarságokat.Holnapra javítani ötletem sincs, talán Inter-Genoa és Verona-Lazio duplázás? Mindkét kisebb csapat pocsék formában kezdett nyeretlenek, a Verona még gólt se lőtt mióta. Szóval minden adott ez se sikerüljön.
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #165655 üzenetére
Lehet financiális problémák adódtak a bajnokcsapatnál
Van ilyen arrafelé a hollandoknál, meg a belgáknál elég sűrűn...(#165657) LyonnaisFan1 a sima V 13-as, a hendis V 35-öd odds volt... jó pénz az ha bajnokcsapatként otthon játszva magad ellen fogadsz
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Prien
addikt
Hát, a mai meccs után én a Dortmundot megrakom a Reál ellen. Lehet,hogy hendivel.
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
Feyenoord meg otthon adja el 13-ért, az is ordas...
-
juliabrilke
veterán
Waasland-Beveren - Anderlecht DNB H elég szép szorzója volt. (3,75x->3,4x->már csak 2,75x)
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
na most élőbe napoli valaki ?
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #165644 üzenetére
Duchatelet.
[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
válasz juliabrilke #165644 üzenetére
-
djculture
félisten
Vasas meccsen mi történt?
-
yogibear
addikt
Nápolyi jól kezd... megint 1/2-re hajt, mint a Lazio ellen?
erre egyenlítettek is izibe'.
PSG-s csodacsapat is úgy erőlködik, hogy tele a pálya aranyerekkel...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Real vicc, élőben ment is egy kami hogy hazai rúg még 1 gólt.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
a madrid lehúzhatja a rolót
-
adise
őstag
Egyelőre jók a meccsek, ha minden klappol a tegnapi bayern veszteségen felül is jön szépen
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #165628 üzenetére
meccs előtt fogadható beten mindig, élőben nem nagyon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Leicester vélemények? Hazai pálya, 4x odds és kupában tartalékosan is most verték a Liverpoolt, akiknek gagyi a védelmük. Vagy kétesély és mellé még Juventus.
-
juliabrilke
veterán
Arra hol lehet fogadni, hogy lesz büntető egy meccsen? Pl. Real Madrid
-
jpm
senior tag
Ami meccset befejeztek olyan 2:45-körül annak a nyereményét mikortól lehet felvenni ma?
Tudom, hogy kérdeztem régebben, de nem találom. -
törölt tag
Sziasztok, másnál is lehalt a tippmix oldala? Nyertem a Celtic-Tottenham párossal, szeretnék fogadni a 4 órás meccsekre, aztán teljesen szét van esve a honlap.
Ó látom nem vagyok egyedül. Na legalább nem a gépemmel van baj.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
megint stabilan működik a tippmixpro
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gery2123 #165619 üzenetére
egy gól a Sevillától örömteli volna (meg akkor már még egy, hogy neked is jó legyen )
-
gery2123
őstag
válasz Soulfly842 #165608 üzenetére
Úgy néz ki bukott is.
Mondjuk van még hátra egy jó 20 perc-- PSN_ID: GerY2123
-
margithid
veterán
válasz B-L-A-C-K #165614 üzenetére
Alaves gyenge kis csapat, benne van, hogy jól kitömik őket, bizonyítani is akarnak most szerintem.
BL-ben Dortmundot is elintézik szerintem simán, az is jó oddson van, DNB-be.
Nekem ami ma még jó értéket képvisel az Bilbao DNB 1.75ért, az eddig semmit se mutató Malaga ellen.
Szerintem edzőbuktatás is lesz, ez az utolsó esélyed a Malaga trénerének, aztán ha minden igaz repül. -
B-L-A-C-K
titán
Csak kis óvatosan megsúgom hogy a Reál -2es hendit lehet rakni szépen, ~2es oddsért.
-
gery2123
őstag
válasz juliabrilke #165612 üzenetére
Így van egy jó 0-0 nekem jó!
Nézem a meccset meló közben, ha van valami élőben tolok rá-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #165610 üzenetére
gg&o2,5 is jó lehet, most beten 2,4-ért játszható
-
gery2123
őstag
válasz Soulfly842 #165608 üzenetére
Tudom, de ennyit megér. Ha már a felét fel tudom venni akkor jó
Mondjuk az az első meccs, de legalább hamar kiderül. hogy van e miért izgulni[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
válasz adise #165603 üzenetére
csodás volt
szerencsére csak egy ezres volt rajta (és a Monaco lő 2-t volt még), -250ft-nál kivettem a picsába, mikor láttam, hogy mindent kihagynak
-
törölt tag
Volt egy húszasom Bayern és Monaco szelón.
2-1nél már gondolkodtam, h kivegyem e, de bent hagytam, aztán na.... -
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #165602 üzenetére
méregből online:
trixie
Shamrock Rovers - Finn Harps (élő) Kétesély Döntetlen vagy Finn Harps 4,60 Nyitott
FAC Wien - Ried (élő) Kétesély FAC Wien vagy Döntetlen 6,25 Nyitott
Bayern München - Wolfsburg (élő) Kétesély Döntetlen vagy Wolfsburg 8,50 Nyitott---
Bayern München - Wolfsburg (élő) 1X2 Wolfsburg 29,00 Nyitott
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
hajháló.
ritkán játszom mostanság, de megint sikerült:papíroson
fr2
2/8
végeredmény más... (gyk: 6.5+)
50*26 (=1.300*-os eredő....)
ha a nimes-niort meccs nem 1:5, hanem lett volna még egy tetves gól.
baszki....
szinte már csak fr2-t játszom.
elmúlt hetekben single is raktam, de most persze, hogy nem.
1:6, 50*-es pénzért...ilyenkor mindig elgondolkodom...
csak a sok meló után kellett egy kis péntek esti szórakozás.
megvolt...***
de most ezt tényleg?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest