- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Akkor a zéerté bekaphatja... Azért az automata működhetett volna, bár amilyen a zrt-é, lehet még abakusszal számol... és nem volt bent aki tologassa a golyóbisokat...
Az élő közvetítések nagy része nem megy w10 alatt semmilyen böngészővel, csak droidos boxon v. telón... ez is egy vicc...
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ha nyitva van az adott bolt, akkor működik a terminál is nem?
https://bet.szerencsejatek.hu/uzletkereso
Itt is mutat párat ami még mindig nyitva van...
Például:1013 Budapest Krisztina krt. 37. Krisztina Tabak-Shop Bt.
Nyitva 21:001036 Budapest Pacsirtamező út 22/b. Nagy A Dohány Bt.
Nyitva 23:551036 Budapest Lajos u. 49/C Bisztrosokk Kft.
Nyitva
22:301036 Budapest Lajos u. 113. Sarok Panel Bt.
Nyitva
21:00stb.
Persze az ilyen partnerek nagyon nagy többsége zárva van az ünnepek alatt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
A tegnapi angol efl-ben volt még egy fura dolog.
Amikor összeraktam a szelót, a 3 legmagasabb odds 45-45-50 volt.
Ennek az eredője : 101250.
Ez a 3-as kötés 10-es alaptéttel meghaladta az 1 millát, mégis adott rá azonosítót.
Az persze más, hogy mire feladtam, zuhantak a szorzók, így elfogadta. -
törölt tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Rutinos fogadóként számolni kell azzal miért pont állami dolog lenne kész határidőre és ünnepnap is van. Mindkét tippmix honlap megpusztulva még. Kétlem a terminálok mennének, esetleg csörögj oda a helyre. Ilyenkor lehetne annyi, következő vesztes fogadás tét vissza. Vagy már annak örüljünk, hogy nem a tegnapi utolsó fordulóra időzítették az egyébként folyamatos karbantartás karbantartását?

-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Ilyenkor mindig az érdekel, hogy csak volt 1-2, akárhány ilyen kombinációja, amit váltogatva, vagy fixen feladott, vagy volt valami együtt előfordulási algoritmusa, amit heti vagyonokért megjátszott.
Egy biztos: nem élete első szelvénye volt, amit azért adott fel, mert kint nagyon havazott, vagy a tv-ben látta, hogy mennyi a nyeremény.... -
joelke HU
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Hát nagy pénztől esnek el ők is, nem véletlen, hogy próbálják az utolsó percig húzni. Azért ez pokoli, hogy ilyen nagy lett a baj. De reméljük pár hónap és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Addig én már nem próbálkozom. Minden pénzt kivettem a számlámról. Kopp-kopp pluszban sikerült kiszállni. De most jön az önmegtartoztatás.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Gólokhoz nincs köze. Olyan szabállyal nyomják döntetlen esetén a tabellán feljebb lévő csapat jut tovább. A Monza 5. lett, a Südtirol 6. Nekik mindenképpen nyerni kellett volna az osztályozón.
Hohó alakul az Elfsborg & Basel DNB, mióta nem nyertem egymást követő napokon.

-
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Legyalulta volna? Ne viccelj, közük nem volt a meccshez... nem volt irányító a pályán, csak rohangásztak összevissza...
Novara is egy vicc, hogy 10 ember ellen képtelen egy qrva gól rúgni...

Palermo bezzeg simán letolja a 2/1-et...
De még akár a Frosinone is befigyelhet -
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
rajtam kívül még volt olyan vadbarom, akik a margit meccsre tett gólszám over-eket?
Nem ekkora vadbarom csak te vagy.

Mert nem tanulsz...
Pedig pár éve hasonló volt, adta valamelyik kanáli is idehaza... elment a Real idegenbe első meccsen valami sokadrangú társasághoz kupameccselni a Zs csapattal és 80 percig képtelenek voltak betalálni, akkor küldte be az edző Benzemát és beszenvedtek 1, azaz egy gólt és lett 0:1...
Most ha nincs a két tizi még tán sima 0:0 is lett volna...
Spanyol kupa oda-visszavágós, így tökmindegy, mi van az első meccsen, főleg idegenben, ha otthon lehet javítani. Persze egy első osztályú ellen már nem a ZS állna ki, de alsóbbak ellen még tán a pályamunkások is a kispadon ülnek...Más kategória egy német kupa, ahol csak 1 meccs van, így aki kupát akar nyerni, ritkán mellőzheti a nagycsapatot...
Vagy az angol Fakupa, ott is egy meccs van, csak ha az X akkor van visszavágó... de már ott is csak valahol a
16 közöttig, onnantól már ott is egy meccs van pár éve, mert túl sok volt az éves meccsszám: ligakupa, FAkupa bajnoki satöbbi és elég nehéz volt egy X utáni visszavágóra időpontot találni...1 órán keresztül próbáltam stream-et keresni - nem figyeltem ma, de a Prón nem volt élő közvetítése?
Amúgy ha a szokásos és természetesen könyvjelzőzött helyeken nem találok, akkor guglizok: fuenlabrada real madrid live stream... valahol valamit mindig sikerül keríteni... streamgaroo vagy a vipbox.nu ahol először kezdek keresgélni, persze nem magyar egyik sem logikusan -
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
méregből online:

trixie
Shamrock Rovers - Finn Harps (élő) Kétesély Döntetlen vagy Finn Harps 4,60 Nyitott
FAC Wien - Ried (élő) Kétesély FAC Wien vagy Döntetlen 6,25 Nyitott
Bayern München - Wolfsburg (élő) Kétesély Döntetlen vagy Wolfsburg 8,50 Nyitott---
Bayern München - Wolfsburg (élő) 1X2 Wolfsburg 29,00 Nyitott

-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
megnyitottam a piacokat, és jöttek a háromszögekben a felkiáltó jelek.
Hónapok óta ez megy... meg az hogy a megnyitott élő főoldal simán eltűnik, de a nem élő is...
A fogadás visszaigazolásnál is csak forog a karika, csak onnan látni, ha az elköltött pénz alatt változik az összeg, hogy elfogadta...
Vicc az egész... tavasszal még úgy-ahogy működött, azóta valaki valamit belepiszkált és elbaszta, de szarnak rá... -
Bigemperor
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
ebből következik: az 1 fi-ben az angolok tuti szórnak egy 3-ast - eddig ettől pont 3 gólnyira vannak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De egy gól még kell erre a meccsre bármelyiktől...
Észak-írek vezetnek, oda 1X kell full time-ban, amit már írtam, plusz német 1. fi. H, már elég tuti 3:0-t elnézve
és a harmadik szelvényen az angol meccs o1,5... ez így együtt volt valami 2,57..na 1:1, ez már megvan, meg a fricc 1. fi H is... észak-írek ne kapjanak ki és jó vagyok.
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Tavaly első fordulóban hat 0:0 CS volt, ahogy tavaly előtti elsőben is ugyanennyi.
Harmadszorra azért kevésbé valószínű egy újabb hatos széria...
Legfőképp, hogy tavaly és tavaly előtt is még 4 is csak egyszer volt tán utána a maradék 40 fordulókban...
itt érdemes visszanézni fogadás előtt... -
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
sőt, volt még egy, Giorgi 1,45-ért, azt már el is felejtettem beírni, utána jött a tipp...
Ha ezt mind egyben raktam volna, kicsi híján 100-as odds...férfi teniszt én sem rakok, az kiszámíthatatlanabb mert 3 nyertre megy.
Igaz Wimbyben necces a női is annyiból, hogy a 3. szettben, ha van (férfiaknál az 5-ben) már nincs tájbrék, addig mennek míg kettővel nem nyeri valamelyik a szettet...Az eddigi leghosszabb szett (70–68) 2010-ben, a wimbledoni teniszbajnokság 1. fordulójában John Isner és Nicolas Mahut egymás elleni küzdelme során alakult ki, amelyet 11 óra és 5 percnyi játékidő után Isner nyert meg. A játszma összesen 711 labdamenetből állt; lebonyolítása 3 napon át tartott.[
Holnapra illetve már mára eddig csak 4 papír van minimál oddsal, de egy duplást kiad:
Kuznetsova 1,30
Wozniacki 1,10
Kerber 1,10
Radwanska 1,35
@2,12Ebből Radwanskát látom neccesebbnek...
Majd még délelőtt okoskodok valamit...Amit mondtam, első/második körben a csajoknál rengeteg a 2:0-ás eredmény...
Ma 32-ből csak 9 lett 2:1 ebből kettőt meg is írtam, és a 9-ből 6 este jött, amikor már az is esélyes volt, hogy pár meccs átcsúszik keddre... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem is az aznap a lényeg, hanem előtte, mivel észre se veszi az ember, de ha heti csak 2 ilyen 3 ezrest felad és nem jön egy évben egy ilyen vak se, már több mint -300 ezerbe van, csak ugye senki se számol utána, és ha egy becsíp már mindjárt azt gondolja iszonyat a plusz...
Persze van aki ebből is pluszos (csak ritke), van egy öreg itt a környékünkön, full vakokat rak ilyen 1-2 ezerért, tavaly csak amiről tudok 2 olyan szelvény hogy darabján 1 milla közel jött neki rajta, és sose emeli a tétet (tudtommal), azaz ha ő még több évig játszik így akkor se lesz már mínuszba. -
Prien
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Tudom hihetetlen, de csak ezt az egyet aznap. Viszont az utolsó meccsnél muszáj volt visszafogadni, mert már túl nagy volt a vesztenivaló.
Egyébként papírost elég ritkán rakok- az ok prózai: lusta vagyok postára szaladgálni. Mobilról tolom a neten és nem is nagyon szeretek ilyen sok meccsre fogadni.
Mostanában viszont figyelem a lehetséges meglepetéseket is, pl. a Slavia Praha- Ceske Budejovice X2 barátságos nem volt rossz, de egy másik esemény meg nem jött be. Ez ilyen.
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Na végre a ződek is 2-vel mennek...
Én meg arra, hogy a visszavágón lesz jó pár 2/1 v 1/2 mint tavaly ugyanebben a körben a visszavágókon, ahol ilyen csoda is volt például:
[link]
V @13 1/2 @67
No meg a GG-kre, amikor már az egyik már tovább ment és nem számít kap-e gól...
-
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
sajnos nem tudok már rakni, mert nincs feltöltve, kimenni sem tudok.
ezek közül válogatnék single:Hogy is van a mondás? "Hülyének van szerencséje"?

Bezzeg szokás szerint kivettem a napi tutit, nem raktam és jött is ahogy az kell:
Bodo/Glimt - Jerv H @1,55
Bodo/Glimt - Jerv 1 fi / H @2,00félidő 2:0 vége 4:0 simaliba duplás...
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Egyáltalán nem is lett volna hosszabbítás, csaxólok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a foschPró is írta a beharangozójában, hogy már 0:0 esetén (illetve bármilyen D esetén, mivel idegenben lőtt gólok nem számítanak a kiírás szerint) a Benevento a feljutó, mivel a bajnokságban előrébb végzett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest