Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Melyik meccs lesz ma a vérfürdő?
Anderlecht - PSG
vagy
Barcelona - Olympiakosz -
törölt tag
A két manchesterit tettem kötésben 2,9x-ért.
-
yogibear
addikt
Na chelsea roma X és akkor lesz 3 meg 4 pont előnyük a fostaliga atma előtt, aztán a Chelsea otthon is eleri őket és mehetnek az ELbe bohóckodni.

-
Tajték
senior tag
Büntető megúszva
Godin simán láthatóan húzott a lábán.... -
meta91
csendes tag
Eddig nyögvenyelős ezaz ATM meccs, aranyér kiújulásra lehet majd számítani

-
yogibear
addikt
válasz
nyogo83
üzenetére
valami olyasmit hallottam - ez a baj, hogy ott a net és mégis csak innen tájékozódtok

1 éves már a jogszabály változtatás:
http://www.fortunaweb.hu/Elfogadtak_a_szerencsejatek_torveny_modositasat950
A jogszabályváltozás - amelyet 111 igen, 17 nem szavazattal és 26 tartózkodás mellett hagyott jóvá a parlament - szerint a pénzügyi blokkolás miatt az illegális szerencsejáték-szervező bankszámlájára nem érkezik majd meg az átutalt összeg, az a játékosnál marad.
http://www.parlament.hu/irom40/12250/12250.pdf
A szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.)
a következő 13/A. §-sal egészül ki:„13/A. § (1)
A pénzforgalmi szolgáltató nem működhet közre az e törvény szerint tiltott szerencsejáték szervezést megvalósító tevékenységhez kapcsolódó tét befizetésének és nyeremény kifizetésének teljesítésében.
(2)
A pénzforgalmi szolgáltató az (1) bekezdésben foglaltak végrehajtása során a külön jogszabályban meghatározottak szerint köteles eljárni."Az már egy más kérdés, hogy a bankok kaptak-e valami instrukciót, listát, hogy járjanak el, vagy csak saját kútfőből oldják meg, vagy egyelőre xarnak rá...
Amúgy meg ahogy írják, ott a skrill és meg van oldva a probléma...
-
nyogo83
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Tegnap kollegak Bwin-re probaltak befizetni es mar nekik se ment se OTP se MKB-s kartyaval(VISA-s is volt koztuk) meg a B365-ot nem probaltam, de ugy nez ki mindegyiknel le fogjak tiltani

Szerk: En valami olyasmit hallottam, hogy a kulfoldi szerencsejatek oldalakra fogjak tiltani a befizetest. Nme tudom mennyi valosag alapja van.
-
dnl91
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
" BEFIZETÉS MASTERCARDDAL Kedves Ügyfelünk,
Értesíteni szeretnénk, hogy jelenleg átmeneti technikai problémát tapasztalunk a MasterCarddal történő befizetéseknél. Felhívnánk figyelmét az alternatív befizetési módjainkra: a Visa kártyás és a Skrill e-pénztárcás tranzakciókat az említett problémák nem érintik.
Javasolt befizetési módok:
Skrill - e-pénztárca azonnali befizetésekhez és kifizetésekhez, a Skrill számla könnyen feltölthető MasterCarddal vagy más befizetési módokon. Ha még nincs Skrill számlája, ingyen nyithat egyet itt .VISA - a leggyorsabb és legkönnyebb befizetési mód, azonnali befizetések és kifizetések, nincsenek rejtett költségek, 100% biztonság.
Amint sikerül biztosítanunk a MasterCardos befizetési lehetőséget, értesítjük Önt. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.
Az Ön Premium csapata"
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az a vicc,hogy a visa se müködik.

-
törölt tag
www.winmasters.com
Tisztelt ...............
Megkeresés azonosítója: ...
Köszönjük e-mailjét.Éppen az imént kaptunk információt a befizetési problémáról. A pénzügyi illetékes osztály azt a tájékoztatást adta, hogy a tegnapi naptól sajnos a pénzügyi szolgáltató nem támogatja a MasterCard befizetéseket a winmasters oldalára. Bankkártyás befizetést egyedül VISA kártyáról lehet kezdeményezni. Ez természetesen nekünk is egy nagyon rossz hír, kölönös tekintettel arra, hogy erről előzetesen információt nem kaptunk és csak kisebb nyomozás után sikerült kideríteni, hogy valójában mi is a probléma.
Lassan már a papir marad csak.

-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Azok a felkiáltójelek nálam is gyakoriak, nyáron is sima hétköznap amikor csak pár finn 2.o meccs a kínálat. Biztos nem arról van szó csak a népszerű BL meccsek közben hal le a szerver, hanem olyan mint a MÁV többnyire szar folyamatosan. És amikor amúgy működik, akkor is bosszantó hiányzik egy csomó fogadástípus, amely a letiltott normális fogadóoldalakon alap dolog.
-
yogibear
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
fórumokban sehol nem látom, hogy bárkinél is sz@r lenne...
Pedig nyár eleje óta ilyen foshalom...Valamit belepiszkálhattak, mert kétlem hogy pont akkor olyan mértékben megugrott a felhasználószám, hogy nem bírja a fostos szerverük vagy a programjuk lekezelni... és nem csak ilyen BL meccsek előtt sz@r, hanem mikor igazából átlagos a nap... olyan, mintha kivették volna a szerverek felét...
Én sem járok, csak olvasgatok...
-
Tajték
senior tag
Man City H
Real-Tottenham mindkét cs. és 2,5 gól
Sakhtar V5k ---> 35 k
-
törölt tag
Ma Man City
Holnap Man United -
b4zsi-
őstag
Mai:
Manchester City - Napoli Több, mint 2,5 odds (1,35)
Real Madrid - Tottenham Több, mint 2,5 odds (1,40)
APOEL Nicosia - Dortmund Több, mint 2,5 odds (1,45)Eredő: 2,75
-
fatallerror
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Fura mert kb. 2 órája még promozták twitter oldalukon az esti CL meccset. Lehet nem is tudják, hogy nem működik az oldal.
Karbantartáson kívül nekem nem rémlik ilyen hosszú leállás és most aggódom, hogy támadás miatt van e és veszélyben e az adataink. Ebédidőig még várok aztán írok nekik valamelyik e-mail címükre.
-
válasz
fatallerror
üzenetére
Nem megy reggel óta. Remélem azért, mert fejlesztik a szerverparkot...

-
fatallerror
addikt
Nektek bejön a tippmixpro.hu? reggel se ment már
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
sima o3,5
-
LuckyL
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
szerintem +100% téttel biztos hogy pozitív ROI-s
-
törölt tag
Everton jó lenne ha mutatna már valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LuckyL
őstag
a beten lesz akció a keddi real meccsre
Akár 7.500 HUF ingyen élő fogadás a Real Madrid v Tottenham-re
-
meta91
csendes tag
Girona - Villareal V @ 2.6
-
törölt tag
PSV 1,5x & Chievo kétesély 1,5x & Bodö/Glimt 1,5x
Single-ben:
Marseille 1,95x
Bruges 1,95x
Inter 2,2x -
Nyert ma valaki egyáltalán? Főleg focival?
-
B-L-A-C-K
titán
Neten ezt nem rakta valaki?
Arsanal 2/1 41x
Dortmind 1/2 41xja ez nem is úgy volt
Juve 1/2 41x10 ezerből -> ~690 millió
-
törölt tag
válasz
itachi94
üzenetére
Ez lehet egy ok, de most éppen a Trento kosaramért is izgulni kell vacak 1,3x oddsért.

(legutóbbi találkozásukon pedig 40 ponttal nyertek) Ha a sportfogadás ördöge úgy akarja nem fogsz nyerni, mindegy milyen sport. Szerintem.yogibear: épp akartam én is írni Osijek nyerni fog a fővárosban szép szorzóért...
Érdekes nap! -
yogibear
addikt
Din Zagreb is hajt otthon erősen a hazai vereségre 8,5-ért... még a tizit is kihagyták az ügy érdekében.

Arsenal még ki is kap... 2/1 41-ért... szép ki summa...
-
törölt tag
Az milyen lélekölő lehet valaki megtette Juve lövi a 4. gólt hiszen volt még félóra hátra a Lazio vezetéskor. És az utolsó percben ott is a büntető csak Dybala kihagyja. Arsenal se nyer úgy tűnik, a Galata jó lesz. Kár a Basel elkerülte a figyelmem jó javítás lett volna mára.
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Juve-Lazio is 1-2

Én már nem is mertem ezeket a meccseket piszkálni, Chelsea legatyázta az online egyenlegem. Elég rossz a helyzet amikor utolsó ezres sorsa az Arsenal-Rapid Wien és Galata-Trento kosár szelvényen múlik. Arsenalban és török meccsben bízni, na ez a hit!
-
törölt tag
psg ha lőnének még egyet örülnék neki nagyon!

-
fess
őstag
Itt szurkolok,hogy a real nyerjen már,erre a Chelsea már rég elvitte a szelót...

-
yogibear
addikt
CR7 na végre

És Isco mesteri labdája...
-
yogibear
addikt
Real középpályája egy halom sz@r, látszik, hogy nincs ott Modric...
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
League One-ban se ér sokat a tabella. Végén lévők vezetnek az elején állók ellen. Tényleg zavaró a nagy kínálat, minek cifrázni City és Bayern dupla hendi kellett volna. Legalább a Rosenborg nyert simán, kis sikerélmény.
De a Chelsea-t nem gondoltam volna, az jól megviccelt sajnos, Realból se lesz hendi 1-1 éppen. -
Chereiose
addikt
Elég gyengusz a real eddig...
na csak írni kellett

-
sz_abika
addikt
Bocs mindenkitol aki rakta a Chelseat. Egyszer megpróbáltam egy nagyobb tetest a héten...
-
törölt tag
Crystal Palace eddig gólt sem lőtt, a Chelsea ellen kettőt az első félidőben.

-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azt hittem marcelo se lesz, de ezek szerint már nem eltiltott. Viszont nem lesz Keylor Navas és Carvajal sem, ők azért fontosak, +Varane sem a védelemben, szóval helyette is csak Nacho játszik, igaz ő se rossz. Benzema visszatér, de ez nem tudom jó hír-e

Mindenesetre, kötelező hozniuk mert most a barca lehet nem nyer...
-
törölt tag
Amikor működik a tippmix oldal akkor is annyira egy állami szar. Akartam reggel az ausztrál meccsre GG fogadást, nem is ajánlotta fel csak 1X2 lehetett, se félidő, se gólszám, semmi. (mindkét Melbourne lőtt gólt, nyertem volna) Múltkor amiatt panaszkodtam nincs olyan XY lő gólt, nyertem volna Lukakuval. DNB és felvehető összeg pedig soha nem lesz bizonyára.
-
törölt tag
köcs...g Sevilla megint viszi a mixet.

-
válasz
Monoton
üzenetére
A többit nem is néztem, de tényleg nem jön be semmi. Szerencse, hogy még időben tudtam fogadni a Besiktas kosármeccsre, az élő eredményt meg tudom nézni máshol is, de akkor is fejleszthetnének a szerverparkon egy pöppet...
Na bakker hosszabbítás

Ilyenkor ha fogadok egy kosárszámra, mondjuk hogy kevesebb, mint 175,5, akkor az a rendes játékidőre vonatkozik, vagy a hosszabbítás is beleszámít?
-
Nektek is akadozik az élő fogadás Tippmixpro-n?
-
B-L-A-C-K
titán
Real -2ből nyer
~2,70x
-
törölt tag
Jó sok meccs lesz ma:
Shrewsbury és Bradford tabella alapján, mindkettő ~2 körül, óvatosabban kétesélyben + Chelsea
Chelsea & Real talán a napi tuti
2 felettiek: Manchester United, Hertha, Barcelona
Rosenborg és Nordsjaelland ~2 körül
Arsenal 1,6
Videoton 1,7
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Godin simán láthatóan húzott a lábán....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

buktál volna 10k-t neked az aprópénz.