Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kellett a Bayernre fogadnom!

-
paatrick
őstag
Tottenham

Inkább nem is írok semmit hozzá.

Estére lehet rakni az Atletico-t mert akkor csak a Tottenhamen fog elmenni a szelvény. És nyilván úgy lesz. -
yogibear
addikt
Real is hozza a formáját

-
Örni
senior tag
Hát, gyerekek, nem hittem volna félidő 4-0-nál, hogy jön a Schalke X2 tippem

-
adise
őstag
Ez már nem tudom hanyadik a dortmundnak idén, hogy 0-2 és hasonlokat adnak el. De eddig ez a 4es a csúcs.
Tottenham nagyon gyenge viszont -
yogibear
addikt
-
törölt tag
Lemaradtam a délutáni meccsekről. Kész nyereség, mert a Spurs is rosszul áll és a Samp egy döntetlenre se volt képes, csak a Lipcsét találtam volna el. Most 2K Bayern és Inter meccsekre sorban.
-
djculture
félisten
Vicces lesz ha a West Brom behúzza 15 szeres téten...
-
pohár
félisten
gyerünk már Spurs... kéne két hazai gól, de nagyon

-
Örni
senior tag
Ezen a Dortmundon kiigazodni...
-
janos1988
addikt
Stoke, Verona, Betis 6+ gól Trixiebe (3 kettes és 1 hármas kötés)
400 -> ~128k
69370 az azonosító.
-
Dan-szan
senior tag
Aki a Bwin-en fogad kérdezem,ha a két megvédett tippet teszek de csak egyet rontok akkor arányosan többet kapok vissza vagy ugyanúgy vesztes tippnek számít ?
-
törölt tag
Ha péntek akkor Nijmegen!
[kép]
Ma Sampdoria X2, Lipcse, Bayern, Tottenham, Liverpool-Chelsea 1. fi gól oddsokból összerakni duplázóst, ha jönne akkor este Inter. -
pohár
félisten
na, még egy gólt a Bilbaotól, meg a Zenit tartsa meg a hendit

-
-
törölt tag
Én elzárkózom, mert az nagyon nem megy.
Pár napja tettem olyat NHL-ben ne kimenetel, hanem gólszám. Montreal-Toronto rivalizálást kinéztem gólok száma 6,5 felett értelmes oddsért. 6 gólnál megálltak...
Fociban is szívtam a napokban, viszont legalább a bolond angol ligabajnokságban Shrewsbury & Bristol 4x oddsért játszottam, Tottenhamnek is jó odds, NBA-ben pedig két ilyen papírforma favorit 1,4 és 1,5 oddson elmegy mindkettő. Nincsenek jó oddsok benne, ha meglepetésre teszel és néha bejön úgyse nagy szám. Olyan mint a tenisz. Ma is inkább Arsenal: belefér nekik a vereség is, nem is a legjobb kezdő játszik mégis a Köln annyira gyenge idén, hogy megéri próbálni az Arsenalt 2,35-ért. Délelőtt az ausztrálok is lehozták a GG-t. -
törölt tag
Más kárán tanuljatok: gondoltam éjszakai NBA meccsekre felteszek egy ezrest duplázni legyen belőle tét az EL-re. Toronto és Golden State alacsony odds 1,5x és 1,4x. A Toronto a New York ellen előző 8 meccsen nyert. A Golden State az Oklahoma ellen előző 7 meccsen nyert. Ebből következik mindkettő bukta lett.

Maradok csak a focinál ezek után. NBA és NHL kiszámíthatatlan, túl sok meccset játszanak a szezonban. -
yogibear
addikt
Bezzeg a PSG ahogy azt kell kivégzést tart...
Ez az vezet a Basel... megérdemli a szarházi Mu.

-
törölt tag
Úgy néz ki Moszkva sikerül, Chelsea is jó melléjük akkor nyerjen a Bayern és Barca ne kapjon ki.
-
yogibear
addikt
Sárgarigó rendesen odanyalt a Chelsea-nek.

A tizi jogos, de a kiállítás erős túlzás ezért... -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
A Moszkvának van még esélye, ha nyernek.
Matematikailag...
Ha nyernek akkor is csoda kellene az utolsó fordulóban...
Ha ma kikap a Basel, az orosz meg nyer, lesz 3 pont előnye a 2. helyen viszont utolsó fordulóban a Unitedhez megy, a Basel meg az utolsó Benficához... vagyis az orosznak Manchesterben pontot kell szereznie a biztos 2. helyhez, vagy a Baselnek (ha ma ugye kikap vagy X-el) pontot veszítenie az utolsó fordulóban mert pont egál esetén egymás elleniben jobb a Basel...Chelsea, ManU, BM győzelem 3-as oddsot kiad Prón is...
Barca V csábító odds, de kockázatos, utolsó körben a Sporting ellen mennek otthon, így a csoport elsőség meg lesz, igaz viszont hogy egy mai győzelemmel le is rendezné előre a dolgot... X2-re is van 1,38 odds... bár nem tudom nicns-e valaki kiállított vagy hiányzó náluk... -
DrDobos
őstag
Srácok a 9/10 kombináció azt jelenti, hogy a 10 meccsből 9et el kell találnom?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyehehe mindkettő kikapott, meg se nézem a fordított szorzó mi lett volna. Preston előző három meccsen gólt se lőtt, ma idegenben kettőt is nyertek simán. A másik a híres utolsó az elsővel eset. Semmit nem számít ezeknél tabella, előző meccs, semmi. Ez egy kétezer forintos tanulópénz volt.

-
Örni
senior tag
Na, remélem raktátok Tottenhamet! 3 feletti ajándék odds volt! Mondjuk mozgalmasabb meccsre számítottam...
Hétvégén Dortmund - Schalke V 4,8!!!!
-
phenomHUN
senior tag
Beten 3x megforgatós
visszacsalóajándék 1500-ból tettem.
2 esport,
Tottenham (egyiken DNB),
Napoli,
Real nem kap gólt 1. fi.,
Sevilla GG
-
yogibear
addikt
nem előzi be... alapszintű matek... már írtam hogy ma akár ki is kaphatnak, ha 2 hét múlva otthon verik az Apoelt, ami nem lesz nagyon nehéz... mert egymás elleniben jobbak a Realnál...
Sevilla meg 0:3 után kezd el focizni vagy csak mostanra ért a stadionba csík szállítmány.

-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
hát szépen be is szoptam...

azért az szégyen, hogy 1 gólt nem tudtam begyötörni annak a Feyenoordnak, akik 4 meccsen kaptak 12-t... főleg egy ilyen támadósorral, mint a City-é
na nem baj, 100ft-tal megtettem, hogy Cé rúgja a 6 gólt a meccsen, 3,20-ért jött is

na, és a Napoli is vezet már... mixen ment egy 5 meccses szeló (Pool o2,5 & Napoli & City csapat o2,5 & Monaco o2,5 & Spurs nyer egy félidőt), ha ezt csak a City viszi el (márpedig nagyon úgy tűnik), megharapom az asztal sarkát, a faszomba már
(500-ból jöhetne egy kellemes 4500 péz) -
Prien
addikt
BL-t mostanában nem bírom eltalálni, Lipcse, Liverpool jó napot fogtak ki...vagy a Monaco és a Sevilla fogott ki rosszat...

-
Örni
senior tag
Mi van, Tottenhem játékosok Xanaxot vettek be? Real beelőzi őket.
-
pohár
félisten
eh, egy félidős gól kéne a City meccsre, vagy -3k... hát erre pont nem gondoltam, mint buktatóra, azt hittem, már az első félidőben 3-0 lesz a City-nek

-
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Besiktáska magas oddsát nem értem... jó szerencsés esetben 2 vereséggel is továbbmegy, ha a 6. fordulóban Lipcsében nem kap ki 3-mal vagy a Lipcse nem nyer Monacoban... viszont ha holnap legalább egy pontot otthon tart a Porto ellen, akit idegenben is vert, akkor meg már csoport első és az utolsó meccsre elküldheti Lipcsébe az ifiket is...
Besiktasi megtette amit kellett és jól tette a Lipcse már megy 2-vel a csudi Monaco otthonában...
Utolsó körben Lipcse H.
Bár ha a Porto otthon nyer a Monaco ellen akkor egymás ellenivel ő a csoport 2. -
törölt tag
válasz
adise
üzenetére
Semmivel nem kockázatosabb mint Dortmundnak otthon nyerni kellene. Az is szívathat ugyanúgy.

Holnapi BL meccseken jól nézem össze lehet rakni óvatos tutit? Barca kétesély, United kétesély, Chelsea, Bayern? Csütörtökön EL-ben Arsenal simán és kétesély most 1,4? Nagyon gyenge a Köln. -
yogibear
addikt
APOEL Girona - Real Madrid.

-
törölt tag
Bristol & Shrewsbury 4x
-
Prien
addikt
-
Greentea
senior tag
Betist valaki megteszi? 2,8-as odds igencsak kecsegtető, bár idegenben szörnyű a csapat mérlege
-
yogibear
addikt
A Tottinak ez igazából csak presztízs meccs, ha egyáltalán számít nekik.
Van 10 pontjuk, a Realnak 7, ha kikapnak és a Real nyer, pontegál, de egymás elleniben jobb a Totti, így utolsó fordulóban csak annyi pontot kell szereznie mint a Realnak a Dorti ellen otthon, vagy csak simán megvernie a ciprusit és ráadásul otthon... így megvan a csoport elsősége a Tottinak és a sorsoláskori első kalap...
Szóval akármilyen foss a Dorti, a Tottinak sem kell nagyon erőltetnie a győzelmet... legalábbis matematikailag...Besiktáska magas oddsát nem értem... jó szerencsés esetben 2 vereséggel is továbbmegy, ha a 6. fordulóban Lipcsében nem kap ki 3-mal vagy a Lipcse nem nyer Monacoban... viszont ha holnap legalább egy pontot otthon tart a Porto ellen, akit idegenben is vert, akkor meg már csoport első és az utolsó meccsre elkülsheti Lipcsébe az ifiket is...
-
Örni
senior tag
Azt nem tudom, de én már ma megraktam Dortmund - Tottenham V-t, még 3 felett van az oddsa. Dortmund igen nagy hullámvölgyben van, szerintem edző nem sokáig lesz már ott.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Konyaspor - Marseille meccsre mit gondoltok, vendég győzelmet meg lehet tenni? -
Prien
addikt
Gratulálok a Hannover csapatának, hogy a Brémától 1 meccsen bekapnak majdnem annyi gólt, mint amennyit azok előtte 11 meccsen lőttek.

-
pohár
félisten

na hadd szóljon
-
törölt tag
Tippmixprón másnál is ...Érvénytelen össztétösszeg... ezt a hibát dobja fogadáskor ?

-
yogibear
addikt
Bakker és a 91. percben lehozzák tizivel a GG-t.

-
yogibear
addikt
Fostaliga Juventus kapja az ívet

Kitömik mint a malacot aztán citrommal a szájukban hasalhatnak az öltözőben.
-
törölt tag
Lehet a bukik tudnak valamit, amivel megszívom: kissé magas a Valencia szorzója. 2K
-
!Tupac!
tag
válasz
férfiállat
üzenetére
whoscored.com
ezt az egyet ismerem csupán
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
nekem is nagyon kéne a 3. gól a Napolira, de már esélytelen majdhogynem

-
törölt tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Lehetőleg ez mind úgy történjen, hogy közben nyer a Napoli.

Tettem egy Anderlecht-Basel szelvényt is, most Toulouse otthon emberelőnyben tökutolsó Metz ellen 1,55. -
paatrick
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Az nagyon vicces volt:

Utolsó 20 percet láttam, Venlo a pályán se volt. Valahogy odajutnak az ELSŐ szögletükhöz a meccsen a 86. percben. Bead kapáslövésre, lő gól.

Fasza.

-
tigipuf
senior tag
united,city,pool,cselzi,aki ma rakta a nagyokat a pl-ben az jó járt
Ja esetleg hozzátéve psg,barca bayern,
ez most nagyon papíros nap volt eddig. -
Örni
senior tag
Hertha meccs előtt egy perccel megraktam, hogy 2. félidőben több gól lesz. 20-ik perc 3-0

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kevesebb jobb!