Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
ThuG4LifE #178007 üzenetére
Ez a 22bet ki fia borja?
mostanában többször olvasom, de régen hallani sem lehetet róla. Megbízható? Régebben nyúzod? Kifizetések mennek?
Nem mellékesen: köszi a hasznos infót, jól hangzik.
#178008janos1988
Olyan már tényleg volt h. B csapat, de hogy olyan ifi-vel akikkel egyáltalán nem is találkoztak, ill. h a főcsapat második vonalából is legyen valaki - olyan nem nagyon volt. Szerintem egyértelmű lesz, ha a liverpool is nem ~kb az ifit küldi ki -
janos1988
addikt
válasz
ThuG4LifE #177989 üzenetére
Én úgy értettem, hogy Magyarországon vezetett pl. otp-s számlára nyugodt szívvel ki lehet utalni egy külföldi fogadóirodában nyert összeget? Régen ezt nem lehetett megtenni, mert retorzió járt érte, erre törvényt is alkottak. Legalábbis jó néhány éve, még a póker piac is megsínylette.
twofatcat: Eddig jó (legalábbis nekem), 7 gól! Zsidók belehúzhatnának.
-
-
-
L_YKing
addikt
-
Prien
addikt
válasz
ThuG4LifE #157967 üzenetére
Egy ilyen kapus kellett volna neked és boldogság van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- BMW topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megerősítette az érkező fejlesztéseket az Intel új vezére
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest