- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ta777
csendes tag
-
ta777
csendes tag
válasz
pohár #188417 üzenetére
nekem vagy 150e vitt el mondom barca előtt játszik tuti nyernek.....)))))) gyorsan be is huztam idegből az intert X re élobe..... ))))) meg jött egy inter X milan 1, barca X kombo még erre de itt a milan be keleltt huzni a barcaval X re is és igy vissza jött a szamla.... péntek a nice szivatott le ugyan így mint a reál az még keményebb volt )))))
-
ta777
csendes tag
válasz
pohár #188388 üzenetére
nekem is meglett végül 2 szelo még a norvég kell rajta... spanyolokat már az elején behuztam X re is -1 belgaval meg franciaval -1 rol... belga francia mehetett vna külön is azt elbénáztam... tipster magices szombat vagy 1 millat nyert a 2 szelojan kb azok a meccsek simán jöttek nekem is csak 1 szelora kellett vna... nagyobb téttel...
-
Blackhole13
senior tag
válasz
pohár #188237 üzenetére
Pont superbowl, isiah Pacheco futás undert akartam, de tegnap óta már megjelent az is, szóval tárgytalan.
NBA-nél volt szó róla, hogy ha kivennék az játékosra vonatkozó undert, akkor nem tud lemenni a pályáról 10 perc után hátfájásra panaszkodva, haverok meg bezsebelik a pénzt. -
törölt tag
válasz
pohár #188053 üzenetére
Nekem AC Milan és Arsenal jó szerencsére javításnak, a Feyenoord kellene még.
A mai sí tippjeim elszálltak, annyira nem baj, mert csak apróval játszottam. Csak mégis teljes meglepetés, Lara Gut és Federica Brignone is belehibáztak, Mikaela Shiffrin nagyot bukott, nem tudom vegas.hu ilyenkor sérülés miatt visszaadja a holnapi szlalomot vajon, mert nem úgy nézett ki aki holnap síelni fog, akkorát bukfencezett. Egyedül a szlalom amit ki tudtam tapasztalni valamennyire pár év alatt, a gyorsabb számokban mindig történik valami kiszámíthatatlan.
Holnap a rendes tétet elosztom az említett 4 olasz meccs között. Talán a Real Madrid mellé is lehet valamit keresni.
-
Acheron
őstag
válasz
pohár #187776 üzenetére
OK, köszönöm, megnézem (nézegetem már ezeket, reméltem, itt van valamelyikkel tapasztalat).
Ha már ilyen oldalak:
Az Unibet -ről azt olvasom (pl itt), hogy időrőkl időre változik az URL.
Most is valami lyemi van, mert akadozik a belépés. Ezeknek a változásoknak mi az oka, mennyire normális? Úgy tudom, az is egy nagy portál, a magyar oldal viszont elég furán viselkedik?
A másik kérdés: A hazai "buki" (Tippmixpro) bevétele elvileg adómentes. Az Unibet és egyéb külföldi oldalakon szerzett nyeremény hagyományos módon adózandó? -
törölt tag
-
Mardel
őstag
válasz
pohár #186093 üzenetére
December 4-ig ki lehet utalni az oldalon lévő pénzt.
Mai darts:
Heta, Damon - Doets, Kevin
Győztes: Heta, Damon @ 1,37Bunting, Stephen - van Veen, Gian
Győztes: Bunting, Stephen @ 1,77Price, Gerwyn - Huybrechts, Kim
Price, Gerwyn a mérkõzés győztese és a
legmagasabb checkout @ 1,49Rock, Josh - Clemens, Gabriel
Rock, Josh a mérkõzés gyõztese és a legmagasabb checkout @ 2,18 -
Tomi0703
addikt
-
sherlock82
senior tag
-
törölt tag
válasz
pohár #185488 üzenetére
Ez szép magyar meccsből, ha már csak arra szólt a bónusz. Érdekes, hogy a nemzet gazembereit szponzoráló irodánál könnyebb a bónuszt használni. Bármelyik meccsre lehet. Viszont kevesebb és néha befizetéshez is kötik, szóval úgy ajándék arra mennek úgysem fogod kiutalni és inkább "elbaszod valamire".
Talán egy élőzés sikerül? AC Milan győzelmet raktam félidőben, 2x mentő tipp lenne. Csak tartsanak ki!
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
pohár #185000 üzenetére
Visszanéztem a két csapat rangadóit, vagy 10-15 meccset. Nem jellemző, hogy ezt túl lépjék. ~15 ilyen meccset megnézve, 1 meccs volt ahol ez bukott az is olasz rangadó volt, ha jól emlékszem.
Az inter vigyázni fog iszonyatosan, hogy ne hagyjon teret a De bruyne fél ndításoknak, s az ő indításaik is rendkívül intelligensek, látják, hogy mikor nem kell passzolni. Az Inter esetében meg annyira nem jellemzőek a lesek. Gyors védők, lassabb támadók mellett szerintem nem lesre fognak játszani. Inkább a totálisan ott legyenek indenhol, védjenek le minden területet- játékelvre.
Én bízni akarok ebben nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest