Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Szolnok 8-al szépen vezet a vízilabda kupa döntőn.
-
adise
őstag
Citynek is meglesz az első veresége
-
Örni
senior tag
Vicc ez a spanyol bajnokság... Idén nekem az olasz fekszik legjobban.
-
Örni
senior tag
Na, ki mit tippel? 10 ember ellen nyer a Valencia?

-
Tajték
senior tag
Mit gondoltok a a Dél-Korea - Németo. és a Magyar - Svéd kézi meccsről?
Szerintem a Németek nyernek 2.00-ért és a Svédek is 1-5 góllal nyernek 2.35-ért (sajnos)
-
szekra
addikt
Na Beneventonak csak meg lett az első pontja..

-
Örni
senior tag
Szép ez a hétvége is...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én 2szer ezret, 7,25-ért és 8,75-ért.

-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Ott is van

Kapus fejeli az egyenlítő gólt.

ráadásul a jó hosszú 5 perc hosszabbítás 4. percében.Füttyös erősen belenyúlt a meccsbe... a kamu kiállítással plusz a 2. Milan gól előtt meg szögletet adott nekik, ami nem volt az... -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Hopácska!

-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
és ottvan beszarok xDDD méghozzá a kapus fejelte a gólt
arra mekkora odds lehetett? 
-
yogibear
addikt
Sárgarigó nagyon meg akarja szereztetni a Benevento első pontját 14 forduló után.

Kamu kiállítás... ahogy ilyenkor illik... -
Örni
senior tag
Gratulálok a Villarealnak, 0-1-ről 3-1 lett, és kétesélyben raktam ráadásul, ez ilyenkor külön öröm...
-
válasz
adise
üzenetére
Magyarázd el légyolyszíves akkor.
Az volt, a gond, hogy lesatíroztam a téteket meg a nyereményeket, meg hogy biztos 1,04-es szorzók. Most látható, hogy nem. De biztos félreértettem valamit akkor.Amúgy meg nyilván nem ilyen minden nap, ezt pont azért tettem be, hogy ez a nap ilyen volt...
-
ThuG4LifE
senior tag
Épp akartam írni, hogy amilyen eredmények vannak a hétvégén mindjárt kap egy gólt a Milan, erre tessék.

-
Örni
senior tag
Mára megraktam Valenciát 2,35-ért, ha nyernek, felzárkóznak Barcára. Persze, ahogy Prien mondta, ilyenkor majd nem tudnak nyerni

És külön ment egy szelóra Villareal x2 Sampdoria 1x-el 2,3 körüli. Hajrááá!
-
djculture
félisten
Gulácsi.. [link]
-
yogibear
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy hosszú távon nagy nyereség van rajta, mert tuti, hogy hamar jön a bukó, csak hogy egyszeri játék esetén ha bejön többet fizet, mint a bank és sokkal hamarabb.

(#166864) Aventador91: nem mondtam, hogy hosszú távon megoldás.

elvégre ez nem sportfogadás, hanem szerencsejáték, még ha az előbbinek is titulálják.
szerencse kell, hogy ne azt játszd meg amelyik elcseszi: Pl. tegnapról: Barca Real, PSG, Zvezda vagy azt, amelyik... izé... saját zsebre játszik bennfentesen...
Semmilyen sorozattal nem tudsz hosszabb távon állandóan csak nyerni... mindig becsúszik valami,
Tegnapi csajos kézi VB-n is okés, hogy 1,16-ért norvégok sima ügy volt, de mellette meg volt vagy 3-4 ordas meglepi...(#166865) Prien: minden hétvége az irodák hétvégéje.

-
Prien
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Érdekes ez.
Amikor nem nyer a Barcelona, akkor a Reál sem "tud".
Amikor kikap a Lipcse, akkor a Schalke sem bír a liga utolsóval. Ez megint az irodák hétvégéje. -
yogibear
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Az pont 1%-kal több mint amit az állampapír fizet és 4-gyel, min amit egy bank kamatyot.

És ezeket egy évre, míg azt a 4%-ot 10 perc alatt abszolválod.
Innentől már csak elég tőke kell hozzá, plusz mázli, nehogy belenyúlj egy jóízű fordításba vagy X-be, mert volt rá példa nem egyszer... -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jaja.

Dehát ilyen ez, a játék maga a lényeg...
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem a tét volt a lényeg. Ez egy kísérleti projekt, ami szépen kezd működni. Egyelőre párezer forintos tétekkel csak...
-
-
yogibear
addikt
Foshalom barca.

-
Az élő fogadásoknál hogy megy a beállítás? Gondolom valami szoftver csinálja előre beállított paraméterek alapján. Vagy minden meccshez ott ül egy ember, és kézzel pakolgatja az oddsokat?

-
phenomHUN
senior tag
Hármas kombi: esport (pipa), Plzen hoki, Roma - all-in (140€, 2.3 odds). Remélem, nem balf*szkodják el, mint én a bankrollom felét a délelőtt folyamán...

-
ZsoltG60
aktív tag
Pert nyert a magyar állammal szemben az Unibet
Lassan visszatér a régi rend, reméljük . 
-
yogibear
addikt
Real Coci

Böcsületesen 1/2 101-es oddsért és kiesés a Király kupából... ennyiért megérte
Plusz félidő 2:0-nál is lehetett vagy 50-100 között a sima V is...
Jól kerestek ma a Cociék.
-
yogibear
addikt
foshalom Lyon is hozza a formáját....

Igaz, tavaly is eladták otthon a Lille ellenit 7-es oddsért.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor kari után volt üres a pénztárca, most kari ajira kell a lóvé. 9-es odds... -
phenomHUN
senior tag
Tudom, baromság a kérdés, ma melyik meccsekre lenne érdemes tenni?
Spurs-t néztem hajnalra, de este is lesz egy rakás meccs, viszont bizonytalan vagyok picit.
Foci: francia, angol... tettem egy fun papírost (Lyon -1, PSG -1, Liverpool, Celtic) - de egyiket se érzem biztosnak.

Kupa hegyek, spanyoloknál az okádék szorzókon max meglepetést lehetne fogni (mint tegnap a reál egy eldőlt meccsen - esetleg vendég gólokat), magyar meccsek lementek (vidi kiesett, ahogy kell).Kosár: Euroligát nem követem mostanában, így az off. NBA, ma van 3 "tuti" befutó, de 1 biztosan elcsúszik közülük is.
Esport: mai nap skip. Amúgy meglepő módon ezen szoktam a leggyakrabban nyerni, két esély, jók az odds-ok, nem ritkán a jobb csapatra kínálják a magasabbat. Élőben tök jók a visszafogadási lehetőségek.
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én is nyertem volna, de nagyon picin múlott. Kosármeccsett tettem volna 115,5-nél kevesebbre és 114 lett

Na mindegy, majd megjavítják...
-
Tippmixpro-ba be tudtok jelentkezni? Ismeretlen hibát ír, próbáltam több gépről/böngészővel.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Bocsi a kezdo kérdésért..
Tettem tegnap egy mixet, 9/10es kombinacioba. A 10 tippbol 9 bejott. (ez jelenti azt, hogy epp meg nyertem ez esetben, nem?) Bementem ma a lottozoba, es kozoltek hogy nem nyertem. Hat hogy van ez?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
üzenetére
Skrill számlára lehet utalni bankon keresztül (ingyenes, viszont néhány nap amíg jóváírják), vagy tudsz regisztrálni ingyenes online Visa kártyát is (Entropay-nél például, befizetés +5% fee, ez viszont azonnali). Személy szerint ezt a kettőt próbáltam, természetesen van több lehetőség is (pl. Paysafecard).
-
törölt tag
Tippmixproról váltanék Bet365-re. Befizetés maestro bankártyával működik? Milyen linken érhető el?
Köszi. -
törölt tag
Ma Düsseldorf és a szokásos Nijmegen.

-
sz_abika
addikt
Első vs utolsó.
1 öngól, 1 tizenegyes.
Ezt a meccset fölös volt lejátszaniuk hétfő reggel...papíron már úgyis meg volt a végeredmény
-
lord_m
senior tag
válasz
DrDobos
üzenetére
Tessék:
Mi a hendikep-fogadás?
Ha egy félnek a másikkal szemben jelentős előnye van, a bukmékerek a gyengébbnek sokszor „előnyt“ adnak, melyet a valódi eredményhez számolnak hozzá. Példa: Bayern München – MSV Duisburg. Handicap 0:2 (2 gólt számolnak a Duisburg eredményéhez); Bayern győz 1:0-ra; a hendikeppel azonban a fogadási eredmény 1:2. Tehát az nyert, aki a Duisburger hendikep-fogadásra tett.
Másik példa:
Németország – Észak-Írország meccsre tesz meg 0:3 hendikep-fogadást. Az eredmény 2:0. Hendikep-fogadása alapján az alábbi módon kell számolni:
0:3 + 2:0 = 2:3
Az Ön „eredménye“ – vagyis az az eredmény, amely az Ön számára érvényes ennél a fogadásnál, 2:3. Ön akkor nyert, ha hendikep-fogadását Észak-Írországra tette meg.

-
L_YKing
addikt
Gondoltam játszok egyet tippmixpron... Hát ez szánalmas, csak feltöltött dokumentummal lehet játszani...

Hány hónap mire elfogadják, vagy mára buktam a fogadást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is feltűnő amúgy a valencia ebben a félidőben még a kapuig nem jutott el a Getafe meg kétszer.. Na most végre egyszer ott vannak.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár ha ezt pl 10k-val játszod akkor nagyon vsz. hogy a kb 30 fogadásból 1x cumi lesz, mielőtt a másik 10k összejönne.
Ez egy nagyon szép sorozat,de így tétek nélkül kb ,meg ténylegesen is semmit nem ér nekünk