- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aventador91 #164898 üzenetére
Ez ilyen rejtett mennyit nyertem kérdeztek már meg plz hozzászólás volt?
Mert ha igen szabad a gazda...
-
meta91
csendes tag
Öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója. A portugál klasszis a Barcelona ellen 3–1-re megnyert spanyol Szuperkupa-mérkőzésen kiállítását követően meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt.
KIÉGTEM
-
Aventador91
őstag
csöves tippmixpro nagyon nem akaródzik ma kifizetni. tegnap kértem utalást, eddig mindig megjött hétfőn ha hétvégén leutaltam. úgy látszik most az én pénzem nélkül csődbe mennének
még megvárják hogy mások bukjanak, mert nem tudnak kifizetni.
na közben meg is jött. úgy látszik olvassák a topikot
-
CartmanLand0
senior tag
Azt lehet tudni hogy hogyelérhető a Bet365 simán ? Vajon meddig lesz ez igy ? Vagy történt valami amiről én nem tudok ?
Közben láttam hogy mi a helyzet ... feloldották a tiltást ... nice
-
Általában utálni szoktam a kamutiziket, de most örülök ennek az egynek, mert így jött az 1:3-as tippem amin 21-szeres szorzó volt meccs előtt.
Ingyen voltak ezek a magas oddsok a Realra, pedig tök egyértelmű volt már meccs előtt is, hogy ők az esélyesebbek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bet365-re betettem pár hete 4ezret, kaptam rá még 4k bónuszt. Most 20 ezer körül vagyok, de még nem forgattam meg elégszer. Ha rámegyek a kifizetés fülre azt írja, hogy kivehető 16 ezer és a bónusz 4 ezer. Ha én kiveszem a 16k-t jól gondolom, hogy elveszítem a 4 ezret?
-
yogibear
addikt
Cserék verik agyon a Barcelonát:
CR7, Asensio... -
törölt tag
válasz
Aventador91 #164889 üzenetére
Ez már hosszabitás lesz -
törölt tag
válasz
Aventador91 #164887 üzenetére
végére beindultak. De már sajnos késő
vicc a végére büntető
-
Aventador91
őstag
real +2-re 1.3 odds van. nem is rossz. már 7 éve nem verte a barca hazai pályán hendivel a realt
baszki úgy éreztem a juve gólt, és nem raktam meg
-
Aventador91
őstag
válasz
juliabrilke #164883 üzenetére
én csak sima gólokra fogadok. mindegy kitől. nyertes csapatra nem tippelek, már lutri a mai foci. azóta nem fogadok végkimenetelre, amikor pár éve a juve kikapott 2 vagy 3- gólos előnyből valami ultraszar csapat ellen. akkor az nagyon szíven ütött. ha nyernek jött volna a szelvény. már nem tudom mennyi jött volna. de nem kevés, akkor nagyban toltam
-
törölt tag
Juventus visszi megint a mixem.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Aventador91 #164882 üzenetére
Buli (Boli van). Mondjuk a DNB H miatt elkönyveltem már az X-et.
Én még az elején 2,75-nél fogtam meg, ezért is kérdeztem, hogy nem erősebb a hazai csapat? Mindig H vagy D volt a meccs. -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #164877 üzenetére
és ott a gól köszönöm lyézus nagy tesa vagy
-
Aventador91
őstag
standart liege-en lehetne egy gól. csak az az érzésem nem lesz. ugyanaz a stat mint a 2 dán 0-0-ás meccsen.
-
Linem
senior tag
Valamelyik csatorna adhatta volna a PSG meccset. Szerintem a Neymar féle új felállás érdekesebb lesz, mint a Barca-Real újabb szenvedés.
-
margithid
veterán
válasz
juliabrilke #164871 üzenetére
Standard Liege patinás csapatnak számít, igaz tavalyi szezon gyenge volt nekik.
-
juliabrilke
veterán
St. Truiden - Standard Liege meccs miért nem a hazaiaknak ad jobb szorzót?
DNB H-ra is majdnem 3x a szorzó. -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #164868 üzenetére
örülj neki, legalább nem cseszed el a lóvét feleslegesen. vicc az a meccs...
Bezzeg a másik már 1/2... -
juliabrilke
veterán
válasz
Aventador91 #164867 üzenetére
Áh ilyet csak a Pintér mond.
Nézd meg a 2. gólt a tegnapi meccsükön. Ez a marha meg azt mondja,hogy "fentről" megint belenyúltak a meggy végeredményébe. Csak szimplán ilyen béna a csapatuk vagy tették a játékosok a GG-t. -
Aventador91
őstag
mekkora ratyi ez a tippmixpro
AALESUND - VIKING meccs. 66. perc, 0-1, és nincs 1,5 over fogadás.. pont az fel van függesztve, minden más van
-
Aventador91
őstag
válasz
juliabrilke #164861 üzenetére
magyar focira akkor se fogadnék ha 100% bundát mondanának
még ahhoz is bénák
-
juliabrilke
veterán
válasz
Aventador91 #164862 üzenetére
Remélem nem raktad a 4+-t és csak vicceltél.
Ez a végeredmény így teljesen jó nekem. -
törölt tag
Lokomotiv Moszkva orosz foci
Kiváncsi leszek 4 vagy 9 perc hosszabitás lesz e
-
yogibear
addikt
Moszkvába is beköszöntött a tél
-
Aventador91
őstag
válasz
juliabrilke #164861 üzenetére
akkor rakom a 4+-ot
-
juliabrilke
veterán
Na akkor egy kevés gólos (0:0 vagy 1:1) Budafok-Soroksár meccset kérek.
-
szab.tam
nagyúr
órák óta nem bírok átvezeti a pro-ra a lottó egyenlegből.
szopjnak lovat..."- a bet.szerencsejatek.hu oldal technikai okokból jelenleg nem elérhető."
-
Linem
senior tag
Kassai hazaira rakta, ezért a 97. percben meglepte őket egy büntetővel.
-
törölt tag
Ajax kezdi...
-
Aventador91
őstag
ez a 95. perces videoton gól jól jött
-
lacy86
addikt
NB1-ben annyira nem vagyok jartas ....
Videoton mennyire viccelheti meg a DVSC-t?
( azt olvastam, hogy a Loki nagyon ratyi mar egy ideje ) -
Aventador91
őstag
válasz
yogibear #164847 üzenetére
az a vicc, hogy mobil nézetben az élők külön kategóriákban vannak sportonként... akkor az asztali verzióban miért nem? szerintem azért szarnak rá mert így is bőven jó bevételük van. a legtöbb magyar itt fogad még így is
nekem se a tanyasi meccsek kellenek, de legyen már fogadható bármelyik bajnokság első, másodosztálya. nem csak amit ők kiválogatnak... lehetne több jéghoki meccs is, abból is csak napi 4-5 szokott lenni szezonban, mikor van vagy 30 meccs néha.
a kínálat úgy szar ahogy van. csak arra mennek hogy cseszd el a pénzed. pl. első félidő végéig nincs 0,5 over fogadás. vagy ha egy csapat vezet pl 3-1-re, nincs olyan hendi hogy pl vendég csapat +5.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #164845 üzenetére
Eldönthetnék végre hogy egy foshalmot baxnak a userek elé, hogy ne baccák el a pénzüket, vagy azt akarják, hogy minél több bevételük legyen, akkor meg tennék kezelhetőbbé ezt a hulladékot...
Vicc, hogy miden élőt ömlesztve odasz@nak azt guberálj, a másik, hogy annyi eszük sincs, hogy ami meccsbe bele akarsz nézni, azt külön kisebb ablakban dobná fel, hogy utána ne kelljen visszaavászkodni a főablakba...A kínálat egy másik dolog, igazáből nem várom el, hogy olyan széles legyen, mint a bet és minden tyúxaros tanyasi meccsre lehessen fogadni, de egy bizonyos szintet azért illene hozni, ha már a pénzünkre fáj a foguk...
-
pohár
félisten
gyere gyere City, egy -2AHC jól tudna esni a lelkemnek
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #164842 üzenetére
Ja ilyet csinált nekem is, rányomtam hogy fogadás, erre semmi, de még a sfogadot szelvényeknél sem, benyomtam újra, erre kétszer volt ott
-
-
Jarod1
veterán
DVTk meccs miért szakadt meg?
á meg van elment a világítás..
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #164838 üzenetére
Igazi foshalom... egy vicc... bezzeg szzrt olvtárs ilyenkor nem jön ám...
-
Aventador91
őstag
szánalmas hogy a tippmixpro be van halva
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke #164831 üzenetére
kiírogattam egy darabig de minden nap csak 1-et 2-t, mert folyamatosan változik.
egyszer nem láttam hogy bejött volna fullra.Na cselszki is jól kezdi az idényt...
-
SkiDev
őstag
Valaki szokta tenni, amit felajánl a tippmix.hu? Most például a Hazai hatos (hat db NB I) vagy 1000 -> 50k.
Illetve tényleg fel lehet telefonról is tölteni a tippmixpro-t? -
meta91
csendes tag
Liperpoool 😂
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Soulfly842 #164826 üzenetére
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #164823 üzenetére
A Gladbach is legalább olyan nehéz...
Ott vártam, hogy nem lesz nagy győzelem, tavaly is a kupa első körében egy 4-ed osztályú kínkeservvel vertek 1:0-ra idegenben...
Ugyanez volt japó kettő, ott is a 85. perc környékén csusszantak be az élő tippek...
2. gól / Kusatsu 2,15
1. gól / Avispa Fukuoka 2,00
@4,30Kusatsu - Kamatamare mindkettő szerez gólt / igen 1,70
Gifu - Okayama mindkettő szerez gólt / igen 1,65
@2,81Celtic 1,22
Arsenal 1,45
BATE 1,50
Mönchengladbach 1,25
FC Asztana 1,75
@5,80Arsenal 1,45
Mönchengladbach 1,22
Celtic 1,22
@2,16Bezzeg amiket meg mégsem raktam, vérsimák voltak: Cercle Bruges, Legia, Club Brugge, Malmö, Sparta Praha...
Így is jó, holnapra is okoskodunk valamit.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez az arsenal nehéz szülés volt
Már csak a diósgyőr győzelme és a chelsea legalább két gólos sikere kell holnapról. -
yogibear
addikt
sz@rzenál hű a becenevéhez...
Jó képességű Gladbach is kicopik egy 4-ed osztályútól... szép munka...
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837 #164682 üzenetére
Valaki?
-
Aventador91
őstag
Pls nézze meg nekem valaki ezen az oldalon, hogy nálad van-e élő fogadási kínálat most jéghokira.
mert napok óta fogadok ezen az oldalon, több hokimeccset adtak élőben mint a bet365, de mióta szép nyerő szériám volt, már 1 napja nincs élő fogadás hokira. remélem nem csak nálam vették le.ez az oldal: [link]
-
headhunter
addikt
Merjünk nagyot "álmodni" ?
8/0: Na és akkor ott vannak a realitások, úgy is mondhatnánk kissé profánul, hogy bilibe ér a kezünk...
10/10: Óvatos Duhaj...
-
pohár
félisten
válasz
férfiállat #164815 üzenetére
ha az a csapat nyer, akire tettél, ha X lesz, akkor pénz vissza, ha a másik csapat nyer, akkor bukó (ez lényegében az ázsiai DNB)
-
férfiállat
tag
Raktam egy nfl tippet, hendikep h 0.0 akkor az mikor nyertes?
-
meta91
csendes tag
jó lenne egy 2-2
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #164810 üzenetére
ezt még szombat reggel böktem ki: jó kis odds drop... erre valahogy kimaradt a szórásból és mit ad Isten... izé... hogy, hogy nem 1/2 lett... valamit tudtak a betes bukik...
Ma pl. ilyen droppos a Luton - Ipswich meg az Exeter - Charlton
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164809 üzenetére
X lesz full time-ban...
Margit még eszeveszett darabos, F*ckester Junájtid meg igazából maradt hulladék, idén sem lesz dobogós a PL-ben...Inkább angol ligakupából kellene kikaparni pár szőrt... tavalyi első körben 4 htft-t is alkottak, meg nagy oddsokért kikaptak egyesek, hogy ne kelljen tovább baxakodni ebben a foschban, elég volt nekik a bajnokság meg a FAkupa. Például:
Luton - Aston Villa H @4,6
Shrewsbury – Huddersfield H@4,0
Southend – Gillingham htft 1/2
Newport – MK Dons htft 1/2
Ipswich – Stevenage V @7,00
Rochdale – Chesterfield htft 2/1
Peterborough – Wimbledon htft 2/1tuti ma is lesz pár "apróság"
-
meta91
csendes tag
Mára mehet defUnited hendibe? 😁😁😁
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #164807 üzenetére
Jó is... beten félidő D2,3 volt, Prón 2,1
beten D/D 5,5, így Prón is 5 körüli odds lehetett...portugál 1-ben is rittyentettek jó kis 2/1-et... későn néztem rá, pont a 2. hazai gól előtt...
-
tigipuf
senior tag
válasz
Aventador91 #164804 üzenetére
[link]
miért tennék rá írtam,hogy nem lesz 0:0 Millát ,házat,asszonyt stb meg csak hülyegyerekek meg öngyilkosjelöltek raknak ilyen meccsre(csak a nagy pénzekre értettem,természetesen kombiban elmegy)
-
jpm
senior tag
Rég jártam itt, bedobok egy tippet a közösbe: Mai bundás 2-n nem lesz gól. 10k
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS