Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz Soulfly842 #165599 üzenetére
Azt nem is ertettem miert volt akkora nekik
-
adise
őstag
Monaco meg bayern esdig szepen jon. 2es szorzo volt a ketto egyutt->20k
-
adise
őstag
válasz Soulfly842 #165594 üzenetére
Remelem a magyart vedted be, ott barmi megtortenhet
-
szekra
addikt
válasz Soulfly842 #165586 üzenetére
Szép, és amúgy pluszban vagy vagy sok ilyen ment már el?
-
Soulfly842
addikt
(#165589) dnl91
Köszönöm!
(#165591) Zjunior
Köszönöm
Bizonyos eseményszámot be lehet biztosítani, s ha bármelyik meccs elszáll, s belefér a protektorba, akkor visszakapod az alaptétet és a protektor összegét. Tudtommal egyedül a Bwin-nál működik ez, de nekem bevált
Hmm.. most is csemegézni kellene valami hasonlót, még nem tudom
Könnyedebb odds-ú 8-12 meccses kombiba ti mit raknátok bele a péntek+hétvége programjából?
A protektor költsége múlik az eseményszámon, ill a mérkőzések össz-oddsán is
Előnye, nem buksz jobb esetben, hanem csak visszajár a befektetett összeg
Hátránya, hogy nem igazán hozza fel a cash out lehetőségét, ill ha pl. DNB-re, ha fogad az ember, akkor nem engedi a protektort sem.
Szerk: 400-at még csütörtökön visszautaltam a többi fent maradt játszani
Egyelőre egy ilyet raktam meg.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Tegnap is volt jó ki laza "véletlenül fordítós" kupameccs, csak persze kinéztem, de nem raktam:
Sturm Graz már 4 körüli odds volt, 1:0 -> 1:2
a Slavia Praha meg 1,65 szintén félidőben 0:1 -> 5:1A mai amit kiböktem, és volt fosstengeprón, az most raktam:
Botev Plovdiv félidő 1:0-nál V @3,5... mit ad isten... izé... hogy, hogy nem, a 60. percben már 1:2-re áll a meccs, alig 3 perc kellett a "véletlen fordításhoz".Bakker ezt meg nem is vettem észre: Zenit félidő 0:2 és piros lappal, 10 emberrel is fordítóst játszik, már 2:2...két perc alatt két Zenit gól... jó kis odds lehetett rájuk félidőben...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Zjunior
veterán
Mi ez a bevédés?
Gratula![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
dnl91
tag
Az igen, gratula!
-
margithid
veterán
Basellel nem tudom mi van, jövő héten szerintem simán veri őket Benfica. Még ebben a gyenge svájci bajnokságban is bukdácsolnak..
A másik megérzésem BL-re a Besiktas, van pár sokat látott nemzetközi rutinnal rendelkező játékosuk, Lipcsének meg egy sem. -
Soulfly842
addikt
A biszem-baszom kupa-ligákban meg benne van angol földön bármi, azért is jött jól a Protector
-
Soulfly842
addikt
Tegnap egy fárasztó nap után leültem beszélgetni egy 'házmesterrel', s így csak hajnali kettőkor jutott eszembe, hogy ránézzek a focira
Kellemes volt
A vesztes meccsek bebiztosításának köszönhetően a meredek terveim miatt egyik szelvénnyel sem vesztettem egy forintot sem
Amit sajnálok: Egyértelmű volt az aranyfonal, a Napolival (mindkét csapat szerez gólt és vendég), de a nyertes szelvénybe nem raktam bele... Úgy hét számjegyű lett volna a végeredmény.
Éreztem, h. a Fio-t kicsit jobban kell 'tisztelni' még akkor is ha gyengén kezdte a szezont én meg hendizgetek ellene...
Basel... Éreztem, h. baj lesz velük - mégis beleraktam...
Nade, nem vót' ez rossz így sem
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Realol
-
yogibear
addikt
Real
-
juliabrilke
veterán
Dárdai Pál kap ma 100. meccse alkalmából egy 2:0 hazai győzelmet?
-
Chereiose
addikt
Tippmixpróra valamiért nem enged feltölteni a kártyámmal, pedig minden rendben van vele, pl. betclicre is ezzel szoktam felrakni pénzt. Valami olyasmit ír, hogy a kártya nem felel meg a követelményeknek vagy mi...Ez vajon mit takarhat?
Ja és előtte vagy 2 évig töltöttem fel oda gond nélkül ugyanezzel a kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
-
adise
őstag
válasz Vincent-Vega #165571 üzenetére
Hát ez olyan lett mint a hétvégi meccsük, helyzetek hada és nem birnak betalálni
-
adise
őstag
válasz Vincent-Vega #165567 üzenetére
Kezdők alapján Liverpool
-
yogibear
addikt
Sandhausen, Kajlautern, Ingolstadt meccsekre ment félidőben plusz két gól mind3 meccsre...összesen 8-as oddsért...
Ingolstadték 9 perc alatt lehozták a plusz 2-t, a másik kettőn is van már 1-1, oda még kell mindkettőre még egy-egy valamelyiktől.[ Szerkesztve ]
-
Vincent-Vega
tag
Liverpool továbbjutásra jó magas odds van.
Gondolom lesz*rják ezt a kupát,klopp beküldi az újoncokat gyakorolni jó lesz.. -
gorje
senior tag
Azafradi
-
margithid
veterán
Werdr Bremennek az oddsát nem értem. Szerintem jobb csapat mint Wolfsburg.
Hazaiak eddig Dortmund kivételével csak gyengékkel játszottak, míg Werder Bremen kivétel nélkül erősekkel.
DNB 2.70 körül van Werderre, nem egy atombiztos tipp, de látok benne fantáziát! -
itachi94
tag
Én Inter botlástól félek . Lassan jönnie kell annak is . Amúgy a Duisburg miért ennyire esélytelen ? Sokkal jobb formában van most.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz adise #165562 üzenetére
Nekem valahogy az az érzésem van, hogy ma nem nyer a Bayern. Nem szar ám a Schalke, főleg otthon... és 4 hiányzó is van a Bayernből. Szerintem a többi meccs is necces, de bátraké a szerencse, hajrá!
Ilyesmikre gondoltam mára:
Mönchengladbach - VfB Stuttgart 1 vagy 1 és 1,5 gól felett
Valencia - Malaga 1
Barcelona - EibarGGvagy (0:2) 1
Augsburg - RB Leipzig GG esetleg X
Schalke - Bayern München 1. félidő 1X[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
ma egy jo kis hétkozi fordulo
Bayern , Lipcse, Inter -> 20k -
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #165558 üzenetére
Megcsinálta, egyben a csapat is. Az elit között a gárda.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
Fucsovics Marci nagyot játszik... le a kalappal előtte...
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #165556 üzenetére
Pl belgáknál van pár akinek van licensze, a többinek nincs. Akit elkapnak, hogy azokon fogad, több száz euróra büntetik... és persze majd a helyi nav is leadóztatja...
Igazából az egész eu-s hercehurca egy fasság, mivel nincs a szerencsejátékra eu-s szabályozás, azt meghagyták az államok döntési jogának. szabták volna meg azt is és nem lenne gond. a másik része, hogy a rezsim is szokás szerint egy fax volt, mert ott bacta el, hogy nem adott lehetőséget licenszre...
eredetileg úgy nézett volna ki a dolog, hogy X milka ajró az éves licenszdíj, plusz a magyar fogadások után X összeg, plusz még valami után is X összeg, plusz a nav belelásson a magyar fogadók minden egyes tranzakciójába, és még valami olyat is terveztek, hogy idehaza legyen az irodának valami szervere, amibe a nav akkor néz bele, amikor akar... Na ilyen feltételekbe viszont egy sem ment volna bele... viszont perre sem mehettek volna... csakhogy rezsimhuszárék ott bacták el, hogy nem írtak ki pályázatot, akár a fent, akár ennél rosszabb feltételekkel, így esély sem volt senkinek licenszet szerezni... na ebbe kötött bele az eu...
Ha ezt kiírják, ahogy először tervben volt, max egyik sem vállalja és ennyi...Az adózás meg ilyen, tetszik, nem tetszik... a zéerté levonja a 20% nyereményilletéket, ez régóta így van, mert így egyszerűbb, mint hogy mindenki aki nyert az adott évben valamit is, egyesével bevallja és adózzon...
Így maradt nekünk ez a foshalom trágyadomb, amit vagy működik, vagy nem, vagy bejön az oldal, vagy nem, ha nagy nehezen bejön, akkor van rajta rengeteg háromszög felkiáltójelekkel és így tovább... megtehetik... állami cég, állami fizetések, foshalom munka, ahogy azt a cucilizmusban is megszoktuk...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz yogibear #165545 üzenetére
Abban biztos vagy, hogy mindenhol így kellene utána adózni, hogy ehhez hasonlóan diszkriminatívan meg van különböztetve az állami és a külsős szerencsejáték?
Az zajlik le sajnos mint minden más területen... Államosították mondvacsinált okokkal a magánnyugdíjpénztárakat, a caffeteria-rendszert, most az energiaszektort, s a szerencsejátékkal is ez zajlik.
-
headhunter
addikt
Megtett fogadásokat, hol lehet megnézni?
Százalékos arány érdekelne. pl.: (Mennyi hazai, döntetlen, vendég)
Hajnalai Canelo - Golovkinon a fogadóirodák kaszálhattak a legjobban... (Döntetlenre max 1% fogadhatott)
-
Jarod1
veterán
úúú a ferkára kellett vona tenni hogy első kiesőő..
-
yogibear
addikt
Villarreal csapat over 1,5 @2.75-ért kellemes odds volt 0:0-nál a meccs elején, már 0:3
-
yogibear
addikt
Szingapúrban állítólag ömlik az eső 3-4 órával az F1 futam előtt...
-
yogibear
addikt
megint csak minimál apróval, de jött mindkettő:
élő: Urawa és Nagoya meccs mindkettő GG párban 2.25
élő: 2. gól Urawa és 2. gól Nagoya szintén párban 2,85
Még van egy élő Nagoya győzelem 4,15-ért félidő 1:0-nál... idén már hat htft-t produkáltak, 3-at elvesztettek, hármat megnyertek... stat szerint ennek kellene lennie a 4. győztes htft-nek... elvben... mert az előbb rommá szedték a védelmüket és csak les miatt nem kaptak gól.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #165544 üzenetére
Azért az is érdekes kérdés, hogy jelenleg adózni kell-e a külföldi sportnyeremény után vagy sem.
Kell... ahogy mindenhol a világon... az adózásod alól nem mentesít az, hogy a rezsim nem engedett be egyetlen külföldi irodát sem az országba...
27% eho + 15% szja az adód... ez eddig is így volt, csak az szja mértéke csökkent, amikor csökkent...[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz LuckyL #165520 üzenetére
Azért az is érdekes kérdés, hogy jelenleg adózni kell-e a külföldi sportnyeremény után vagy sem.
A NAV-val szemben az Unibet pert nyert júniusban...
"Az ítélet kimondta, hogy a magyar állam szerencsejáték szabályozása uniós jogba ütközik, mert a más tagállamokban bejegyzett cégeket hátrányosan megkülönbözteti, és korlátozza a szolgáltatásnyújtás szabadságát."
"A szabályozás először hátrányosan megkülönböztető módon, majd pedig nem átlátható jellege révén korlátozta a más tagállamokban letelepedett gazdasági szereplők azon lehetőségét, hogy ilyen játékokat szervezzenek Magyarországon"
Akkor most hogyisvanez?
Az, hogy van egy ilyen precedens per az jelentheti azt is egyúttal, hogy hatályon kívül helyezték/helyezhető?
Chippelnének manapság mindenkit, mint a kutyákat, hogy minden tevékenység teljesen monitorozva legyen. Ezért sem szeretnék a magyar lehúzással foglalkozni
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #165541 üzenetére
A partjelző gondoskodott arról, hogy ne legyen. Egy teljesen szabályos hazai gól került elvételre még 2:2-es állásnál.
Bőven belógott a paksi gyerek, mégis les miatt érvénytelenítve lett a vezetést hozó találat.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #165540 üzenetére
Ne válogass, a Gladbachon megvolt eszi nem eszi nem kap mást.
Dvtk 2/1
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #165519 üzenetére
GG már jött, egy büntető kell a Tottenham meccsen.
-
meta91
csendes tag
Paulinnnyóóóóó
-
pohár
félisten
válasz LyonnaisFan1 #165536 üzenetére
akár kettőt is, hogy jöjjön a bohócszelóm is, de ez a kurva o1,5 nem akar jönni
hja, főleg ilyen stattal, menjenek a picsába már
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Liverpool idén is maradt a vicc kategóriában az Arsenallal együtt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz pohár #165535 üzenetére
A City a féltucat góljából egyet odaadhatna
-
pohár
félisten
gyerünk már Pool, lőjetek már egy 2. gólt is de kurvagyorsan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Ez a Barcelona eléggé fosch ma...
Piqué azt keresi melyikük húzta meg a nőjét, a többiek meg, hogy melyiküket fogja emiatt agyonverni.Liverpool a másik fele, Burnley két lövéssel elvisz egy pontot, de lehet 3 lövéssel mind a 3-at.
A Liver meg csak a kapu mögötti hálót porolja le rendesen, már 17 mellénél járnak.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #165527 üzenetére
BEáll Paulinho, és lezs nemulass
-
yogibear
addikt
Merész kismókusoknak Barca V @2,25
Még merészebbeknek mellé egy Liverpool H 1,35-ért és 3 feletti az odds.[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Crotone - Inter V már 1.6 oddson rakható. Szerintem behúzzák, de ezt a meccset komolyan szenvedés nézni.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Shanghai-ban kiszakadt a gólzsák.
félidő 0:0, azóta már 4:1...Kérnék akkor egy Paderborn 1X-et 2,1-ért...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Apropó
Az megvan, hogy 2018-tól az M4 - Spíler párosé a BL közvetítés joga 3 évre?
És mivel már nem csak 20:45-kor lesznek meccsek, hanem napi 2 időpontban, mint az EL-nél, így több meccset adhatnak élőben egy napon...Állítólag lesz Spíler 2 is plusz a La Liga jogok is meredeken megemelkednek, így erős a lehetőség, hogy a Sport tv-től azt is elhappolja a vajnakanális... innentől már csak az olasz 1, ami érték és még a Diginél van...
Érdekes lesz...
Fospró megint beborult agyába, ahogy szokta... igen szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #165518 üzenetére
de raktam...
Tokusima meccset 1 fi-ben még 1:2-nél o4,5-re 1,9-ért, ott 2:2 a fi és 3:3 a vége, jött
Kashimán 1 fi-ben 1:0-nál 3,35-ért és szünetben 2:0-nál 10-ért a V-t, jött
A Yokohama plusz Tosu GG-ket párban mind2 1,45 volt össz 2,10, jött
Pardubice ffi 0:0-nál az o1,5-öt, az kuka kikapott a nyomi 0:1-re, elment
Tosu fi 0:1-nél H 6,5-ért, jött
és 2. gól Tosu 2,00-ért, jött
Meg volt egy, amit elbactam Shimizu félidő H, de ott mellényúltam, a Kashimát akartam, elment de csak 100 ficcs volt a tét
de mindent csak 100-200-500 ficcsekkel... bár így is jött eddig 2500 ficcs nettó plusz...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #165505 üzenetére
a tippmixen azért szar az odds mert sokat adózik plusz mindenkitől fel kell vennie a fogadást, nem tud szelektálni
a bet 365 kevesebbet adózik és sokkal jobbak az oddsok
cserébe limitálja, kitiltja a nyerő játékosokat (saját tapasztalat)
sok fogadóiroda van aki szintén ezt csinálja, így tudnak nyereségesek lenni
igyekszenek csak a hülyéket megtartanicryptot minden termékemért elfogadom
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #165514 üzenetére
meg is van az...
A "meg is lenne" azt jelentette, hogy 2:4-ről a hazai pár perc alatt már nem fog egyenlíteni sem, nem hogy visszafordítani... félidő 2:0-nál a V-re 10 volt...Következő: Tosu - Kofu
félidő 0:1
GG @1,3
2. gól Tosu @2,00
H @6,5Még 1. fi-ben ment egy Yokohama és Tosu mindkettő GG mindkettő 1,45 párban
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz phenomHUN #165511 üzenetére
bet le is fagyott nála, streamkangoon épp elindítottam a streamet, támadás gól, beten még fél percig semmi...
Gamba Osakát 0:1 fi-nél nem mertem tenni H-ra hogy az is véletlenül 2/1 lesz, hát annak néz ki egyelőre...
Kashima 1. fi 1:0-nál majdnem 4 volt Prón, 2:0 után felment 10-re... eddig jó
Csak még van vagy 10 perc...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Kashima belehúzhatna az 1/2-be... 23 perc csak elég lesz rá...
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #165507 üzenetére
Már ha a 20% nyereményilletékkel számolsz...
Ha a hivatalos adózással, akkor az már 27+15=42%...ezek a t*k*möccse csehek is képtelenek 2 gólra a 2. fi-ben bezzeg a másikon meg kiszakadt a gólzsák, ott már van 4 is a 2. fi-ben, ez a gyökér meg otthon fog kikapni 0:1-re.
Japó 1 éllovasa is adja elfele a tök utolsó ellen 4,75-ért... vicc.
azért 10-es oddson raktam apróval egy V-t, hátha csak 1/2-re hajtanak...[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Mai 10mp-es szeli.
Nottingham, Barnsley es Admira W. 6+ gól, trixie 100-al. 400 -=> 192190.
23994 az azi.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden ami hőszivattyú
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Mous 18 literes hátizsák
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest