Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
bammbula
tag
válasz
yogibear
üzenetére
Igen, természetesen.

Lehet írok mindjárt a beszipkának, hogy nem lenne-e kedvük kifizetni, amit bukok miattuk.

Én az elején néztem amúgy, hogy meg kéne tenni az első gól Kasimpasát, akkor 3,25 volt rá, de emiatt nem volt kedvem beutalni...
A GG is 2-2,25 között mozgott.Na mindegy, a hétvége nekem pihenő.
-
plus44
veterán
Meg jo hogy mindket szelvenyem ott rohog a Besiktas!
-
yogibear
addikt
válasz
bammbula
üzenetére
mi a baj? teljesen tisztességes és normális eredmény, ez a futball szépsége és kiszámíthatatlansága, itt még az utolsókból is lehetnek elsők... és az éllovas is kikaphat otthon...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesen normális és megszokott dolog, hogy a vendég mindösszesen 3 lövéséből 3 gól születik... ilyen pontosan céloznak...
-
ETOM
addikt
Félidő overek ma is bukta így belenyúlni. Már vagy 5. 0-0.....
-
C0d3r
addikt
Besiktas meccsen a 60. percig összesen 1 szöglet volt, gondoltam poénból meg lehetne rakni a 3 fölét, ~1,3-ért ajándék. 66. perc: 5. szöglet.
És az 5. gól, hogy verjem beléjük. Röhej.
-
yogibear
addikt
Prónál minden közmunkás buki elment pisálni, hogy az összes élő fel van függesztve?

Na csak visszaért a budiról a nyomi...
-
törölt tag
válasz
TheFurgeurge
üzenetére
Lehet én vagyok fáradt, ezt most nem sikerült dekódolnom.
Heracles 2:0 szünetben, gondolkozom ezressel GG 1,75-ért. Hollandokban csak lehet bízni.
-
sayCet
aktív tag
PSG, Atleti megszorva aproval.
-
4850 oc
aktív tag
Köcsög Besiktas.....
-
!Tupac!
tag
Orlando Magic – Oklahoma City Thunder
Pazarul játszott az OKC a Spurs ellen a szezonnyitón, Westbrook godmode-ban volt végig, Durant-en viszont Leonard elit védőmunkát végzett. Az Orlandónak azonban nincs Leonard-ja így Durant is villoghat.Hiába van otthon az Orlando, én nem sok jót jósol nekik...
/Ha lenne player spec-be Durant pont over akkor az is jó opciónak tűnne (évnapjain nincs)/OKC -10 2.1x
Boston Celtics – Toronto Raptors
Jól kezdte a szezont mindkét gárda, most pedig a Celtics bizonyíthatja hogy a divízióban ők is kérnek lapot, a Raptorok a közvetlen riválisok lehetnek. A perimétereken erősebb a Raptors, azonban hogy a palánk alatti meló hogy fog összeállni, hát.... Itt a Boston az erősebb, Olynyk is visszatér, elég jó a rotáció is, sok pontot várok.
Over 200 point 1.71x
Houston Rockets – Golden State Warriors
A tavalyi nyugati döntőt játszó két csapat csap most össze, a Rocketsbe visszatér Howard ami nagy fegyvertény pláne úgy hogy a GSW-ből Bogut fix hogy kimarad hiszen agyrázkódása van. A másik pozitívum Beverly játéka, tavaly nem játszott a döntőben kéztörés miatt, hatékonyan foghatja az MVP Curry-t. A GSW jól startolt, sikerre éhes a brigád azonban nem biztos hogy ez ma este elég lesz.
H 1.95x
Sacramento Kings – Los Angeles Lakers
Egyik csapat sem nyitott győzelemmel, azonban nem is szaladtak bele nagy pofonba. A Lakers-ben Kobe félelmetes 20. idényét kezdte meg (bár a csapatjátékon sokat rontott), a Kings pedig jól muzsikált, Cousins ráérzett a triplázásra, Belinelli pedig vezére lehet a gárdának. Ezen az estén szerintem Russel és Clarkson többet lesz játékban, így azért nem hiszen hogy annyira impotens lesz a Lakers támadójátéka.
Lakers over 102.5 1.83
Phoenix Suns – Portland Trail Blazers
Itt pedig valami véget ér, hiszen a zseniális irányító Steve Nash bár már márciusban visszavonult, most kerül be a Suns hallhatatlanjai közé. Éppen ezért szerintem minden phoenixi játékos kettőzött erővel fog játszani hogy az öregnek tartott ceremónia után ne keserű szájízzel keljen távozni. Magam is többet várok Chandler-től mint amit az első meccsen mutatott, több lehetősége is van a hazaiaknak, itt "ma" nyerni kell!
H 1.54x
-
bammbula
tag
A Besiktasnál Rhodolfo bevarázsolta.

-
-
lacy86
addikt
BLACK!
Mar csak 11 gyoztes meccs kell , ha nem rontja el a Dusseldorf!

-
pohár
félisten
rámentem a legsimábbnak tartott gólokra, hátha nem kell sokat izguljak értük

-
Regirck
senior tag
Aki nézi a Nadal - Cilic meccset az mit jósol a végére?
-
én+te=mi
csendes tag
Bochum-ST Pauli +3.5 gól élőben 2.62
-
törölt tag
Ötszázas PSG, Atletico, Bayern hendi
Pár százas elszórva 7-10 eseményes kombikra
Reggeli kenguru meccseket is meg kellene tenni
Holnap papírformákra nagyobb tétet hogy legyen már valami. Szerintetek 2K Ajax, PSV, Barca és 2K Real, Valencia, City mehet? Apróval meg fszk meccsekre (ezen jót nevettem múltkor, védjétek le) vadászni. Csak nehogy a papír meccsekből legyen fszk.
-
én+te=mi
csendes tag
Üdv.
A héten a kupa meccsekre nem szívesen raktam inkább csak figyelemmel követtem az eredményeket.
Ma: Sochaux-EvianTG +2.5 gól. -
yogibear
addikt
vicces kis török 2

Hazai 12-ből 1-szer talált kaput
Mondjuk a mostani másik se kutya...ETOM: igen sok esetben a 90. utáni percben jön az egyenlítő gól...
-
Linem
senior tag
Szerintem ma a PSG nem fogja hozni a meccset. Bár a Rennes hazaiban mostanában nem túl acélos, ettől függetlenül az utolsó 3 meccsükön nehezen bírt velük a PSG. Főleg a keddi BL előtt, amire általában mindig jobban készülnek a csapatok.
-
zsolti72837
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Jézus.

-
South Velen
addikt
Ez mi a tököm?

Serena végre bevallotta, hogy férfi és átállt az ATP-be?

-
spm
tag
I)
I)UZI Sibir...
-
TheFurgeurge
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszi szépen!
Majd belejövők, addig visszafogom magam a hülye hozzászólásaimmal.
Tépitek ti a hajatokat a szelvényeitek miatt eleget.
-
ANDROID???
addikt
válasz
TheFurgeurge
üzenetére
0:1 szokott lenni.

-
yogibear
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Ahogy a PSG-nek sem probléma a távolság.

A Real elleni visszavágó is inkább csak presztízs, a továbbjutásunk nem forog veszélyben...Metz - Paris FC H odds érdekesen feljebb ment... okés, hogy a vendégnek 1-10-1 (12-ből 10 dönci!) a teljesítménye, de a Metz mégis csak 3. és csak gólkülönbséggel...és tavaly még 10. ligás volt...
-
L_YKing
addikt
Rennes 1X
Depor 1X -
B-L-A-C-K
titán
Ment egy ilyen:
Real hendi, Bayern hendi, Psg
Tét: 20e
-
Rx
aktív tag
Tegnap kihagytam a kamit...utólag nézve jól is tettem, mára szerintem ez megy:
Brentford - QPR
2-3 (Gólszám)Kaiserslautern - Bielefeld
Kaiserslautern (1X2)E. Frankfurt - Bayern München
Bayern München (Hendikep 1:0)Rennes - Paris SG
Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5)Deportivo - Atl. Madrid
Döntetlen (1X2)200 ==> ~7100
-
pohár
félisten
hát leszopom magam, ha ez a Sibir első 3 gól sem fog jönni

-
spm
tag
válasz
C0d3r
üzenetére
Elmehetnél újságírónak.

Mai hoki:
Liberec, Sibir, Graz, Washington, NY RangersMai foci:
Heracles, ATM, Besiktas, PSG, Wisla***
Aktuális szelvényem:
Novokuznetsk-Vladivostok (mindkét csapat lő két gólt)(1.78) - (jelenlegi állás 1 harmad után 1:1)
Sibir-Amur (hazai csapat over 2.5)(1.79) -
C0d3r
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"kardos szeló"
Ez tetszik.
Azért óvatosan vele, lehetnek hátulütői...
(vasárnap esti híradó - különkiadás)
"Megszakítjuk adásunkat, egy lottózó kirablásáról érkezett hír. A személy, akinek különös ismertetőjelei, hogy állandóan feketében van és 4 foga van, egy fegyvernek látszó tárgyat lobogtatva próbált 10 millió forintot elvinni az egyik lottózóból. A lottózó tulajdonosa a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy félreértés történt, nincs szó rablásról, csupán az egyik törzsjátékos érkezett meg a már minden héten megszokott, milliós nagyságrendű nyereményéért. A rendőrök elmosolyodtak, megismerték a játékost az egyik internetes fórumról, majd autogramot kértek tőle. Az egyik rendőr egyúttal megpróbálta beváltani nyertes szelvényét, de a tulaj visszautasította a kérést, mondván "sajnos minden kasszánk kiürült"."
-
4850 oc
aktív tag
Besiktas,Metz,Atletico....
Szerintetek?
Lehet tolom 20k-val.... -
C0d3r
addikt
Mára senki se érez egy Bayern hendit?
(#132022) Digestive: Na végre.
Nem frissítettem az oldalt, nem láttam a hozzászólást. 
(#132024) B-L-A-C-K: Ember legyen a talpán, aki meg tudja jegyezni Te miket raktál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digestive
veterán
Bet adott egy kis aprót ajándékba. Ez ment belőle mára:
Rennes - PSG V
Frankfurt - Bayern 1-0 V
Colmar - Orleans V
Leczna - Cracovia V
Astra - CS U. Craiova H1,4k>>>29k
-
yogibear
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Jó az 1/2-nek is jelenleg 41 oddsért ahogy látom.

De a GG elég jó opció, ha van auszi foci élőben... figyelem régóta, csak sokszor elfelejtem, mert jó korán kezdenek az időeltolódás miatt... rendszeres, hogy jön a GG még ott is, ahol az eddigi eredmények alapján nem várná az ember...
Igaz, van amikor gyorsan elintézik a GG-t, akkor még kicsi rá az odds, 1,3-1,4, de ha csak a 2. félidőben, mint most, akkor már 1,5 vagy felette van...
Kezdés előtt sajna csak 2 meg 3esély van rájuk, GG-t csak élőben lehet rakni... -
zolynet
veterán
csak kiszop a melbörn 2-0ról, lol
Safarován visszahozom

-
pohár
félisten
bakker, de kár, hogy csak ~300ft-tal raktam az auszikra az over 3-at...
-
!Tupac!
tag
válasz
!Tupac!
üzenetére
Pacers – Grizzlies
Ez már inkább volt a tavalyi Memphis, 50% mezőnyből, 44% tripla. Heten dobtak legalább 10-et, domináltak a palánk alatt, pontosan így kell ezt csinálni. Meglepően jól mozgott megint a Pacers, eddig működőképesnek tűnik a játékuk.
New York Knicks – Atlanta Hawks
Az első Knicks meccsen Melo önkéntesen vonult a háttérbe,ez jót is tett a csapatnak, most azonban a franchise-player azt gondolta meg kell mutatnia a tutit. Hát csúnyán felsült vele,pocsékul dobott, akadályozta a csapatjátékot. A Hawks pedig olyan fordulaton pörgött mint amit a Detroit ellen vártam volna, 26 asziszt, 41% tripla, 50% mezőny.
Porzingis beragadt 10 pontnál, bár nem mozgott rosszul, a triplái gyatrák voltak, a palánk alatt pedig csak "szemetelt".Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks
Teljesen felfokozott volt a hangulat, a beszólogatások már a meccs előtt elkezdődtek, a tulajok is egymásnak üzengettek (majd a KISS CAM-en egymást kapták
), meccs közben pedig csak úgy jöttek egymás után a faultok ,4 technikai azért elég szép teljesítmény. A Mavs nem volt rossz de a sok hiányzó miatt nem volt sok esélyük, így a Clippers továbbra is hibátlan.
Jordan kapott egy finomat az öreg Nowitzki-től, a hackelés pedig bizonyította a büntető továbbra sem az erőssége ( 2/8 ). Meg is állt 6 pontnál... -
yogibear
addikt
Na megest fax vagyok... reggel megnéztem 9:40-kor kezd az ausztrál foci, még van idő, erre elfelejtettem... most nézem, persze hogy ott a GG, mint rendesen...
Előtte sajna nem lehet semmit rakni, de élőben mindig... 2:0-ás félidő után minimum 1,5 vagy magasabb is lehetett rá... -
B-L-A-C-K
titán
Ment teniszre 2 fogadás:
Safarova nyeri az első játszmát
Safarova nyer 2-0ra
-
zolynet
veterán
válasz
C0d3r
üzenetére
nem jön ki a hangsúly írásban
....pont hogy jött, azért is írtam összeget h mennyiből,
legközelebb nem fogalmazok hülyénna ilyen heinz fogadást sem tettem még, lehet kipróbálom, kösz az ötletet

jó oddsú meccs a hétvégén szerintem a Santos @
1.831.65 , valamivel tuti teszem, kár h nem azt tettem a Samp helyettközben alakul a melbournei hendim

-
zsolti72837
addikt
Mára Darts
41955 S.Whitlock-M.Caris 1 (1,22)
42409 A.Lewis-B. van de Pas 1 (1,30)
42412 G.Anderson-B.Dolan 1 (1,15)
42414 P.Taylor-V. van der Voort 1 (1,16)
-
C0d3r
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Szerintem Heinz-be, 10 (570) vagy 20 Ft-os (1.140) alaptéttel. Jóval több a várható, 3/6-nál meg aztán főleg.
(#131982) zolynet:
"Samp vesztés után tettem valamit hajnalra, hogy hátha ... hát nem jött.
Deportivo Pasto @ 1.61
Junior @ 2.30
2500->9300"
Őőő.. hogy-hogy nem jött? Nem ezek voltak? [link] & [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A GG is 2-2,25 között mozgott.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most megyek falnak.

Vagy ez hülyeség? Legalább az egyik nyer... A többi tuti meccs!

Majd belejövők, addig visszafogom magam a hülye hozzászólásaimmal.