Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Wehen erre gyorsan rúg még egyet a 90+4-ben, és ő marad bent.

hány számológépet koptathattak el. a bundás 3-ban ma.
Schalke csak nem akarja a véletlenre bízni az EL főtáblát...már vezet is...
-
-
Még egy negyedik jó lett volna 82-es odds-ért
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Addig hosszabbított a síposgecc, míg meg nem lett.

90+8. perc
nyomi Kickers meg addig b@szakodott, míg kikap és mehet a 4-ed osztályba hogy rohadjon le... egy egyszerű X-szel bent maradt volna...
na most bent maradó, meg tökömöccse Cottbus X-re áll, most azok mennek a kukába... -
benooo360
csendes tag
Tenisz: Muguruza - Keys? Muguruza megnyeri az első szettet? Vélemény?
-
B-L-A-C-K
titán
Tipp: Hull C. gól szám 2,5 felett 2,10x
-
zsolti72837
addikt
Mára ez a két szelvény ment.
1. T. Jenkins
I. White
M. Suljovic
J. Klaasen
D. Chisnall
A. Lewis
P. Wright
J. Wade
M. van Gerwen2. 2/3-ba ment.
Roma
Mainz-Hertha BSC Döntetlen
St-EtienneNa megint 2 HSZ jött létre
? -
zsolti72837
addikt
Mára ez a két szelvény ment.
1. T. Jenkins
I. White
M. Suljovic
J. Klaasen
D. Chisnall
A. Lewis
P. Wright
J. Wade
M. van Gerwen2. 2/3-ba ment.
Roma
Mainz-Hertha BSC Döntetlen
St-Etienne -
szab.tam
nagyúr
(majdnem) all in:
Magyarország - Fehéroroszország Hendikep 3:0 Magyarország 1,85 Nyitottbohócok:
Trixie
Atl. Madrid - Celta Vigo 1X2 Celta Vigo 4,25 Nyitott
Magyarország - Fehéroroszország A mérkőzés győztese Magyarország 5,25 Nyitott
Augsburg - Hamburg 1X2 Döntetlen 3,40 NyitottPorto - Boavista Félidő/Végeredmény Porto/Boavista 62,00 Nyitott
Goverla Uzsgorod - Volyn Lutszk Félidő/Végeredmény Volyn Lutszk/Goverla Uzsgorod 46,00 Nyitott -
hobizoli
nagyúr
a Villareal-t megraktam 7.5x odds--l idegenben nyerore....de bazze az csak holnap van most nezem

-
yogibear
addikt
Ó bzmegggg

Nem figyeltem, hogy a Vysehrad ma meccsel...

Jó kis 3,8-as odds a vendégre, aki otthon játszik... bakker... -
szab.tam
nagyúr
olasz tipp.
1 gólon fog múlni a 2. hely.
Napoli - Frosinone 1X2 Döntetlen 8,55 Nyitott
Milan - Roma Hendikep 2:0 Roma 8,00 Nyitott -
meta91
csendes tag
Mára egy MU, West Ham duó jó lehet + még a City is!

-
zsolti72837
addikt
-
meta91
csendes tag
A nagyját én is néztem , de az a baj hogy borzasztóan alacsony oddsokat adnak ezekre :/
-
janos1988
addikt
-
yogibear
addikt
PSG H @1,26 - Ibra utolsó fellépése a Parc des Princes-ben [link]
Cottbus H @1,55 - ha nyer, tuti bent marad, ha X vagy kikap, simán kieshet 4-en pályáznak 2 kieső helyre
Stuttgarter Kickers - egy pont kell a biztos bent maradáshoz 1X @1,3 H @2,05
Wehen H @1,4 - a már biztos kieső ellen megy, feltétlen nyernie kell a bent maradáshoz más kérdés, ha a Cottbus nyerőre áll nem hajthatja majd magát a D és V elég jó nagy odds kis pénzmagra a 4-ed osztályra.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Napoli H @1,1 - kb ennyit is ér, ha nyer, tuti 2., ha nem, és a Roma esetleg több góllal nyerne Milánóban, akkor lecsúszhat a 3. helyre - simán hoznia kellene a mait...
Barca, Real adott, annyi is az oddsuk...Holnap:
Palermo adott, ha nyer a kiesett Verona ellen, biztosan bent marad, ha nem, a Carpitól függ, hogy mit játszik Udinében...
Benfica adott - ha nyer, bajnok -
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
vagy a több lőtt gól, vagy az egymás elleni döntött
az előbbi...
All league tables published under reserve of ratification by the LFP's Organisation and Competitions Commission. In the case of two or more clubs tied with the same points tally, the clubs will be classified by their overall general goal-difference.
If two or more clubs are still tied, the advantage in the standings will go to the club that has scored more goals.
If two or more clubs are still tied, the clubs will be classified by the specific goal-difference in the matches between the tied clubs.If two or more clubs are still tied, the LFP will classify the clubs by their Fair Play record:
- yellow card = 1 point,
- red card = 3 points.jobb gólkülönbség, aztán több lőtt gól, aztán egymás elleni meccsek, aztán fair play (lapok száma) dönt...
-
Mister_X
nagyúr
Tennék fel egy szelvényt, mi az a Super Yankee?Kikerestem, elolvastam, vakartam a fejem, majd be is dobtam egy kalkulátorba. Hát érdekes egy megoldás, az biztos.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
ugye, mint feljebb írtam,a fele jött:
D.C. United - New York 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 5,50 Nyitott
Sheffield Wed. - Brighton (élő) 1. félidő - 1X2 Sheffield Wed. 7,25 Nyertesfura visszafogás féleség:
D.C. United - New York 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 4,25 Nyitott
D.C. United - New York 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és igen 4,20 Nyitott
így gyakorlatilag bármilyen gg jó.
ha nekiállnak gólt nem lőni, vagy csak valamelyikük, akkor a jó visszafogás helyett duplán beszoptam.***
eurosport meg pippantson down.
szanaszét reklámozzák az mls-t, és most hervadt ismétléseket adnak ahelyett, hogy ezt közvetítenék...

-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
nem tudom, ki követte ma a fr2-t.
a feljutásért párhuzamosan ment 2 igen kemény meccs.a történtek, feltételezve, hogy jól értelmezem:
le havre 5:0-ra nyert.
metz 1 góllal kikapott.így a pontszám ugyanaz, gólkülönbség szintén.
itt most vagy a több lőtt gól, vagy az egymás elleni döntött, nem tudom.
de ha a le havre lő még egyet, vagy a metz kap még egyet, a metz-nek reszeltek.ezért fogadtam a 2. lens gólra, ami végül nem született meg.
döbbenetes dráma lett volna.mondom: feltétlezve, hogy jól elemeztem.
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
itt drága, de például iparfümérián az 50 millis Jubilation 37k rongy, ami már nem is vészes annyira, a Parfum de Marly 75 millis példányai is olyan 35k körül futnak ugyanott, de olcsóbban is találni rohadt jó, és különleges illatokat, például ott a Montale, szinte csak unisex parfümöket gyártanak, a Black Aoud példaképp igen érdekes... (rózsa az alapillat, de unisex, durva cucc)
Neroliba szaglászni jó menni, meg utána illatmintát venni

egyszer menj el oda szerintem, iszonyat jó (és szokatlan) cuccok vannak ott, az 5. kerületben vannak, a Régiposta utcában
Digestive... csak a sima Acqua di Gio-t ismerem, hát kellett fújni belőle rendesen, hogy érződjék... én nemigen vennék ilyen gyenge illatot nyárra, de ha vizes illatra vágysz, a parfümös topikban kérdezz rá, én a fentebb említett Chanelt használom nyárra (meg egy Prada Luna Rossa van mellé, de azt bármikor)
-
pohár
félisten
-
benooo360
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
Lens - Metz (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Lens 4,40 Nyitott
-
yogibear
addikt
válasz
meta91
üzenetére
X is jó a Mainznak, akkor max ha a Schalke beelőzi, 6. lesz, mert jobb a gólkülönbsége a Hertháénál (pont után 2. helyen az dönt, majd a több lőtt gól)
Schalke idegenben ordas hulladék, viszont a Hoffi már bulizhat, mindenképp bent maradt...
A Darmstadt otthon hulladék, a Gladbach meg idegenben, és mindkettőnek mindegy mit játszik,
Gladbach ki is kaphat, ha a Mainz nyer is, marad 4. 15 plusz a gk-e a Mainznak csak plusz 4,
elképzelhetetlen, hogy mondjuk M 6-tal nyer és Gbach 5-tel kikap, csak akkor lenne helycsere... -
yogibear
addikt
válasz
meta91
üzenetére
Nem, 7. hellyel selejtezhet a 2. vagy inkább a 3. körben az EL-csoportkörbe jutásért...
így is túlteljesítették az év eleji várakozásokat, végére le is ültek rendesen, ami érthető, ráadásul idegenbe amúgy sem vitézkedtek...
Az a 2-es odds a Mainzra elég csábító. de X is elég nekik hogy az 5. v 6. meglegyen aki EL csoportkör... -
pohár
félisten
egy gól a Lavalra, 2 a Dijonra, aztán köszipuszi
-
szab.tam
nagyúr
egy patent, egy 2-es kötés és egy single megrakva.
puttó téma most kimaradt...

(#148045)
begu 9 hónap múlva egy lovacskát fog elleni. -
meta91
csendes tag
Black neked a hétvégi utolsó fordulós foci meccsekre nincs vmi tipped? Nem találok semmi jót :/
-
tomrRRR
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Strycova mi alapján akartad megtenni? Keys nemrég megverte pár hete, tök egyértelmű volt a győzelme, és az odds is ajándék volt. (Néha nem árt egymás ellenit nézni)
-
Digestive
veterán
Sógorok már 103 perce nyomják. 95. és 98. percben gól-gól.. ahogy kell!

-
benooo360
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Basszus, hogy ratettem a 4-es fogatomra a Begu Babos paros meccset

-
yogibear
addikt
Mainz H - ha kikap visszacsúszhat a 7. helyre Hertha meg idegenben kuka amúgy is
Hoffenheim - Schalke V - mivel a Schalke előtt lévők egymással meccselnek( lásd fent), így ha nyer, az egyiket vagy akár mindkettőt előzi és EL főtábla.
A Hoffinak meg tökmindegy mert a két mögötte álló (Frankfurt és Werder) egymás fogja agyalni a 3. kieső helyért, és ott bármi is lesz az eredmény mindkettő nem előzheti be max az egyik, a másik kiesik... ha ott X, a muzsikusok zuhannak ki, illetve ha egyik nyer, akkor a vesztes... jó kis kiesési "rangadó".
-
margithid
veterán
Atleticonak elég jó az oddsa holnap. Kinek mi a véleménye erről?
-
tigipuf
senior tag
vótmá??
[link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
yogibear
addikt
nem semmi, amit Djoko és Rafa művel... le a kalappal, az első szett utolsó pontja az valami elképesztő adok-kapok volt.

-
janos1988
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha lenne nálam keksz eskü adnék neked vagy 5-öt...
-
yogibear
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Bezzeg tegnap seperc alatt hazaküldte a plüssmacijához Dzsinit.

-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
A hosszú n az milyen? Vessző van rajta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#148022) zsolti72837: két n, aka. "két n-nel írják", ritkábban "dupla n" használatos...
a hosszú az a magánhangzó... -
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Gondolom olvastad az erre írt válaszomat asszem tegnap előtt. Na azt még kiegészítem azzal, hogy azért irkálom be, hogy kvázi nyomon lehessen követni hol járok. Mert ha nem nyögöm be, akkor ha esetleg ez bejönne és visszatolnám egy 8k-s 3/4-re aztán másnap csak a 150k-s nyerő szelvényt mutatnám az szerintem nem lenne túl hiteles... Szóval az ilyen aprópénzes szarságok megosztásával továbbra sem fogok kínlódni.
Sőt, te lenél az első aki vádaskodna, hogy miért csak utólag mutatom.. De mindegy. Több ilyenre nem fogok válaszolni.
-
benooo360
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Mester! A faradt Begu team kikap a friss, fitt Babos teamtől?
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ghem nyer legalább egy játszmát, jelenlegi odds 2,20x.
-
benooo360
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Muguruza, Begu, Keys, Williams?
-
Mister_X
nagyúr
Mai mérleg eddig -90Ft és még bent van egy kettes kombi (KR Reykjavik v FH Hafnarfjordur (KR Reykjavik nyer) és U.A. Estado de Mexico v Tampico (gól szám 1.5 felett)), soha rosszabb kezdést
Megtettem pár fura tétet, amiknek a fele bejött, a fele meg nem. Meg egy tenisz tét (Matias Franco Descotte v Sebastian E Pini, előbbi nyer), de ahhoz a sporthoz lövésem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megfizethetőbb árkategóriában erről mi a véleményed?
Az ehhez hasonló elemzéseket szívesen fogadjuk

Megtettem pár fura tétet, amiknek a fele bejött, a fele meg nem. Meg egy tenisz tét (Matias Franco Descotte v Sebastian E Pini, előbbi nyer), de ahhoz a sporthoz lövésem sincs.