- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Észak-írek oddsa megy fl, aminek sok értelme nincs.
Csehek már csak akkor lehetnének másodikok, ha mindhárom meccsüket nyerik, a maival együtt,
az észak-írek meg mindhármat elveszítik. ezek a mai hazai csehek elleni, majd mennek németbe és norvégba... ebből a 3-ból kell nekik 1 árva pont a tuti biztos 2. helyhez. Első logikusan a német lesz a csoportban.
Vagyis ha ma legalább X-elnek, mivel németeknél valószínűleg kikapnak a papírforma szerint, nem kellene a norvégok elleni idegenbelin kepeszteni azért az egy pontért.
Nem beszélve arról, hogy a csehek ellen idegenben 0:0 lett.
1X ~1,5-ért elég jól néz ki. Ha meg a csehek is tudnak számolni, a H ~3 felett is jó lehet. -
meta91
csendes tag
Lengyel 0-2 hendi 1.70ért, sztem szórás lesz multkori zakó után...
-
margithid
veterán
Durva eredmények születtek megint, ugyan nem írtam be, de ciprust is jónak tartottam legalább ikszre észtek ellen, erre kikapnak.
Portugálok meg nem féllángon ,hanem negyedlángon játszottak..Mára csak egy tipp: Montenegro DNB
-
yogibear
addikt
válasz
sz_abika #165292 üzenetére
csak a US-en nem salakon hanem kemény pályán játszanak.
És az a "probléma", inkább, hogy ekkora már többen elfáradnak, mármint az évnek erre a szakára mikor eljutnak, a másik meg hogy a nagyok kezdenek kikopni és megy a cicaharc a trónért... Okés, hogy egy Federer vagy Nadal még ott van, de meddig? Djoko is elindult lefelé az utóbbi 1,5 évben, Murray sem az, aki képes évekig őrizni a trónt,
Csajoknál meg amióta Serena elment babázni, egymást verik szanaszét, m,inden héten más az éllovas...
Főleg azok dobtak hátast, akik meggyűrűztették magukat, Radwaska, Cibulkova, meg még jó pár...
Tisztára mint az agarak, mikor futnak a műnyúl után, aztán az egyszer csak eltűnik, még futnak pár métert, aztán csak tántorognak össze-vissza, mint a fejetlen tyúkok. -
sz_abika
addikt
Egy vicc ez a US open,meg az egesz tenisz.
5eve még a salakoson megtette az ember a random latint egy ázsiai ellen es biztos nyert. Most meg annyira felpörgetett a salakboritas hogy siman játszanak majd US open döntőt salakosok is. Hihetetlenup kiszámíthatatlan lett. 2-3eve az ilyen Carreno Bustak, Agutok es Schwartzmanok a fotablaig nem bírtak volna kijutni...
-
gorje
senior tag
Nem voltunk rosszak. Bar a portugalok sem kuldtek szet magukat... Rossz latni mikor varod a portugal golt es csak csokken csokken a kiveheto
Legalabb a kami visszahuzott kicsit. -
dnl91
tag
az vígasztal, hogy a francia meccs ordináré csúnyára sikeredett.
-
adise
őstag
Nah a hendis tippek nem jöttek
Azért a V 1.45 sem volt rossz legalább igy kb nullába vagyok
Francia meccset nemtudom kirakta az is tippmix gyilkos volt. -
B-L-A-C-K
titán
Na ez vicc volt, emberelőnyben nem bírtak még egy gólt rúgni...
-
yogibear
addikt
Tuti Priskin is tette a hendis portugál győzelmet...
-
szab.tam
nagyúr
magyar meccsre tippeim:
0:4
0:5 -
GabN73
addikt
válasz
Prien #165275 üzenetére
Nem élőfogadás esetén: 1,50 alatt szigorúan nem rakunk semmit.
Másik: "ó biztos jönni fog, csak nem kerek az összeg, jóleszazott" - aka amit Black is írt: kapzsi voltam, ~2k-val kevesebb jött volna, így meg bukta az egész.
Ráadásul visszafogadás lehetősége is ugrott, mivel nem az utolsó meccs volt... -
GabN73
addikt
Na gondoltam rég mixeltem egyet, magyar meccsre amúgy is akartam rakni, dobjuk mellé Black tippjeit is.
Ó, de így nem kerek a nyeremény, dobjunk hozzá két kis tutit...
Női kézi, 1,18, ó hát csak behúzzák. Hazaira ment...Másik a Szerb-Belga röpi, jelenleg 1-2, ez is hazaira ment. Ez még jöhet, de a kézi már nem szóval ennyi volt...
-10k -
Phobion
őstag
válasz
headhunter #165267 üzenetére
ezeket random válogatod össze, vagy mi alapján?
-
headhunter
addikt
Totóban nyerő, itt bukó... (13/14)
-
dnl91
tag
Én sem tudom kihagyni a portugál hendi -1,-2 és csapat over 2.5 gólt.
Sörök behűtve, este meccsnézés.
-
törölt tag
Bent cégnél szoktak tőlem kérni tippeket, mikor játszunk.
Andorra-Magyar: Andorra gólt lő, ezen 3,50 körüli odds volt.
Magyar-Lett: Lettország gólt lő, 2,20.Most az mondtam nekik a Magyar-Portugál meccsre, hogy 2,5 felett. 1,90-es odds.
-
adise
őstag
válasz
Vincent-Vega #165255 üzenetére
3-3 két mákos góllal és ki is maradt azota itt abból a keretből? Mert azóta csak lejtmenet van nálunk. De aki tudja várja meg amig a kezdőket kihirdetik. Egyelőre ajándék szorzoknak tűnnek a jelenlegiek
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vincent-Vega #165255 üzenetére
Ott egy felfokozott hangulatban játszottunk, jól, és szerencsénk is volt, de az a csapat már közel nem tudja hozni azt mint akkor, illetve nekünk már nincs tét, így a motiváció se akkora mint akkor.
De persze külön én se merem megrakni nagy téttel, mert eleve nem értem miért nő az odds, meg miért 1.5 alapesetben, ez indokolatlanul magas.
-
Vincent-Vega
tag
Portugál nagyon simának tűnik,viszont nem is olyan rég 3-3at játszottunk velük,igaz nagyon nagy szerencsével. Plusz ahogy elnézem nekik ez tétmeccs is lesz az 1. helyért.
-
djculture
félisten
Ha az eső el nem mossa, már a Horvátoknál folyó alakult ki a pályán igy abba is maradt..
-
B-L-A-C-K
titán
Ritkán osztok meg már, de most bedobok egy elvileg sima papírformát, de persze tudjuk pont ezek nem jönnek, azért egy kis apróval megéri szerintem megrakni:
Fehérorosz - Svéd V
Lettország - Svájc (1-0) V
Magyar - Portugál (1-0) VOdds: ~6x
-
Aventador91
őstag
7szer volt eddig magyar-portugál meccs. ebből 6szor 3 gólt kaptunk a portugáloktól. szerintem lehet rakni a 3-0-át
-
meta91
csendes tag
csökken a mieink oddsa, ebból bundáskenyér lesz
-
tigipuf
senior tag
Hát csúnyán kikaptunk montenegrótol(hegyi szerbek
) ,pedig a horvát meccs után azt gondoltam van keresnivalónk
-
LyonnaisFan1
őstag
Ronaldo jelenleg kirobbanó formában, holnap csak ő maga mennyit guríthat nekünk?
A Bet365-ön a Ronaldo legalább két gólt szerez opció 2.87-ért megfontolandó sztem.A 3 vagy több 7.50-ért meg őrülteknek ajánlott. Mriétne?
Ha a lettek ellen összehozott a hátsó sor egy óvodás gólt, akkor holnap hatványozott számban lesznek hasonlók.
-
yogibear
addikt
válasz
zolynet #165240 üzenetére
Tetszetős. Németek és belgák mögött a 3. legjobb a portugálok gólkülönbsége, jelenleg ha jól nézem 18 ponttal a legjobb másodikok, mögöttük két 16 pontos az észak-ír és az olasz, a svájciaktól idegenben 2:0-ra kaptak ki, így vagy odahaza kell majd 3:0-ra verni őket az első helyért, vagy minden más pontot begyűjteni a legjobb 2. helyért, hogy ne kelljen megint pótselejtezni mint az EB-re...
2,05-ért az a hendis portugál győzelem tényleg value... -
Dan-szan
senior tag
A lengyelek szerintem sokakat megszipkáztattak,köztük engem is
. Hogy is van most a második hely : az is továbbjutó,vagy csak a legjobb x és a többi még játszik egy kört?
-
zolynet
veterán
Olaszokat nem rakjátok?
33667 V Olaszország 5,1x
33668 V Döntetlen vagy Olaszország 2,01x18638 V Portugália (1.fi) 1,75x
18311 V hendi-1 Portugália 2,05x ... olasz győzelemmel egy jó 10x -
törölt tag
Lényeg az angol 3,5 felettem jött.
-
meta91
csendes tag
Lengyel zakó
-
LyonnaisFan1
őstag
A románok vajon eladják magukat egy pár szelet rántotthúsért?
Persze nagymagyarország alakú husikáért.Csábító a vendég, de még az X2 is.
-
meta91
csendes tag
BLACK dobsz mára vmit?
-
B-L-A-C-K
titán
Még híradóba azt mondják hogy a magyar válogatott bebiztosította a 3. helyét...
Mintha olyan nagy szám lenne, de ugye lóf@szt sem ér....
-
szekra
addikt
Ciprus szépen fordított..
-
Prien
addikt
Hogyan lehetne überelni az andorrai fiaskót? Hát úgy,hogy a lettek ellen 2-0 vezetésről egy döntetlen vagy egy vereség...
-
szab.tam
nagyúr
Magyarország - Lettország (élő) 1X2 Lettország 50,00 Nyitott
Portugália - Feröer-szigetek (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 200,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 1 000 000 Ft -
B-L-A-C-K
titán
válasz
LyonnaisFan1 #165204 üzenetére
Feröer-szigetekre is jól fizethetett egy ilyen opció.
-
meta91
csendes tag
botlábú Korhut összehozta a gólt
-
Aventador91
őstag
na ilyet se láttam még khl-ben
[link]
ezen a meccsen annyi gólt lőttek, mint máskor egy szezonban mindkét csapat összesen kb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO