- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diaspar80
újonc
válasz
#38464487 #166302 üzenetére
Ma végre beengedett az oldal és nem kis meglepetés ért. Amikor utoljára bent voltam, kevesebb mint 2 ezer volt az egyenlegem, most 10 fölött van. Ha nem a fogadásaimat listázom ki a naplónál, hanem a pénzügyi tranzakciókat, akkor 23-ra egy csomó egyéb jóváírást hoz. Szóval 23-án egy csomó pénzt jóváírtak a számlámon, csak nem tudom hogy miért, annyit írnak a megjegyzésnél, hogy "egyéb jóváírás". Most ezt minek véljem? Szándékos, vagy valamit nagyon benéztek? Úgy kb. 9 ezret írtak jóvá a semmire. Fogadni is engedett ezzel a pénzzel, nyertem is vele, azt is jóvá írta, tehát ténylegesen az egyenlegemen van a pénz, nem csak elírás. Csak vajon ez rajta is fog maradni, vagy majd utólag levonják? Egyrészt örülök, másrészt hogy merjek így fogadni, nyerek pár ezret, azután majd utólag mindent elvesznek, mert valamit jogtalanul utaltak ki? Legalább írtak volna valamit, hogy ez valami kompenzálás, vagy tudom is én mi, de ez így elég érdekes helyzet.
-
yogibear
addikt
válasz
#38464487 #166302 üzenetére
De mi a toszért kellett nekik még elküldened fényképen? Hogy egy arcot is társíthassanak az accod mellé?
Ha hibátlanul töltöd ki az adatlapot, simán továbbenged...
szigszámot meg lakcímk számot amúgy is meg tudják szerezni a már megadott címed meg bankszámlád alapján...
Más meg nem kell hozzá...
A feltöltéssel meg a fizimiskádat is megmutatod nekik. sok gyógyegér meg ott röhög rajtad.
Aztán nagy röhögés közepette meg elfelejtenek azonosítani... ezért tart az napokig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged