- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Annak jobb egy fokkal a felülete. Viszont ott is bele fogsz futni a korlátozás problémába. A ház mindig nyer. Sajnos nekem nincsenek ilyen problémáim.
A síszezon egyre durvább, sérülnek le a nagy nevek is. Pár hét alatt nagyon nagyot bukott férfiaknál Schwarz, Kilde, Pinturault, nőknél Petra Vlhová és ma Mikaela Shiffrin is. Ő még talán vissza tud térni most. (és Corinne Suter is) Már kezdte számolgatni mindenki, hogy még idén összejön Mikaela 100. győzelme. Tegnapi edzésen írta Instagramon, volt pár ijesztő pillanata a lejtőn, hát sajnos elkiabálta.
Szombaton Garmisch Super-G tipp: Odermatt, bár ez pénzfeldobás, mert Sarazzin győzelme is hasonló esély (dobogóra vannak mögöttük nevek magas oddson, apróval akár?)
Mai nap nem tetszik, talán a Frankfurt 2x mehetne ezért inkább passzoltam és megtettem a délelőtt beírt Juventus & Milan DNB tippet szombatra.
-
válasz
pilóta
üzenetére
Na megjött a válsz végre az ügyfélszolgálattól (kb. 6 e-mail és két telefonhívás után). Kiderült, hogy az ászf szerint joguk van korlátozni a fogadható összeget, ha úgy látják jónak. Gondolom sokat nyertem (amúgy kb 2,5 millát két hét alatt, nem hittem, hogy ez sok...).
Ez azért elég gusztustalan....
-
zsolti72837
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Nem akarok belefolyni, ismerősi körben is szinte mindenki külföldi irodánál tolja és soha nem volt semmi baj. a b365-nek megvannak a működési engedélyei az eu területén. Lehet ezért nem is foglalkoznak vele.
#180335temporello: Aki nyer az itthon is ugyanúgy tud nyerni, mint külföldi irodánál.
-
temporello
tag
válasz
pilóta
üzenetére
A magyar szabályozás nem ütközhet bele az európaiba,ha a tippmixprón nem kell adózni,akkor sehol máshol sem kell.Ezt pedig már a kormány is kimondatlanul ugyan,de elismerte,hiszen nem véletlen ,hogy a nav oldalán már jó ideje a "honlap blokkolás végrehajtása felfüggesztve(technikai okok miatt)" szöveg szerepel minden blokkolt weboldalnál.
Egyébként meg most megnéztem,a tippmixprón a mai Bundesliga meccsekre jobb oddsok vannak,mint a Pinnacle-n. -
paatrick
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
"A V-sport (virtuális sport) egy olyan fogadási lehetőség, ahol jövőbeli virtuális mérkőzések kimenetére fogadhatsz. Ezek a mérkőzések nem a valóságban kerülnek megrendezésre és nem hús-vér játékosok és csapatok játszák. A mérkőzések kimenetelének meghatározása véletlen-számgenerátorral történik a virtuális térben."
Tehát legenerálnak egy valamit amire te fogadhatsz mintha igazi meccs lenne. Kb úgy tudom elképzelni mint mikor FIFA-ban voltak ilyen szimulációk hogy lejátszhatsz egy évet.

Licence-re biztos nem költöttek mert a videóban a belga válogatottban Di Bruyne, meg Hezard rúgja a gólt.

-
Prien
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Ebben csak az a rizikó, hogy az első 10 percben általában van 1 szöglet, onnantól már nem fog jó szorzót adni. Max.ha utána sokáig megragadnak, de a Bayernnek menni kell, nyomni fog, ahogy a csövön kifér. (Szerintem)
A bajnokság jó eséllyel megvan nekik, mindent beleadnak, más kérdés, hogy ez mire lesz elég.
-
paatrick
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
Értem. Nekem mondjuk ez a szöglet, lap stb mindig a pénzvesztés fix pontja volt. Kb annyi értelme van mintha raknád a pirosfeketét a ruletten
ezért ilyet nem is játszottam soha. Mármint miből következtetsz hogy sok szöglet lesz egy meccsen?
Vagy lapoknál, ott volt tegnap a Getafe - Atl Madrid, kommentátor kb minden meccsen elmondja hogy a Getafe annyi lapot kap mint égen a csillag, Atleticot se kell félteni. Akkor nyilván az iroda is úgy árazza be az oddsot hozzá. Nem hiszem hogy ~2 körül fizetett hogy ezen a meccsen lesz piros lap. -
kpal
nagyúr
válasz
pilóta
üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdeztem ,mert úgy ahogy elvagyok a tippmixel,de kiakarnék próbálni valami mást mint az online .
Amúgy melyik a jobb BET365 vagy Tippmixpro ? Tippmixpron is van korai kifizetés ?
Nyitni akarok új számlát, csak azt nem tudom abból melyik a jó amit lehet játékra is használni
-
Soulfly842
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Azért nem volt az olyan egyértelmű

Hatalmas meccs volt! Élvezet volt nézni. Ez volt a 3. olyan meccse- a teljes pályafutása alatt - ahol Nadal ellen 2-0-ról győzni tudtak.
Tsitsipas ma szintet lépett. Végig tartotta a fegyelmezett játékot, s még olyan szettet is nyert Nadal ellen, ahol Nadal összesen egy adogató labdát rontott csak...

-
ratJAM
csendes tag
válasz
pilóta
üzenetére
300ezret tettem fel, egyenlegem most több mint a duplája, és 20ezret sem enged kártyára vissza. :)
Support meg annyit írt, hogy irjak emailt a banknak (csak emailt fogadnak el, hogy lássák, tényleg banki oldalon van a hiba)
Itt ezt nem értem, hogy ha tudja a 22bet hogy nem náluk a hiba akkor miért nem engednek máshogy kifizetni?
Csaló banda. -
yogibear
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Tájékoztatjuk tisztelt Játékosainkat, hogy a fogadási rendszereink technikai okok miatt csak részlegesen elérhetőek. A hiba elhárítása folyamatban! Köszönjük a türelmet!
Vagyis megint dugájába dőlt a rendszer, mint a múltkor...
Már egy órája is voltak jelei, mikor az élők szép sorban eltűntek... bundás 3, meg angol meg a többi, ami egy órája még ott volt...
Ma sem fogadunk, legalább nem bukunk.
Na jó, eddig délelőtt volt 2 tétem azok neccesen, de jöttek, így kicsike plusz ma is van. Legalább nem nullázom le.

-
Soulfly842
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
Na, legalább valami kis morzsa a kietlen sport mentes időkben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem már elvonási tüneteim vannak
Kattintanék állandóan az eredmények.com-ra, hogy mivanmmáá, de fél úton rájöjjek, hogy minek...A múltkoriban rutinból feltöltöttem az egyenlegem a hétvégéhez közeledve, de utána jöttem rá percekkel, hogy egyáltalán minek?

-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Az megeshet
végül ezeket tettem a délelőtti okoskodásból: GG és 1X
ment egy román-svéd GG is
Dánia-Gibraltár 1. félidő pontos eredmény "más" 1,9x
szerintem otthon képesek a dánok három gólt rúgni 45 perc alatt, néztem a végeredmény "más" szorzót is 2,3x viszont odavágón megálltak hatnál és nem jött volna -
McCartman
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
igen , figyeltem rá, kerület nincs, Szeged (Magyarország) , ahogy szerepel rajta (meg Magyarország nélkül is probaltam)
Lakcímkártya számánál a 6 szám után szóközzel elválasztva a 2 betű (meg szokoz nélkül is probalva).
tényleg ötletem sincs már, talán kitöröltek a nyilvantartasbol.

@ twofatcat: hát, van a nevemben 'o' betű, esetleg kicserélhetem nullákra, azt még valoban nem probaltam.
jogsival is probaltam, az sem régi, az is kapufa. -
arsenal58
csendes tag
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Átláthatósághoz: zavaró amikor kiválasztasz több meccset pl. ötöt és nem legfelül vagy legalul van az ötös kötés rubrika, hanem valahol középen a kombik között. Zavaró amikor a szelvény többes kötés füléről átugrik egyes kötés fülre csak mert kivettem a pipákat és másik kombit akarnék megfogadni a kiválasztott meccsekből. Azt hiszik kivettem a pipákat akkor már egyes kötést akarok tenni? Nem, ha azt akarok majd én rákattintok az egyes kötés fülre. Csak egy másik kombit akarok azért vettem ki a pipákat.
-
SzZrt.
csendes tag
válasz
pilóta
üzenetére
Kedves pilóta!
Észrevételedet köszönjük! Már terveink között szerepel az oldal optimalizálása. Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani az áttekinthetőségre, a minél egyszerűbb fogadásra. Az oldal kialakításáig, bevezetéséig türelmedet kérjük!
Üdv, Szerencsejáték Zrt. csapata
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
A BL meccseket várja, majd megkérdezem mi sikerült azokból. Papíroson játszott régebben újságból az elején a kiemelt meccsekből, szóltam az online kínálat lehet csapda ha minden szarra tesz. Bagoly mondja verébnek, hiszen gyakran én is teszek minden szarra
én régen láttam újságot egyáltalán benne vannak ezek az angol nemzeti liga meccsek és japán másodosztály, kupameccsek?A mai kínálatot látva én nem tennék semmit. Ha nagyon muszáj az az egy angol liga meccs ér egy próbát: a 20. és 21. helyezett játszik egymással, a hazai újonc akkor a vendég Aldershot 3-as szorzóval vagy kétesélyben vállalható tipp.
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Szóval még turul pólót se kaptál?
Használati feltételekben biztos benne van apróbetűvel ilyenkor is igazuk van. Mégis a normális ügyfélbarát hozzáállás az kellene legyen: "nem az Ön hibája volt, hosszú távon úgyis a ház nyer tessék jófejek vagyunk"
Fordított esetben a lassú akadó honlapjuk miatt 500 helyett 5000 tétet írok be és vesztes akkor én mondhatnám adatátviteli probléma volt?
Tenisznél is milyen szarrágók amikor sérülés miatt feladja a játékos, a normálisabb külföldi irodáknál tét vissza. Azon is őszintén csodálkoztam VB után maradt a DNB lehetőség, azt hittem soha nem vezetik be! -
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Mi volt pontosan a szelvény? Könnyebben értenénk miről van szó. Meg is reklamálhatod náluk, hátha... Ha engedtek megfogadni valamit és rosszul jártak akkor kötelesek lennének megadni. Szerintem. Boltban is ha hibásan nagyon olcsóra árcímkézik a sört, akkor is annyiért kell adniuk ami ki van írva, mindegy a pénztárnál a leolvasó mit mond.
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Jófejek!
Sok rossz fogadáson megkopott fogadási kedvemnek már az is túl érzékeny ahogy kiírják vesztes. Nem azt írja nem nyert... nem
smiley... hanem világosan megkapod tőlük VESZTES!
Jól van tudom nem kell forgatni a kést.
Pszichológiát még nem vetik be? Képzeld úgy csaliznák a fogadókat GRATULÁLUNK és MAJD LEGKÖZELEBB! Minden sorban tizedik nyertes utáni következő extra szorzóval teheted, minden sorban tizedik vesztes szelvény után vigasz turulpóló és Páncsó Aréna belépő 
(elnézést a túlzott smiley használatért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még igazi focinál is teljesítmény élőben átmenjen a fogadás, képzelem milyen lehet néhány perces videójáték közben élőzni.

smiley... hanem világosan megkapod tőlük VESZTES!