- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Köszi.
Nem tudom miért vártál a 47. Napig mióta okt. 1-én újra elkezdtem beírogatni, de még várhattál volna tovább is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nincs gond, ahogy korábban is írtam, hosszabb távban kell gondolni és pluszban lenni.
Eddigi 47 napból 35 volt nyerő, 12 bukó. Továbbra is azt tartom, hogy 65%-os találati arány reális cél, egyelőre fölötte vagyunk.
Persze a szerencse forgandó, voltak már zsinorban akár 7 napos bukók is, ez ilyen sajnos.
-
lord_m
senior tag
válasz
tigipuf
üzenetére
9. Nap lett sikeres, utolsó 15-ből 14. Jelenlegi a leghosszabb jó széria a hónapban, előtte 5 napos sikeres sorozatok voltak.
Október 31 napjából 24 volt nyerő, amely kb. 77.4%.
Vesztes napok száma 7, de ezt betudom annak, hogy Örni fórumtársunk is rakta .
(bocs) :)
Leghosszabb vesztes széria 3 nap zsinórban.Ritka, hogy ennyire jól sikerül egy hónap! Lehet az is szerencsét hozott, hogy 1-én elkezdtem beírogatni a tippeket. Elvileg csak októberre terveztem, de lehet, folytatom.
All in-t nagyon ritkàn rakok, a nyereményből mindig kell félretenni, így gyűjtögetni, hogy legyen miből jàtszani akkor is, mikor kevésbé eredményes egy hónap.
Az oddsok is megvannak, de most nem számolom ki, hogy x egységű tétnél mennyire lett pluszos a hónap. A mai volt azt hiszem a legkisebb, talán 2,36 a legnagyobb.
-
lord_m
senior tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Igen, szerintem hosszabb távra érdemes gondolkodni, apránként gyűjtögetni. Nálam ez a "nagytétes", egy meccs, gólok. Ez alakult ki az évek alatt.
De mindenkinek mást jelent a nagy tét, tehát nem is ez a lényeg. Alapszabály, hogy nem rakok all in-t soha, tehát ma mondjuk 100 egységre nyertem 64 egységet, amely megy a tippmix kasszába. Holnap megint az adott egység és így aprànként nő a bank.Aztán lehet növelni a tétet,ha van tartalék a " tippmix boritékban". Persze van olyan időszak, hogy a bank visszaesik, de a hosszabb táv a lényeg.
És csak olyan tét, melyet nem "sajnál" az ember, ha elmegy. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Csak azért is szüneten maradok még.
Kibírom, persze most majd biztosan nyernek simán. EB-re ma sincs fogalmam se, ha tennék Dánia jut tovább & angolok rendes játékidő? Az olaszoknak örültem tegnap, mert torna elejéről nyitott a végső győzelmük 8x pénzért, csak tegnap megsérült az egyik legjobbjuk sajnos. A spanyolokat verje már ki valaki, rohadtul idegesítő csapat! Kár a svájciak nem tudtak büntetőt rúgni.szerk.: nem nyert Bodö ma sem, 2-2 lett akkor jó hogy kimaradt
-
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
"én szóltam" szemforgatós smiley-val az korrekt? Egyébként utólag se bánom, hogy raktam. Májustól Bodö mérleg 7-2-2 alapján talán nem volt rossz tipp 1,6-ért a botladozás ellenére se a mindössze 6 pontos Sandefjord ellen, ha nem botladoztak volna nem is lett volna 1,6x az odds hanem kevesebb. Mint fehéroroszoknál a BATE csak 1,3x körül szokott lenni. A Bodö egyenleg így is pluszos, az EB fáj nekem jobban.
Egyébként ha hallgatunk a figyelmeztetésedre, akkor is bukta lett volna, mert Örni is írta a svédeket tette volna helyette, az is elment volna, én tettem és elment két Forsberg kapufán és kiállításon. Tettem volna angol-német GG az is bukta lett volna. Spanyol 1,6x és francia 1,6x is bukta lett volna. Olaszok az osztrákok ellen nem tudtak rendes játékidőben. Hát most a Bodö 1,6x lett bukta, előfordul. Ezzel jár előre írni tippeket és nem utólag csak a győztest mutatni.
-
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
V sport vicc . Ha 2,5 felé rakom akkor csak 2 gól van. Ha meg alá akkor van 4 gól is..
3 at játszottam vele kis tételben,de elég is volt, nagy kamu az egész. Na azt tuti,hogy elcsalják a v sportot ahogy csak tudják.
Meg ilyen grafikával vicc...
Meg azis érdekes csak a nagy helyzeteket mutassa.. volt olyan 14 percbe gól után hirtelen félidő egy helyzet utána már 86 perc.
-
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
A GG-ről már lemaradtam, a Bodöt sikerült elcsípni még élőben 0:0-nál. DNB 1,57x és simán is bíztam bennük 2,15x a tegnapi Napoli galádság felét javították a derék norvégok. Szerencse ez a meccs 18:00-kor kezdődött, valamikor fél hétre kalapálták össze az oldalt. Most tettem még olyat apróval, hogy Rosenborg-Molde GG 1,55x
-
drtimot
aktív tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Tök off, de én máshogy nézek erre: százmilliókat kereső focistákról beszélünk, akiknek az a munkájuk, hogy szórakoztatják a népet. Szerintem pont jól van ez, hogy 26-án van mit néznie mindenkinek a családjával, mert játszanak nekünk egy meccset. És mégiscsak "csak" boxing dayről van szó, nem szenteste vagy karácsony első napja.
-
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Bodö/Glimt jó kis csapat, gyakran nyertem velük amikor eszembe jutottak. A másodosztályban is favoritok voltak, az elsőben is azok.
Atalanta remélem ma nem tesz keresztbe egy győzelemmel, mostanában mumus csapat lett belőlük. Hajrá Ajax!

Örni: hát ez nem ilyen egyszerű
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tigipuf
üzenetére
Azért elég ha csak az utolsó gólt megnézed, mert ilyet bundából nem lehet lőni...
-
Prien
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
A Beneventora már megalázóan magas oddsot adtak pl. és ,hogy kapnak gólt idegenben, az is benne volt.
Miért is nem jutott ez nekem is eszembe, ilyenkor ez van bennem.
Az a 6.75x odds magában is elég lett volna
Talán a Spezia volt a legneccesebb, Salernitana piros lap és a 90.percben jött az 1-2. -
yogibear
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
Nem lehetetlen, mégis a bukik alapból így osztottak oddsokat, hogy a 3 győztesnek teljesen érdektelen már a meccs, lelazsálhatják... aztán mégsem... Csak a győzelmükre együtt 75 feletti odds volt...
Plusz a három vesztes csapatnak még volt vesztenivalója...
Ez van, gratula neki, szépet fogott... -
yogibear
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
A hazai futball kritikusait azonnal ellenségnek bélyegzik...
Elképesztő pénzeket keresnek a játékosok, soha ennyit nem kerestek még Magyarországon. Játékospárti vagyok, legyen meg minden a megfelelő munkához, de mi már átestünk a ló túlsó oldalára, és
bátran ki lehet jelenteni, hogy ma Magyarországon a játékosok jóval több pénzt keresnek annál, mint amilyen szintet képviselnek a világ labdarúgásához képest.- És közben mennyit keres ma Magyarországon egy labdarúgó?
Kétezer és harmincezer euró között havonta (ez 650 ezer – 10 millió forint havonta – a szerk.).Magyarul 2010 óta létrehoztunk egy olyan helyzetet, hogy gyönyörű stadionjaink vannak, és bennük brutálisan túlfizetett, cserébe nemzetközi szinten értékelhetetlen focisták játszanak, akikre már ezer ember sem kíváncsi meccsenként.
Majd amikor odajutunk hamarost, hogy már június végén selejtezni kell hogy egyáltalán az EL selejtezőkörébe jussanak drágalátos "csapataink", ti akkor is tapsikolni fogtok... na ez a szánalmas...
Fingotok nincs milyen volt decemberben térdig érő hóban Fradi-Csepel az üllőin, vagy a Real, Ajax elleni BL csoportmeccsek... sosem fogjátok megérni ugyanezt, mert még akkor is lementek kutyába, mikor kedvenceitek szembeköpnek, a minősíthetetlenül nulla játékukkal... -
jbalint18
tag
-
yogibear
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
Majd bajnokság végén jelentsetek már
Tessék a jelentés:
https://www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/otp-bank-liga/archivum/20 év alatt mindösszesen 3 bajnoki cím... A vidinek ugyanehhez elég volt 8 év
Debrecen meg 20 év alatt 7-et gyűjtött be... még az MTK-nak is van 20 év alatt 3...Ja és a 4 EL-BL indulóból épp a legtöbb pénzből gazdálkodó hullott csak ki rögtön az első körben szégyenszemre...
Még a lilákok is képesek voltak továbbjutni 2 gólos kinti zakó után, meg az erősen lepusztult stadionnal a Honvéd is, nekik nincs sok milliárdból vadiúj stadionjuk, ahol alig fél évet bírt a 240 millás csodagyep: [link] skóciai fűmaggal...
mert ez kell a jó nemzetközi teljesítményhez... ja nem...
Ps.: épp most megy az M4-es a 6:3-as meccs Szepesi emlékére, pár ezerszer megnézetném velük, míg ki nem folyik a szemük... pedig 66 éve volt, és mai szemmel nem egy vágtázó csapat egyik sem...
„Kedves sporttársak! Jövendő egyesületem, melynek színeiért élni-halni akarok!
Van szerencsém közölni Önökkel szolgáltatásaim árát, azzal a megjegyzéssel, hogy irányáraknak tekintendők, a különféle helyi körülmények: rossz időjárás, lejtős pálya, kampós fűszálak 15-20 százalékot emelhetnek rajta.Cipőbefűzés: 25 forint 40 fillér.
Rövid vágta: 42 forint 30 fillér, ugyanez labdával 57 forint 90 fillér.
Csel: 18 forint, ha cselsorozatban kerül alkalmazásra, 30 százalékos engedmény.
Forintos labda: 1 forint 50 fillér.
Gól: közvetlen közelről 100 forint, távolabbi lövéseknél méterpénz.”És így tovább még vagy kétszáz tételt sorolt fel. Mondanom sem kell, milyen elkeseredéssel olvastam végig, aztán lecsaptam az asztalra az üzleti kártyát:
– És hol a szív? Hol a lelkesedés?
Virágh a fejéhez kapott:
– Hát nem elfelejtettem? – és sietve beírta: „Szív 150 forint, lelkesedés 200 forint.” -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tigipuf
üzenetére
Ha megnyitottad volna a lejibbe listát is, akkor már rájöttél volna hogy Christian Panthera
az én emberem.(gyengébbek kedvéért lefordítva: párduc) -
-
yogibear
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
Nem érdekel. Már régóta nem érdekel, amióta majdnem minden csapat tele van légiósokkal... csak ezek nem légiósok, hanem simán csak zsoldosok és abból is a rosszabb fajta, aki szarik a csapatra, csak a pénz kell... innentől már csak annyira érdekel a magyar foci, hogy ha véletlenül szelvényre rakom, akkor jöjjön a tipp...
Évtizedek óta csak a duma megy, mindent a valaguk alá raknak csilliárdokért, új stadion, bayern busz, de eredmény semmi... akkora fizetésekért verik idehaza a répát, hogy sok millió valóban dolgozó ember csak álmodik róla... eredménye? semmi...
Hogy a szurkerek mit mondanak? nem számít, nekik mindig kell valaki bűnbak, akár igazuk van benne, akár nincs... most épp a vidinél a szerbek, a fradinál doll... aztán jön egy hazai győzelem ebben a mosogatólében, amit NB1-nek hívnak és mindent elfelejtenek...Nikolics, Lazovics, Scsepovics menjetek haza, árulók!” - ja két szerb csatár nem lő gólt, mert eladja a meccset, okés, legyen... de a másik 9 nem szerb mit csinált a védelemben meg a középpályán meg a kapuban? Na ugye.... Pl a két bosnyák... pedig állítólag ők a háború óta nagyon rühellik a szerbeket... ja, semmit, csak ott voltak a pályán lézengeni egyet meg négylevelű lóherét kerestek a fűben...
Ne is szóljunk már Juhászról, aki a 2. fi elején egész véletlenül kiállíttatta magát.... ő echte magyar.... biztos csak azért, mert így még meleg vízben fürödhetett le kényelmesen, egyedül és nem kellett a szappanért lehajolnia...Te teljes bedobással,szívvel mertél volna játszani ilyen szituban? - esetleg "lesérülök" vagy simán csak lemondom a meccset, ha már ennyire hazaszerető vagyok...
Ja és az első meccsen nem volt ez probléma, ahol 0:0 lett? -
yogibear
addikt
válasz
tigipuf
üzenetére
Mi köze a videoton kiesésének ahhoz, hogy ezek a fostaligák Bayern busszal járnak, mert arra telik, csak eredményre nem?
A szép új busszal együtt a zöldek már a 2. hulladék kiszóró körben mentek a pichába az EL-ből idén...
pont egy agyonsztárol német (!!!!) légiós jóvoltából, aki volt szíves egyből pirossal kiállíttatni magát...
ha jól rémlik tavaly is valami légiós fricc volt az egyik hőse a csodálatos BL menetelésnek... meg is van... Hüsing öngólja az albánok (!!!) ellen... már az első körben...
Akkor miről is beszélünk? Halljuk...Majd a buszon a csodatévében elemezgethetik, hogy kapták a 2 gólt ma... megnézhetik 6a kameraállásból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jövőre folyt. köv.!

, 2 gólos előnynél megkapod a győztes kimenetelre a fogadást (asszem "Early Payout" a neve), akkor is, ha elbukják végül.