Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Lovrencsics kiválásával legalább lesz mire fogni a vereséget. Nem tudtuk 10 emberrel legyűrni a feltüzelt emberelőnyben játszó Luxemburgot

-
Örni
senior tag
Na, vezet Luxemburg

A tököm tele van már fortunával... Tegnap előtt egy kosár meccs egy pont híjján nem jött. Tegnap egy kosár híjján nem jött, ma szintén egy kosár híjjan nem jött. Alig vagyok ideges.
Na, közben meg kiegyenlítettek fiaink.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem mai:
Luxemburg - Magyarország - 1 (4,25) -1000 Ft
Luxemburg - Magyarország - X (3,85) - 1000 FtAventador91
Meg videót is a nyeremény átvételéről...

-
Prien
addikt
Luxemburgot rakja még valaki rajtam kívül?
Esik a szorzója rendesen...7x -ről indult. -
yogibear
addikt
Viszont ordas nagyot is lehet bukni.
Nagyobbat, mint mixen, ha rákapsz a szerre...
-
jpm
senior tag
Rég jártam itt.
nincs is pörgés mint anno. Már megint sok új arc van erre. 
Tippmixről leszoktam! Nagyobb bűnbe estem: Tőzsdének hívják.
akinek van egy kis pénze sztem abba tolja. -
törölt tag
A Győr & Viborg női kézilabda papírforma duplázós sikerült, kétezerrel.
-
törölt tag
Wolfsburg X jött, a Watford a 100. percben hagyott ki büntetőt egyenlítéshez. Nehogy véletlenül jöjjön valami a döntetlen trixie szelvényemmel...

-
Örni
senior tag
Úgy tudtam, éreztem, hogy ha Köln meccset rakom X-re, akkor Hertha meccs lesz X...
Everton meccs nem lehetett semmi
0-2-ről fordítás, 101-ik percben kimaradt 11-es. -
Örni
senior tag
Ja, Wolfsburgnak nehezen jött össze az első gól

Na, most meg már 2-1

-
ZsoltG60
aktív tag
Mi van a Wolfsburg-Hertha meccsen ? 2 érvénytelenített gól , kihagyott 11-es.. Nézi valaki ?
-
-
paatrick
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Pont néztem ezt a meccset.
Az első félidőben végig nyomtak, az Utrechtnél kb. nem is volt a labda csak egy egy kósza kontra idejéig. Meg is lett az egyenlítés még az első félidőben.
Második félidőre mintha nem is ugyanazok jöttek volna ki. Tötymörögtek, kergetőztek egymással, ugyanazt a cselt próbálták eladni 20-adjára is. 16-os vonalánál a csatárok "én itt átviszem még 4 ember között" mentalitással, persze egyszer se jött nekik össze. 1 helyzetük volt de csóri fölérúgta 5 méterről az üres kapura kb. a 60 percben. Utrecht meg szépen lassan jött vissza kapufát is fejeltek, utána meg lőttek egy 2. gólt. Mondjuk az a szerencsétlenkedést amit az Ajax védelem csinált a gól előtt megéri megnézni... az egyik balerina, a másik elrepült, a harmadik nem mert becsúszni. a negyedik meg elugrott a labda elől.
youtube link hozzáHát így történt az eset.

20 ezer forintocska bánta a hétvégi szelvénnyel (persze hogy csak ez kellett volna már róla), pedig 0-1-nél még gondolkodtam hogy csak vissza kéne fogadni mondjuk 10 ezerrel hátha ez a csóri Ajax mégse tud fordítani...
-
törölt tag
Simán kikapott a Köln. Kár volt elmélkedni, hogy magukra találnak. Hollandia is jó: Feyenoord X, Ajax bukta. A Juventus megint hátrányból nyert.
Ami kéne:
Hobro nyerjen
Chelsea, Everton, Wolfsburg legyen mind X -
yogibear
addikt
Ajax megint "lerabolt, szétszedett, fiatal, gyakorlatlan, tapasztalatlan és a többi" volt 11-es oddsért otthon.

-
Fr0z3n
őstag
Az elhalasztott meccset hogy kell venni?
-
Örni
senior tag
Na jó, én bosszúból most megraktam Köln X-et. Hajrá!
-
törölt tag
I love Bodö Glimt! 60. perc és vezetnek 3-1-re ahogy kell. Fogalmam sincs miért akarom mindig megfejteni a nagy meccseket és elemezni a top csapatokat. Bodö minden héten hendivel és kész.

-
Örni
senior tag
Hát persze, hogy vezet a Torino...
-
djculture
félisten
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ja már megy, lassan elfog fogyni az összes labda

-
zsolti72837
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Furcsa ez az egész történet, majd talán egy normális minőségű videóból meg lehet állapítani ki mit csinált.
Addig marad az én pogácsás verzióm.
-
zsolti72837
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Na ez a baj, hogy pont nem így volt. Ezért vannak sokan felháborodva.
bonyha két tagot támadt meg akik tiltakoztak eddig. A többiek pedig a segítségére siettek és kapott a fejére. Késsel rátámadni nagyon fair mondhatom.

-
juliabrilke
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
"... a B-szektor alatti részen, a büfék előtt, több, mint két tucat Fradi szurkoló megtámadta két, szintén fradista társát.. "
Azért az tényleg fair küzdelem lehetett.
Majd a vizsgálat kihozza, hogy az illető pont a pogácsát akarta felvárni, a többiek meg odaadták neki a kukát, hogy ne a földre morzsáljon.
-
törölt tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Az az, Real 2-es hendi a tuti!
Viccen kívül: legutóbbi két meccsükön nem bírtak a Las Palmas-szal.Bodö meccsel le van kötve a hétvégére szánt pénzem, az most 13-kor kezdődik. Ha jön, akkor lehet elsétálok feladni a 17 utáni meccsekből egy Chelsea, Everton, Wolfsburg csupa döntetlen trixie-t. Ezresből 15K.
-
zsolti72837
addikt
[link]
A meccs azért nem ment le balhé nélkül, a fradista B-közép már a meccs elején pirózni kezdett, ezért egészen biztosan büntetést fog kapni a klub. Ez balhé nektek? Grat index
[link] Miért lenne tömegverekedés? Késsel támadt és megsebesített 2 embert. Aztán megkapta amit érdemelt.
Kamerafelvételek előkerülnek és kiderül minden. Büfénél vér volt azt meg tudom erősíteni.
-
Greentea
senior tag
válasz
üzenetére
Jaja, X-re én sem szeretek tenni. Sztem ki is hagyom. Tegnap Atletico miatt én is paráztam, de berugták 90+3-ban asszem...
Mák.Inter-Torino-t megtettem, 1.5-ös odds és az Inter nagyon formában + hazai pálya. Kötésben szerintem egy darabig most nem fogok tenni... Mindig egy ***** meccsen megy az egész..

. -
törölt tag
válasz
Greentea
üzenetére
Többször nyertem Köln elleni fogadással, de előbb-utóbb megszakad minden sorozat. Ideje összekapni magukat, most a héten az EL-ben kis túlzással több gólt lőttek mint eddig összesen. Hát én kihagynám, vagy X próba. Hertha meccs hasonló, bénán kezdtek ám a Wolfsburg se nyerő, újabb döntetlen?
Atletico a másik para, igen nyertek papírformával, de meccsenként egy rúgott gól és parázni a 80. percben na rúgjanak már egyet... jó oddsért nincs tuti tipp sajnos
-
Örni
senior tag
válasz
Greentea
üzenetére
Én pont ezen gondolkodom, de X-re raknám. Köln már kezd éledezni, párszor csak balszerencséjük volt. Most 5-öt berámoltak Batenek, szereztek kis önbizalmat. Hoffenheim meg valóban most kicsit visszaesett, idegenben nem túl jók, plusz mindkét csapat játszott csütörtökön.
Csak X-re nem szeretek rakni
-
Greentea
senior tag
FC Köln - 1899 Hoffenheim megteszi valaki?
FC Köln tökutolsó a Bundesligában, Hoffenheim meg kicsit lejtmenetben. Az odds-ok jók, én Hoffenheimet tenném meg, bár a tegnapi Alaves-Espanyol meccsen is az "elv" jobbra tettem, hiába volt idegenben és ki is kapott a spanyol 18.-tól..
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Tisztelettel érdeklődnék hogy a pron ez a papírforma mennyire szokott bejönni? Nem akarok én kaszálni, csak 1-200 Ft-tal játszani az izgalom kedvéért.
-
yogibear
addikt
-
LuckyL
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
mi a hiteles hírforrás Magyarországon szerinted?
tényleg kiváncsi lennék -
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Van blikk is, meg csakfoci.hu meg hvg.hu és a többi és a többi...
[link]Az MTI-t a BRFK sajtóosztálya arról tájékoztatta, hogy egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan sérült meg az incidensben.
Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.Gondolom neked a BRFK sem megfelelő hírforrás...

-
yogibear
addikt
buli van a parton a kubatov strandon

kis késelés kis lincselés, ahogy az lenni szokott a megyeháromban. ja mégsem. a mennyeiben. -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
nem 1/2-re mentek, hanem overre
Az is erős jól fizet -
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Csinálnak még egy fordítást, ott még ment egy kis Live-Show

-
LyonnaisFan1
őstag
A Honvéd tipszmikszűűűl rendesen

Félidőben 1:0 a javukra, most 1:2 a gyakadémia javára.
-
pohár
félisten
na, még egyet a Poolra, aztán meg is vagyok mára

-
Örni
senior tag
Na, Bayern jól áll. Dortmund edzője szerintem már nem sokáig lesz a helyén...
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A diósgyőr saját magát verte meg
és a Pró bukik meg tudtak valamit, azért ment fel az oddsuk plusz ugye a nemrég bevezetett 3-as kötés minden magyar meccsre... lefordítom egyszerűbbre: adják-veszik a meccseket ezerrel minden szinten... -
yogibear
addikt
Lipták mennyivel rakta a diózakót?

Bódog nem túl bódog, csak kamillázik.
-
yogibear
addikt
Ha valaki bírja Hortit, akkor holnap m4sport.hu: vasárnap a Péti MTE-Peremarton Veszprém megyei összecsapással kikerül a világhálóra a két klub gladiátoros küzdelme a kiesés ellen

-
yogibear
addikt
Ha leégnek a ződsasok a tábor előtt, az elég ciki lesz, bár nem tudom ezeket a zsoldosokat érdekli-e egyáltalán...

(#166523) Örni: okés mester, köszi, de milyen gépen milyen oprendszeren, milyen böngészővel, az a kérdés.
-
Örni
senior tag
Akkor nálam miért működik normàlisan? Még csak Fideszes se vagyok

Nem hiszem el, hogy félidőben 0-2 a Mainznak
menjenek a... -
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Hasonló tapasztalatok, több gépen különböző böngészőkkel is. Új kedvenc bug a nyertes szelvény vesztesnek jelzése, külön kell várni amire helyesen jóváírják.
Papíron ezek mentek ötszázassal:
Bayern München, Bodö, Sampdoria 9x
Aston Villa, Bayern 4,1x
Sturm Graz, Sampdoria 5,6x
Bodö, Hobro 3,9xVan benne átfedés, amiből lehet még baj, cserébe ha négyből egy jön már nem vesztek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Balmaz

Nekem így jobb is. 2:1 meg is felelne. DVTK + 1.5O -
Greentea
senior tag
Deportivo - Atl. Madrid, 1X2 Atl. Madrid 1.80 Nyitott
Alavés - Espanyol, 1X2 Espanyol 2.70 Nyitott
West Ham - Liverpool, 1X2 Liverpool 1.55 Nyitott
Freiburg - Schalke, 1X2 Schalke 1.90 NyitottEzeket most tettem meg a mai eddigi nyereségből
Kíváncsi leszek bejönnek-e..
#csakvendég -
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Kicsit rizikósnak érzem, maradok a FTC-DVSC meccsnél. X és/vagy 0:0 jól jönne ott.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Helló. Skrill ugyebár csak MC/Visa kártyát fogad el, OTP-nél nekem maestro-m van és tartozik hozzá egy MC webkártya is.
Hozzáadod a Skrill számládhoz a kártyád , és így mehet a befizetés azonnal. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Busai kisargazta magat a mai.meccsrol, tobbet en sem tudok.
Bar o volt az elmult meccsek egyik legjobb dios jatekosa. Sokat hajt a palyan, ami egy exfradis jatekostol meg megdobbentobb.
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
2/1 lesz.

-
juliabrilke
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
1,57 --> 1,9 már a hazai győzelem. Lehet csak mi nem tudunk valamit?

-
djculture
félisten
válasz
yogibear
üzenetére
4 kelet eu-s ország összefogásával a kormányunk is vérszemet kapott. Szóval nem a bet tehet róla pl hogy nem tud fogadni innen befizetéseket.
Playsafe kártyának is ugyanúgy van száma azt meg értékesítik megvan hogy hova töltik fel az ip cím amivel kezdeményezték ha akarják azt is ugyanúgy elő vehetik. Csak még nem éri meg nekik a szenvedés vele..Úgyhogy marad a fos pro (nem szokásom szidni de mostanában mintha nem is létezne, állandóan baja van nem lehet használni), legalább is választásokig utána még durvábban nyomozni fognak vagy megy ez a kormány a levesbe

-
Örni
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Belga ötödosztályból NB1-be

-
LyonnaisFan1
őstag
A diós balmazon az már biztos, hogy a Targoncás nem segíthet a balmaz helyzetén

-
yogibear
addikt
nem tudom miért, de ez van.
Ha a FF-ot csökkentettben indítom, akkor is, tehát nem a pluginokkal van a baj.
ráadásul akkor még a js sem megy így állandóan kilőhetetlen javascript kérdéseket dobál fel...
Pedig egy ilyen sz@ros oldalnak még win95 alatt is kutya kötelessége lenne működni, a csilivili villogók emojik meg logók és egyéb sz@rok nélkül...
Betet lehet nézni reg nélkül is a statokat meg a többit és villámgyorsan betölt... ez meg majd bele hal... -
yogibear
addikt
Nekem most egy sima 5-ös kötés feladása tartott pontosan 5 p 30 mp-ig...
mire kinyitja a napi listát 1 perc mire egyet bekattintasz és besárgul, 1 perc...
Egyedül a feladás ami gyors lett és már nem forog a karika visszajelzésnél végtelenségig, eddig mindig csak abból láttam hogy rögzítette, hogy levette a pénzt, nem volt folytassa... most viszont azonnal jön hogy folytassam... ez az egy gyorsult, a többi lényeges része meg erősen belassult... és erősen gyanítom, hogy nem is tesznek ellene semmit...
mire kinyitja a napi listát vagy bármelyiket, akár élőt, az úgy 1 perc... ha rányomsz egy meccsre mire azt kinyitja megint 1 perc... lehet direkt beépítettek valami lassítót...
Ez azóta van, hogy babráltak vele... azelőtt legalább viszonylag gyorsan össze lehetett dobni egy szelvényt.. -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Diók majd ma jól meg lesznek mogyorózva.

-
yogibear
addikt
Engem ne vegyél egy kalap alá ezekkel a hazaárulókkal.

Én imádom a Prót és főleg azt, hogy egy 2-3 meccses szelvényt úgy 10 perc alatt sikerül feladni.

Az alatt malmozok és elmormolok két miatyánkot meg egy üdvözlégyet nemes nemzetvezetőinkért meg a Pró üzemeltetőinek felmenőiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amazon Prime Video
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na azt nem adom jó darabig
majd rakom a képet ha bekövetkezett