- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Nem, inkább csak egy gyűjtőoldal, kétes tulajdonossal. Én is le akartam checkolni, de a hozzá társítható cég pontos céges adatai se voltak feltüntetve. Részben emiatt is a GVH is vizsgálja.
[link]Mellőzd. A mögötte lévő cégbujtató oldalak általában több, mint kétesek.
Minimális gugli után is olvasni sok olyat, kisebb nyereményt ki-ki, de a nagyobbakból többet nem fizettek ki (több 10K-s nyereményeményeket sem)
-
sherlock82
senior tag
válasz
üzenetére
Válassz ki egy szimpatikus csapatot, nem érdemes a legjobbat és a legrosszabbat se.
rakd X - re, ha nem nyersz jövő héten akkor jövő héten duplázd meg a tétet és X ismét. előbb utóbb X el a csapat amit kiválasztottál, és mivel a döntetlen általában 3.0 körüli oddszon van, ezért biztos a nyeremény.
-
válasz
üzenetére
Nem hiszem, hogy figyelik, mivel többen is játszanak egyszerre, és ha ellentétesen fogadott veled valaki, akkor valaki mindenképp nyer.
Inkább az van, hogy túl sok a meglepetés. Én kosárra szoktam fogadni, és feltűnően sokszor van, hogy az első háromból játszik valaki az utolsó háromból valakivel, akkor a gyengébb nyer. Valóságban is van ilyen, de nagyon ritkán, itt meg rendszeresen. Reggel fogadtam is rá, és nyertem is: Boston (1.) - Miami (15.). Miami fizetett 3,5-ös oddsot... -
bazsimano
őstag
válasz
üzenetére

persze fő az ovatossag!Mindenkinek megvan a maga dolga/magyarazat...de ugye ezt mi nem tudhatjuk

Nalunk a haztartasban is csak a felesegemnek van
mert bankkoltsegek miatt ertelmetlen lett volna kettot fenntartani, ugye ez is ember/csaladfuggo
ahogyan sok minden mas...kulonbozunk. a lenyeg, hogy maradjunk becsuletesek és segitsunk egymason
en ezt vallom és gyerkoceimnek is ezt probalom atadni
)szep napot minden tippmixello koleganak

-
bazsimano
őstag
válasz
üzenetére
Magát a nevet amit beleirsz az utalasba, nem erdekli, hgy gipsz jakabot vagy sumegi toth viktort nevezel meg az utalason, ha a bankszamla rendben van, akkor elmegy a penz es ennyi.
felajanlottam a kolleganak a segitseget...mindenki maga donti el mit csinal mit nem. Azert vagyunk a forumon, vagyis en ugy gondolom hogy segitsunk egymasnak...szaros 40 ezer forintert sem a becsuletemet sem a csaladomat nem kockaztatom...ennyi.
-
Geo19870322
tag
válasz
üzenetére
Ettől félek én is, de egyszeri alkalom miatt nem szeretnék bankszámlát csinálni. Arra gondoltam h kiutalom a Telekomhoz számlát fizetni. Minden jól ment, oda is ért a pénz, le is könyvelték, számlák kifizetve...
Erre 2 nap múlva valamilyen technikai hibára hivatkozva visszautalták a pénzt, most meg se nem a belső egyenlegemen se nem a telekomnál van a pénz.
Azt írták h köztes számlán van, ha adok új számlaszámot akkor elutalják. Testvérem számlaszáma nem jó/használatban van/, nekem nincs, barátot nem szeretnék ebbe bevonni... nincs valami jó ötlet??
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Ne is mondd, mostanában beakad benne valami... berakok szelvényre pl egy GG-t, mondjuk 1,75-ért, egyszer csak fogja magát és átvált 1,42-re, konkrétan ennyire, de a meccs oddsoknál is... aztán visszavált, raknád, de nem engedi visszadob... frissitesz, épp jó raknád nem engedi, utána megint levált 1,42-re...
És nem egy meccsnél csinálja... és mindig 1,42-re... Valami tuti beborult agyába... -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Nekem tegnapelőtt normális ütemben jóváírták a török-ukrán u21 GG élőt, azaz még meccs alatt... mondjuk a 80. percig kellett várni a török gólra.

Tegnap mondjuk csinált egy furát, uru2 élőnél raktam (volna) 1:0-nál a GG-t de vmiért nem ette meg pedig jó kis odds volt... ha nő az odds, akkor is újra rá kell nyomni, pedig be van pipálva, hogy odds emelkedésnél automatikusan fogadja el... de úgy nézem a ha engedélyezve a "megerősítés", akkor carik rá, hogy elfogadja a magasabb oddsot automatikusan... újra kidobja...
Pedig rá 20 másodpercre meg is volt a GG...Ma meg japán2-n raktam a GG élőt, és pillanatok alatt befogadta a tétet, máskor vakarózik rajta 10 másodperceket is... a jóváírás is hamar megvolt még a meccs alatt...
Ha így maradna jó lenne... -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Mikor pár éve néhány meccsnél azt mertem mondani, hogy bunda, bősz topik lakók estek a torkomnak...
Bő két hét után raktam megint egy szelvényt, félidőben Mallorca és Brentford 0:1-nél mindkettőt GG-re
Mallora kb 10 perc alatt lehozta, míg a 2. helyezett Brentford, amelyik addig 28 fordulóból 14 hazai meccsen egyetlen egyszer kapott ki, egész véletlenül most másodszorra is, hendivel 15-ös oddsért. Mutatom a statot:
Kaput eltaláló lövésük sem volt... odahaza... a második helyezettnek...biztos véletlen ez is...
-
Prien
addikt
válasz
üzenetére
Ezt én is így látom. Érthetetlen, hogy zárt kapus mérkőzésen , kvázi nem számít az idegen pálya, a Milan így teljesítsen. Már 20 perc után ki kellett volna venni a pénzt, a stat.alapján.
Miközben bajnokok szeretnének lenni.
Vagyis értem, csak szólhattak volna...De még az sem kizárt, hogy liga szintű a dolog és le vannak osztva a lapok előre, mint régen.
Most pakolja majd mindenki az Intert holnap, ki tudja, mi lesz ott is. Óriási pénzek ezek.A Lyon meccs is szép eddig, bár azt nem raktam.
Legközelebb résen leszünk, 2-3 ilyen meccs kötésben ~500x odds.
-
LaciMc82
aktív tag
-
Prien
addikt
-
-
Enigma1945
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
.