Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
Régebben linkeltetek be olyan oldalakat, amelyeken volt hozzáértő emberektől silabizálás, hogy kb mik lesznek a meccsek kimenetelei gondolok itt eredmény, hendikep, over/under.
főleg külföldi oldalak voltak ezek. előre is köszi a linkeket. -
rwin5
őstag
Láttam TV-ben, hogy van valami új online magyar kaszinó, fogadni még mindig csak a tippmixpro-n lehet továbbra is?
-
törölt tag
4 ezresből ezek nyitottak, felemás helyzet:
Lipcse elrontja a napot emberelőnyben
Liverpool-Chelsea jó lesz
Napoli, manchesteriek, Wolverhampton
Wolfsburg-WolverhamptonHolnap Valencia 2 felett!
-
djculture
félisten
Federer eléggé megizzad ..
-
Örni
senior tag
Most pedig irány a körút és buli hajnalig!!!

-
gorje
senior tag
Koszi az erdeklodest!
Ment a kombo, hogy visszafogok pl 80-al, 1000ft-os kaparos... vagy adja vagy nem... aztan neztem email-t megkaptam a mosogepcsere tamogatast. Szval kivettem. 32+40e tamogatas+ mosogepet eladom 20e-ert es mondhatni ingyen van az uj gep. En most probalok ennek orulni es remelem nem lesz X 
-
adise
őstag
Argentinokat remelem senki nem rakta ajandeknak tuno 1.6 korul. 2-0rol szepen leadjak
-
Örni
senior tag
Én ha a magyar válogatottra raktam valamit, szinte mindig mást csináltak mint ami nekem kellett volna. Ma vendégre raktam, szóval aki nyerni akar 1X-et rakjon rá

-
phenomHUN
senior tag
válasz
!Tupac!
üzenetére
Nem hendivel teszem, csak háromesély 2.
Mellé egyik szelón Maccabi, másikon Gerwyn Price ment - azonos téttel.Ma eddig egy nagy tétes jött már, Kolumbia -1 Elég szép summát hozott, de hát ez a rohadt kapzsiság...
; megérzésre pedig, kis téttel orosz - spanyol: végeredmény 0-1. -
!Tupac!
tag
Costa Rica - 1AH téve 10k-val
-
zolynet
veterán
Ausztria-Uruguay V 2.4x
Tudom barátságos, de ez több mint csalogató odds. -
!Tupac!
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
De minél több kiscsapatot nézünk abból egyre durvábban jön le hogy mi vagyunk lassan Európa leggyengébb csapata nem?

De őszintén, szerinted nyerni fogunk?
-
Örni
senior tag
Na tessék! Nem is vagyunk mi olyan rosszak, hát még az olaszok sem jutottak ki.

Egyébként meg szimpatikus ez a svéd csapat. -
törölt tag
Cadiz lőhetne még egyet !

-
yogibear
addikt
Ütős lesz ha a digók nem lesznek ott a VB-n...
-
Prien
addikt
Koszovó- Lettország mérkőzés, 80.perc, lettek vezetnek 3-2-re. Követtem a mérkőzést a beten, mondom, mi lenne ha megtenném Koszovót? 101x odds... aztán el is hessegettem a gondolatot. Kár volt. Mindig a lettek szereztek vezetést, de valahogy "törvényszerű" volt, hogy a végén még lesz egy poén.
Ezt az érzéket kellene fejleszteni, jövedelmező lenne.Bár így is nyertem velük, na de messze nem ennyit.

-
!Tupac!
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
A svédek azért rúgtak nekik 8-at , a hollandok meg 5-öt. A franciáknak, na nekik tényleg tét nélküli volt mert akkor már biztos továbbjutók voltak.
-
zsolti72837
addikt
válasz
!Tupac!
üzenetére
Az, hogy a mai foci nem olyan , mint régen, hogy egy kiscsapatot bárki elverjen 10-0-ra meg társai. Azért a franciáknak nagyobb blama mint nekünk úgy, hogy a mi meccsünk csak egy felkészülési mérkőzés volt.
(#166656) Örni: Mindig azt írja, hogy frissítse az oldalt (E)

-
gorje
senior tag
válasz
adise
üzenetére
Koszi szepen a valaszt. Lehet kiveszem a felet es pokerezek belole. Igazabol spanom rakott nagyobb osszegel es ugy voltam rakok valamit en is. Ilyen megerzes volt hogy doncik. Gondolkoztam, hogy 3/4be rakom de vegul maradt. Az is lehet, hogy modositom olasz gyozelemre.
Jpm: nem vettem meg fel
igazabol en pont multheten utaltam ki es ugy voltam vele, hogy a "csucson" kell abbahagyni. Spanomnak az enyemre toltottem fel es mondtam, hogy egy ezrest hagyjon nekem rakok valamit.
Nagyon nyom a juve azabaj
-
Örni
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valamelyik ment, valamelyik nem. Csak párszor próbáltam.
-
!Tupac!
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy ezek most mellettünk vagy ellenünk érvek? Vagy ez csak annyit jelent hogy ma már mi vagyunk a világnak az ami 10 éve volt Andorra meg Luxemburg meg a Feröer szigetek?
Beten az AH. -1 6x odds több mint zseniális

-
zsolti72837
addikt
Prón élőbe tudjátok nézni a meccseket amelyeknél ott van az ikon?
-
LyonnaisFan1
őstag
Spanyol-Olasz két jó barát lett hirtelen? A spori már kettő svédektől elvett büntetőnél jár.
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát azért luxemburgot sem szabad lebecsülni.
fehéroroszoknál x
albánok ellen győzelem
fehéroroszok ellen győzelem
franciáknál x
bulgária ellen x -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1 ilyen szelvényem. Ti mit javasolnátok / mit tennétek a helyemben? Lehetséges olyan eset majd, hogy érdemes "visszafogadni"? Ha igen akkor hogyan érdemes?
Nem fűzök hozzá nagy reményt... Hátha.

-
!Tupac!
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nem a legerősebb kerettel tudtommal, de ha már hiányzók nálunk is lesz egy pár, az eddigiek mellé Varga, Dzsudzsák, Ugrai
-
djculture
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Szerintem 1-3

-
jpm
senior tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Akkor kezdtem amikor bedőlt minden
az volt a tanulópénz
majd 2hónapba tellett mire visszatornáztam magam. -
-
tomrRRR
senior tag
Olasz- Sved meccsnel van olyan fogadasi kinalat, hogy Melyik csapat szerez gólt: Csak Olaszorszag.
Esetleges hosszabitas is szamit? Ha tegyuk fel 1-0 lesz s hosszabitas.
Valaki jártas ebben tudna segiteni? -
!Tupac!
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére

Valóban egyszer sikerült őket egy gigászi csatában leküzdenünk. (pedig még mielőtt írtam is megnéztem
)
Összességében az én véleményemen nem nagyon változtat, Tippmixpron tegnap este 6* odds volt a Costa Rica hendire, nekem egy 5-10k-t megér a dolog. -
zsolti72837
addikt
Egy éven belül 2* ikszeltünk Feröerrel
Mikor?
-
!Tupac!
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Ez most komoly? Azért mert a spanyolok egy laza 5-öst gurítottak nekik majd mi nekünk is lesz bármi sanszunk? Egy éven belül 2* ikszeltünk Feröerrel, kikaptunk Andorrától és Luxemburgtól.... Nincs olyan csapat a bolygón ami ellen azt lehetne mondani jelenleg hogy partyban leszünk ellenük. Én még örülök is hogy kikaptak, így legalább tuti hajtani fognak hogy ne egy ekkora zakóval zárják az évet.
Magyarországon mindenhol MOL benzin van, max más az adalékozás de számottevő különbség nem nagyon van
-
törölt tag
Pár nap alatt kb. 10 döntetlen meccs a különböző VB selejtezőkön, kár ritkán jut eszembe X-re tenni.
-
pohár
félisten
na, akkor Lions és Steelers -6,5k 3k-val (@2,25)
-
jpm
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
A Mali meccs lett 0-0

Jött egy teli tank V-power benzin ára
(#166620) daniel2121 Fél éve én se gondoltam volna

(#166625) !Tupac! Jól hangzik.
-
!Tupac!
tag
Magyarország - Costa Rica
Valami nagyobb összeggel kéne rakni a Costa Rica hendit

-
farkas63
aktív tag
Off: A bet365-nél a befizetést mióta tiltották le?
És mióta lett engedélyezve a bwin megint itthon? -
meta91
csendes tag
Skócia: László Csaba debütált, címvédőként kiestek a kupából
A magyar szakember sikertörténetének kezdete...vmi ilyesmire számítottam

-
törölt tag
-
jpm
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Próbáld meg, ahogy érzed

-
jpm
senior tag
Ma a Gabon-Mali meccs jól néz ki x-re

-
Aventador91
őstag
sok év fogadási tapasztalat után, azt kell mondjam, az egyetlen nyerő stratégia, hogy magyarok ellen fogadni, főleg amikor gyengébbnek vélt csapat ellen vagyunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
üzenetére
Van néha ilyen bug a rendszerben. Nyugodtan használhatod az OTP-s befizetési lehetőséget is, bármelyik más banknál lévő számlával is.
Volt már ilyen nálam is, írtam FB-n a pronak ezt a választ kaptam :
Kedves Zsolt!
Mindkét banki ikonnál jeleztük, hogy bármely bank által kibocsátott kártyával lehet kezdeményezni a feltöltést. Mindez azért van így, hogy ha az egyik bank technikai ok miatt leáll, akkor még mindig legyen egy másik felület, amely az ügyfelek rendelkezésére áll.
Tehát ilyen esetben nyugodtan használja az OTP Bank által biztosított fizetési felületet.
Ezzel együtt már ismét elérhető az K&H Bank fizetési felülete is.
Üdv, a Tippmixpro csapata -
Prien
addikt
válasz
üzenetére
Természetesen bosszantó vereség, de mit vártunk?
Luxemburg nem rossz csapat, verték Albániát, Fehéroroszokat, aztán döntetlen Bulgáriával és a Franciákkal!
Lássuk be, tippmixes szempontból simán benne volt a hazai győzelem!Nehéz érzelmek nélkül tippelni, de ... muszáj!

Ja és én szóltam...ott fentebb. Ki lettem kacagva...

-
törölt tag
Valaki akinek van Skrill-je nem menne bele abba, hogy Skrill-en áttolok neki 3-4 ezret, aztán amekkora összeg megy abból levon párszázat és elutalja nekem bankszámlára? Bent maradt pénzem és drága lenne kiutalni...

-
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Andorra, Luxemburg
Kezdünk kifogyni a kicsi országokból. Lényeg egy focistára jutó stadionok számában világbajnokok vagyunk. Ezek után milyen ellenfelet keressünk az aranylábúinknak? Izland most felejtős, Feröerrel se bírtunk. Litvánia, Lettország, Észtország nem jó már milliós országok. Mi legyen hát, Lichtenstein, San Marino? Ciprus, Málta? Gibraltár? Koszovó? A Vatikánnak van válogatottja? Akkor meg Isten bassza meg őket. -
törölt tag
K&H befizetési lehetőség miért szűnt meg a tippmixpron ?
-
LyonnaisFan1
őstag
Luxemburg
Nyah, nem bírunk velük 
-
Aventador91
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
pedig ellenünk mindig megéri fogadni, főleg ha magasabb odds van a másik csapatra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

; megérzésre pedig, kis téttel orosz - spanyol: végeredmény 0-1.

jó volt az odds. De ezek impotensek. Biztos túl sok tésztát ettek, mint a magyarok Mexikóban