Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86564352 #184592 üzenetére
Legalább a nagyobb tétes Volendam gólos jó lett. Mai kimenetel tippek:
Dortmund & Leipzig
Middlesbrough & Millwall
Watford & Hamburg
2-2,5 közötti oddsokgólszám aprós:
három holland meccs GG & 2,5 felett 2/3 kombi 5x
Wolfsburg, Leipzig, Hertha meccsekre GG & 2,5 felett trixie 7x
Celtic & Rangers meccsekre 2,5 felett 2x -
törölt tag
válasz
#86564352 #184588 üzenetére
Sevillától egy gól jól jött volna, azért nyertes. Akadt egy nyertes trixie is:
Arsenal - Sporting GG, Leverkusen 1. félidő, Feyenoord 1. félidő 5x oddsMa ezekkel szórakozom:
Volandam meccsre 2,5 felett 1,6xtrixie 6x odds:
Sheffield Wednesday ázsiai hendi -1
Atalanta - Empoli 2,5 alatt
Sassuolo 1. félidőapróval mai holland 2 meccsek 2,5 felett (Helmond csak 1,5 felett) 44x
-
Tippmix_beer
csendes tag
válasz
#86564352 #184530 üzenetére
Hát nagyon nem egyszerű kiigazodni az fix. Mindenesetre most az megint egy nagy kérdőjel, hogy a Pool visszavágóján ki fog nyerni. Pool-tól nagy fordítás kellene, a Real meg nem hiszem, hogy gólzáport fog tartani hiszen nagy előny van a kezükben. Elég sanszos, hogy underes meccs lesz.
Délutánra ma teszek egy Javor - Mladost 2,5 over (2,15x)
Estére meg egy Roda - Jong Utrecht 2,5 overt (1,75x)A Caen - Sochaux az én szememet is megütötte az overes piacon de inkább az Utrechtet helyezem előrébb.
-
törölt tag
válasz
#86564352 #184464 üzenetére
Nyolcból hat, nem rossz. A legjobb viszont, ma játszottam papíron is. Papírformák egy szelvényre ötszázassal, hét meccs kötésben 20x odds:
Dortmund, Napoli, Lyon, Genk, Fenerbahce, Reading DNB, Burnley meccsre 2,5 felett. Most nézem jött mind. Még lehetett volna tovább húzni tíz meccsre Manchester City, Bremen és Leipzig meccs gólokkal.Vasárnapi terv:
Barcelona & Manchester nyeri a kupát 2,4xesetleg még Lewandowski gól 1,75x
-
Tippmix_beer
csendes tag
válasz
#86564352 #184148 üzenetére
Neked a síelésekből jövő összeget már jóvá írta egyébként?
Mert nekem azt írja a bet még, hogy "függőben".Tippmixpron nem voltak anno ilyen problêmák, beten először raktam síelésre és valami miatt még nem fizetett ki, pedig nyertem az eredmények alapján.
Legutóbb a tenisznél volt ez, hogy késett a kifizetés de ennyit soha.
-
rwin5
őstag
válasz
#86564352 #184022 üzenetére
Gratula, csak jött megint a papírforma, én szerintem ha élesbe fogadtam volna minden tippemet, akkor minuszosan zártam volna, szóval nem bánom, hogy ráhagytam.
Mai játékkép alapján (tudom, ennyiből kár ilyenbe belemenni, DE) Argentina fog győzni, de remélem egy izgalmas vb döntő lesz, szerintem berendelek majd valami pizzát mellé.
Bronzmeccsen viszont Marokkónak nagyon szurkolok, szimpatikus lett nagyon a csapatuk a vége felé az edzőjükkel egyetemben.
-
rwin5
őstag
válasz
#86564352 #183971 üzenetére
#183970twofatcat: ne vedd készpénznek amit írtam, várj még vele azért, de általában ez vonatkozik rájuk, pl: szöglet, sárga lap.
Kemény, nem vagyok egy napraforgó, de a tizin horvátoknak szurkoltam már, lehet csak azért, mert még is csak európaiak, de végső befutónak Brazilokat nagyon éreztem pedig.
-
Soulfly842
addikt
válasz
#86564352 #183653 üzenetére
Én is valahogy sanszosabbnak tartom Walest. Az amerikaiknak mondjuk világéletükben jók voltak az erőnléti edzőik (vagy a fantomtuning?
), de valahogy így érzem.
Komolykodósra nem mertem berakni, de egy ezresért bepróbálok egy huncutabbat.
#183652sherlock82
Bale-ről pont mondta Gazdag, hogy Amerikában hihetetlen nagy sztárként kezelik, de szerinte a klubja sokkal többet várt tőle, amikor leigazolták (ahhoz képest, ami lett..). Mondjuk szó se róla, benne van, hogy felszívja magát az utolsó nagy futamra (én is jócskán kinézem belőle). Meglátjuk. Több játékos azért csak a PL-be edződik, CL-be, francia bajnokságba játszik. Harcedzettebb a kerete azért a walesieknek.Mondjuk Pulisic is képes arra pl., hogy eldöntsön meccseket. Érdekes lesz.
Én nem érzek benne több gólt, de 0:0 ez se lesz. 1-2 gól lesz a meccsen szerintem (kisebbb eséllyel három.. s ki is egyeztünk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest