Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #86099 üzenetére
Már vártalak ám.
Nyilván buktam is ez egyértelmű sosem mondtam, hogy nem bukok, viszont amíg bőven plusszos a dolog, addig, pont nem számít mennyi a bukta. Bizonygatnom meg végképp nem kell senkinek semmit, mindenki azt hisz/gondol, amit akar jogában áll.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Múlt héten ezt hozta a mikulás
De hogy ne legyen nagy lázadás mára megy az Empoli és a Pribram X.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Speedhs
őstag
Utolsó 50! ft-om ment a Sassoulora. ennyi volt az ajándék pénz.. 1.083-ak vitték el.
-
pohár
félisten
vettem 4 mező puttót, az előző 200ft-os nyereséget kipótoltam, na mondom egyszer élünk... semmi nem jött, de két 4+0 is van, mert miért ne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Látom a régi szabályaim még mindig érvényesek... Meg is szegtem egy párat, tanulópénznek jó volt.
-
őstag
A mai napra ennyire "tuti" a Sassuolo?
-
giigz
veterán
Tettem egyet 200-zal, Brno, Frölunda, CSZKA, Hertha és Sassuolo, utólag már a Werder győzelmet is ráraktam volna.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Akit érdekel, egy facebook-os csoportban az admin elvileg vett egy fix infó meccset
UNITED ARAB EMIRATES: UAE League
17:00 Bani Yas - Ajman
TIP:2/1 HT/FT
Bet 365 Odds : 19x
*************************** -
pohár
félisten
vazze, lekéstem Monfils meccséről, aztán még csak egy szűk óra múlva játszik, de már le volt zárva
na, legalább puttón csináltam 400-ból 200-at
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Te miről beszélsz... ?
Nem a hivatalos kezdő, hanem a várható kezdőcsapat érdekel, azt már 1-2 nappal előbb is kiteszik, most meg nem találom, nem tudsz segíteni, csak kötekedni... Ha meg értelmeset nem tudsz írni, akkor ne koptasd a billentyűzeted, megkérdeztem most, hogy nem tudjátok-e a várható kezdőcsapatot, gondolhatod hogy nem a hivatalost kérdeztem...[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
pohár
félisten
válasz tomrRRR #86080 üzenetére
ugyanaz, mint a múltkor... vagy nem
hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? fogadsz már 4 éve állításod szerint, de nem tudod, hogy a kezdők csak a meccs előtt fél órával jönnek
-
tomrRRR
senior tag
Chelsea kezdőjét valaki tudja? Nem írják sehol...
Mit érdemes ma fogadni?
-
SidCorky
őstag
Sassuolo X, St Pauli és Swansea győzelem mennyire lehet hülyeség?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
lacy86
addikt
Ha lenne merszem akkor ezt a meccset megtennem hazai gyozelemre a hetvegen nyert kis penzembol!
[link] -
tomrRRR
senior tag
Mára valami tipp? Liverpoolt most nézem, hogy 2. csapattal lép ma fel pályára, sterling, gerrard pihentetik.
-
Zjunior
veterán
Werder szerintem ajándék 2,10 ért Német kupába...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
sz_abika
addikt
Ma délre csak egy megérzés gyanánt:
Robredo vs. Pospisil
Robredo nyeri az 1. szettet, de elveszíti a mérkőzést @ 6.50
Pospisil ugye nem egy nagy tenisz csillag, de annál nagyobbat bír a sárga bogyóba ütni. Robredo sokadik fénykorát éli - Valenciaban Mr. serve&volley Isnert 2:0val küldte haza, 75 perc után. Murray ellen fantasztikus döntőt toltak, 26-án, szűk 3 és félórában. Ugyanakkor, aki látta a meccset, az láthatta, hogy teljesen kész volt a spanyol és hát nem mai darab... szerintem Pospisil fizikuma kijön a 2. szettre és behúzza a játékot, 3. játszmában pedig már esélye se lesz, sőt, megkockáztatom, hogy végig se megy a meccs ( ha 3 szettben mégis, akkor csak a $$$ miatt).Illetve lesz még egy Berdych vs Mannarino meccs is...ide csak a nemszimpátiám a legfőbb ok Berdych ellen, de akkor sem érzem, hogy 1.10ért őt kéne tenni. Pinnaclen van +5,5 játék, 1.60ért ami egy 6-3,6-4et is takarna (tökéletes szvsz), de a 2 körül beten van +4,5 is.
Mannarino +4,5 @ 2.10Én nekem kicsi a roll most (thx Dallas), de ezt a kettőt így egy öccázzal bekóstolom.
PSN: xszabikax
-
Jarod1
veterán
Vidi Diósgyőr? a Diósgyőr főleg idegenben döntetleneket szokott hozni mostanság...
-
GabN73
addikt
Imádom amikor az első tétem befagy...
-
giigz
veterán
Tegnap is 1 meccsen ment el, 200-bol 2300 jott volna, 4/5 jott szepen es az Atlant orosz jegkorong vitte el, 2-2 lett.
-
szab.tam
nagyúr
nhl montreal.
mi közvetíti?***
ja, most vettem észre, hgoy sport2hd-n nfl van.
monday night.
nem raktam a washingtont....
pedig az ilyen, nagyobb szorzóst single meg szoktam.
pff.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adrian94
őstag
válasz B-L-A-C-K #86060 üzenetére
mekkora odds-al érdemes játszani ezt ? ha van egy 2-es odds arra rakok 10.000 ft ot és rúg egy gólt az akire raktam akkor kb mennyi a kivehető összeg ? ez gondolom attól függ, hogy hányadik percben esik a gól ugye ? végülis ez nem rossz ajánlat a bet365-től.. úgy is kivehetem ha mondjuk rakok 2 x 2-es odds-ot és az egyik már jött ugye ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz adrian94 #86059 üzenetére
Bármikor kiveheted. Ha megraktad de még nem kezdődött el a meccs akkor is, csak levon egy kicsit. Hátránya meg nincs, mivel mindig úgy kalkulál hogy neki a legkedvezőbb legyen...
szab.tam: Nem, mindjárt alszok. Tippek terén nem leszek aktív a héten tuti, tegnapi megviselt idegileg így rakni sincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
válasz B-L-A-C-K #86057 üzenetére
ha mondjuk van egy meccs pl Magyar - Román és rakok a Magyarokra 2-es odds-ért de vezetnek a Románok akkor is kitudok venni valamennyit ? vagy csak akkor ha az vezet akire raktam ? hányadik perctől lehet kivenni ? valami hátránya csak van ennek is mert így túl könnyű lenne nyerni ... mondjuk felrakok 100.000 ft-ot 2-es odds-ra és megszerzik a vezetést (akire raktam) a 20. perc környékén akkor már ki is vehetek valamennyit ?
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #86054 üzenetére
sao paulo már 3-mal megy.
így az utolsó szelóm buktája már csak a montreal-on lehet...***
magyarázat:
én sajátos logika alapján vadászom a kollégák előre vetíthető buktáit is, ami "ellen" lehet tenni.csak mivel ma egyértelműen a szopatósdi tiki-taki nyeles végén vagyok, és nem a golyóson, így egyértelmű, hogy nem nyerhet már a montreal sem...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adrian94
őstag
Bet365-ön, hogy van ez a meccs közben kiveszek x összeget ? rakok mondjuk 2-es odds-ra 50.000 ft-ot és úgy látszik, hogy jön akkor kivehetek mondjuk a 60. percben egy megadott összeget ? mondjuk 60.000 ft-ot ? vagy hogy van ez ?
-
szab.tam
nagyúr
kis segítség a neteseknek, bélgőzölőknek.
(gyk: élőzőknek.)6-ból 5 szelóm elment.
azt nézem, hogyan veszik el az utolsó 2-es kötés is.
23. montreal
61. sao paulo.sao paulo 2:0-ra megy.
a szelóm tuti bukni fog, a többit matekozzátok ki...[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Free tips!
Bielefeld - Hertha BSC
A hazai csapat megélt szebb napokat is, kipottyantak a másodosztályból, igaz, kis szerencsével vissza is kerülhetnek jövőre. Mint ilyenkor lenni szokott, a legjobbak leléptek, csak ismertebb neveket említve: Przybylko (FC Köln), Ben Sahar (Hertha BSC), Savic (Bordeaux), Achahbar (Feyenoord). Luhukay gárdája stabil középcsapatnak számít a Bundesligában, idén kicsit beragadtak a rajtnál, viszont egyre jobban játszanak. Már a Schalke ellen sem voltak rosszak, de valahogy mégse jött ki a lépés, nem teljesen megérdemelt vereséget szenvedtek. Rutinos és feltörekvő játékosok fociznak a fővárosban, és elnézve az utazó keretet, elég erős kezdő fog kiállni holnap. Rotálásnak nagyon kis mértékben lehet csak nyoma. Olyan támadókkal mint Schieber, Kalou, vagy épp Stocker, vagy a Hosogai - Skjelbred féle offenzív középpályásokkal, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ne köszönjenek be legalább egyszer. Küzdős csapat a Bielefeld, de ez egy másik súlycsoport. Nem tudom náluk kik játszanak, de a helyükben inkább a pontvadászatra koncentrálnék, nem elképzelhetetlen hogy pár cserejátékos is szóhoz jut.
Sassuolo - Empoli
Nem sok babér terem majd a vendégeknek, nagyon meggyőzően kezdtek, aztán 2 forduló óta drasztikusan visszaesett a teljesítményük. A Sassuolo egész jó kis csapat, bérelt helyük lesz a középmezőnyben, akad pár jó képességű játékos náluk. 6 fordulón belül játszottak 5 naggyal is (Juventus, Lazio, Napoli, Fiorentina, Inter), és bár az utóbbi csapat csúnyán elgyepálta őket, de összességében nem szégyenkezhetnek. Innentől jön pár nyugisabb meccs, a Berardi-Floccari-Sansone (no meg Zaza) támadósor pedig nagyon hatékony lehet az alsóház ellen. Szépséghiba, hogy odahaza még nem tudtak nyerni, legutóbb ikszeltek a Juve-val, és bár az Empoli nem fogja könnyen adni a bőrét, de 1 góllal legalább le lesznek maradva.
-
stefyY
őstag
Éjszakára álmodtam egy kétesély Edmonton győzelmet.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
Ahogy látom, érdemes volt kihagyni a mai napot...
Nordsjaelland - Aalborg X/X helyett a 93. percben X/2...
Erciyesspor - Besiktas X/2 helyett a 89-90 percekben X/1
Darmstadt X/1 helyett a 39. percben 1/1
Xanthi jött volna X/1-re
Bologna most X/1-re áll, de még van 20 perc...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #86043 üzenetére
amikor megláttam a kínálatban, dobtam el, mintha leprás lenne.
sajnos ma nem volt kamizós hangulatom.
pedig egy jó kis 3/6-ban ezek mind benne lettek volna.
csak már meguntam, hogy nagyon ritkán fogok a kami szelókkal...az 1-2-es kötés dömpingben mindig van 1-2 totál bukó nap, (mint amilyennek a mai nap indul), de az általában 2-3 nap alatt visszajön.
azért remélem 1-2 nyerő szeló csak lesz...****
(#86048) yogibear
volt a múlt héten egy nap, amikor gyakorlatilag minden papírforma jött.
másnap várhatóan volt kis sírás, mert jöttek a kamik.
szerintem most fordított a helyzet.
ma lezajlottaka furcsaságok, holnap érdemes 2-es kötésekben megtenni az összes 1,5-2 közötti eseményt. 3* eredő körülre jönnek ki, és legalább a fele szeló nyerő lesz.
szerintem nehéz lesz elrontani.
habár most magamnak ellent is mondok rögtön: kupákkal mindig jó vigyázni, nagy csapatok nem veszik mindig komolyan, kicsik meg odarakják magukat, mert nagy lehetőség.
és akkor a mixülés még nem is lett bekalkulálva....[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Szakadjon meg Istomin h feladta...
PSN: xszabikax
-
Digestive
veterán
-
szab.tam
nagyúr
érdekes dolgok mennek tőlünk keletre.
csak egy kis orosz csokor.
még jó, hogy mindegyiket tettem. (csak nem így...)foci
Zhodino 2 - 2 BATE
Dinamo Moszkva 0 - 2 Kazanhoki
Lokomotív Jaroszlavl 2 - 2 SZKA Szentpétervárés a csúcs. kosár:
Nyizsnyij Novgorod - Avtodor Szaratov --- 19.00 --- 77-77
(ez utóbbit egy 1.15*-ös hazainak tettem be a bate mellé, kötelező 3-as kötés tölteléknek. még jó, hogy a bate is elment...)[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Dinamo gratula.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #86029 üzenetére
ha jön az éjjeli Cowboys siker (minimum egy TD-vel), akkor 12500 lesz az online pénzem, és visszatermeltem azt, amit a retek spurs elvitt (nem volt képes gólt rúgni 1-2-es állásnál, majdnem 5 ezrem bánta)
-
GabN73
addikt
Hmm, látom a bónuszos dolgok is változtak...
Gondolom lett valami minimális szorzó, mert a bónuszomat nem engedi használni
Pedig nem lenne rossz -
GabN73
addikt
Látom a női tenisz még mindig izgalmas
Visszatértem, 8,5k, élőzésre fel! -
őstag
Szerintetek Aston Villa - QPR meccsre mehet a 1.5 over 5k-val?
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Hogy a picsába tudom elérni most a bet365-öt?
-
gyuromoj
veterán
Tegnap a Chelsea vitte a Real Madrid+Everton+Sevilla kombómat. Igaz hogy csak 100ft-al raktam, de majdnem 2k jöhetett volna.
Mára ment ez 400-al:
Lokomotiv Jaroszlav+Rangers+QPR[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ANDROID???
addikt
válasz gery2123 #86011 üzenetére
Ne is mondd, csak ez vitte a szelvényt, csak az anaheimnek nem néztem az előzményeit. Nem gondoltam volna, hogy itt lesz a meglepi... A másik két esemény miatt 3-as kötésben volt rakva...
Chicago - Ottawa 1X2 Chicago 1,70 Nyertes
Anaheim - San Jose 1X2 Anaheim 1,90 Vesztes
Vancouver - Washington 1X2 Vancouver 2,05 Nyertes -
Jarod1
veterán
nahát tegnap 1 combó jött
1 Atletico Madrid Getafe v Atletico Madrid
(Játékidő eredménye) 26/10/2014 Egyik sem 1.53 Nyert
2 Döntetlen AC Milan v Fiorentina
(Játékidő eredménye) 26/10/2014 Egyik sem 3.30 Nyert
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
2-es gyűjtő 1 2 000,00 2 000,00 10 120,00 -
Prien
addikt
A Malmö meccsel szemezgetek... DV elég jól fizet, amúgy se szokott nyerni a bajnok a tök utolsó ellen
Vélemények?
A kevés is több a semminél.
-
Dani_kp
addikt
válasz szlovibuki #86012 üzenetére
A Liverpool-lal vigyáznék, oké, hogy hétvégén döntetlent játszott, de ez most csak egy kupa meccs lesz.
#86018 jenei1994: van rá esély, ha most is úgy hajtanak, mint a Pool ellen, és nem rúgnak kettőt a saját kapujukba, akkor simán nyerhetnek .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
ZetorGumi
addikt
Az ingyenes pöri nyereményét fel lehet tenni fogadásra?
Ha igen, hogy?New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
törölt tag
A Fideszt nem érdekli a több tízezres tüntetés, ma megszavazza az internetadót
Nekem a mai napra lehet megyen a qpr győzelem.
-
sz_abika
addikt
Mint valami női tenisz meccs...
Cyka Youzhny!PSN: xszabikax
-
ZetorGumi
addikt
válasz szlovibuki #86012 üzenetére
A City előző meccséből kiindulva itt is X lesz.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
szlovibuki
tag
Heti tippjeim:
143 Liverpool - Swansea H 1.70
222 Manchester City - Newcastle H 1.30
230 Roma - Cesena H 1.21
Odds: 2.67410 -
gery2123
őstag
válasz ANDROID??? #86010 üzenetére
Nekem is vitték a 1k-m. Nem értem én már ezt az egészet. Csak buktam hétvégén.
-- PSN_ID: GerY2123
-
ANDROID???
addikt
Anaheim-nek pont most kellett sz.pnia ...
-
4850 oc
aktív tag
válasz Daniel Alves #86002 üzenetére
Köszönöm
Majd máskor szólok ha úgy adódik..
Nagyon bizakodtam még a 90+.percben is..
Olyankor jönnek a csodák..de most nem jött -
Daniel Alves
őstag
Látom itt srácok, hogy sokan 1-1 meccsről maradtak le.
4850oc: Miért nem szóltál BLACK-nek, hogy írjon rám facen? Simán visszatudtam volna neked fogadni nagy téttel. qrvaeget
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router