Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
Girona - Zaragoza
Döntetlen (1X2)
Odds: 1,40elég gyenge odds, de nagyon erősen kölcsönös az érdek.
utolsó előtti forduló.
x-nél girona tuti feljutó, zaragoza tuti marad.
nehéz elképzelni, bármelyik is izmozna...igazából az lenne a bunda, ha nem dönciznének le...

-
-
SkiDev
őstag
Igaz, döntetlenre tettem,de legalább jó meccs volt.
A szempontomból mindegy , hogy n vagy n+1 szelvény megy a kukába :-DJohnny gratulálok, nem voltál szívbajos ilyen téttel xd De hát az ábrán is látható, hogy a merész nyert.
-
yogibear
addikt
Na most megy át viccbe a meccs...
Na csak bejöhet Morata is.

Megérdemli ezt a pár percet...4:1

-
LyonnaisFan1
őstag
Bírnám így nyerné meg a mérkőzést a hazai csapat, hogy 8 emberrel lézengenek a pályán, esélyük még van.
[link] -
LyonnaisFan1
őstag
Na kakiban az öreg hölgy.
-
yogibear
addikt
3:1 kész

CR7 megint BL gólkirály ráadásulMég azért messze nincs vége...25 perc rengeteg...
-
LyonnaisFan1
őstag
Most jöhet egy Juventus védő találat

Chiellini majd fejel egy gólt. -
yogibear
addikt
Casemiro aztaqu...
Juve lassan több gólt kap ezen az egy meccsen, mint eddig idén a BLben...
-
Jhonny06
veterán
Gyorsan véget ért az este
Mindkét csapat szerez gólt
180k -> 324kMindkét csapat szerez gólt az első félidőben
20k -> 87k -
djculture
félisten
Ez a szimpatikus, kellően hülyeség de be is jöhet

Juventus - Real Madrid (élő)Döntetlen 4:4 (Pontos végeredmény)
Odds: 200,00
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Casillas? Aztán honnan?

-
zsolti72837
addikt
Mekkora gól

-
LyonnaisFan1
őstag
Mandzkic
A BL szezon góljával 1:1?A puskás díjra már most nevezhető, kiszorított helyzetből szépen bepötyintette a helyére.
Ezt szedd ki Casillas -
adise
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Real 0.5 over is volt 1.37 korul. Szerintem az volt az ajándék
-
pohár
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
papíron 2,10 volt még délután 5-kor, én még annyiért raktam
akkor már csak 4 sárga, és 9 szöglet kéne, hajrá hajrá
(na jó, meg még vagy 2 gól a Realtól) -
yogibear
addikt
CR7

Most lesz igazán jó a meccs...
Mario a varázsló

-
yogibear
addikt
Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic, Higuaín
Real Madrid: K. Navas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Benzema, Cristiano Ronaldo -
yogibear
addikt
Isco kezd és nem Béla...
4-4-2 vagy 4-3-1-2 lesz a felállás...
-
Jhonny06
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Arra külön van, "büntetővel dől el" néven
-
B-L-A-C-K
titán
BL: lesz 11-es a meccsen: yes
~3,25x odds
-
tigipuf
senior tag
Ez a veszprém mikor a bü..s életben fog már bl-t nyerni
?Minden évben csak a "majd most",meg az elvitt szeló 
-
itachi94
tag
Mai tippek :
Juventus - Real Madrid Rendes Játékidő Döntetlen odds: 3.1
Coritiba - Atletico PR 2.5 gól alatt odds :1.57Vardar - Barcelona (férfi kézilabda) Döntetlen odds: 8
-
4850 oc
aktív tag
Real hendi....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
Ahogy nézem, Radwanska mÁgneska is megy a levesbe... teljesen kiszámíthatatlan ez a női mezőny... mintha egyik csodasztár sem akarná a WTA első helyét, mióta Szerénke kiszállt a buliból egy időre...
Hullanak, mint a legyek...Kíváncsi leszek, a csini tini CiCi Bellis képes lesz-e hazazavarni Karolinát a meccs folytatásában...
Tegnap este nagyon komolyban tolta a kislány... csak félbemaradt a meccs... ha nem ül le mára, simán rendelheti a dán a repjegyet... -
-
tigipuf
senior tag
A BL döntő szerintetek is ennyíre lefutott?Érdeklődtem ,már több helyen de a realt mondjak tutira

Mondjuk én akkor is a JUVE-ra
fogadok
-
itachi94
tag
Ma estére pár tipp :
Izland
Haukar - Grotta 2.5 gólnál kevesebb odds:1.9
Throttur - Keflavik Vendég győzelem vagy Döntetlen odds: 1.5Spanyol
Lugo - Levante Mind 2 csapat gólt szerez odds: 1.6
Éjjelre :
Barátságos Válogatott:Chile - Burkina Faso 3.5 több gól odds: 1.8
-
yogibear
addikt
Éreztem, hogy az egyik török 1/2-re fog állni, félidőben mindkettő 1:0 volt... az egyik ott is van egyelőre, csak ez a nyomi Kasimpicsa nem képes egy gólt benyomni... az Aksiszaron a GG @2,1 volt félidőben az lejött 3 perc alatt, azóta már 1:2, ahogy az kell, a másikon meg vakarják az aranyeret...

Mind a 4-nek tété nélküli, szóval tolhatnának akár 1/2-ket vagy overeket is, erre baxakodnak.

Közben a hülyegyerek kinézetű argentín suhanc meg felülteti Djokert a szopórollerre. nem semmi játékot tol a gyerek... le a kalappal...
És már vezet is 2:1-re... komolyban tolja a gyerek...
-
sz_abika
addikt
Szegény grúz gyereknek el fog menni a kedve a tenisztől

-
pohár
félisten
nekem van mára egy Rao 3 szett & Thiem 3 szett & Venus győz, egy 500-assal nem mertem többel, annyira kiestem a teniszből az elmúlt évben
(bő 3-as odds) -
sz_abika
addikt
Darts. Skocia cs Szingapur 2-5, laza 15ös oddsert. Ejnye bejnye

Azon csak mosolyogni tudok h megraktam mind a 8at papirra, a legkisebb odds ment el.
-
itachi94
tag
Köszönöm. Bár én ezek mellé pluszba raktam az Ulm győzelemet. Sajnos az nem jött. De majd holnap újra próbálkozom

-
itachi94
tag
válasz
itachi94
üzenetére
Ukrajna Női Kosár Jött !
Witthoeft WTA Jött !
Estére még 3 tipp :
Argentín Kupa
Patronato - Deportivo Moron Vendég győzelem vagy Döntetlen kétesélyben odds: 1.5Dán Superliga
Midtjylland - Randers 2,5 fölött odds: 1.8Ír 1.divizió
Cabinteely - UC Dublin Hazai győzelem vagy Döntetlen odds: 1.4 -
Jhonny06
veterán
Juve - Real | mindkét csapat szerez gólt@1,85?
-
yogibear
addikt
Ej bakker nem mertem rakni hogy Vesnina nyer legalább egy játszmát, pedig volt mág 2,25 is, erre 2. szettben 2:2 után sima 6:3... jó kis odds volt kár érte...
-
itachi94
tag
Pár tipp mára még .
Ukrajna Női - Montenegro Női Kosárlabda Hazai Győzelem odds:1.8
Witthoeft - Parmentier WTA Witthoeft Győzelem odds :1.8 -
yogibear
addikt
Radwanska mÁgneskára 0:1-nél volt 1,30, aztán 1,35-ért nyelte be a fogadást, erre a második szettben elvesztette az első labdamenetet és felment 1,5-re... ha picit várok...

Mindegy így is lehozta végül némi nehézséggel, ez a lényeg... -
itachi94
tag
Éjszakára egy tipp :
Dél - Amerika Kupa
Sol De America (Par) - Estudiantes Caracas 4.5 gól felett 2.1-es odds -
LyonnaisFan1
őstag
Remili összetört, gondolom vele harcolt gergő az eset elött
... nem néz ki jól, de nincs túlságosan nagy baj.
-
yogibear
addikt
Jézusom, Lovrencsics...

Huh, egyben van... hála istennek...
Nem Remilivel, egy másik Vasas játékossal ütközött, de ahogy élettelenül elterült, rossz volt nézni is.

-
LyonnaisFan1
őstag
B..ivarga

Mondjuk amióta Busait eltávolították mellőle megtáltosodott. -
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
köszi.
(#164123) LyonnaisFan1
ezt tudja mindenki.
engem fogadás szempontjából érdekelt.
mert emiatt nem adja le esetleg a vasas a meccset.
így valószínű nem lesz disznólkodás.a tavalyi bajnokság fradijának lett volna egy csöpp esélye egy el csoportba bejutni. de azt is elcseszték, nemhogy bl.
a mostani bandák totál reménytelenek. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Tök mindegy.
Úgy sem fogja egyik sem megélni a csoportkörök sorsolását.
A honvéd a gyenge koeff miatt biztos beleszalad egy erősebb közeli ország csapatába, a fradi zsíroshajú dollal nem fog kilépni saját árnyékából, a vasas meg a videoton meg bízhat egy kedvező sorsolásban. -
yogibear
addikt
Cibulkova is erős szopóáron a 114. malacka teheráni csaj ellen...
Csajoknál az esélyesek/kiemeltek közül eddig szinte csak Radwanska Ági nyert megbízható simán... a többi vagy erősen megszenvedett, vagy ment a levesbe hamar...
Ja meg az orosz kivarrt kigyúrt szibériából szabadult Kuznyecova eddig... de az meg olyan, hogy csoda kell hogy valaki megverje... vicsorít egyet aztán lyukat szervál a salakba.
-
-
szab.tam
nagyúr
ma a fradi ha nyer, ha nem, el selejtezős, ugye?
-
yogibear
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ha már Bertens nem, akkor Mertens jut tovább.

Ez a mocsok juróspór is egy hulladék kanális, még szemetebb, mint mielőtt a disco megvette...
Tkp csak férfi meccseket ad, nőit kizárólag tölteléknek...
A női címvédő meccsét lazán ott hagyják a férfi címvédő meccsért, jó értem, hogy Djokoét adni kell, de közben a másik fostos kanálisukon a 274. noname ATP-s bohóckodik... ott azért elfért volna...
Mondjuk nagyon nem is csodálkozom, mert a Girot is úgy adták, hogy két reklám közt egy kis kerékpár...
Szép lesz az olimpia, mikor elrajtol a 100 méteres síkfutás és hirtelen reklám..
Ahogy azt kb minden motor és autóversenynél teszik.... akkor most reklám... ja hogy volt egy komoly előzés, akkor megmutatjuk felvételről.... a hátulról jövő még oda sem ér a másik mellé és már vágnak vissza az élőképre, ahol semmi nincs épp... vicc az egész kanális... -
sz_abika
addikt
Egy vicc ez a női mezőny. Bertens kikap egy ovistól

-
m4rk_
aktív tag
Egy kis pihi után, pár napja újra rakosgatom a teniszeket... Tsonga jól megdolgozik az 1,03x-as szorzójáért. 0-2-nél raktam meg (1,80-ért), azt hittem összeszedi magát, de most 1-2-nél szakították félbe a meccset, mert konkrétan nincs világítás már (vagy van de rossz) az esti meccseken. Ilyet egy Grand Slam-en.... Mindenesetre, holnap folytatják, szerintem akkora már összeszedi magát és megnyeri, de ma nagyon közel volt, hogy bukjon egyből...
-
sz_abika
addikt
Még hány 0:40es ziccer kell a kölyöknek?

Mai nap nagyon csúnya betli lesz így. Kohli 0:3, Berlocq 0:3.. -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Magyarán: tegnap hibáztál egyet, aztán még egyet.

Vagy nem imádkoztál...
-
Aventador91
őstag
válasz
koxkids
üzenetére
tegnap tettem fel egy ezrest tippmixprora. 100Ft-os egységes tétekkel tettem első félidő 0,5 overeket. ma délután lenulláztam magam ezzel. mutatok képet ha nem hiszitek. pedig válogattam is, nem mindenre raktam.
ezután töltöttem fel bet-re 1,5k. ugyanez a taktika, pár meccsen ugyanez csak második félidőben.
gondoltam a tippmixen pont szar szériát fogtam ki. hát nem, pont belenyúlok a rossz meccsekbe. egyenleg: 300ftnem is erőltetem, elég volt egy életre, csak kiváncsi voltam ilyen szerencsétlen vagyok-e még

-
válasz
Aventador91
üzenetére
Amit raknál, azt félre teszed

Gyanítom több lesz.. -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Raksz valamit és imádkozol.

-
Aventador91
őstag
kellene valami stratégia amit kipróbálnék hosszútávon. jöhetnek ötletek
-
yogibear
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
a 17 éves auszi kiscsajt szorgosan szopatja a vezetőbíró nőszemély...
Simán leverhetné az agyonsztárolt Wozniackit, csak hát mikor brékelőnyhöz jutna, vagy fordíthatna akkor mindig bentet ítél, holott a Hawkeye után szépen mutatja, hogy a labda kilométerekre kint volt, még csak nem is milliméterre, hogy határeset legyen szabad szemmel...
Az ilyen téves ítéletek elég frusztrálóak tudnak lenni egy kiélezett meccsen, főképp, hogy van működő és kipróbált elektronikus rendszer, ami jobb, mint egy vaksi vonalbíró...Az is igaz amúgy, hogy a kiscsaj rengeteg tiszta pontot rontott el eddig... fiatalka még... kapkod kicsit...
-
sz_abika
addikt
Amerikaiak kollektíven megtesznek mindent, hogy első körben búcsúzhassanak franciából?

-
sz_abika
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Hagyományok

És ha már nem ilyen betonszilárdságú salakon játszanának, hogy gyors legyen a játék azért itt is, akkor a spori is nagyon jó látná a nyomokból, hogy hol volt.
Érdemes megnézni hogy 10 éve az ilyen adogató császárok mit értek el salakon és hogy most egy Mischa képességű ember meg tud szorongatni egy Wawrinkát, egy Nishikorit pedig elver... -
yogibear
addikt
Gáros Rolandon vajon miért nem használják hivatalosan a Hawkeye-t?
Csak dísznek van, hogy a tévénézőknek mutogathassák...
Most is kilométerekre kint volt szerva és a bíró szerint meg csípte a vonalat...
Nem mind1, hogy kettős hiba és bréklaszti a fogadónál, vagy adogathat 2-at a szerváló... -
rwin5
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
és fogadjunk több pénzed van, mint mikor aktívan fogadtál, és vártad a plusz bevételt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mai kami:
NYC győzelem + GG..
-
LyonnaisFan1
őstag
Perotti volt klubja ellen üti be a rómát a főtáblára, döbbenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fogadóirodákkal szépen le van beszélve minden

A szempontomból mindegy , hogy n vagy n+1 szelvény megy a kukába :-D
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A BL szezon góljával 1:1?

?Minden évben csak a "majd most",meg az elvitt szeló

Nyerni kell a fradinak,ez a Magyar Kupa döntő,nem majálisi visrli-sör meccs,ha nem nyernek szí...nak lovat!!!