Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz pulutodurumo #97050 üzenetére
QIAOH D2F-J01F helyette? Lehet, hogy maradt még belőle nekem, viszont csak hétvégén tudom megnézni (megkeresni).
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
válasz pulutodurumo #97052 üzenetére
Kb 7 éve kapott a G700-am japán Omront, azóta is hibátlan.
-
lorcsi
veterán
-
Rawulf
őstag
válasz szabzoltan1 #97056 üzenetére
Ha régebben vetted, akkor jó eséllyel gyárilag engedélyezve van a Telnet és akkor OpenWRT-zhető. Ha megkockáztatod az OpenWRT-zést, akkor elhozhatod nekem és remélhetőleg nem téglásítom.
[ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Holnap reggelig szeretnénk megválni az előző lakásból maradt kanapénktól. -
veze
őstag
alsováros szécsi utca sárkány utca sarok 21:30
már kb negyedorája 3-4 percenként ismétlődő rotorzugásokat hallani..
Mi a fene van itt??????[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz pulutodurumo #97063 üzenetére
Vigyázz majd a hőfokra. Ha túl nagy hőt adsz át, vagy túl sokáig "hegeszted", akkor a kapcsolók és a nyákon futó vezetékek is "pánikba ehetnek".
Maradjunk annyiban, hogy egyik mikrokapcsoló típus sem bírta sokáig nálam. click-click-click-booom[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rawulf #97066 üzenetére
Van pár egerem amiben cserélni kellene nekem is de még arra is lusta vagyok,hogy szétszedjek egyet is.2,5 évig forrasztottam most elég volt a forrasztásból...
Az általam előkészített termékből is volt pár 100.000 amelyeken 2-4-6 forrasztás is volt.
Szerintem 1-2 millió forrasztáson túl vagyok az elmúlt 2,5 év alatt.Üdv:Attila
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
nagyúr
Kb. milyen összegre számítsak lakásvásárlás költségeinél a vételáron felül (20 milla)?
Gondolok itt ügyvédi költségre, illetékre, adókra, egyéb sarcokra.
Esetleg ezzel foglalkozó nem legdrágább ügyvédet is ajánlanátok?Aki él és nem boldog, az téved!
-
senior tag
Valakinek lenne kölcsönbe élvefogó csapdája macska méretű állathoz?
Konkrétan a kóbormacskákat akarom vele befogni, az egyiknek megvan a gazdája, csak itt hagyták költözéskor, ezt visszaszolgáltatnám, illetve lenne egy, amelyiknek már tudok befogadót. A többit elvinném a cicamentőkhöz ivartalanítani, de sajnos ők nem fogadnak be állatot.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
garga01
őstag
válasz pilóta #97071 üzenetére
Én nemrég vettem, ingatlanközvetítőn keresztül, ő intézte az ügyvédet. Így az ügyvédi költség 0,8% volt . Az államnak az ingatlan vásárlás után majd még a vételár 4%-át kell illetékként kifizetni.
Itt annyi kedvezmény van (nekem), hogy első lakás vásárlás és 35 alatt vagyok, így kérhetem hogy 12 (kamatmentes) részletben fizessem be ezt az illetéket.
De vannak más kedvezmények is, pl. itt olvashatsz róla. De az ügyvéd tudott mindent nálam, bele is írtuk a szerződésbe is a részletfizetést.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
macilaci78
nagyúr
válasz pilóta #97071 üzenetére
4% illeték, 6.600 Ft a földhivatalnak, amikor beírják a te tulajdonod, hasonló nagyságrendű összeg egy hiteles tulajdoni lap, ami a vásárláskori tulajdonviszonyokat igazolja, pusz az ügyvédi munkadíj. Lugosi fórumtárs szerintem tud segíteni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
garga01
őstag
válasz macilaci78 #97075 üzenetére
Ja igen, a 6600 Ft-ot elfelejtettem mert az ügyvéd adta le nekem azt is.
A tulajdoni lapot viszont le tudtam kérni ügyfélkapuval, azt elfogadták nekem. Egy évben 3 db-ot lehet ingyen lekérni ha jól emlékszek.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
nagyúr
válasz Stylewars_kp #97077 üzenetére
Garzon lakás, belváros, a többi szigorúan titkos
Köszi mindenkinek
Aki él és nem boldog, az téved!
-
vizslakutya
senior tag
Szegeden Xiaomi mobilt javító szervizt tud valaki ajánlani?
Xiaomi MI 11 Lite be- ki kapcsoló gomb adta meg magát,cserélni kellene.
Köszönöm.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Régi rossz IQOS sör/csoki árfolyamon nem lenne valakinek véletlen? IQOS becserélős promóban szeretném eldörrenteni.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz vizslakutya #97079 üzenetére
Volt gond a fiam Xiaomi mobiljával az idén és neki a Lugas utca környéki mobilost ajánlották. Végül is nem ment el, így nem tudok róla konkrétabbat, se helyet, se árakat, de kiindulási alapnak hátha jó.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Rawulf
őstag
válasz vizslakutya #97079 üzenetére
-
Rawulf
őstag
-
vizslakutya
senior tag
válasz Rawulf #97084 üzenetére
Néztem ezeket,az Androidos szervizzel beszéltem,idáig az tűnik a befutónak,először vizsgálat és utána eldől,hogy nyomógomb vagy szalagkábel csere lesz,kb 15 ezer körül várható.
Személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Rawulf
őstag
válasz vizslakutya #97087 üzenetére
Régen még úgy voltak ezek összerakva, hogy műszerész csavarhúzókkal az ember maga is ki tudta cserélni a modulokat, mint például a Jiayu telefonoknál. Most meg már mindent ragasztanak és azt is forrasztják, amit nem kellene.
-
pulutodurumo
őstag
Jelentem, az egér kész. Működik.
Mondjuk vennem kellett hozzá egy forrasztóállomást. A réginek odalett a fűtője. De szereztem közben alkatrészt ahhoz is.
Egy ónszippantó még kell, mert ez a rézfonat az istennek nem akar nálam működni. Ennyi vacakkal lassan műhelyt is nyithatok, már csak a szakértelem hiányzik."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
félisten
válasz pulutodurumo #97091 üzenetére
Totál gazdasági totálkár, most már muszáj lesz forrasztanod és megjavítanod egy csomó mindent, hogy megérje.
-
Kékes525
félisten
Tudtok ajánlani lomtalanítót? 3 fotelt és 1 előszobafalat kellene elszállítani 3. emeletről.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
macilaci78
nagyúr
Folyasztó szert kentél a réz fonatra? Én anno puszta érdeklődésből rendeltem egy tanuló szettet a Conradból talán 15 ezerért. Forrasztóállomás, ónszippantó pumpa, folyatószer, ón is volt benne, nameg csipeszes tartó. Az ón elfogyott, de régi munkahelyemről maradt, egy pár csipesz, szike. Ezekkel elvagyok vagy 8 éve. Ledeket, kaputárvirányítókat forrasztok általában, egy-két vezetéket, airsoft elektronikát.
Nem tudok forrasztani, de már legalább nem égetem meg az ónt és a ledszalag befér a profilba.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Kékes525 #97093 üzenetére
Pár ezer Ft-ért tedd fel FB csoportba. Helyi csoport, bútoros csoport is van. Vagy ingyen elvihető. Lehet, hogy a Cserepes sor környékéről fognak jelentkezni, de nem mindegy, ha elviszik?
Vagy a szegedi hulladékkezelőtől kérj egy eseti lomtalanítást, évente egy talán ingyenes. Csak a házig kell levinni. Én egyszer egyedül vittem le egy kétajtós szekrényt a harmadikról, a liftbe nem fért be. Óvatosan elfektetve szépen lecsúszott a lépcsőn, a fordulón felállítottam, majd borítottam a másik oldalára. A nyáron 2 emeletet vittem felfelé egy lemezszekrényt egyedül, fokonként egyik sarkáról a másikra állítva szépen felment, a porfestésnek sem lett baja.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pulutodurumo
őstag
válasz macilaci78 #97094 üzenetére
Én csak így
síkosítófolyasztó nélkül szoktam csinálni. De lehet hogy vennem kéne, úgy csak egyszerűbb..."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
macilaci78
nagyúr
válasz pulutodurumo #97096 üzenetére
Sose használtam, de látom a különbséget, amikor sodrott rézvezetéket forrasztok folyasztó szerrel és anélkül.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stopperos
senior tag
Én praktikerben vettem ónszippantót.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
garga01
őstag
Nincs esetleg vkinek elfekvőben egy USB 90 fokos fordítója? Vagy esetleg merre kaphatok ilyet Szegeden? Több kerülne a szállítás mint a cucc, sok webshop árulja.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest