Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz 1 among many #88300 üzenetére
Valóban elég idegesítő, én is átéltem már ezt a gyönyört... Viszont ha havi szinten valóban 80.000 lopott fiókkal kapcsolatos segélykérést kaptak, akkor teljesen érhető a dolog. Ez van, ezt kell szeretni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
eami
Topikgazda
válasz 1 among many #88302 üzenetére
nálam annyi idő alatt szokott
-
etejedu
őstag
Hali! Milyen euro-forint árfolyamon dolgoznak a steamen? Hol tudom azt megnézni?
-
grosy
senior tag
Sikerült a WEB kártya adatait kinyernem, de a STEAM-ben nem sikerül a vásárlás, pedig első ránézésre jól töltöttem ki a dolgokat. Ezt írja:
Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.Valamit elronthattam? Ez lenne az első vásárlásom, ez probléma lehet?
Köszönöm előre is a válaszokat -
csaba951
veterán
Melyik játékkal lett meg?
#88306 grosy
Ha tényleg jók az adatok, akkor lehet, hogy simán csak belefutottál egy pillanatnyi Steam Store túlterheltségbe. Én a helyedben meg még egy (!) alkalommal megpróbálnám újra. Csak nem a 18:00-23:00 időszakban! Ha akkor se megy, akkor viszont nem érdemes erőltetned![ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
-
Rendo84
senior tag
Steames Multis játékok nektek hogyan futnak, csak nekem vannak kapcsolati problémáim?
Pl: Rocket League játék közben folyamatosan akadozik, COD BO2 be sem jön a multi, NBA 2K15 nincs kapcsolat, stb....[ Szerkesztve ]
-
csokinick
csendes tag
Azóta megnéztem a vásárlásnál, és a steamen a MasterCard-ot kell kiválasztani. Igaz nem tudom OTP-nél lehet e valakinek VISA kártyája, de esetek többségében szerintem MasterCard, azért győződj meg róla te is, hogy az-e.
Volt rajta elég pénz? Nem írtad fordítva a lejárati dátumot/kódot?
Lehet le voltak terhelve a szerverek. Elvileg sikeres/sikertelen tranzakciónál kapsz értesítő SMS-t a banktól.Spet: az szép is lett volna rögtön mentem megnézni nálam már 38 ejró volt
-
KubanitoS
veterán
Ezek a mostani sale kártyák örökre megmaradnak, vagy törlődni fognak az akciózás vége után?
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #88149 üzenetére
Steam Sale 2016
Rinya avagy régen minden jobb volt.Nem vágtam magam a padlóhoz örömömben, amikor a Summer Sale kezdete után megláttam az árakat. De tényleg az akciókkal van baj vagy pedig csak mint rendszeres vásárló érzem szerénynek az akciókat? Elég hosszú (213 db fizetős tételt tartalmazó) wishlistem van. Most begépeltem egyesével, hogy melyik tétel mekkora kedvezményt is kapott. A listám nyilván nem reprezentatív, de elég sok mintából áll ahhoz, hogy egy általános rálátást kapjunk a Sale-re.
Százalék;Db
86%;1
80%;3
75%;14
70%;9
67%;5
66%;6
65%;1
60%;9
57%;1
50%;61
45%;2
40%;17
35%;3
34%;1
33%;9
30%;8
25%;13
20%;11
15%;2
10%;7
0%;30
Összesen;213Nos, a listámon szereplő játékok 48%-a (23%+25%) kapott -50%-nál kisebb akciót. Ez számomra az értékelhetetlen kategória, -50% alatt nem vásárolok.
29% kapott -50%-ot, itt már hajlandó vagyok vásárolni, de vagy csak friss AAA játékokat vagy olyasmit, amiről tudom, hogy nem fog ennél nagyobb akciót kapni. Tipikusan ilyenek pl. a Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition dlc-k.
15% kapott 51%-74% közötti akciót. Ez már elég jó, hogy vásároljak.
8% kapott -74%-nál nagyobb akciót. Ez nálam az instant buy kategória.
Kicsit másként fogalmazva az akciók 23%-a (15%+8%) csábít kifejezetten vásárlásra, 77%-a meg nem. Vagyis (nálam) erősen nem találkozik a kereslet és a kínálat. Szívesen és sokat költenék, de nem ilyen árakon. A kiadóknak sokkal jobban meg kell erőltetniük magukat, hogy megkapják a pénzemet. Jó lenne ha felismernék, hogy a kisebb bevétel is jobb mint a semmi. Mert a kiadók többsége most ennyit kap tőlem!
[ Szerkesztve ]
-
1 among many
tag
válasz csaba951 #88320 üzenetére
Ez nem rinya, teljesen objektíven leromlottak a steam sale-k. 2012-13 volt nekem, amikor elkezdtem nézni és kihasználni a nagy vásárokat. Összehasonlíthatatlanul jobb ajánlatok voltak. A mostani leárazások nem érik el az akkori alap engedményeket, és azokra jöttek még a napi és villám akciók. Amik a refund policy miatt már nem működhetnek. 75-90% volt minőségi címekre!
Eleve nem volt tele szeméttel a steam, early scam, greenlight szeméthalom - van persze kivétel, de nagy része katasztrófa. Felhígult, ellaposodott nagyon a kínálat. Ez a másik gond.
Az egy dolog, hogy eléggé megnőzz az ingerküszöböm, meghízott a fiókom, már gyakorlatilag csak bundlikban vásárolok stb. stb. de ezektől függetlenül, ha ezek mind nem lennének akkor is az a helyzet, hogy az elmúlt 1-2 vásár és főleg a mostani sehol nincs a 3-4 évvel ezelőttiektől.
Sale felejtős. Úgy néz ki, Humble-Groupees-Stars-Gala és társaik átvették teljesen ezt a szerepet. Humble már jó ideje ad el AAA címeket is verhetetlen áron, rég nem indie üzlet a sok millió dolláros forgalmával. De a többin is akadhatnak régebbi nagyobb nevek.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz csaba951 #88320 üzenetére
Azért a több mint 9000 (nem vicc) steames játék közül több mint 5000 játék van az 5 eurónál olcsóbb listán, valamit biztos lehet találni. Az várható volt hogy az AAA árak magasabban maradnak a warez eltűnésével, pénztárcája nem csak a konzolosoknak van, hanem a PC mesterszakácsoknak is, még ha el is felejtették hova tették az elmúlt években . Az egy haldokló platform elkeresedett kapálózása volt amikor 5 eurókért dobálták a fél éves játékokat, most szépen helyrebillent a PC egészsége, el lehet kérni a megérdemelt pénzt a munkáért.
/s
-
Kar07
tag
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy Steam Link vásárlása esetén mennyi lenne a szállítási költség, vagy hol találom? Nem találok pontos infót hozzá.
Köszönöm! -
TazLeacher
nagyúr
Üdv,
Csak egy gyors kérdés:
Aki eddig SS kártyákat csak és kizárólag a "lista nézegetéssel" gyűjtött, annak a ma 7 óra utáni "kiszedés" után mennyi van? Új Steam profilt csináltam, nem voltam még 5-ös, és ez most kicsit megkavart.
Most szedtem ki, 3-at, így nekem összesen 6 esett mostanáig.
-
BigBlue69
őstag
Ez a pack olyan frankó... 55cent.. kosárban 77... és már az elejétől bejelentkezve nézem.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
addikt
válasz TazLeacher #88326 üzenetére
Annyi, 6. Második nap indult most 7kor.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
1 among many
tag
válasz wjbhbdux #88323 üzenetére
Hát majd akkor megint belebuknak, ha nem tanulnak a kedves kiadók.
"el lehet kérni a megérdemelt pénzt a munkáért" El volt az kérve bőven a régi sale árak mellett is. És többnyire munkáért volt elkérve legalább. Most meg a nagyja konkrétan szemét. Ingyenes webes játékok közt sokkal jobbakat találtam már, mint ami elárasztotta steam-et. Aztán megint rá lehet fogni mindent a warez-ra. Véletlenül sem a pofátlanul kapzsi kiadók miatt van a gond, neeem. Vagy azok miatt a teljesen diletáns tömegek miatt, akiket beengedtek a boltba a pult mögé, mikor még előtte is csak a levegőt rontanák. - Mert a kiadó-terjesztő rövid távon szépen profitál a szemetükből. Az, hogy hosszabb távon lezüllesztik a saját piacukat is, szokás szerint nem zavarja őket.
De ha hullámoznia kell a dolognak, mint a természetben oly sok mindennek, akkor úgy lesz. Majd rájönnek megint, hogy mennyiért megy el valami optimális példányszámban. Néhány hype-olt lufit lehet így tolni, széles palettát viszont nem.
Ugyanaz, mint a film-zene vonalon. 3-5k Ft / cd meg még drágább film árak mellett úri huncutság volt eredetit venni a világ nagyobb részén. Adathordozó, és főleg kiadói lehúzás nélkül viszont meg tudja érni elfogadható áron adni játékot, zenét.
A kiadók eleve a világ szerencsés helyzetben lévő nyugati keresetéhez viszonyítanak, a Föld népességének meg a 80-90%-a a tizedét, ha keresi. Nem véletlen, hogy kénytelenek voltak régiózni és tört árakat használni Ázsiában és Dél-Amerikában is.Talán pont, hogy tisztességes fizetést kéne reméljenek a tartalomkészítők a munkájukért, ami reális, működik is. Nem pedig a semmiért kaszálni akarók, meg a megalomán yuppiek világképét kéne standardként kezelni. Akkor megy a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Nagy döntés előtt állok. Tom Clancy's The Division játékot akarom megvenni, csak nem tudok eldönteni, hogy 13 ezerért megéri megvenni dobozosan, vagy inkább 6 ezerrel olcsóbban szereznék hozzá kódot.
Mi kerül többen a dobozos mint a digitális, tudom lemez, tok ára de ilyen sokért? Melyiket javasolnátok nekem?[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Srácok segítséget szeretnék kérni , mert szétrobbanok ettől a progitól . El szereetett volna adni a gyerek egy Cs:Go-s dolgot ,de vártakoztatva van az eladás 07.09-ig. Szóval telepítettem a telefonoma a Steam progit és mókoltam vele. Kaptam egy hitelesítő sms-t a telefonomra amit beírtam és utána elkezdette kódokat dobálni a telefonom ami pár másodperc után megváltozik és kezdi előlröla végtelenségig. Szóval ez mi ? Aztán a várakoztatás még mindíg ott van a webes felületen, de az Steam app-ban azt írja nincs mit megerőssíteni Szóval már a sírás kerülget ,de akkor sem értem most akkor mi van. A mobil bankolás nem ennyire bonyolult mint ez a szar.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
KubanitoS
veterán
válasz jozefgucci1 #88331 üzenetére
Aktiváltad a telefonos authentikátort, csere megerősítést. Ezentúl minden egyes csereajánlatkor meg kell erősítened azt a telefonodra kapott kódokkal.
Jelenleg a sale miatt lassú a rendszer.
Amúgy régebben úgy volt, hogy a telefonos authentikátor aktiválása után is kötelező volt 7 napot várni, hogy teljesen aktív legyen a rendszer és egyből lehessen cserélni. Elképzelhető, hogy most is ez a helyzet.
-
Ryder62
őstag
Kategóriát hogy lehet átnevezni?
-
csaba951
veterán
Köszönöm, hogy megnézted te is!
(>74%; 31%) Ezek szerint nem nagyon szotál bundle-kat vásárolni. Másképp nem tudom elképzelni, hogy ennyi jó akciót találtál!#88330 Benir8
13-ért hivatalosat kapsz. 7-ért meg nem sértődsz meg, ha később leszedik a fiókodról, mert lopott adatokkal vásárolták. Persze simán lehet szerencséd is, és nem szedik le, akkor meg jól jártál!Az, hogy neked melyik a jobb ajánlat a te kockázat vállalási hajlandóságodtól és persze a pénztárcádtól függ. Neked kell eldöntened...
-
Benir8
senior tag
-
vhw
addikt
válasz csaba951 #88336 üzenetére
Nem nagyon szoktam bundle-ben vásárolni - meg finnyás is vagyok, olyanért se szeretek fizetni, amit konkrétan nem akarok, így minimális a csomagos bevásárlás.
Na meg elég szerény; 50 alatti még a gyűjteményem...Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy akinek már sok éves a fiók, 3-4 számjegyű a repertoár - az már beszerezte a korábbi évek "must have" játékait. Ha gyakran vesz csomagokat, akkor a picit is érdekes/figyelemreméltó indie-k is meglehetnek gratisban, így már arányaiban több lesz a friss cím/bundle-ben ritkán kínált játék a kívánságlistán - ezekre meg mértékelt a leárazás.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
addikt
válasz Ryder62 #88335 üzenetére
Nem lehet. Csinálsz egy újat és átpakolod oda őket (szerencsére többszörös kijelölés már van).
Illetve van egy szöveges fájl, amiben játékokhoz tartozóan tárolja ezeket (Steam\userdata\<Steam ID>\7\remote\sharedconfig.vdf), de nem tudom mit szól, ha kézzel macerálod.Más: Wishlistrendezéshez hint: ugye lehet őket kézzel a helyükre húzogatni, meg különböző szempontok szerint rendezni, de ma rá kellett jöjjek arra is, hogy a sorszámot is simán át lehet írni. Aztán mentésnél átrendezi annak megfelelően. Hasznos.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
wjbhbdux
veterán
Van azért újdonság is: Steam Summer Sale Bundles!
/s
-
bul07
nagyúr
Figyeljetek a piaccal főleg ha nyári kártyát akarjátok eladni mert csalóka a kiírás
Megnézi az ember hogy 0,1€ a legolcsóbb ajánlat(pár száz) kirakja 0,11€-ért és ahogy kiért el is megy, ha rendesen mutatná akkor olyan 0,12 vagy 0,13-ért kellet volna kirakniSzerintem jó pár óra késésben van a kiírás
És a diagramnak se higgyetek mert az is csal
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bepken
veterán
én tegnap este, ahogy kibányásztam 19 óra után pár perccel, feltettem 0.12-vel a piacra és kb. fél órán keresztül senki sem vette meg, az ajánlatok pedig kezdtek beesni. és valóban, amit módosítottam 0,1-re, instant vitték is. (ebből gondolom, hogy a 0.12 akkor pont sok volt, de lehet, hogy ma türelmesebb leszek)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bul07
nagyúr
válasz bepken #88345 üzenetére
Nem jól csinálod
Mikkor este kiszedi mindenki akkor beesik az ára de hajnal 2 - 4-től emelkedik az ára, a csúcsot olyan délután 4 körül éri el és utána megint esik, és ez így megy minden nap
Ma délután olyan 0.13-0.14-ig felfog menni
Mert már most 0,12-ért viszikMost hajnalba 50+ kártyát adtam el, kicsit áron alul 0,12-ért(tiszta 0,1)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bepken
veterán
köszi szépen a tippet, ma akkor türelmesebb leszek
más: egyébként szerintetek melyik alap játékot (illetve trilógiát) volna illő minél hamarabb pótolnom?
Crysis Collection vagy Dishonored - Definitive Edition - nem tudok dönteni....╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Źşë'
addikt
A dishonored Definitive ed ez lényegében ami volt GOTY nem?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest