Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Snow Globe kártyák eltűnnek a sale végekor?
-
Arkennys
addikt
válasz Arkennys #58448 üzenetére
Előző hszemre valakinek nincs válasza véletlen? Elhiszem hogy ennyire érdekes az injustice szavazás téma, de na
szerk: secret: valószínűleg igen, gondolom elég nekik amennyi summeres még keringészik
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz TazLeacher #58456 üzenetére
Ne nekem mondd De nem véletlen az a lejárati dátum gyanúsan. Szóval szerintem nyekk nekik mikor üt az óra. A limitáltság amúgy is egy piaci fogás, itt az időhatár pl. Később ha ez lejár, sehonnan nem szedsz össze kitűzőt, szóval az e-pénisz hívők bőszen verhetik majd a mellüket a huszonix szintű snow kitűzőjükkel. Ergo most nagyobb a kereslet is rájuk, több craft, nagyobb piaci forgalom etc, azok között, akik erre vannak ráizgulva. Szerintem.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
Még fél óra van a mostani akcióból, hadd ajánljam a Gas Guzzlers Extreme-et. Az imént "kipróbáltam" és 1 verseny után instabuy lett nálam ennyiért. Marha jó kis fegyveres autóverseny, korrekt fizikával és poén autókkal (Zastava, Fiat 500, Honde Prelude, DMC DeLorean, stb. ).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Źşë'
addikt
ö, de ne csak M.O-ra gondolj ilyenkor, rajtunk kívül van még azért jócskán más ország ahol lehetett a játék inaktív... és nem utolsó sorban egy nem olcsó játékról van szó ami nemrég jelent meg hivatalosan
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
warcat
veterán
Szenzációs akció van kilátásban,ha a Really Big Skyra szavaztok, 1,24 euró helyett már 1EURért a tiétek lehet.
EA: It's in the crate!
-
Plebi
senior tag
válasz Vertigo18 #58451 üzenetére
Csak Agyzúzó kérdésére találtam választ, hogy mi a játék, de hogy miért nem lehet szavazni az nem találtam a sok bankkártyás paypalos kérdés válasz közt.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
válasz Csapoati #58466 üzenetére
Mobilos verzión követem a fórumot vagy 6 napja, de több oldalt visszanézve nem találtam a miértet. Azt hogy hogyan fizessek ha paypalos kód nem jön az otphez arra vagy két oldal válasz van.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
n@p@lm
őstag
amazonos slender link itthonról aktiválható?
-
törölt tag
Borderlands GOTY nincs valakinek feleslegben olcsón? Vagy nincs kedve valakinek közösbe megvenni a Borderlands GOTY és Borderlands 2 packot Amazonon?
-
djculture
félisten
Pedig volt már róla rengetegszer szó hogy nálunk belett tiltva ez a játék mert önkényuralmi jelképet tartalmaz...
Most annyira megakarjuk a történelműnket tagadni hogy ez megy, azt mondták már az új iskolai történelem tankönyvek ilusztrációjából is kiszedték ezeket[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #58470 üzenetére
Aminek pont annyi köze van a valósághoz, mint a Heineken logónak, az még sincs betiltva... Ritka nagy baromság.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #58471 üzenetére
Magyarázd meg ezt a mostani döntéshozóknak hogy baromság. Én megpróbáltam pl a felszabadulás utcánkat is megmenteni. Az volt a hivatalos MTA válasz hogy egyes állampolgároknak akiket elhurcoltak önérzetét sértheti mert önkényuralmi jelkép. Most lett januártól sas út. Az hogy az itt élők 100%-a azt mondta nem kell utcanév változtatás azt ők leszrták. Tiszta baromság az egész felszabadulás szót akkor töröljük a lexikonokból is meg a magyar nyelv szavai közül is .
Játék ügyben ha igy haladunk ilyen németországi kiadások lesznek itt is, kilesz cenzúrázva a jó franc is mert önkányuralmi jelkép.
.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Én a GRID 2 75%-os leárazásra várok.Akció végéig csak összejön.
-
Rent
senior tag
assa sorozat ha nincs meg az utolsó kivételével (black flag) megéri megvenni őket steamen? olyan ~5000ft lenne kb. 3. az amazonról a többi meg steamról.
-
Joe Swanson
senior tag
Nah srácok... A tegnapi dolog tovább fajult. A srác reportolt steamnél és most mindenkinek ezt írja ki, mikor cserélnék, hogy cserecsalásban volt már részem. Ilyenkor mivan?
-
dragonfx
veterán
nem tudom a fioknevem csak emailcímet.kiirja elküldi az emailt a nevemmel de nem kapom meg. a jelszot nem tudom.mi lenne a teendő? a gép nem menti el valahova a felhasználónevem?
ss3 bfe.hez szeretném a nile kiegészítőt megvenni amugy már uj fiokot cisnáltam volna.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
eami
Topikgazda
válasz Joe Swanson #58476 üzenetére
írni kell steamnek, első körben megkérdezni hogy mi történt, mert nem tudod... mert hát nem tudod ténylegesen ki(k) jelentettek steamnek és pontosan miért.
-
wwenigma
Jómunkásember
Bakker... angolul kellene steam supportnak leirni a sztorit, meghozza ugy hogy kihagyod a PP-os eladást csak azt hogy felvett és beszéltetek és nem adtad és most ez van...
mod: vagy ugy ahogy felettem irjak, teljesen naivan, aztsetudodmivan...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
továbbra se kaptál semmit paypal-on?
trade ablak volt egyáltalán nyitva köztetek?
vagy mire föl írja ki ezt steam? nem is cseréltetek semmit, amennyire ők (steam-esek) rálátnak, nem is volt tranzakció köztetek. vagy random bárkire azt mondom, hogy átvert, akkor megkapja ezt a flag-et?
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Plebi
senior tag
válasz djculture #58472 üzenetére
Ez annyira undorító. A mi utcánk folytatása úttörő utca volt, most besenyő lett. Senki nem kérte és rosszabb lett a név.
-
Sirandrish
legenda
Nem kellett volna ennek már majd 10K hsz-el ezelőtt új topikot kapnia?
Vagy lemaradtam én már 2M-ig mehet?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #58485 üzenetére
Már rég óta 50k volt a határ, de most már elvileg az sincs.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bogyi007
veterán
Olyan problémánk lenne, hogy sógimnak van élő steam acc, tudja is az acc nevét és jelszavát de a steam kéri a védelmi kódot.
A probléma itt kezdődik ugyanis az acchoz való email-cím jelszavát nem tudja...
Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ayo
veterán
es meg hany orszag? erre lennek kivancsi mert RU van US van DE van UK van
japan akkor nincs kina az van. es magyarok nincsenek. szerintem nem lesz olyan sok orszag
(#58491) .tnm : azert kicsit LOL mar hogy egy reportert ezt tolta a steam mikozben mas meg ossze vissza csal
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
válasz Joe Swanson #58488 üzenetére
Dear Steam Support!
I've recently noticed that I've been flaged as a fraudulent trader (jó lenne azt a kifejezést ide írni, ami ténylegesen megjelenik, angolul). I don't know why is that, but a few days ago XY (gyerek neve és profil link) told me he would report me after an unsuccessful trade attempt. But nothing changed hands, therefore there are no grounds for his claims.
You can check the records, there was no transaction between us.In case someone else reported me, please provide details why I'm accused, as I would like to clear my name.
Waiting for your answer,
<aláírás>----
Ha később leírják, hogy tényleg ő volt az és paypal alapján, akkor meg majd megírod, hogy Te nem kaptál semmit, az ő szava áll a tiéddel szemben és ő nem tudja meggyőzően igazolni a szavát.
ha később mégis igazolja, akkor viszont nagyon érdekes lesz, mert utána majd a paypal-nál kell kopogtatni, hogy valami nem stimmel és elhúzodhat a dolog. a steam-esek meg nem túl rugalmasak, ahogy a korábbi példák mutatják. :S
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
DJGABI
addikt
az nem steamrep [link] lesz? mármint magának steamnek tudtommal nincs ilyen jellegű rendszere... aztán javítsatok ki ha tévedek.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
warcat
veterán
Aki bőszen vásárolgatta a groupees bundlikat az év folyamán, nézze át őket.Én már többször megtettem,de most megint sikerült kibányászni belőlük vagy 7-8 steam kulcsot,ebből 4 kártyás volt.
EA: It's in the crate!
-
Źşë'
addikt
ha válasz kell, akkor csak logikusan kell gondolkozni... Euro2es zóna... mennyi ország esik bele?!
szerk.: nem tudom mivel sértettelek meg, de hidd el nem állt szándékomban, én csak logikusan gondolkoztam, mivel mi Euro2es zónába vagyunk ezért eléggé logikusnak tartom hogy a többi ország ami szintén ebbe a zónába tartozik bele nem szavazhatott a játékra. (azon csodálkoztam el hogy ennek ellenére hogy nyerhetett, mivel eleve sok ország tartozik ide továbbá a játék nem olcsó még mivel új)
másik fórumtárs szerint csak a mi országunk nem szavazhatott, én ezt kérdőjeleztem megKonkrétan ezek az országok - Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Greece, Hungary, Italy, Malta, Monaco, Montenegro, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain or the Vatican City
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest