Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prof
addikt
válasz FollowTheORI #58635 üzenetére
Nalam 25 dollar nem hiszem el annyi, mint amcsiknal ez is ritka
-
törölt tag
Kivétel :
Elajándékozható példányok ( ha már megvannak )
- Toki Tori 1
- RUSH
- EDGE -
Ryder62
őstag
Mennyire elértéktelenedtek a kártya árak...
Viszont ahhoz képest hogy a 6. lapon is 0,13 €-ért árulták, és én is bedobtam 0,13-ért, el is vitték negyed óra alatt.
Pedig a legfrissebb mindig leghátulra kerül az adott árnál, nem? -
addikt
válasz VoidXs #58657 üzenetére
valaki mindig jön beírni újból és újból a hülyeséget. nem, leghátra kerül az azonos árúak közül. ami nem egyenlő azzal, hogy Neked mi látszik azonos árunak, mivel a különböző valuták közötti konvertálás miatt simán rakhat fel egy amerikai 0.126€ értékben, ami 0.13-nak látszik, de a korábbi valóban 0.13-asok elé kerül, hiszen kevesebb. (és aki amerikából nézi az látja is a különbséged dollárban.)
@(#58656) Ryder62
óránként több ezer fogy egy-egy kártyából. ha valami a 100. oldalon van egyen áron, még az is elkel pár órán belül (ha közben nem csökkennek az árak egy szintet. azaz nem lesz az első 10+ oldal olcsóbb, mint a továbbiak)
a felső grafikonon nem csak az árat érdemes nézni, hanem a forgást is.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
Meg a trader botok is erősen nézik az olcsó kártyákat...
(nem hiszem el hogy aki nagyban nyomja az nem használ ilyesmit, ororszok/ukránok 1 mp alatt tudnak lecsapni kártyára ha az már 2-3 eurocenttel olcsóbb. Ember nem reagál ilyen gyorsan, az oldalt sem lehet ilyen ütemben frissíteni.)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Wolverine
félisten
Megvan a 200. Steam-játékom, a Fortix 2 Legalább ennyi értelme volt a kártyázásnak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Az egyik német haveromtól kaptam egy fallout new vegas ultimate edition kulcsot na most aktiváláskor kapom hogy a régiómban nem tudom aktiválni.
Mit tudok tenni?
A vpn úgy tudom akkor is tilos ha erre használom.
Ha megadom neki a steam adataimat és ö aktiválja utána gond nélkül tudom használni?Ryzen 3600 & GTX 1080
-
addikt
Pont ezt akartam írni amit eami; nagyon rizikós a dolog, ne kockáztass. Ráadásul kiherélt "low violence" verzió (gondolom nincs vér+leszakadó testrészek).
Akkor igazán szívás hogy ha nem csak az aktiváláshoz vagy rossz régióban, hanem minden indításnál is ellenőrzi azt. Hagyd, nem jársz vele jól, könnyen account-bukás lehet belőle.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Honzi
senior tag
Akkor hagyom a francba megkapja más.
Amazonról vette ha jól tudom pont a "low violence" elkerülése érdekében.
Köszönöm a segítséget.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Mister_X
nagyúr
Hogy tudom megnézni egy játéknál, hogy milyen nyelvet támogat? Esetelg nyelvet átállítani?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz djculture #58669 üzenetére
A mostani szituáció kábé olyasmi, mint amikor a 14 éves pistike a betölt a CoD után mondjuk egy Skyrimot ls azt se tudja mit kell csinálni Japán a célnyelv, már ahol volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prof
addikt
válasz Ryder62 #58656 üzenetére
Nekem special sokszor hiaba mutatta, hogy listazott item a marketen, valojaban nem volt fent. Pedig olcsobb volt, mint barmelyik. Ritka foil kartyanal volt ilyenem, amibol kevesebb mint 10 nem volt kozte, napok utan se. Kivettem, felraktam ujra instant ott volt. Sokszor csinalj ezt.
-
zseko
veterán
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Megvásárolt,de nem telepített játékot bármikor letölthetek?Sajnos most kifogytam a helyből és nem is tudok egy jó darabig felszabadítani sem.Good hunting,STALKER !
-
DeFranco
nagyúr
Dobott egy 4-es hógömböt a steam. Nekem már megvan a szett, újat nem gyűjtök, aki kéri viheti.
Legyen szíves csak olyan jelentkezzen, aki felhasználná craftolásra, eladni én is el tudom, előnyt élvez az, akinek esetleg ez hiányzik már csak a szetthez.
@mate3553: jó, hát én is el tudom adni, ha arról van szó
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!Nektek működik a steamgifts.com? Engem couldn't connect to host hibával napok óta nem akar beengedni. Mi lehet a baj?A választ előre is köszi!Na most meg valami állati nehezen belépett. Azért köszi!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
törölt tag
Game Dev Tycoon kajak kemény 50%-ot kapott vagy csak nem frissült még?
-
Mister_X
nagyúr
válasz genndy #58674 üzenetére
Már idejét sem tudom annak, hogy mikor vettem utoljára dobozos játékot PC-re. Arra emlékeztem, hogy Originen volt lehetőségem nyelvet is választani, Steamen meg a játékaim felét sikerült átállítanom
-
KubanitoS
veterán
válasz DeFranco #58679 üzenetére
Ha már ennyire adakozó hangulatban vagytok, én elvinném a felesleges gömböket. Egyet jó lenne kraftolni. Jelenleg van egy 6-os, meg egy 10-es gömböcském.
Steam nevem meg sztem kitaláljátok.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Egy Source SDK Base 2013 Single Player kérdésem lenne.
7 GB cucc, letöltve, feltelepítve, az alap Steam könyvtárba. Elvileg ez egy ütős grafikai mod lenne, és a HL2 exe-t indítja, de mikor elindítom, csak ez a három opció látható:
Képmegjelenítési / Terhelési Próba
Beállítások
KilépésTehát semim játék...
Van, aki eben járatos? Előre is köszönöm a segítségét!UI: BÚÉK!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
JoolsNOS
veterán
Friss fiókot milyen lehetőség van hamar felfejleszteni 5ös szintre? Mert a Közösségi kitűzőből tudok két szintet lépni, 3at nem mert még nem lehet trédelni... Egy szint a játékvásárlással. Egyéb lehetőség?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
sagem
addikt
-
-
csaba951
veterán
válasz JoolsNOS #58692 üzenetére
Mostanra már nagyon lementek a hógömbök árai. Szerintem most már nem érdemes belevágni a multi account gyártásba.
Summer Saleig viszont van időd, csak sikerül legyártanod addig 100 db level 5-ös fiókot! Ha olcsón akarod megúszni, akkor kell hozzá egy kazal olcsó bundle, meg részt venni mindenféle Steam-es Beta programban, azért szoktak még adni. Ezekkel egész jól lehet fiókot húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest