Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Plebi
üzenetére
Szinte minden fajta fiókom van már a steam mellett, egyszerűen nem tetszik ez az új. Túl erősen nyomul. Megmondom őszintén, örülök a játékoknak amik megjelentek rajta, de teljes áron sosem veszek semmit. Várni kell egy évet? Nem érdekel, nálam 20-30 eur a határ amit kiadok maximum. Amiket eddig ingyen adtak sem érdekelnek. Így is annyi van, már számolni sem tudom.
Azt sem értem, hogy bár a nagy duma az volt, hogy azért van rá szükség, mert a steam nagyon éhes, de ott pont ugyanannyi a játék, mint a steamen. Ha párhuzamosan futnának, és steamen 60 eur lenne, ott meg 50, azt érteném. Az verseny lenne. Ez nem az. Erővel lenyomnak valamit a torkomon, mert az nekem jó lesz. Kösz nem, majd én eldöntöm.
Ahogy a játékoknál, itt is a pénzemmel szavazok. Az új platformnak nem jut egy fitying sem.
Ja, és ha valahol tudok az adott játékhoz olcsóbban hozzájutni, legyen az steam, uplay, origin kulcs, akkor ott veszem meg. Lassan ott tartok bootidőbe ssd-n, mintha xp lenne sima vinyón, de ez van. Éhes a steam, elfogadom. -
TBT
addikt
Igen, Steam-es lesz a dobozos kiadás a Cenega (hazai kiadó) szerint is. Amúgy a Konzolvilágnak van egy tök jó előrendelői akciója.
Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft

-
-
Źşë'
addikt
végre valahára, remélem azért értelme is lesz, mármint valóban életbe lép - sok kiadó fogja szívni a fogát!! de legalább jobban odafigyelnek mit adnak ki, ugye utóbbi időben egyre több a kellemetlen dolog a frissen megjelent játékok terén
(#74568) ollie "You can request a refund for all digital sales in 14 days without questions" nem hiszem hogy kellene indokolni ha 14napon belül vagy
-
DeFranco
nagyúr
double fail. a dombornyomás a nagyobbik fail, el kellene már felejteni, ilyen már a világon nincs, hogy dombornyomott kártya lenne kötelező a netes vásárláshoz. nekem soha nem is volt dombornyomottam, de mindig tudtam vásárolni neten.
mint ahogy net kártya sem kell hozzá, bár sokkal jobb, ha van, mert biztonságosabb, de nem kell egyáltalán.
ami kell hozzá, az egy netes vásárlásra alkalmas kártya de ma már az itthoni bankkártyák legnagyobb része ilyen, ha csak nem valami bivalysüttöny és szántója vakarékszövetkezet maestro bugyetmax edition kártyáról van szó. de ez ritka.
tipp: mi van, ha nyit magának egy paypalt, csak úgy a'la natúr, és arra onnan utal pénzt, ahonnan akar, és azzal szinte bárhol tud vásárolni, steamen legalább is biztosan. aztán apa anya ipam napam bárhonnan szerezhet pénzt, ráutaló magatartással ráteszik a paypaljára, aztán megy amerre lát. he? kötelező a fizesshaverhez bankkártya, vagy a pulim is nyithat ott accot?
-
csaba951
veterán
>az azóta felkerül 120 játék már az enyém, nevemen címemen, kártyáimon.
Szerintem ezt rosszul gondolod! Jogilag annak a tulajdonában van, aki létrehozta a fiókot és ezzel első alkalommal elfogadta az SSA-t. Abban pedig világosan benne van, hogy nem adhatod el a fiókot. Tehát semmiképpen nem lehetsz te a jogos tulajdonos. Az más kérdés, hogy amíg ez nem okoz gondot, addig a Steam nem fogja vizsgálni a jogos tulajdonos kilétét.
-
Jofi81
őstag
-
Stormeagle
csendes tag
Egyelőre ez feature tényleg csak ilyen extra kényelmi funkciónak jó.
Mondjuk nem tudom mennyi embert érint, de a Win-re írt játékok futtatása így jelentősen könnyebb lett Mac vagy Linux rendszeren, összehasonlítva az emulálgatós megoldásokhoz képest (persze csak ha adott egy Win-es PC is a háztartásban...)
-
BandiHUN
veterán
Ez akkor fog ütni,ha lesz androidos kliens...de amíg 2 "rendes" pc kell,addig sokan nem fogják mire vélni,hacsak nem tényleg az ágyban játék a cél,de végülis ha androidra van esetleg olyan app,ami megoldja a belső hálózaton távgépezést,nem kell valami "kötelező" külföldi szerver,akkor már most is lehet androidon "pc-zni"...
Csakhát kellene direkt valami gémer app androidra,ami megoldja a normális billentyűkezelést/gamepadet is átvinni.Képet lehet látni,de játszani...
A helyi háló meg ugye a késés miatt... -
Mate
nagyúr
Ha most azt mondod, hogy jó a rendszer akkor felfogtad mi a lényege

Amikor írtam kicsit hurrogóan azt hittem te is a "*öcsög steam, hogy nem elég egyszer megvenni egy játékot a baráti társaságnak" táborba tartozol.
Bocsánat!

Steam fiókot legálisan át lehet adni bárkinek?
-
ayo
veterán
-
Mate
nagyúr
Nem a szolgáltatás körül van nagy kavar, hanem a fejedben.
Zöldségeket beszélsz folyamatosan és meg se hallod amit mondunk.
Egyetlen egyszer kell engedélyezni egy gépet. Onnantól kezdve megoszthatod a géppel a játékaidat. Nem kell kiadni a jelszót, bejelentkezve maradni stb.
-
ayo
veterán
nem tudom mit csinaltal, nekem az egyik kedvenc szolgatatasom a family share. direkt irtam is rola posztot, azota nagyon nem valtozott csak egy ket apro javitas.
itt leirtam hogy hogyan kell megosztani, nem kell megadni jelszot nem kell mindig belepned neki, egyszeri dolog.
nekem olyan 7-8 megosztasom van a legtobb oda-vissza. mindegyik tavoli haver. ismeretlennek meg nem adom oda, de az szerintem alap

(#59535) Plebi: olvasd el amit irtam. este szivesen valaszolok steamen vagy privatban is. hidd el hogy jo cucc

-
Mate
nagyúr
"Egyszerűen csak úgy működik, ha a családtagod, vagy haverod, barátod a saját gépén belép a te accodba, a te jelszavaddal, pedig a levélben és az oldalon is az van, SENKINEK NE ADD KI A JELSZAVADAT."
Miért kéne megadnod neki a jelszavadat. Odaülsz a géphez, belépsz és felveszed a gépet. Senkinek, semmit nem kell megadni.
-
Mate
nagyúr
Nekem teljesen mást ír

A lényeg, hogy ha veszel egy kártyás játékot, akkor attól függően kapsz kártyát, hogy hány darabból áll a kitűző.
Pl. Cs-nél 5 kártyából áll, ebből 3-at ad játékidő alapján (Kb. 20 percenként 1-et). Ha 16 kártyából áll egy kitűző, akkor 8-at ad a játék stb.
Ezen felül vásárlással is ad kártyát. CS-nél maradva, ha játékon belül veszel valamit, akkor bizonyos összegek után adja a kártyákat.
-
csaba951
veterán
Nem követem már egy ideje, de szerintem 8000+ hógömb közelebb áll a valósághoz.
#58907 Prof
Ez egy olyan termék (igazából 10 termék) amiből több ezer darabot vesznek óránként. Darabonként elég 1-2 cent nyereség, csak nagyon fel kell hozzá pörgetni a vétel/eladásokat.Steam Market gyakorlatilag végtelen pénzt jelent, csak rajtad áll, hogy mennyire vagy szorgalmas, mennyi pénzt tudsz magadnak megszerezni belőle. Én gyakorlatilag beáldoztam a pihenést az ünnepek alatt azért, hogy tudjak játékokat vásárolni magamnak.
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami