Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42759) Wanderer89 válasza zsuha (#42738) üzenetére


Wanderer89
tag

Szia.

Ahogy előttem is le írták már, ebben a játékban a hajók nem az átlagos MMO-k páncéljai és fegyverei, hanem egy közlekedési eszköz, amivel pénzt tudsz keresni. Ebből kiindulva az összes hajó használható marad függetlenül az árától és méretétől. sőt, én amondó vagyok, hogy egy nagy hajó mellé kell majd legalább egy kisebb, több okból is.
Én személy szerint azért vettem végül azt a hajót, amit, mert egyértelműen tetszett, másrészt olyan specializálódott felszerelés van benne, hogy az első napon, ha úgy tartja a kedvem, mehetnék fölfedezni, és nem korlátozottan. Az már csak mellékes, hogy nem csak erre lesz alkalmas, hanem tudok majd vele kereskedni, és akkor sem kell be rezelnem, ha néhány kalóz NPC rám támad. Jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy nekem a Connie Aquila az "igazi". Természetesen nem tudom majd napi szinten használni majd, mivel szükség lesz legénységre, ezért is van mellé egy Avenger-em, azzal fogom megkeresni a fenntartásra szükséges pénzt.
Nekem a legnagyobb gondom az Elite:Dangerous-al az volt, hogy ott is felfedezni szerettem volna, a dedikált hajók rendkívül drágák, arról nem beszélve, hogy a hajó modul fejlesztései is azok, szóval rengeteg unalmas, vontatott óra után tudtam volna azzal foglalkozni, amivel szerettem volna rögtön, ezért ott is hagytam hamar.

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.