Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43301) Menthirist válasza TESCO-Zsömle (#43300) üzenetére


Menthirist
veterán

mindenkit érint, hisz nem mindegy hogy 2 connie fog egymás ellen harcolni meg mondjuk két hornet, vagy a connie-nkkal belefutunk egy 3 idris és tucatnyi nagy hajó közti csatába :)

de egyelőre ezt még ne feltételezzük szerintem, nem lesz csalódás ha mégsem válna valóra. Mert ez szokott történni, az emberek félreértenek pár rosszul megválasztott kijelentést, tényként kezelik, és mérgesek lesznek h a mégsem válik igazzá.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#43302) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#43300) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

hát igen :) ami még fontos kérdés lenne szerintem az a központi zár :)

Persze tudom, feelinges az mikor valahol otthagyod a hajót, majd mikor visszamész nem úgy találod az ajtókat ahogy otthagytad és akkor mehet körbe a nézelődés, hogy hol lapul meg valaki... Ugye Stilinski? :D

(#43303) TESCO-Zsömle válasza Drenadar (#43302) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Igazából arra is van megoldás. Nem kell elhagyni a hajót. :P

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#43304) Malibutomi válasza TESCO-Zsömle (#43300) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

[link]

(#43302) Drenadar
Meg egy csomagterzaro gomb amit a pilotaulesbol elerni sem lenne rossz.

[ Szerkesztve ]

(#43305) pgabor26 válasza Link Stuart (#43293) üzenetére


pgabor26
tag

Nagyon szívesen!

(#43306) Drenadar válasza Malibutomi (#43304) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

az meg már túl durva kérés lenne, hogy a pilóta/kapitányi székből lehessen látni hogy a hajó mely részein van ember, pl melyik torony, melyik poszt... stb? :)

(#43307) Link Stuart válasza Drenadar (#43306) üzenetére


Link Stuart
csendes újonc

Hát ez alap kell hogy legyen, különben már egy friciben sem tudod csata közben pakolgatni az embereket. A kapitális meg egy külön játék lesz, szerintem az lesz a Star Citizenben a stratégiai játék, amiben a hajót valami 3D-s térképen irányíthatjuk, hiszen pilótafülkéből nem tudnánk pozicionálni csata közben, illetve a humán és egyéb erőforrásait meg a megfelelő paneleken pakolgathatjuk, illetve automatára állíthatjuk, attól függően, hogy hány irl társsal irányítjuk éppen. Ezek olyan összetettségű dolgok kell hogy legyenek, amilyenre nem hiszem hogy van példa.

(#43308) Sokimm


Sokimm
senior tag

Sziasztok!

Olvasgatom itt a dolgokat, de pár dolog nem világos. Ha kisegítenétek, nagyon hálás lennék! :)
Szeretnék majd multizni, és ehhez a hajóra való biztosítást nem értem. Ha gonosz területen halok meg, akkor a hajóm elveszik, és kezdhetem előröl a játékot? Vagy mire van a biztosítás? Mit biztosít az a 3 hónap?

(meg melyik csomagot érdemes most venni, vagy várjak a vásárlással?)

Köszönöm a help-et előre is!
:R

(#43309) Drenadar válasza Sokimm (#43308) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

A FAQ-ban ez nem volt egyértelmű? írd le őszintén, mert akkor csiszolnom kell még rajta!
Köszi a segítséged!

A játékban lesz többféle terület és még nem nagyon van ez leírva sehol. Van aki úgy véli, ha odamész a vanduulok területére üdülni az ottani tengerparta (van ott olyan?) akkora se veszítheted el a hajód mert az milyen má, ha csak úgy elveszik...? de van aki azt mondja hogy aki hülye az így járt.

nah, a lényeg: a biztosítás sehol sincs még részleteibe kidolgozva, bárki bármit mond.
fact 1: éles játékig nem számít a biztosítás
fact 2: ingame időnek értsd a 3 hónapot.
fact 3: nem jut eszembe más...

(#43310) Sokimm válasza Drenadar (#43309) üzenetére


Sokimm
senior tag

Köszönöm az infókat!
Akkor egy kis idézethalom, hogy választ adjak a kérdésedre (FAQ? vagy nem fuq?)
"Mi az az LTI, lehet-e még kapni?
-Life Time Insurance, ami a hajókhoz jár. Koncepciós vásárokon lehet kapni az új hajóhoz."

Oké, kapjuk, de miez, minek, mire? (költői kérdések, amik magamban végigfutottak, mielőtt feltettem a kérdést itt a fórumban)

"Ha nincs LTI, akkor elveszíthetem a hajómat?
A legtöbb hajóhoz jár biztosítás, csak nem életre szóló. "

Ebből következett számomra, hogy az LTI valamiféle biztosítás, (multiplayer auto-save-game option), ami a hajóra vonatkozik (nem a karakterre, és nem is a felhalmozott értékekre (pénz), hanem CSAK a hajóra).

"Fontos még megjegyezni azt is, hogy a hajód így is úgy is elveszítheted amennyiben olyan helyre merészkedsz, ami már nem az UEE fennhatósága, ahova a kezük már nem ér el."
Tehát a hajó elveszíthető (oké, ezzel mostantól számolok, hogy nem csak felrobbanok, és újra igényelem x idő múlva meg megkapom a főhadiszálláson ingyen), és logikusan valami sztori mögé van bújtatva, hogy honnantól él a "save game (LTI)" opció.

"-A biztosításról még azt is jó ha tudod, hogy ha elveszted a hajót, és érvényes biztosításod van, azt nem instant kapod vissza! (Volt szó olyanról is, hogy a gazdaságnak le kell tudnia gyártani újra a hajót, hogy megkapd)."
Ez már a logikai következmény, hogy a visszakapás időbe fog kerülni...

(#43311) Szőrös  válasza Sokimm (#43310) üzenetére


Szőrös 
veterán

A hajót elvesztheted de a biztosítás az ami által azt vissza is kapod alap állapotban.
A hajó méretétől függ, hogy mennyi idő alatt.
Nem save meg ilyesmi.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#43312) Sokimm válasza Szőrös  (#43311) üzenetére


Sokimm
senior tag

De. A szerver ment egy állapotot, milyen a hajóm... Az összes felszerelés, pajzs, ágyú elvész, mert nem save-eli a szeró automatán? Kizártnak tartom... Ez egy szerver oldali autosave, ha jól értem a faq-t.

A biztosítás lejárta után meg konkrétan kezdhetem előröl (egy halál esetén) a játékot?

(#43313) Drenadar válasza Sokimm (#43312) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Akkor majd átírom, pontosítom.

Nem autosave, csak a hajót kapja vissza az ember, a legalapszintűbb működőképes verzióját annak a hajónak amivel rendelkezett.

de hallottunk már olyat, hogy lehet majd biztosítást kötni:
-kiegészítő felszerelésekre
-rakományra

plusz hogy a biztosítás díja csak jelképes lesz.

LTI : életre szóló biztosítás, azaz nem kell megújítgatni, mint a másikat ami elméletben le tud járni (gyakorlatban nagyon nehezen, hisz ingame időről szól a biztosítás időtartama, a 3 hónap ingame idő meg rengeteg....)

A biztosítás lejárta után meg konkrétan kezdhetem előröl (egy halál esetén) a játékot?
Nem. a játék figyelmeztet a hangár elhagyása előtt hogy nincs biztosításod, és akkor te ráklikkelsz hogy akkor kérek biztosítást, köszi, pá.

Itt nem lesz semmilyen játékállás save.
Attól ha meghal a karaktered, nem vonz maga után, hogy elvesztesz vele bármit is, lesz valami örökösödési rendszer, ebbe most bele se mennék.

[ Szerkesztve ]

(#43314) Szőrös  válasza Sokimm (#43312) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ha így nézed lehet így is hívni bár attól még nem lesz "save". Az alap biztosítás a gyári "default" hajóra érvényes így ha a ladikod megy a levesbe akkor ezt a default hajót kapod vissza hiába tettél rá jobb felszerelést.
Elvileg lesz olyan biztosítás is amivel az újabb/jobb felszerelést is lehet majd biztosítani...hát ez majd kiderül.

A játékot nem kell teljesen elölről kezdeni ha meghal a karaktered,valamilyen szintű öröklődés lesz majd. Olvasd el a "Az űrhajós halála" nevezetű kis írást erről.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#43315) GypsFulvus2 válasza Sokimm (#43312) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Nem ilyen egyszerű a dolog, nem egy autosave. Az LTI csak a hull-ra, azaz a hajótestre vonatkozik. Az extra felszerelésre (később vásárolt, módosított fegyverzet, pajzsok, áru, stb.) nem. Azokra is lehet majd biztosítást kötni, extra ingame pénzért. Sokféle biztosítás lesz, amelyek a különféle biztonsági kockázatú területekre vonatkoznak majd, a teljesen biztonságos UEE magterültettől a vanduul határvidékig, illetve a csak hull-ra vonatkozó alap biztosításoktól (mint amilyen az LTI) a full extrás, modifikációt és rakományt is biztsító cuccokig. Ezeknek nyilván erősen eltér majd az ára.. Azt nem tudjuk, hogy a csatatér rendszerekre váltható-e majd biztosítás; ha igen, akkor nyilván extrém drága (mindent ingame UEE kreditben (UEC) érts) lesz. A kalózoknak is lesz saját biztosítást nyújtó törvényen kívüli szervezetük, gondolom drágábban. Ha a hajód elvész, és van biztosításod, akkor is várnod kell majd valamennyi járékidőt, amíg megkapod a cserehajót. Minél nagyobb volt a hajó, ami elveszet, annál többet kell rá várni. Halál esetén a karaktered meghal, és egy Sokinm junior nevű karakter (vagy bárki más, akit "örökösként" kijelöltél, viszi tovább a játékot. Ő kapja meg a cserehajót is, ha volt biztosításod. De ha csak súlyosan megsérüllsz, akkor egy közeli rendszer kórházában tér majd magához az eredeti karaktered.

szerk. Mindenki egyszerre :)

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#43316) Menthirist válasza Sokimm (#43312) üzenetére


Menthirist
veterán

szinte semmi biztosat nem tudunk a biztosításrendszerről, de az alapvető elképzelés a következő:
1: az LTI hasznos, de nem ad olyan extrém bónuszt mint elsőnek gondolná az ember. Az alap biztosításra (ami csak a hajóra magára vonatkozik, a rakományra és az újonnan felszerelt itemekre nem) vonatkozik. Ahhoz hogy az ember alaposabban biztosítsa a dolgait, várhatóan drágább biztosítás kell, az LTI-n felül
2: nem akarják hogy pl a külső szektorokban totál biztonságban érezd magad, csak mert van biztosításod. Emiatt nem garantált hogy vissza is kapod a hajód, vagy hogy mikor. Ebből fakadóan a külső régiókba várhatóan (remélhetően) csak az igazán tökösek merészkedjenek, és ne az utolsó hajójukkal. Ugyanakkor a belső területeken biztonságban vagy, de ott ugye kisebb kockázat, kisebb nyereség.
3: a biztosítást kellően olcsóra tervezik, hogy ne legyen probléma fenntartani. Mármint az alap, csak hajót biztosító biztosítást. Persze ettől függetlenül egy Idrisnél ez igen magas összeg lehet, de az amúgyis főként klánoknak ajánlott. Kisebb hajók biztosítási összege nem vészes
4: az előzetes tervek szerint ha esetleg el is vesztenéd a hajódat (nem tudni halálbiztosra hogy az utolsó hajót el lehet-e majd veszteni), ettől még a karaktereddel mehetsz küldiket ismerősökkel vagy bérelt hajóval, szóval attól nem kell félni hogy totál "kizárnád" magad a játékból.

Ismét hangsúlyozom, hogy ezek az elmúlt évek infói, simán változhatott. Az viszont várható, hogy nem akarják túl könnyűre és kockázatmentesre a játékot, különösen a külső, veszélyes és UEE-n kívüli területeken, illetve nem akarják kizárni a játékost aki fizetett a játékért hogy ne tudjon mit csinálni.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#43317) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

remélem legalább ellentétes dolgokat nem írtunk le :)

(#43318) Menthirist válasza Drenadar (#43317) üzenetére


Menthirist
veterán

én szajkózom amit én tudok, de nem feltétlen frissek az infóim... :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#43319) Link Stuart válasza Drenadar (#43309) üzenetére


Link Stuart
csendes újonc

Van aki úgy véli, ha odamész a vanduulok területére üdülni az ottani tengerparta (van ott olyan?) akkora se veszítheted el a hajód mert az milyen má, ha csak úgy elveszik...? de van aki azt mondja hogy aki hülye az így járt.

Nos, ezt beszéld meg egy carrack tulajdonossal, aki épp most bukta a 400 dolcsiját. Ez a leforróbb témák egyike ugye, a hozzászóló rátapintott a lényegre. :D :D

Tényleg tele van kérdőjelekkel, nem is megyek bele, majd Chris egyszer csak előbukkan és elmeséli hogy is képzelték el, hogy az működőképes legyen.

(#43320) Sokimm


Sokimm
senior tag

Gut, mindenkinek thx a sok sok hasznos infót! :)
Szerver oldali autosave az nem gombnyomkodós, nehogy itt félreértés essék. :D
Egy bizonyos állapot tárolása (az, hogy mit, meg mennyi idő múlva, meg meddig tart, az más kérdés), majd visszafejtésére ad lehetőséget ez a "biztosítás" (nem hívom már save-nek, mert megharaptok)

:R :)) :DD

[ Szerkesztve ]

(#43321) Drenadar válasza Link Stuart (#43319) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

nem értem hogy jön fel mindig a carrack ebben a témában.

hyper szuper érzékelőivel ha nem vesz észre egy támadó flottát, akkor tudod mit? megérdemli.

Ha direkt olyan űrbe megy felfedezni, ahova az UEE azt mondja ne menjen? Megérdemli.

Szvsz pont hogy a felfedezők vannak legkevésbé kitéve ennek a kockázatnak, mint pl egy idris tulajdonosa, aki nem 400$-rt költött el, és tuti mindenki őt akarja majd levadászni, és ha fenn akarja tartani azt a dögöt (persze fogalmunk sincs mennyire lesz drága) akkor valszeg kockázatosabb munkákat fog majd végezni...

(#43322) devast válasza Link Stuart (#43319) üzenetére


devast
addikt

Alap hajó (hull) biztosítás mindenhol élni fog, legjobb tudomásom szerint. Spéci modul és/vagy rakomány biztosítást meg csak olyan helyen lesz érvényes, ami nem túl ellenséges :) A nagyon fontos dolog, hogy mindenképp lesz biztosítás és, hogy jelenleg egyáltalán nem érdemes vele foglalkozni. Az életreszóló biztosítás egy marketing termék :) Igazából senki nem tudja mennyit fog érni, de igen nagy valószínűséggel nagyon keveset.

[ Szerkesztve ]

(#43323) Volfram42


Volfram42
senior tag

Nagyon érdekes lett az ATV. Ajánlom mindenki figyelmébe.
[link]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#43324) TESCO-Zsömle válasza Volfram42 (#43323) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Most néztem, tényleg jó volt. Igaza volt Landonak.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#43325) PhilBrick


PhilBrick
őstag

Ezt most csak a későbbi keresések miatt írom ide!

biztosítás, insurance FAQ : itt

LTI, lifetime insurance clarification : itt

Developer bejegyzés miszerint az alap biztosítás mindenhol érvényes.

Mindezt legutóbb rupsz szedte össze alig két hónapja.... :U

(#43326) Szőrös  válasza PhilBrick (#43325) üzenetére


Szőrös 
veterán

Az a fura, hogy a CC-s preziben nem láttam a biztosítást. Vagy nem lesz meg 4.0-ig a részletes biztosítás vagy nem gondolták annyira fontosnak, hogy oda felvéssék és vmelyik buildbe beteszik.
Meglássuk.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#43327) PhilBrick válasza Szőrös  (#43326) üzenetére


PhilBrick
őstag

Amíg nincsenek bennt további rendszerek, bőven megfelelő a jelenlegi: ha azonnal le akarod hívni a hajódat, fizess érte! (a StarG-nél ez már 15 perc vagy 25k aUEC)

(#43328) Drenadar válasza PhilBrick (#43325) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

ezek nagyon régi infók... és sehol sem látom azt a mondatot, hogy független a risk leveltől a biztosítás menni fog.

Viszont ha tényleg igaz, akkor a nagyon nagy profitot ígérő munkákat fogom elvállalni...
veszíteni való nincs nagyon, főleg ha az ember előre kibelezi a gépet, és csak azt viszi ami a minimum hogy a gép repüljön meg talán pajzs... ha szét is lövik a hajót, akkor az csak profit :D

de gondolom továbbra se esik le senkinek, hogy ez így mekkora baromság?
Oké idő, mire a biztosító vissza adja a hajót, de az alap hajót adja vissza, függetlenül attól hogy mi volt rajta... ergo, ha van olyan hajóm, amire nincs szükségem, bevállalok vele egy kockázatos szállítást, ééééés? ha összejön, sok sok kredit. ha nem jön össze, akkor a biztosító ad egy új alap hajót, és a plusz alap rendszerekkel lesz a bevétel :D

(#43329) PhilBrick válasza Drenadar (#43328) üzenetére


PhilBrick
őstag

As Chris has said before, particularly on the original FAQ, hull insurance does work in any situation, even dangerous areas. As also stated, this is the replacement value of the original hull and original parts (not overclocked parts) in the condition that they were last docked.
:U

Ok, régi infó szerinted. Viszont konkrétumokat tartalmaz és még mindig jobb a kéthavonta újrainduló vita helyett, hogy ki miképp képzeli a biztosítást...

[ Szerkesztve ]

(#43330) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Most muszáj megint ezen rugózni? 2013as bejegyezés mind a kettő, ki tudja mit és hogyan gondolták át/újra azóta vagy sem. Senki csak ők.
Majd kiderül, hogyan is működik az egész amikor bekerül tesztre.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#43331) Drenadar válasza PhilBrick (#43329) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

"in the condition that they were last docked."

Ezért mondom, ezek az infók már nagyon nagyon régiek, vagy mindenki rosszul tudja, hogy az alap hajót kapjuk meg?

Aki előfizető, az feltehetné újra a kérdést CR-nek, de nem általánosságban!!! hanem konkrétan rákérdezve,

hogy:

a biztosítás akkor is vissza adja a jó kis drága hajómat ha elmegyek a vanduulokhoz nyaralni, mert tudom hogy úgy se bántanak, mert nem olyan gonoszok ők, csak az UEE kampányol ellenük?

Az a baj, hogy ha nem konkrét kérdést teszünk fel CRnek, akkor órákig tud beszélni minden másról nagy általánosságban...

(#43332) Stilinski


Stilinski
aktív tag

Kastak Arms Ravager

star-citizen.hu

(#43333) ttamashu válasza Drenadar (#43328) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Az árút még elbukhatod, azért az is nagy kockázat :B

Tea az élet!

(#43334) Stilinski válasza Volfram42 (#43323) üzenetére


Stilinski
aktív tag

Szóval igaz volt a B terv :) (Bár még csak az első percben vagyok)

(Basszus, most jut eszembe, hogy ez abból is egyértelmű lehetett volna már akkor, hogy mondták, hogy valaki tervezett új menő egyenruhát, amit a CitConon látunk majd és ott nem láttunk ilyet :D)

[ Szerkesztve ]

star-citizen.hu

(#43335) glovasi


glovasi
tag

Az lesz érdekes, ha olyan lesz a biztosító, mint a rendes világunk biztosítói.

1. "Az az Idris már a kora miatt nem ért 400$-t, indexált értéken csak 160$-t tudunk fizetni."
2. "A szerződés 1-es betűmérete világosan leírja, hogy milyen pajzs(legénységi szint, fegyverzet, anyámkínja) használata mellett érvényes a biztosítás. Mivel ilyen pajzsa(egyebe) nem volt, ezért a biztosítás nem érvényes."
3. "A biztosítás csak akkor érvényes, ha a tűzharcot nem a biztosított kezdte, azaz a hajó megsemmisülésében vétlen. Mivel agresszívan lépett fel a másik hajóval szemben ami az Ön hajóját végül megsemmisítette, a biztosítás nem érvényes."

:P

(#43336) Szőrös  válasza Stilinski (#43332) üzenetére


Szőrös 
veterán

Hinnye szép kis mordály. Kell egy ilyen, passzol a Drake életstílushoz. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#43337) Diopapa válasza Szőrös  (#43336) üzenetére


Diopapa
addikt

Bizony... :C :Y :R ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#43338) pgabor26


pgabor26
tag

Aremis-i Helyőrség #03
Ne tévesszen meg senkit a cikk alcímében szereplő '3. rész'. Első 2 nem volt. Ez csak az immersionért van. :)

[ Szerkesztve ]

(#43341) macy


macy
addikt

Most voltam Grimm Hex-en először, nem tudtam, hogy ott mindenféle cucc van. Azt hittem csak egy sima leszállóhely. Nagyon állat :D Gondolom a bal felső sarokban a fejem körül a piros sáv azt jelzi, hogy köröznek. Hex mellett valaki seggbe lövöldözött egy cutlassal, kénytelen voltam kilyukasztgatni. A rakétáim nem működtek, nem tudom miért.

(#43344) TESCO-Zsömle válasza Link Stuart (#43342) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

(#43331) Drenadar: in the condition that they were last docked.

Ez a hajó állapotára vonatkozik, nem a felszerelésére. Ha egy 50%-osan leharcolt/használt, tuningolt Starfarer-ed volt a dokkban, amit onnan távozva sikeresen beledurrantottál egy kalózhordába, akkor egy 50%-osan leharcolt/használt alap Starfarer-t fogsz kapni.

Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#43345) devast válasza Stilinski (#43343) üzenetére


devast
addikt

Szép munka :C

(#43346) Ronan01


Ronan01
csendes tag

Sziasztok.Nem tudom mit gondoltok erröl majd?Lehetne a magyar star citizen közösségbek is egy Discord szerevere nem kerül másba csak egy kis idöbe és ott is lehet szövegesen is beszégetnetek meg lehene jobban jászanunk is a játékot hogy ne csak forumozatok róla.Kiváncsian várom kinek mi a véleménye erröl?A rajongó oldal szerkesztöit is kérdezem egyuttal.Ha már esetleg van akkor kérek egy linket ha lehet. ;) :)

(#43347) PhilBrick válasza Ronan01 (#43346) üzenetére


PhilBrick
őstag

Próbáltál rákeresni a discordra a topikban? ;)

(#43348) Ronan01 válasza Ronan01 (#43346) üzenetére


Ronan01
csendes tag

Köszz igy már mindját másabb.AStreamene keressetek rá a votc-re a hangvezérlése irányitó programnak ott van egy oldala meg a discord linkje is. ;) De most hogy nézem megtaláltam,nagy segitség egykezes embernek.

Voice of the Citizens - .NET Voice Hotkey App https://discordapp.com/invite/0Je5M8V6cxIoqJf2

[ Szerkesztve ]

(#43349) MerLinh válasza Stilinski (#43332) üzenetére


MerLinh
senior tag

ez mégcsak koncept? vagy már meglehet lesni

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#43350) Wanderer89


Wanderer89
tag

Számomra telitalálat lett a Polaris, elsőre az alakja nem jött be, de már azzal is megbarátkoztam. Akárhogy matekoztam, sehogy sem tudom magamnak megengedni, a jelenlegi ladik összeállításhoz meg ragaszkodok, szóval már van egy fix cél a játékban, hogy mit akarok majd elérni :D.

Az új repülés balanszra nagyon kíváncsi leszek, első blikkre nem voltam a rajongója, de kicsit átgondolva van értelme a dolognak. Jól emlékszem, hogy az ATV-ben említették azt, hogy a nagyobb hajók, manőverezése nem lesz a legjobb, viszont egyenes vonalban gyorsabbak lesznek az egyszemélyes harci gépeknél? Már nem emlékszem pontosan.

Tegnap újra néztem a demót, a kommentár nélküli verziót, és csak akkor tűnt föl, hogy amikor le teszik a Connie-t a landing pad-ra a landing gear hidraulikája teszi a dolgát és csillapítja a landolást. Apróság, de nekem nagyon tetszik :D. Vajon 3.0-ra implementálják-e a Connie légköri turbináit is.

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.