Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
adster
tag
Tuck Barát (7,7%): Fátyolosan vöröses, gesztenyebarna színű ital, melynek könnyed, rövid életű habja van. Illata egészen különleges, intenzív vajkaramella aromája lengi körül egy kevés gyümölcsbefőtt és vanília társaságában. Belekóstolva megérezhetjük selymesen telt karakterét, melyben az összetevőket véleményem szerint egy cérnaszál vékonyságú határvonal választja el attól, hogy egy kerek egésszé álljanak össze. Kellemesen édeskés bevezető után füstölt ízjegyek következnek, majd egy barátságos, komlós lezárással búcsúzik. Mindenképpen egy üde színfolt az itthon főzött sörök palettáján.
Trappistes Rochefort 6° (7,5%): Vörösesbarnás színben kerül a pohárba egy közepes méretű habbal a tetején. Illata kezdetben meglehetősen zárkózott, később leginkább fanyar gyümölcsök aromáját árasztja magából. Selymesen krémes, közepesen telt főzet egy, a család többi tagjához képest visszafogottabb, ám hasonlóan elegáns ízvilággal, melynek középpontjában a mazsola, dió és mogyoró ízjegyei állnak egy kevés kakaó és leheletnyi fűszeresség kíséretében. Igazán kiegyensúlyozott alkotás.
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/