- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #4998 üzenetére
Ha nem (mert gyárilag nem ennyi) akkor ne verjük meg a boltost. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #4995 üzenetére
A gyár 1,8-1,9-t ír. Szerintem 2.0 többet nem adnék neki. Azon tudni kell a 800-t cl5-ben.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ghostie #4992 üzenetére
[link] a üzemi 1.8, 1.9-nél ne adj többet neki!
"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden GeIL PC5400 DDR2 667-es és annál magasabb kategóriájú Value és Ultra termékeken az SPD-t biztonságos üzemmódban kell beállítani, hogy a különbözõ alaplapok esetében is biztosak legyünk abban, hogy a modul 100%-ban kompatibilis. Ezért az alacsony várakozási idejû DDR2-es termékeknél a rendszer elsõ indítását a biztonságos üzemmódbeli SPD beállításokkal kell megtenni és csak ezután beállítani a gyár által javasolt értékeket a BIOS-ban.
A rendszer elsõ alkalommal biztonsági üzemmódban történõ indítása az adott DDR2-es termékek esetében azért szükséges, hogy meggyõzõdhessünk a termék kompatibilitását illetõen az adott alaplappal. Tény, hogy a legtöbb alaplap automatikusan nem támogatja az 5-nél alacsonyabb CAS latency-el rendelkezõ DDR2-es modulokat.
A 2005-ös év decemberétõl leszállított DDR2 667-es vagy annál nagyobb modulok esetében a biztonsági üzemmódbeli SPD-t alkalmazzák. Minden egyes DDR2-es modul csomagolásába belekerül egy figyelmeztetõ kártya, amely tartalmazza a fent leírtakat." -
rollins
őstag
válasz
ghostie #4989 üzenetére
Készített egy srác (elfelejtettem hogy ki) egy táblázatatot a különböző seb. ramokhoz a szorzó szerint, pl nálad ha 800-ra van állítva a ram akkor a ram valós órajele: 2500/7=357 (eff. 714) , ha 667-ra van állítva akkor 2500/8=312 (eff. 625) mhz -en fog menni a ram. De hogy nem indúl el a biosban 800-ra állítással, akkor ott valami a lap vagy a bios körül lehet valami, vagy nem szereti azokat ramokat a lapod? nem tudom
-
ghostie
tag
Szóval azt mondjátok, hogy feszültség emeléssel van esély hogy működjön magasabb sebességen is? (a Geil honlapján azt írják :"Working Voltage : 1.8-2.2V", tehát elvileg emelhető a fesz.)
Hogy érted azt, hogy alapból 667-es vagy 800-as? A memória elvileg 800-as.
Üdv
Ghostie -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4988 üzenetére
Sztem se
#4989 ghostie: kérdés, hogy alapból 667-es, vagy 800-as, fejből nem tudom mennyi kéne kezelni a ramot a procinak, nálam is így kezelte ebben a lapban 2 proci is a Geileket, azok ultrák voltak, csak ha emeltem az FSB-t, akkor ment rendesen, meg pulsz fesz kellett neki, 1.8V nem volt elég.
-
ghostie
tag
Sziasztok!
Normális az, hogy egy ASUS M2A-VM HDMI alaplap, 4800+ processzorral (ADO4800DDBOX), és 2 db 1Gb-os 800Mhz-s Geil Value memóriával nem indul el sem AUTO sem 800Mhz-re állított memóriával csak a 667-es beállítással?
Mekkora sebességgel kellene működni itt a memóriáknak?
Fontos lenne a válasz, mert most venném meg ezeket az eszközöket.
Üdv
Ghostie -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #4987 üzenetére
Az egyszerű user meg nem lehet ennyire egyszerű!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gondolom azért sem akarják korán piacra dobni, mert a PC-sek úgy állnak a kérdéshez hogy megnézik a C2Q teljesítményét, örülnek neki és vesznek Celeron 400-at... Amíg nem tudnak 3GHz-es példányt felmutatni szerintem nem dobják be, pl. a PH is azonnal lehúzná, többet meg nem is nagyon foglalkoznának vele érdemben, meg ami a legrosszabb marketing szempontból hogy olyan szallagcímekkel hoznák le a teszteket hogy az AMD megint alulmaradt, stb. (egyszeri user úgy menne C2-t venni, hogy bele se olvasna a tesztbe), ennél sokkal egyszerűbb lenne már most csődöt jelenteni...
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4983 üzenetére
Hát de nekem olcsóbb kell
3 vari van:
1. Vagy 30%-kal legalább gyorsabb lesz azonos órajelen mint a kórók, és akkor lehet egy árban vele vagy kicsit drágább
2. Azonos órajelen ugyanolyan teljesítményű lesz mint a kórók, viszont akkor árban intel alatt kell lenni nem is pöppet
3. Azonos órajelen lassabbak lesznek mint a kórók, és akkor adhatják olcsóbban, mint a mostani x2-ketTekintve hogy az intel nem kis sikerrel bedobta a 2xxx szériát, nagyon jónak és olcsónak kell lennie a K10-nek, bárcsak így lenne
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #4980 üzenetére
Utoljára egy SA lappal volt gondom IDE kezelés terén. Azóta fel se rakom a drivert
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.
(#4981) Gyuri27: most van, de nem olyan régóta van. Én nagy szeretettel támogatnám az AMD-t, ha náluk is az lenne a helyzet, hogy támogatnának
Mondjuk legalább azzal, hogy a K10-et még ebben az évben meg lehetne venni
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4974 üzenetére
Tudom hogy nem mondtad
K10 még nincs, lap alá már lehet hamarosan lesz /aki nem olvasta volna/ -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4972 üzenetére
Hát annyiért megéri. Én környezetemben pl nincs ennyiért, ha i-ből rendelem akkor + postaktsg, igaz én tökéletesen elvagyok egy mezei PNF-fel
szerk: kis felmérést végeznék ha lehet
érdekelne felétek a ram árak, sok kisker van, amiről még nem is hallottam országos szinten, ezért kérdem itt, kecskeméti kiskerben a Geil ultra 800@cl4 2x1gb kit, 20 880 ft, Kingmax 1 GB 800mhz 71xx ft...azt hittem felfele fognak menni, nem lefele, bár nem bánom, hogy így van
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4966 üzenetére
Hol láttál 9.5kért BS-t? Asszem a BS világítás nem kapcsolható ki, egy neoné viszont igen
Hatásfokkal semmit nem ér már mondtam, az akkor mutatkozik meg, ha csúcsra van járatva a gép, ami nem olyan sűrűn fordul elő, ha csak nem állandóan gamerkodik valaki vele, vagy egyéb gépizzasztó dógokat művel.
-
Gyuri27
félisten
-
Chaser
legenda
Asusból is van f@xa színű, csak a delux változatok..Abit nekem is bejött
szerk: ha esetleg valakit érdekel, eladó a 3600-os brisbanom -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #4940 üzenetére
A #4927-ben erről a lapról volt szó: Asus M2N, nem GB lapról.
TcGood : nyugodtan megveheted a 350 FSP-PNF-et, PNR-t inkább kerld, az sem rossz, de valamivel gyengébb mint a PNF, még gtx-hez is elég tud lenni
Ramból viszont ne "sima" Geil-t vegyél, hanem az ultrát, az cl4-es, ahol én néztem pl 1.5k van köztük árban, teljesítményben meg cirka 25-30% lesz.szerk2: látom már milyen tápot akarsz venni, teljesen korrekt, csak semmivel nem jobb szinte a 400-as PNF-nél, ha mindenképp ragaszkodsz a 400W-hoz, csak design, a 12V-os ágai 1-2 A-ral erősebbek, árban 2x annyi, ha sok pénzed van vedd, ha nincs, akkor az általam javasolt is bőven jó lesz
-
Gyuri27
félisten
válasz
#70616832 #4951 üzenetére
Istenem, de pimaszul fiatal vagy.
Eu van ott már ott is, jöhetsz mehetsz.
Nálunk sem kolbászból van a kerités.
ECS RX780M-A AMD RX780 hogy on is legyen. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #4950 üzenetére
Romániában
Pár km-re a vállaji határtól. Amúgy pedig (sajnos) itt élek és itt is tanulok (idén kezdtem a 8. osztályt
)
Konkrétan ez az a ház. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #4947 üzenetére
Na, akkor ezt a tápot veszem.
Amúgy a konfig amit kinéztem:
CPU AMD Athlon 64 X2, 5200+@2600Mhz
MB Gigabyte GA-M57SLI-S4
DIMM, 2Gb, DDR2, PC-6400, 800MHz, Geil, CL5
HDD Seagate, 320 GB, 7200rpm, 16Mb, Serial-ATAII 300, ST3320620NS, Baracuda ES Enterprise, with NCQ&Perpendicular Recording
DVD+/-RW ASUS DRW-1814BLT-B Lightscribe
VC HIS Radeon X1950 Pro Plat. 512Mb DDR3 PCI Express (256bit) vagy más gyártó, de hasonló órajelek
POWER SUPPLY ATX 400W P IV TUV Fortron Blue Storm II
És egy Raidmax ház, bár ez bonyolult lesz... -
Balinov
titán
Srácok,lehet bekerültem én is a KTS elemmel szopók táborába
adott egy asrock s754-es pci-e-s lap (6100+nf410),alig múlt 1 éves és pár hónapos. ata vinya mellé bekerült egy 250es sata2-es.majd 4 héten beül 2x felejti el,hogy a jelszóval levédett biosban az 1st hdd az a sata (ezen van a rendszer is) a 2nd meg a 40-es ata.Kinomban FTMB szindrómát állapítottam meg és kivettem az amúgy is max tárolásra haxznált 40-est.Elemet tippeltem,hgoy amiatt felejt el egyes dolgokat.Vittem melóhelyről egy KTS CR2032-est,amit egy Brenner multiméterrel kimértem és atomstabil 3V-t ot mutat. Tegnap kuncsaftnál bios visszaállít,majd próbaképp elem kimér,az ugyanolyan P/N -ü kts elem a multiméter szerint 3,2-3,19V-ot mutat. Nem sok az egy icipicit? -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #4944 üzenetére
Házat és tápot egy ideig nem szeretnék cserélni. Esetleg ehez mit szólsz? Ezt az általad említett topicban jónak írták.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#70616832 #4943 üzenetére
Nem kimondottan ajánlott, sem a gyártó, sem a méret. Bár ahogy nézem nem kényeztetnek sem normális márkákkal sem normális mérettel, a konfigodat egy komolyabb 350W-os táp is elvinné, lazán.
Szerintem ez éri meg: Corsair VX450, már ez is bőven sok, de legalább csendes.
Sirtec HPC-500-A12S
Corsair VX450
A Sirtec három 12V-os ágon sem tud akkora teljesítményt leadni, mint a Corsair az egyetlenen. (a mai konfigok +12V-ról táplákoznak)De ha gondolod nyugodtan rákérdezhetsz itt is, többet tudnak mondani a témáról.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #4938 üzenetére
POWER SUPPLY ATX 500W P IV TUV SIRTEC HP-500-A12S modelul HPC-500-A12S egy ilyen tápra gondoltam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #4940 üzenetére
Természetesen ha normális a táp.
Szerintem a kapkodás miatt megint az inkopatibilitás ideje jön el mint annó.
Akkor tájt még a vizerekre is figyelni kellett. -
VaniliásRönk
nagyúr
Na ez jó, azt hittem a GigaByte már kinőtt az ilyen szériákból...
TcGood: Mondjuk én a helyedben mindenképpen az ASRockot venném, a fennmaradó összegből egy jobb proci vagy VGA érzékelhető teljesítménytöbbletet jelentene, egy "márkásabb" alaplap meg ált. semmivel sem nyújt többet. (tuning, FireWire stb. ált. nem igény)
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #4935 üzenetére
Akkor azt hiszem, hogy a M57SLI-S4 lesz az igazi. Csak még annyit kérdeznék, hogy a SLI miatt nem kell valami másfajta táp, és használhatom egy Radeon kártyával?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #4930 üzenetére
Ahonnan én szeretném rendelni sajna nincs ilyen. Nem Magyarországon élek, ezért azokból a boltokból nem tudom elintézni a postát. És ehez mit szólsz: MB Gigabyte GA-M55S-S3, nForce 550, S-AM2, ATX 24p., PCI-E x16, 2xPCI, 4xPCI-x, Dual DDR2-800, S-ATAII Raid, SB 8ch.&1394&Lan on board.? Amúgy a innen rendelném meg, ha esetleg valaki találna itt egy jó alapot (max 250 RON legyen) az írjon.
Köszi előre is! -
rollins
őstag
Nem semmi hogy lement a régebbi chipsetes am2 lapok ára (már egy ideje). A mostani alaplapom (giga m61p-s3) 13ezer FT a boltban.
-
törölt tag
Helló!
Új gépet szeretnék venni. Egy Asus M2N, nForce 430, S-AM2, ATX 24p., PCI-E x16, 3xPCI, 2xPCI-x, Dual DDR2-800, U-DMA 133,S-ATAII Raid 5, SB 6ch.&Lan 1000 on board alapra gondoltam és Radeon X1950 Pro videókarira. A kérdésem az, hogy nForece-os chipset nem zavarná a Radeon-t?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Andrewhouse #4923 üzenetére
Elvileg minden am2-s lap támogatja bios friss után. De amíg nincs proci nem 100%.
-
rollins
őstag
válasz
Andrewhouse #4921 üzenetére
Semmit nem lehet tudni. Decemberre meg kell lennie, de ha az lesz, hogy csak egyik-másik lapra lesz csak k10 cpu támogatás, akkor szopacs. Remélem nem így lesz.
-
Balinov
titán
válasz
Andrewhouse #4923 üzenetére
szvsz tudnia kell,bár amíg nincs hivatalosan megerősítve,csak találgatás az egész.Amúgy én mindíg a BIOS letöltési oldalon nézem,ott szokták írni,hogy az egyes bios rev-ek miben újítanak.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Balinov #4922 üzenetére
Igen néztem a giga oldalán! de 45 perc kemény kutakodás után nem találtam az oldalon olyat ahol fel volt tüntetve am2+ kompatibilis alaplaok listája....
Amúgy a 2.0 REV lenne szó...hát az már csak támogatja...am2+ legalábbis illene neki szerintem ha már újabbat adtak ki.....?!?!
ÜDV
-
Balinov
titán
válasz
Andrewhouse #4921 üzenetére
Giga honlapján nézted? Mondjuk ott sem irja,még a rev 2.0-hoz sem. apropó melyik rev? 1.0,1.1 vagy 2.0?
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki betudná linkelni, hogy mely Gigabyte alaplapok kompatibilisek AM2+-al???vagy még nem adták ki?
És hogy ez a lap támogatja Am2+:GIGABYTE GA-M57SLI-S4, nForce570SLI, socketAM2 alaplap ?
Mivel az Aussnak meg MSi nek már megtaláltam a támogatott listát....
Asus http://www.pcworld.hu/story.php?sid=9466
Msi http://www.pcworld.hu/story.php?sid=9557
-
taxi
aktív tag
-
taxi
aktív tag
bocs ez a kép linkelés nem nagyon megy nekem
[L: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/11x237.jpg]link[/L] -
taxi
aktív tag
Tuningolgatok a tudatlanok bátorságával,és egy szakvélemény kellene.-Ez a beállítás rendben van,vagy a cpu feszből vegyek el?[L: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/11x237.jpg link[/L]
-
Chaser
legenda
Csak megértettük 1mást a végére
Hitelhez nem tudok hozzászólni, már azt se tudom, ki kérte a helpet és mért
#4904 Aranygyerek : te vagy aki szigorúan ATX méretű lapot keresel? ha nem, akkor a fentebb említett lapon kívül nyugodtan megveheted az asus m2a-vm lapot is, jó kis tuningopció, ramidőzítéseket kivéve szinte minden, ha nem te vagy akkor nem szóltam...
#4912 szállitó :sztem jó vétel volt, én anno tavaly dec. végén 46 v 47k-ért vettem, az egyik legértékállób HW beruházásom volt
-
szállitó
senior tag
megvettem itt is köszönöm a segitséget mindenkinek ...
Gyártó LG
Látható képméret 19"
Panel típusa TN
Maximális felbontás 1280x1024 pixel
Maximális fényerő 300 cd/m2
Kontraszt arány 2000:1
Látószög (H/V) 170º / 170º
Válaszidő (Green to green) 5 ms
Színmélység 16,2 millió
Hangszóró nincs adat
Állvány
Csatolófelület 15 tűs D-Sub, 24 tűs DVI-D
Felületkezelés nincs adat
Szabványok nincs adat
Szín ezüst-fekete
Méret 402 mm x 437 mm x 243 mm
Súly 6,7 kg
Tartozékok/szoftverek nincs adat
Extrák
Garancia 3 év szerviznincs pixelhiba és tetszik nagyon .... 51900ért szerintem nem volt rossz vétel.
51900 volt nincs pixelhiba -
Aranygyerek
aktív tag
Köszi a válaszokat,némi világosság dereng. El is indítom a nagy csere projektet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #4908 üzenetére
Olyan ramot kell venni amelyiknek elég. Mert a geil besirna tőlük.
Én úgytudom bazárokban már valami 57k-ról beszélgetnek a pro esetében.
Azért az ujjaknak emlisd meg, hogy esküdt ellensége vagy az asusnak.AtHoS: az engem is érdekelne. Ezeréve meg van (74-s necro) de online még nem toltam.
Egyébbkéntz hóvihar fannvagyok. (várom már a scII, és a diabló 3-t is, csak nem jön
)
-
AtHoS
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4907 üzenetére
Egyébként tuningban sem olyan alja lap mint az ára sugallja, CPU-nak szokásos +0.05V (mértékletes tuninghoz ált. elég), a RAM-nak pedig max. 2.1V, ami nem rossz, a legtöbben úgysem adnak többet ha tuningra kerül a sor akkor sem, pl. én sem.
(echte ASUS-nál meg nem ritka a max. 1.95-2V
)
Attól függ, egyelőre 65-70k a 2900Pro, mire normalizálódik az ára lehet hogy a 2600-ak is lejjebb esnek pár k-val.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Szerintem azért mert olcsó és megbízható. Nem tud über dolgokat azt viszont stabilan és üzem biztosan. Ami még lenne ebben a kategóriában az msi 580-s platinuma. Az viszont a bios és a tulhúzás miatti anomáliák miatt nem javallot és drága is. Van még az asus 580-n is. Ezzel az elején voltak gondok. én úgy tudom biossal már orvosoltak rajta. A totyikját érdemes átolvasni mindkét lapnak. Itt az asrock 480. Árban tökéletes. A különbség annyi az előző lapoktól, hogy itt cf esetén 2x8 a pcie sáv, mig a föntieké 2x16 (de ez még a 2900xt-nek se kell).
VaniliásRönk: ha meg így áll a dolog akkor egy 2900pro jobb megoldás. Teljesítményben is és venti is csak egy van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)
AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #4900 üzenetére
Megtennéd ,hogy indoklod az általad javasolt lap miért a legjobb? Könnyebben megérteném.Sokkal könnyebb szívvel döntenék ha ,csak egy pici indoklás is elhangzik.
A rammot értem .
Esetleg még egy kérdés,milyen vga-t vegyek?Nem kell csúcs kártya és passzoljon teljesítményben ehez a cuccoshoz. -
AtHoS
nagyúr
Ja, hogy a lap elérhetetlensége miatt írtad. Ezt kicsit elértettem, ezért is írtam az "álomkonfigokat" a 180-200k-s tartományra.
Jók amiket írsz, de még mindig nem lehet tudni, hogy a hitel miként intéződik ill. mennyi lesz a teljes összegből az ami nem hitelből megy. Ugye a hitel mikéntje a legerősebben befolyásoló tényező.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4900 üzenetére
Hát azzal szemezgetek (CF-ben még nem gondolkodtam), de még várakozó állásponton vagyok. Lehet kivárom az 50-es sorozatú kártyákat. Annyira nem lényeg a játék jelen pillanatban.
Most meg melóhely váltás miatt (hétfőn kezdek az új helyen, ami picit messze van, így az utazással együtt, majd az egész napom el is megy) lehet időm se igazán lenne játékokkal kikapcsolódni, tehát valóban nem sürgős számomra most egy komolyabb videokártya -
Chaser
legenda
A "probléma" ott volt, hogy 2 pata csatis lapot keresett valaki, Te találtál is egyet, csak én azzal árlistákon nem találkoztam, ettől még lehet, hogy meg lehet valahogy szerezni MO-n, bár nem hiszem, ezért mondtam, hogy nyálcsorgatós lapokat inkább ne
Ezt a 2 konfigot meg nem tudom mire írtad nekem
de ha már írtad, én az inteles konfigba csak valami E2xxx procit raknék, talán az 1.8GHz-eset, megrángatva az is elég jó, aztán jövőre valami bikább 45 nanost, ramból is elég olcsób KM, most néztem, iszonyat lement az ára még az 1066-osnak is.
Vga-ból az AMD-s konfigba is mindenféleképp olcsóbbat vennék, akár használtan egy 1950pro-t, ház+ tápra: phn vennék 1-2-3k-ért egy házikót, meg újan vagy használtan egy 350-es FSP tápot, az meg is van így 10k alatt, újabb 10k spórolás.szerk: #4887 szállitó : nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged