Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Utoljára egy SA lappal volt gondom IDE kezelés terén. Azóta fel se rakom a drivert
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.(#4981) Gyuri27: most van, de nem olyan régóta van. Én nagy szeretettel támogatnám az AMD-t, ha náluk is az lenne a helyzet, hogy támogatnának
Mondjuk legalább azzal, hogy a K10-et még ebben az évben meg lehetne venni
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.