- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Szerintem azért mert olcsó és megbízható. Nem tud über dolgokat azt viszont stabilan és üzem biztosan. Ami még lenne ebben a kategóriában az msi 580-s platinuma. Az viszont a bios és a tulhúzás miatti anomáliák miatt nem javallot és drága is. Van még az asus 580-n is. Ezzel az elején voltak gondok. én úgy tudom biossal már orvosoltak rajta. A totyikját érdemes átolvasni mindkét lapnak. Itt az asrock 480. Árban tökéletes. A különbség annyi az előző lapoktól, hogy itt cf esetén 2x8 a pcie sáv, mig a föntieké 2x16 (de ez még a 2900xt-nek se kell).
VaniliásRönk: ha meg így áll a dolog akkor egy 2900pro jobb megoldás. Teljesítményben is és venti is csak egy van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)
AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest