- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #8098 üzenetére
de pl az én 690g-s giga lapom 4x-es pcie-e az visszafogna mondjuk egy x1950pro cf rendszert, nem?
igaz az pice 1.0, de....
-
Oliverda
félisten
válasz
VaniliásRönk #8098 üzenetére
Simán elég szinte bármilyen kártyának szvsz. Általában nem a PCI-E sávszél a szűk keresztmetszet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #8097 üzenetére
Ez PCI-E 2.0 4x, olyan gyors mint egy PCI-E 1.0 8x, az meg azért nagyobb kártyáknak is elég lehet.
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #8095 üzenetére
nem mondtam, de így eléggé 16x-os kinézete van szegénynek! ha a fonákját nem mutatják a lapnak, és is bepippantom teljesen, hogy egy fullos CF-es lap!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #8094 üzenetére
Jobb ha kilóg a VGA a sínből?
-
törölt tag
válasz
cowboy_bebop #8090 üzenetére
Hűha, erős indokok... A GB-k évek óta így néznek ki.
-
törölt tag
válasz
cowboy_bebop #8087 üzenetére
Tipikusan GB az össze vissza elszórt cuccokkal. Sosem volt jellemző a rendezettség a cég lapjaira.
Azért erre már rakhattak volna Sideport RAM-ot...
-
Oliverda
félisten
válasz
cowboy_bebop #8087 üzenetére
AsRock? Na és aztán miért pont AsRock?
-
törölt tag
-
korcsi
veterán
válasz
Oliverda #8074 üzenetére
De a legjobb a blokkdiagramm
-
-
Oliverda
félisten
mod: Azért akad pár hiba a "leírásban". Pl. a másik hosszab PCI-E szerintem nem 1X-es hanem 4X-es.
-
TomBoy1986
veterán
Nem, csak Téged idegesítelek vele, mert tudom, hogy utálod a lapjait
Akartam is írni, hogy Nesának szeretettel// Nem támadás, nem sértés, meg hasonlók. Amúgy nekem jó tapasztalataim vannak az MSI lapokkal.
Bon3ss:
Akkor én is, mert akkor már beruházhattam volna egy 9500-ra... -
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #8065 üzenetére
Csak akkor leszek morcos, ha B3-as steppingért lesz pofájuk többet kérni...
-
nesa
veterán
válasz
Na az johir akkor 25-30 het mulva barati aron lesz
Te az MSI-nek dolgozol?
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet AMD fronton? Rég nem voltam athlonéknál. Tényleg annyival roszabb a C2D-nél, mint ahogy mondják? Kéne már egy összehasonlító teszt... Tudtok párat?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Akkor már csak pár hét és nagyon olcsó lesz
-
TomBoy1986
veterán
Itt szoktam jelenteni, így most is megteszem:
A Phenom 9500 ára már csak 37.8K
Ha heti -1K, akkor az nekem tetszikÉs egy még butább 780-as lap az MSI-től:
K9A2GM V2 - chipsethűtő a 690G-ről származik. Azon, ha működött a VGA is, akkor melegecske volt.
Ez legalább topichoz tartozik
-
kisza25
félisten
itt a link a támogatott procesorokról és a lap legalján le van írva egy figyelmeztetés a HT-vel kapcsolatban,csak sajna nem tudok angolul,magyar oldalon nem találtam témát[link]
-
kisza25
félisten
sziasztok,egyolyan kérdésem lenne:Gigabyte GA-M55S-S3 v1-es alaplapom van felraktam a legújabb biost ami elvileg támogatja a phenom4 és 3 magosát egyaránt,de vanakinek van am2-es lapban phenomja,mert egyszerűen nem értem,hogy mülködhet rendesen am2 2000HT
jával a 3600HT-sproci mindössze 4-et sorol fel a támogatott procesorok között a gigabyte,de a
2000HT-vel megváltozik a proci alap Mhz vagy ilyenkor mi van?
egyáltalán gyorsabb lenne a 9600 phenom,ha a lap lebutítja mint a 4600+-os X2-es?
ha vanaki tudja a választ -
applause
aktív tag
Elmagyarázná nekem valaki, hogy miért jobb az s3-as az s2-nél. Megnéztem, a MA69G lapon azonkívűl, hogy ATX-s csak 3 db PCIex1 csatival van több és amúgy minden megegyezik.
[link]
Az 1x PCIe-be mit lehet igazából rakni. -
HERR Z
veterán
válasz
TomBoy1986 #8054 üzenetére
közben mexültem h ez a lap ugyanazt a nyákot használja mint a 690g+sb600-as msi lap
ergo se több sata, se több usb....csak gyorsabb(megtehetik mert ugye lábkompatibilis mind2) -
HERR Z
veterán
válasz
TomBoy1986 #8044 üzenetére
mé csak 4 sata van rajta?
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #8048 üzenetére
nyugtával a napot- ahogy a jó apeh-os mondaná!
-
TomBoy1986
veterán
Tiszteletben tartom.
Amúgy tuningra szinte biztos, hogy ez az MSI lap nem jó. Valamit biztos, hogy nem enged majd állítani - max az IGP tuningja lehet ugyanúgy jó.
MOD:
Na most tévedtem. Ebben úgy tűnik, hogy lehet tuningolni, mert mindenféle feszültségértékekek (CPU, DDR, NB, HT és MCT) lehet módosítani - letöltöttem a manualt. HT is állítható. Szóval nem látok olyat, ami gátolná. -
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #8046 üzenetére
Igen majdnem 2x akkora
es szerintem az is kicsi.
De ettol meg biztos jo az MSI lap is csak en nemszeretem. -
TomBoy1986
veterán
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #8037 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, nem ezért van ez a totyik. Remélem 45nm-re koncentrálnak most már szinte teljes kapacitással AMD-nél.
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #8035 üzenetére
Ez a Phenom ár kezd tetszeni, remélem B3 is megérkezik hamarosan.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27 #8032 üzenetére
Biztos hogy 200$ alatt lesz, mert a Phenom 4-magosa is már csak 38.8K újonnan
De azért a B3-at csak megvárom. Bár ez egy jó hír a B2-es Phenom tulajoknak.
-
Gyuri27
félisten
-
applause
aktív tag
Na ma rendeltem egy GA-MA78GM-S2H AMD 780G+SB700 lapot. Azt mondták az üzletben, holnap, vagy holnapután meglessz. A nagykerből rendelte meg előttem. 10db-t is lehetett volna.
-
psykie
aktív tag
válasz
diablo1984 #8024 üzenetére
De van az alaplapon csak arra úgy van rápattintva a gyári procihűtő tartó keret, a Silent Square -ét pedig úgy kellene rácsavarozni és a lukak nagyobbak mint a csavarok, úgyhogy beleesnek.
A KN9Ultra lapomra tökéletesen passzolt, abba bele tudtam csavarozni.
-
psykie
aktív tag
Tudom nem ide tartozik de egy kis segítségre lenne szükségem!!!
Asus Silent Square PRO -hoz AM2 lap hátlapjára való panelt keresek, amire tudom rögziteni!
Remélem érthető voltam. Nem találom sehol minden egyéb tartozéka megvan ez az egy nincs, most vettem egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H lapot és nem tudom rá rögziteni!
-
Oliverda
félisten
Nem túl alapos...
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #8019 üzenetére
Olyan ez a teszt mint egy asrock bios. Sivár.
-
TomBoy1986
veterán
AMD Phenom B3 stepping test by AnAndTech
Hátha érdeklődésre tart számot
Na nem egy nagy teszt -
diablo1984
veterán
válasz
greatchaos #8017 üzenetére
a 3650-essel mi bajod? elméletileg és tesztekben is ahogy régen láttam elég jól teljesít, ahhoz képest, hogy 128 bites.....
-
greatchaos
addikt
válasz
Gyuri27 #8016 üzenetére
hát nem tom, mert 20k-s árban egyértelműen a 8600gt. 25-30k között nem érdemes (most) semmit venni (újban, hacsak nem jelentős árleszállítással) 35k körül meg már ott a 3850 ami megint más kategória, felette meg a 96gt, 88gt. nagyon be kell poziciónálni az új jövevény teljesítményét, hogy jobb legeyn a 86gt-nél, de akkor is megérje még, ha csak +5-7k-t kéne hozzátenni a 3850-hez... nehéz, de az ati csak összehoz valamit. (max egy senkinek sem kellő kártyát)
-
Gyuri27
félisten
válasz
greatchaos #8015 üzenetére
Nem csak árban, de teljesítményben is ott a lik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8013 üzenetére
Miért ne lenne. Azért jóval egyszerübb. Eleve 128 bit csak. Gondolom a memók is kicsit gyengébbek lennének. Valami egyébként meg szerintem kell a 3650-70 és a 3850-70 közé. Vagy nem?
-
Gyuri27
félisten
Április 7-ei árzuhanás az AMD-nél
VR: most. Azért én bizakodó vagyok, hogy legalább a 36xx szériáig kitolják. Egy 3690-l kimondottan jó lenne.
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #8010 üzenetére
Tudom csak mondom eddig mindig jo lett volna ha van de mikor volt nemkellet
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #8008 üzenetére
Elferni elfer csak epp a 690g lapomon soha nem kellet hasznalnom ugy emlekszem ,csak leteszteltem azt annyi.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8003 üzenetére
Nekem boven eleg az SB600 is ,amugy miben jobb a 700, nekem 4 sata eleg, 2 hasznalok.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
diablo1984 #7999 üzenetére
Nem az FSB-vel van a baj (320-ig bírja), valahogy ezek a régi lapok nem szeretik a Brisbane-eket...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8003 üzenetére
Igen az abit és képes arra mint az asus.
Szerintem nem kell crack.A verseny miatt mivel nv szorít működni fog mással is.
[link] by daa-raa. -
VaniliásRönk
nagyúr
SB600, ha már cserélem a cuccot, legyen friss chipset rajta, nem kerget a tatár.
Gyuri27: Az Abit kitartó munkával kiérdemelte az ellenszenvemet.
Ha meg lehet majd hackelni a Catalystot, hogy HD3650-nel is menjen a CF, akkor még az is megeshet.Dízeles: Miért ne tudna? Más kérdés, hogy hacsak nem 4-5k körül jutsz a cucchoz, nem éri meg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #7998 üzenetére
De könyörgöm ne abit lapot vegyél.
Azok nem szeretnek minketnesa: szerintem VR egy int vga-s csodát szeretne.
-
Dízeles
aktív tag
Hali fórumozok
Kérdésem ,hogy az alaplapom egy A64 3700 s754 procit megfelelően tud-e kezelni,ki tudom-e használni a proci képességeit.
ABIT nf8 Alaplap azonosítója 06/14/2005-NF3-250(GB)-6A61CA1AC-17
s754
/nem leltem 754-es topikot/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest