- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2096 üzenetére
ok ok ha nem szorakozott volna a win akkor már fent lenne....de igy vazze......
estére meglesz.... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2090 üzenetére
van komoylabb neveim közül FarCry(ez lehetne GTA helyett...)
Battlefield2-m van meg..vagy doom3 openGL-re... prey nincs meg....CnC 3 és Stalker talán hétfőn de nem biztos
Sdi azt hiszem megvan.....remélem végre felnyoja a cuccokat....
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2087 üzenetére
1 fokkal jobb...
-
ftc
nagyúr
komplett rendszert akarok felrakni teszthez...erre win update-k nem rakja fel.....megpróba AHCI drivert keresni chipsethez ...szal teszt vasárnap este max hétfő dél....
teszt szereplői:
PC MARK05
F.E.A.R
San Andreas
NFS(nem tudom melyik van meg)
Gothic3
Stalker
CnC 3
HD videó
Everest
Tuning hitelesitéshez CPU-Z
ha sikerül akkor Linux is megy fel...felismerés szempontjából...
ha van még kérés akkor szivessen elkészitem...3D M sorozaton kívül -
ftc
nagyúr
mondtam már,hogy teli a f...m a winnel?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #2058 üzenetére
Valamelyik nap olvastam itt, egy user nagyon lehúzta az asrockot, bnőm gépében egy 2.5 éves a_r lap csücsül, egy prescott lakik benne
semmi gond nem volt még vele, a boltban ahol most dolgozom, 90%-ban a_r lapokat építünk a konfigokba, még nem jött vissza gariba semmi..erősen gondolkodok, hogy veszek valami nv-s asrockot, abban biztos van downtuning is, stabil is,12kból +van, q3 lesz úgyis az a game, amivel néha játszok, azt meg mx440 is bőven elvitte
1etlen, amit nem értek az asrock lapokban, hogy mért csak 20 tűs tápcsatijuk van..a +4 mért nincs sehol?
-
Chaser
legenda
Nekem is volt több is, és hiába vagyok AMD párti, mégis egy p2-es compaq lap volt eddig az, amire azt mondom überfrankó
Majd +érdeklődöm a boltban, ahol kapom a tf550-et, meg van valami nv-s intvga-s lapjuk is- már vettem volna olyat, csak az nf400, pciex16@1- hátha tudnak 690-es lapot hozni, ha csak nagyobb tételben lesz, számítok rátok
szerk: #2072 csibor : az nf400 az 1xesen kezeli, az nf405 az 8xosan, az már elég bőven, 8800gtxhez kevés esetleg.. nem kell általánosítani, hogy intvga-s lapok... ez a 2 chipset ilyen, az összes többi 16xosan kezeli a külső vga-t. Nem bogarakra kell hallgatni a füledben, hanem talán visszaolvasni kicsit, utánanézni a dolgoknak..
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Valaki itt irta hogy az nv intvga lapok nem nagyon támogatják a 16X pci exprest.Valószínűleg baromság de beletette a bogarat a fülembe.Bár nem tudom mit vacakolok ilyesmivel,ha nem szerepel a terveimben külső videokártya.A proci is csak X2 3600+;X2 3800+ lenne.
SDICsak a DFI RS482 miatt lenne jó,olcsó 3000+ felhuzni egyébként nem annyira érdekes,de AM2 nél már lehet felesleges.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
válasz
VaniliásRönk #2064 üzenetére
Valami olyasmit keresgélek Am2 ben,mint a lenti DFI,ami egyre inkább beszerezhetetlennek tűnik.Ami a lényeg egy kis tuning legalább legyen.
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2064 üzenetére
rosz helyen kerestél
[link] -
csibor
addikt
Ez milyen?[link]
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2061 üzenetére
a magyar behozó 1 hónapja nem igért biztosat....illetve nem is tudtak,hogy létezik ilyen
-
ftc
nagyúr
de ebben volt 2 foglalat váltás is
én lenyomom az igért tesztet miután végre felraktam a wint napi használatra...(azt nálam kifulladt a tuning....).megfogadtam amugy is,hogy a köv csere csak AM3-nál....vagy akkor sem....game ha jól vettem észre megy ki életemből.
AC hűtőm most adtam el mert nem volt PWM-s és minden lapon erőltetik azt a vackot és akkor nem hajlandó szabályozni ...
elég sok alaplap márkát megjártam már....
Asrock,Foxconn,MSI(ezt sokszor egyre sz@rabb lett..SIS745-s milyen jo is volt),Sapphire,ECS,valami kinai tákolmány nevét már nem tudom... -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2058 üzenetére
Akkor az a kérdés, hogy ilyen az uj 690-is? Mert ha igen, akkor marad az msi meg a giga. Az msi nem szimpi (ezek a modellek) giga nincs. Más 690-n szerintem nem is lesz itthon.
Miért nics 100 euros sapi itthon?
Persze elfelejtettem, hogy Abszurdisztánban élünk. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2055 üzenetére
Bövebben? Miért 20k alatt?
-
Chaser
legenda
Én az elmúlt fél évben cseréltem ennyit
Tényleg igaz, hogy egyesekben az van, ha vga-s akkor x@r, valamelyik nap is a boltban egy srác kézzel-lábbal kapálózott ellene
Mondom jóh..nem erőszak
Nem is mondtam hogy te tuning miatt vetted, igazából már teszeka tuningra nagy ívben, ha gamergépet akarok, csak akkor számít, abban meg úgyse intvga lesz. Nekem is csak egy jó stabil kis lap kéne, lehetőleg amd chipes- ha már végre van olyan is- nem rajongok az MSI-ért, de valszeg az lesz, az asut tudnám még venni, az 3.5k-val drágább, alulfeszelni biztos lehet benne a procit, tuningolni is kicsit, de nekem most az lényegtelen, mivel passzív tápot úgyse veszek, megy a procira valami jó kis AC hűtő, c'n'q-val az is 1.1V-on van, leszabályozva jó kussban elviszi
De azért a TF550-et nagyon kipróbálnám
Egy frankó Brisbannal, 2 giga rammal, + valami 8xxx-es karival..csak értelmes game kéne hozzá
szerk: (#2055) VaniliásRönk : az m2n lapom teljesen korrekt volt, kivéve, hogy ATX volt, nem mATX
[Szerkesztve] -
-
ftc
nagyúr
bazz kezdtem volna a tesztelést erre
win megbolondult-ujra rakás....(mindig visszadobott a kiinduló pontra 1s alatt...)
most meg telepitésnél nincs jo driverem felrakva flopyra AHCI-hez...marad a nativ IDE
azom is kivan a winnel..és még jön ma rá egy Linux is -
sanyixXx
senior tag
válasz
sanyixXx #2045 üzenetére
na, közben szétnéztem kicsit. mivel 2 ide slot kell nekem, ezért kicsit beszűkült a piac. amik versenyben vannak:
Asus M2N-E és M2N-E-SLI
Asus M2N4
Abit K9N és K9N-SLI
ezek nf5xx chipesek. igazából erre pályáztam, de akad köztük nf4 is. melyiket érdemesebb venni? gondolom az újabb jobb is, de kéne kis megerősítés. tuningban melyik a jobb?
köszi -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #2044 üzenetére
Én nem dörzsölöm, de talán lesznek a dx10-zel együtt értelmesebb játékok is, dx9-es karit én már nem vennék, kijött a 88xx alsó-közép kategóriás széiája is, nyár végére majd szépen lemegy az áruk, remélem a ramoknak is + a prociknak is mégjobban
A vistat is úgy veszem +, mint az xp-t...
[link]
ADO4600IAA5CZ ADO4200CZBOX AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core 4600+ 2400Mhz Socket AM2 65W
létezne az, hogy a dobozon 4600... van, a procin meg 4200..?Vagy ennyire balfa@szok az amd-nél a webprogizók? mondjuk nem lepne +...
szerk: #2045 sanyixXx: a legtöbb 533-as ram is hozza a 800-ata 800as viszont hozhatja az 1000-et is
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
hali
most újítok konfigot. ami biztos:
X2 3800+ (ebből milyen kell nekem? stepping, mag stb?)
chieftec 450W táp (vagy elég a 400-as is?)
msi 8800gts 320MB vidkari
és amit nem tudok: alaplap és 1 gb ram.
ramok közt ezek játszanak. melyiket?:
2*512 geil 667
2*512 kingston 800
1024 kingmax 800
és ezekhez kéna valamilyen alaplap.
nem übertuningos alaplapot szeretnék, de szeretném kicsit húzni a vasat. egy korrekt lapot szeretnék, amire nem fogok panaszkodni még vagy 2 évig. 20k körül kéne a lap. ha kicsit túlfut, az nem baj.
ill. a fenti ramok közül melyik fogja jobban bírni a tuningot? én a geilre tippelek, de nem vagyok biztos benne, hogy hozná a 800mhz-et, így inkább vennék 800-asat. kb. jól sejtem a dolgot?
előre is köszi
Sanyi
mod: kiemeltem, hoyg mire kéne minél hamarabb a válasz
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Zoli329 #2041 üzenetére
Ühüm, de ha a biosban nincs ilyen opció, akkor vajon mi a szitu?
Próbálta már valaki alul v felülfeszelni vmilyen bios-szinten antituning lapot?
szerk: (#2042) ftc: nem akarod eladni a lapod?bár az úgyis drága lenne nekem, nem akarok sokat rászánni, nem játékra lesz, tuningot nem kell tudnia, inkább a lefele tuning a fontos, gamergépet majd nyár végén akarok talán, ha majd realizálódnak a dx10es karik, meg esetleg lesznek dx10-es gamek is, vista asszem már nem akadály, 2 giga ram már nem nagy pénz...
-
Chaser
legenda
Proci alulfeszelését rmclockkal is + lehet oldani?
Az msi MSI 690v lapot +kapnám 12.8kért, 512 mb ramot tennék bele, kapna egy kis 1 magost, jó lenne ált. célokra... csak ebben ugye nem lehet alulfeszelni, az meg fontos lenne
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2037 üzenetére
lehet kapni.....hoc üzletben bár nekem nem tudtak hozni amit akartam
megszereztem máshonnét...
-
szacsee
nagyúr
Látom sok az MSI és az ABIT fun!
Hát én nem tom, de tökéletes lappal még a TUSL2-C és a P4P800 E Deluxe óta nem találkoztam (tuning, stabilitás, hibamentes felépítés és műkődés).
Murphy törvénye ezekre is vonatkozik - ami el tud romlani az el is romlik! -
Matt-OPT
aktív tag
Érdeklődnék, hogy mi a különbség az NF-570 Ultra / NF550 és NF4 Ultra chipsetek között? [Abit KN9 Ultra / KN9S / KN9] Előnyök/hátrányok?
-
alkesz0
csendes tag
hy all
egy 8600 gt hez milyen asus alaplap lenne jó?
hogy tök jó legyen egy 4600+ os amd cucchoz
a válaszokat kössz -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #2013 üzenetére
Hehe, arra emléxem
Különben régóta létezik ilyen full intgegrált gép, pl xbox -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csiborbogár #2004 üzenetére
Vagy van vagy nincs. Ez most lutri. A boltban lévő deszkák többségét még szerintem a brisbane előtt gyártották így gond lehet vele. A bios frissités elkerülhetetlen. Szerintem.
Ha tetszik egy deszka a gyártó honlapján meg kell nézni melyik rev.-től kezeli rendesen.
Ismét árulják a drágát [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Revolut
- Sorozatok
- Mafia: The Old Country teszt
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest