- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
nándika
aktív tag
válasz
Gyuri27 #5996 üzenetére
Eztett láttátok már?
[DFI LANPARTY UT 790FX-M2R]!
DFI már megint alkot minima 200euro lesz az eladási ár -
krystman
őstag
válasz
VaniliásRönk #5988 üzenetére
Milyet javasolná akkor olcsón ami viszi majd az új procikat is? Nem akarok 20-nál többet adni egy lapért. Ezzal a M2N alaplappal mi a bibi?
-
krystman
őstag
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy melyik alaplapok támogatják az új procikat?(AM2+) Úgy értem, hogy a jelenlegi sima AM2-es lapok közül.ASUS meg MSI lapokat nagyjából tudom, viszont a két gyártón kívül van még ami esetleg BIOS frissítéssel tudja támogatni?
Kösz előre is. -
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #5973 üzenetére
A CPU szorzó miért csak 14.5 .ig van? A 6000+ 3.0Ghz ét úgy kellene szorozni, hogy
200x15=3000Mhz, de ha csak 14.5 el szoroz akkor csak 2900 lesz. ?
Viszont mikor auto-n hagyom akkor kiszorozza valahogy és 3Ghz-en megy a proci.
Talán emeli az alapórajelet magától: 207x14.5=3001,5 ?? -
AtHoS
nagyúr
-
serito
senior tag
Nagyon szép! Ez a lap már a gépházamban "ketyeg" és szerenélek kérni benneteket nézzétek meg a bios-át mert nekem vannak részek amiket nem ismerek, mert a korábbi lapokban ilyen nem volt.
Szóval a [link]!Ha ti tudjátok mi mire használható, igazából az Advanced (Ctrl+F1) menüben található dolgok érdekelnek akkor kérlek benneteket írjátok meg nekem!
THX -
Warbeast
tag
Na már....akkor az nem aktuális, sorry....szal Veritech 667es 1GB-s modulok.
Mikor beraktam, már defaulton csak nemtomhanyadjára sikerült beindítani...:S
Aztán szívtam vele vagy 3 napot, mire rájöttem, hogy mit hova kell, bár még mindig nem vok benne 100%-ig biztos, hogy mit miért kell odarakni, de most megy, és fesszel emelhető 900ig...vagy fölé...vagy addig sem....
Mittomén
Kellene valami kis ihlet, hogy Why? Why? Why? -
Warbeast
tag
Áhh.... a terézanyára gondolsz? Sztem istencsászár...jobb mint az csodálatos eredeti
Ezen a frekin annyira volt stabil, hogy nemtom, mert 300tól indítva elmeltem felfelé 10esével, és annyira felbuzdultam, hogy egyből nyomtam a 390et, arra meg megnyekkent, mert nem adtam neki feszt...
De lehet meg kellene ismételni megint csak, de kicsit óvatosabban meg körültekintőbben
Kellene tanács a RAMommal kapcsban, mert igen furán viselkedik a kicsike....
Pölö ha visszaveszem 667-ről 533-ra, vagy 400-ra CL1 vagy CL4 hibával beáll, és el sem indul...csak 667en, de onnan meg bírja vagy 900ig...:S
Ha van ötlet, szívesen fogadom, és leírom akkor a teljes sztorit is... -
Warbeast
tag
Hejhó!
Bedobok egy kérdést a közösbe, kíváncsi vagyok...
Szerintetek egy AM2-es lap mekkora FSB-t bírhat köbö?
Nah?
Nah?
Lehet tippelgetni...a sikeres megfejtőnek pedig küldeném eme szivélyességet:
[link]Aki nem tudná a választ, annak itt van az csodálatos megfejtés:
[link]Kíváncsi lennék, van-e kedve valakinek ellátni pár jótanáccsal, hova lehet ezt még feltornászni
Csak poén szinten
Kíváncsi vok mi rejlik még ebben a chipsetben
-
ftc
nagyúr
Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 with Phenom GP 9600 Review
benen phenom review
-
-
ftc
nagyúr
ATi renames 690G as ATI Radeon 2100
IN our previous report, we mentioned about the new driver. Our moderator found something unusual in the driver file.
He discovered :
"ATI Radeon HD 3850" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9505
"ATI Radeon HD 3870" = ati2mtag_RV630, PCI\VEN_1002&DEV_9501
"ATI Radeon 2100" = ati2mtag_RS690, PCI\VEN_1002&DEV_796E
What does that mean ? RV630 chipsets will be known as Radeon HD 3850 and Radeon HD 3870 ? What happens to RV670 then? upgrade as 3950/3970 ?
Another new discovery is that the RS690 chipset, formerly known as AMD 690G is now known as ATI RADEON 2100.
Looks like ATi has some explaination to do. -
serito
senior tag
Hi!
HT3-at tud egy 6000+-os CPU vagy csak a hamarosan megjelenő Phenom fogja tudni? -
VaniliásRönk
nagyúr
Feszt úgy tudsz állítani, hogy a BIOS főmenüjében Ctrl + F1-et nyomsz, aztán mindenhez hozzáférsz a M.I.T. menüben.
Időzítéseket emlékeim szerint az Advanced BIOS features-ben lehet állítani Gigánál is, de ebben nem vagyok biztos, viszont ezt már megtalálod az alaplap kézikönyvében is. -
maczy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy GA-M57SLI-S4 alaplap létezik hogy nem lehet a memória idejét állítani a biosból? Vagy ha lehet hol találom? A kérdés csak azé teszem fel merrt ha vennék geil memoriát bele akkor be kell állítani a feszt és az időket.
-
bnss
veterán
Elég csendes a totyik, mindenki HD38xx teszteket olvas?
-
törölt tag
válasz
Devastator #5941 üzenetére
HT3.0 és Split Power Planes.
-
Devastator
tag
Hy. Milyen egetverő különbség lesz az AM2 és a AM2+ között? Több funkciót tud majd?
-
serito
senior tag
Hi!
Már korábban írtam, hogy cserélem a lapomat egy
GigabyteMA790FX-DQ6+SB600 -ra. Tegnap összeraktam a gépet.
Minden szupetul működik, viszont a Bios az nagyon más mint eddíg volt.
Valaki ismeri vagy látta már az új lapok (AM2+) bios-át? Ha teszet fel képeket meg tudjátok mondani mi mire való? Nem az alapokra, hanem a tuning részre gondolok.
THX -
bnss
veterán
MSI honlapon eddig is kinnt voltak ezek a deszkák?
szerk.: előbbit már láttam, de az utóbbit még eddig nem.
-
Gyuri27
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya #5925 üzenetére
Szvsz nem biztos, hogy a winyóban lesz a hiba. Milyen sata winyóra próbáltál telepíteni?
Nekem is van egy 300GB Samu winyóm, amire nem tudok XP-t tenni. Még vaci új korában sem. A telepítő első újraindítása után ntldr hiányára panaszkodik. A régi Asus A8n-e lapommal és a jelenlegivel is így jártam. Nemrég hasonló gonddal találkoztam egy másik winyónál. Ott sikerült úgy megoldani a problémát, hogy töröltem arról a winyóról minden partíciót csak már arra nem emlékszem, hogy fdisk-kel partícionáltam meg utána vagy csak egyszerűen az XP telepítőjével készítettem egy partíciót az oprendszernek telepítés közben. Sajnos sem időm, sem helyem nincs ugyanezt kipróbálni a saját 300-as winyóval. De majd talán egyszer... ja és mindegyik sata üzemmódban ugyanígy jártam
Ehh. Most esik csak le, hogy nálad nem is látja a sata-s winyót a telepítő. Akkor mégsem ugyanaz a probléma nálad.Azért próbáld ki, hogy leszeded a legfrissebb sata telepítő cuccot a laphoz
-
kispalya
tag
válasz
VaniliásRönk #5915 üzenetére
Nem tudok vele SATA-s winyóra XP-t installni.
IGEN, tudom, kipróbáltam, hogy beolvastatom az alaplapi SATA drivert, még floppyn is meg pendrive on is meg CD-n is és mindenki aki látta csak a fejét vakarta.
NEM, nem vennék mégegyszer ilyet... -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #5920 üzenetére
Egyébként ez örvendetes. Jó lenne ha a többi gyártó is prezentálna egy komplett listát.
Mondjuk engem kimondottan a giga 690g érdekelne. -
Gyuri27
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya #5911 üzenetére
10-ből 9 fogorvos ezt ajánlaná
Gigabyte GA-MA69G-S3H -
kispalya
tag
Hi.
Egy jó Am2-es alaplapot tudnátok ajánlani nekem?
Fontos, hogy stabil legyen max 25k ig.
Előre is köszi.U.I.: Abit nem jön számításba, azom van és nem vagyok vele megelégedve.
-
serito
senior tag
válasz
FireKeeper #5908 üzenetére
Milyen memóriákat ajállanál hozzá? Persze nem űber brutál áron!
-
bnss
veterán
Igen, pontosan olyanra pályázok. Az árat láttam, de úgy néz ki az egész konfigot itt veszem a PH!-n, legalábbis ami még hiányzik (most megcáfolom magam, mert a házat nem itt, hanem Pécsett veszem).
Jó, hogy van rajta int. VGA, mert idén nem veszek VGA-t, azt majd jövő év elején (3850 vagy 3870).(#5902) Gyuri27: épp ma váltottal vele néhány privit.
-
Oliverda
titán
válasz
Devastator #5900 üzenetére
Szerintem olcsóbb a chipset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged