- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #4193 üzenetére
Computex: ó igen
Azóta meg semmi hír. Bár szerintem ezeknek a lapoknak kell az uj proci is. Az meg mikor lesz -
Komplikato
veterán
-
Gyuri27
félisten
[link] tudom, hogy fudzilla, de valami!!!
-
AtHoS
nagyúr
A Noctua NH-U12 hasonlóan terebélyes, ráadásul a Giga GA-MA69G-S3H lapom keskenyebb vagy 2centivel mint a normál Full ATX lapok.
Giga GA-MA69G-S3H: ATX form factor; 30.5cm x 22.9cm
egy normál ATX lap pedig kb. ekkora: 30.5cm x 24.5cm
De ahogy látom mégsem a lapmérettel lesz a nagy probléma, mert a Biostar lapod meg: 24.4 cm x 24.4 cm méretű, tehát a szélessége meglenne hozzá.
Ahogy látom a Giga és a Biostar lap között igen nagy hasonlóság mutatkozik a procifoglalat és memó foglalatok elhelyezésében. Lehet ez az AMD által javasolt szabvány elrendezés lenne? Gyári hűtőhöz még elmegy, de egy komolyabb hűtőnél már problémás a legbelső memófoglalat. Hacsak nincs kiemelve a lamellarész a memómagasság fölé a hűtőn. De még így is problémás a felszerelt hűtő melletti memóriamodul csere.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Biostar uj biosa mit támogat?
Support AMD K8 45W Dual Core CPU
bár ninja elfoglal 1 mem slotot -
AtHoS
nagyúr
válasz
Undeadthomas #4187 üzenetére
A ''jobban'' alatt mit értesz?
Itt több eset állhat fenn az 1066-os memó kialakításától függően.
1. ha magasak az időzítései az 1066-os memónak, akkor 800-on nemhinném hogy gyorsabb lenne, mint egy normál 800-as
2. ha alacsonyak az időzítései az 1066-os memónak akkor meg jóval drágább is a 800-astól
Az lenne a jó eset, ha nem sokkal drágább az 1066-os és 800-on az időzítései jobbak, mint a kinézett 800-as memónak. Példaként az én 800-as A-data memóm 4-4-4-12 időzítést tud 800-on. (kb. 21300pénz volt a 2x1GB). De ha nem viszolyogsz a memó tuningtól, akkor nézz utána Micron GCT chipes memóknak. Egész jól lehet őket húzni, bár a feszt sem kell tőlük sajnálni. -
Undeadthomas
csendes tag
AZt hallotam hogy a 1066mhz-s ddr2 es memoriák a 800mhz-s ddr2 es lapokban jobban münködnek mint a 800 as rammok van valakinek erről valami tapasztalata mert igy hallás utján nem tull meggyőző a dolog. (meg emlékszem az sd ramos idökböl a 133mhz-s ramot a 100mhz-s lapba arktuk és a felét nem látta.)
Itt is elöfurdulhat az ilyen vagy full compatibilitás mellet egy kis plusz teljesitményt is kapok? -
rollins
őstag
válasz
ZSOOLT2 #4184 üzenetére
[link] 4600+ Windsor közül az F3 steppinges és ha opn-ben CZ szerepel, akkor ez a legjobb, vagy esetleg F2 -es akkor 65W -ost opn ADO -val kezdődik ezt csak azért bátorkodom ajánlani mert ela -nak szerencse vagy nem ,de ezt írta róla : [link], 89W-os F2 -es alig tuningolható opn ADA -val kezdődik, ez nem ajánlott
[link] A brisbane elég felkapott lett a tuningolhatósága miatt, de ennek picivel lassabb L2 elérése mint a windsornak, 4800+ brisbane-ről ezt találtam:[link]
[Szerkesztve] -
ZSOOLT2
tag
Hello, 4600+ windsor (2x512 cash), vagy 4800+ brisbane (2x512 cash) lenne-e a jobb vétel (1,5k a differencia)
-
Chaser
legenda
válasz
valentinho #4181 üzenetére
Ntune-nal pl lehet, 250FSB-ig lehet húzni a procit, nem sok, de több a semminél.
-
valentinho
senior tag
Üdv!Tudtok vmi jó progit mondani, amivel tudom húzni a procit win alól
Setfsb nem műxik, abit ugur-sem jó a lapomhoz!
-
AtHoS
nagyúr
A probléma abból adódik, hogy haverom tök hülye ... hmm ... (nem találok rá jobb szót) mindenhez.
Szóval az ilyen szétszedem-kiporolom-összerakom dolog rám vár. Amúgy ezt már megcsináltam pár hónappal ezelőtt és nem javult a helyzet. Most gondolj bele. Itt szívok a tápjával, mikor Ő meg otthon kényelmesen nyomul az enyémmel. Hiába mondtam neki, hogy a tápja a ludas, csak azt hiszi el amit lát (cirkuszba ne menjen, mert a bűvész megeteti rendesen) Mivel nem tudtam sem én sem Ő kölcsöntápot szerezni, így (mivel a Tököm már tele volt a siránkozásával) hétfőn szétkaptam a gépem. Procchűtőtől nem fért ki a tápom, majd az Övével összeraktam. Ment a tápja nálam 1 napot és természetesen nálam elkezdtek jelentkezni a problémák, míg nála megszűntek. Most éppen az asszonnyal tárgyalja a dolgot, hogy 0 pénzből hogyan lehetne megoldani, mert kb. annyit szán az akcióra, ahogy a hozzáállásából látom. Lehet eddig azt hitte elektroműszerész vagyok és majd megszerelem?
Mondjuk igények azért vannak: sok tápcsati, passzív PFC, és főleg: minimum 400W
Annyira a számok birodalmában él, hogy ............. áhh inkább nem is írok rá semmit. -
Probiker
aktív tag
Végre van másik lapom. Vihetem végre gariztatni Asus csodát.
Addig elleszek asrockal is -
AtHoS
nagyúr
Most még előbb vissza kell szerválnom a tápomat, mert haverét tesztelem ő meg a gépét az enyémmel. Aztán így, hogy véletlenszerűen lekapcsol a gépem (csak a táp szar, nem hitte el nekem) nincs nagy kedvem tesztelgetni.
Már átküldtem neki a kínálatot, amiből válogathat, remélem elég hamar döntésre jut majd. -
AtHoS
nagyúr
Most hogy így mondod, magamtól eszembe se jutott volna
De félre a tréfával. Tényleg eszembe sem jutott, hogy a memósebességet állítva is megteszteljem az IGP-t. Annyira rá voltam koncentrálva az OC-ra meg a HT sebességre, hogy ez a triviális lépés teljesen elkerülte a figyelmem
Most már csak arra kéne majd rávennem magam, hogy az időzítés módosítását is megnézzem -
AtHoS
nagyúr
válasz
Oliverda #4163 üzenetére
Na ja, meg a lapomhoz kiadott új BIOS is Improve HT bus overclocking
Bár HT3.0 patch jobban jönne, de az majd egy másik lappal
Kösz, de majd pótlólag hozzáteszem a memóriasebességes tesztet is. Kíváncsi vagyok a memó mennyire fogja majd vissza a kártyát, ha visszaosztom. -
Stirlitz
senior tag
Hello!
A mai nappal én is am2-es tulaj lettem. A lapom egy Abit AN52. X2 3800+ procival. Nem tudom kinek van információja erröl a lapról, én nem találtam teszteket róla a google-al. -
Chaser
legenda
Game beindít..kékhalál
Restart, orthos elindít, 23 sec és leáll...ez a pproci qrva x@r
-
Chaser
legenda
Egy behalás után, némi gondolkozás kíséretében, megpróbáltam egy kis fesz emelést az auto értékekről, kis sikerélmény
3000-es sempi 2gh, ht 750, ram 667 cl5-n 1T-ben..akinek van ilyen lapja adhatna egy kis instrukciót a tuninghoz, úgy látom elég xarul kezeli a feszt
Valszeg pénteken meglesz az utódja, ez meg megy netezős gépnek
-
Chaser
legenda
Na egy kis tuning, ha ma már nem írok, valami elszállt
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4160 üzenetére
Of kórz
Azt nem mondtam külön, ram sebessége és időzítés teljesítmény szempontjából édestestvérek, valszeg Ősember jóvoltából lesz geil ultra ramom, ami kicsit dob a rendszeren.
szerk: #4161 AtHoS: mivel külön ramja nincs, így nyilván az alaplapit használja, ami minél gyorsabb, annál jobb
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
HT sebesség jelentősen befolyásolja az X1250 teljesíményét erre azért figyelj.
Csináltam egy kis IGP tesztet Giga GA-MA69G S3H lappal és bizony a HT sebesség csökkentése igencsak negatívan érte a teljesítményt: [link]
Szerk.: Tehát tuning során ezt sem árt figyelembe venni
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Jah gyorsabb, bár én 3D marknak nem hiszek. Mondjátok már meg pls, melyik drivert érdemes felrakni a vganak, letöltöttem a Cobra11 demóját, de 800x600-ban lown játszhatatlanul lassú
szerk: #4146 dobost: ne parázz az AMD chiptől, sztem nem jobb vagy rosszabb az nv cipeknél, pozitívumként talán annyi, hogy hűvösebb
[Szerkesztve] -
dobost
senior tag
Nem igazán játékra használnám a konfigot.
Szinte teljesen kizárt, h CF-et vagy SLI-t használjak.
VGA-ból most egy 7300GT (AGP) van és ezt tervezem PCI-E-esíteni.
De még elválik, h mi lesz...
Ha lesz elfogadható árú DX10-es lapka, akkor lehet, hogy benevezek rá. -
katt777
félisten
Jó az AMD chipset (tesztek szerint megduplázza a 2 kártyás rendszer teljesítményét, vagy majdnem eléri ezt, persze program támogatottság függvényében), amellett a CF is jobb és szebb az SLI-nél. Ráadásul ár/érték jobb az ATI VGA-knál. Kérdés, nagy teljesítményű DX10-es kártyát akarsz-e, mert teljesítményben egyelőre az ATI nem érte utol az nVidiát, vagy egy nem túl drága, mégis gyors rendszert. NVidiához viszont állítólag min. nForce4 ajánlott, ebben biztosan segít valaki, akinek több tapasztalata van ebben. CF-höz mindenképpen AMD chipset-es (min. 580) lapot javasolnék (nekem MSI K9A Platinum bevált, de az ASUS hasonló lapja is jó), mert csak ezek 2X16PCI-E-sek.
CF-höz minden itt:
[link]
Támogatott hardverek, leírás, és amit még tudni kell.
[Szerkesztve] -
dobost
senior tag
Bevallom egy kicsit félek az AMD chipsettől, bár az AMD-nek most valamit alkotnia kellett és lehet, hogy jót dobott össze.
Nvidia-ban valami okosságot tud valaki? -
Geffry
aktív tag
Az nforce-os lapok 6100 ill 6150es integrált kártyáihoz volt szerencsém, ugyan nem szépen de pl még F.E.A.R.-t is toltam rajta... Az AMD chipset mellé ATI kártyácskák járnak, szerintem kb hasonlóak lehetnek.
Szal asszem el lehet mondani hogy az integrált videó igen jó, persze játékra nem való, azt csak viszonyítás kedvéért mondtam, de bármi másra untig elég. -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam AMD vonalon és nem igazán vágom hogy mit jelentenek manapság a különböző nvidia elnevezések chipset terén.( pl 590, nforce 4, stb )
Tudtok ajánlani egy stabil alaplapot, ami árban is megéri?
Elsődleges szempont a tuning és a stabilitás. SLI nem kell rá. Extra kütyük, mint pl firewire sem kell.
Köszönöm.
Üdv. -
ftc
nagyúr
mégis ninjat kap AM2-s majd megproba meghuzni
-
Geffry
aktív tag
Ez csak egy gyorsválasz, nem néztem utána szal szorri ha tévedek, de abból kiindulva h a crossfire az az ati féle sli szal dual vga, így ez valószínű ezt a funkciót támogatja, úgyhogy ha erre gyúrsz akkor ez a lapod. Az AMD 690G pedig ha emlékeim nem csalnak integrált kártyát vezérel, szal mATX-ben van jelen.
Dell 2407wfp OMFG! UTFG! BKV! Le a kalappal, elfelezhetnénk
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Értem én ezt és venném is ha nem most költenék el egy valag pénzt egy Dell 2407wfp nonitorra
Szóval várni muszály valamennyit
Amúgy köszi a linket.... ennyire lusta nem lehetekAkkor felmerült megint egy kérdés (hátha ennek se kell utánajárni és tudja valaki élből
) látok itt ilyet hogy: AMD CrossFire(TM) Xpress 3200 Chipset illetve Chipset: AMD 690G ezek közül melyik a jobb
Mod: helyesírás...
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?
Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
A közeljövőben vagy a távoliban... szeretnék váltani Am2-re eslő kérdésem az lenne meddíg lenné rdemes várni, jön e valami új chipset AMD bácsitól? A másik meg, hogy lehete valahol kapni, szerezni, lopni... vagy akárhogy hozzájutni Sapphire deszkához ilyen chipset-el
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4133 üzenetére
Köszi szépen! Erre voltam kiváncsi, főleg hogy a boltot NAGYON JÓL ISMEREM hól van
így jobbat ne is tudtál nekem mutatni
köszi -
diablo1984
veterán
válasz
Dj Dekko! #4132 üzenetére
na akkor ide vess egy pillantást: [link] és akkor ez segít a használt árbelövésében is....
mod: talán ez is ajánlott: [link]
úgyhogy 42k-ért használtan nem hogy sok, hanem iszonyatosan sok!
újonnan akár 39k-ért is lehet 2 év garival venni, használt ár mag olyan 35k körül reális....bár szerintem annyiért sem vennék meg legtöbben, mertt egy használt lapért 35k....
[Szerkesztve] -
Dj Dekko!
őstag
válasz
diablo1984 #4131 üzenetére
Az a baj hogy tul extrémen nézki, és elég jó lap... és a neve is elég érdekes, kerestem már rá, de még nem találtam meg boltban se... mennyiért fesztegetik ujjonan
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy, most veszek egy CROSSHAIR alaplapot, *ismerőstől* megbízható kezekből 42K ért, viszont nem sok az kicsit?
mert ennyiért már bármelyik nagykerből kapok egy
Asus M2N32 WS PRO - alaplapot-
Még egy kérdés, a 2 alaplap között mi a különbség? -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4128 üzenetére
Persze az jobb, de gondolván a jövőre, akinek esetleg most olyan nagy teljesítményre most nincs szüksége, viszont később, akár 1 év múlva 4 mag is jó lenne, az vesz alá egy ip35-öt lapot, és jó ideig meg van oldva a problémája, vagy netalántán htpc-be is tökéletesek az új cerkák, passzívan is vígan ellehet a kicsike.
1ébként sztem a 3800-as windsor jobb, nekem legalábbis sokkal fürgébbnek tűnt alapon, mint a 3600-os 2.5g-n. Kicsit sajnálom is/ nem is kicsit/ hogy eladtam, kalandos útja volt
Amikor eljön az a kor, mikor 100%-ig kihasználják az alkalmazások mind2 magot, már sztem nem is igen lesz 2 magos proci gyártásban
Amúgy valszeg változtatok a felálláson, komolyabb gép lesz az AMD, netezős/letöltős meg az intel cerka, csak valami okosságot kéne kitalálni tápra, valami extra kicsi méretű gépet akarok, egy mATX lap, minden integrálva+ 1 notivinyó, odd nem is lenne benne, valami olyan tápfélét kéne neki szerkeszteni, mint a notik töltője, azok a kis méretű mATX tápok qrva drágák..valami ilyen gépet szeretnék összehozni [link] -
Gyuri27
félisten
Már irtam egy alulhajtott 3600+ szerintem jobb. Előbb utóbb elérkezik az a kor amikor 100%-ig kihasználja minden progi és alkalmazás a 2 magot. Igaz akkor neked már más lesz.
De egyszerű halandónak csak 5+-t megér a 3600+ brisbane.
Itt a teszt: [link], [link] ami látszik magasabb
felbontáson nagyobb a különbség.
katt777: ha az 1650xt-ből indulunk ki akkor van remény [link] nyilván kellene 2600xt cf test.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4122 üzenetére
Az a cerka dolog kb annyi, mint egy am2 sempron és egy a64 esete, gyakorlatilag mindeben megegyeznek, csak az L'' kisebb a seminél. Az új cerkánál is ez van, conroe magos, L2-je 512KB, gyakorlatilag az E2xxx széria 1 magos változatban, ami gyakorlatilag 1 magos conroe P4. Ha jól tudom, az intel már nem ad ki hivatalos P4-et, ez lesz az utód, csak nevében cerka..semmi rosszat nem örökölt az elődeitől, se butított utasításkészlet, se írdatlan hőtermelés, a 35W maxTDP sztem szép eredmény, és azért mert AMD-t jobban kedvelem, nem fogom a konkurenset fikáni csak ezért, az intel igenis most nagyot aratott. Viszont kicsit továbbgondolva a dolgokat, bizony egy 4-5 éves technológiát gyűrt le, ebből a megközelítésből nézve már nem is annyira fényes az intel teljesítménye, de mindentől elvonatkoztatva perpill ott van a szeren, az embereket nem az érdekli, hogy ennél azért sokkal ütősebbnek kéne lenne, hanem az, hogy valamennyivel ütősebb..kíváncsi leszek a K10-re, ha az AMD nem késik el, és a procijai erősebbek lesznek intelnél, újra felzárkózhat, úgy látom vga terén már kezdik összekapni magukat
szerk: Mit gondolsz, egy 2600xt mennyivel erősebb egy 7600gt-nél pl? Mert ami árakat én találtam, azzal volt egy árban, vagy inkább alatta..
A kérdés persze bárkinek szól, olyan lenne a legjobb, akinek volt mind2 kari, és van összehasonlítási alapja.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
többségében
(de ezt a cerka dolgot nem értem, de te tudod)
Lol de legalább nem irod azt mint ftcnem baj az vannak ilyen nyughatatlanok (amúgy is a korral jár)
Arról nem is beszélve 24k körüli összegért a sapitól a teljes verziót (nem a litle okosságot) kapni.
katt777: attól függ mennyi lesz az ára. Mert ha a 2900-hez esik közelebb akkor is egy 2600xt cf jobb választás mert az 50k alatt van. A 2900pro-nál erre az árra nem látok esélyt. -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4115 üzenetére
Aha, értem. Mással is megesik ilyen, velem sosé, mert egy proci se éri meg nálam azt az időt, hogy csökkenjen a potenciálja
#4118 katt777 : sztem ott csak a driver nem 100-as még mindig, de ahogy olvasgattam alakul, árban meg 8600gt alatt volt elég szépen, ahol én nézegettem
szerk: Látom, Gyuri, egyetértünk
[Szerkesztve] -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4101 üzenetére
Valahol meg 160-nal olcsóbb
#4102 BiTR@ider: én eleve olyan drága sli lapot se vennék, mert hát minek?ha mindenképpen 2 karis rendszert akarsz, én 2600xt-vel próbálkoznék be, akár eladva a 8600gt-t
#4108 AtHoS : valahol igen, valahol nem, sztem egy bio TF550 is jó választás, bár az 550 is chip fűthet nem keveset
#4109 diablo1984 : ha restartolgat, az biza nem stabil..
most kicsit van időm, tesztelgetem a lapot, a déli hídja azért elég melegecske, kb 50 fokos lehet, az északi híd olyan 30, viszont valami igénytelenül van rá téve a borda, olyan mintha elfelejtették volna rátervezni, és utólag 2 dróttalerősítették oda..így lecserélni elég necces lenne...
-
Gyuri27
félisten
válasz
katt777 #4112 üzenetére
AMD HD 2900 Pro with 256 bits memory width to arrive in Q4 2007 Link
Posted on 08/02/2007 @ 10:08 PM
According to reports on various websites originating from chilehardware, AMD is preparing a new card Radeon HD 2900 Pro based on the R600 core.
According to Chilehardware, it will be priced at around 200 USD, somewhere in between a GeForce 8600GTS and GeForce 8800 GTS.
From what we understand, the Radeon HD 2900 Pro will feature a 256 bits memory bandwidth and slightly more than 120 stream processors. It will have a lower core clk and memory clk as compared to 8800GTS. -
katt777
félisten
Az attól függ, mit teszel CF-be. 2600XT-vel biztosan sunyíthat.
Nekem van egy X1950XT, aztán vagy lesz bele még egy, vagy 2900Pro, mert az az alaplapi szoftveres CF, amelyet az XT-k használnak, állítólag nem olyan gyors, mint a hidas megoldás. Nem tudom, mert SEHOL NEM TALÁLTAM MÉG TESZTETerről. 2900Pro-nak jönnie kell hamarosan, mert már a 3000-est is beharangozták.
Ki kell kalkulálni, melyik az olcsóbb, árat és fejleszthetőséget is szem előtt tartva. Fejlesztés (de még ár) szempontjából talán az ATI + CF, a gyártók is egyre jobban kezdenek ráállni (pl. Intel, még ha az csak 4X+16X is egyelőre).
Tényleg dönteni kell, mert SLI-kártyát CF-be, vagy CF-t SLI-be kötni nem jelent túl sok jót.
De azért a 8600 GT nem rossz, még ha megnehezíti is a döntést. -
katt777
félisten
válasz
BiTR@ider #4106 üzenetére
Ha megbocsátasz egy javaslatot: MSI K9A Platinum. 2X16 CF (jobb, mint az SLI), ATI 580 chipset, és amennyire körülnéztem, a jbban tuningolhatók közé tartozik. Nekem 4200+ megy benne 2700 MHz-en, de 2600 (1,4V) hűvösebb és teljesen stabil úgy, hogy sem RAM-ot, sem HT-t nem kell visszavenni. (RAM: 944 MHz 1,95V, HT: 1184 MHz). Később egy 6000+-szal kihajthatsz 2900XT-t is, legalábbis tesztek szerint. Emitt kiokosítottak, hogy K10-es proci is lesz bele később.
-
BiTR@ider
csendes tag
Arra gondoltam csak nem az 57 hanem az 59-esre. Csak konkrétan elfolyt a régi gép a kánikula alatt. Pénzem nemvolt mert elvitte a klíma.
Igy konfigot csak kb. 40 ezerből kellett kihozni! Ezért nem tudtam jobb alaplapot venni a Gigától. Igy esett a választás az AMD Athlon64 x2 3800+ra 1 GB DDR2 800 Mhz-es Ram-ra illetve ez a Giga lap integrált VGAval.
-
oszili
csendes tag
Mondjuk a Gigabyte-ot már valamennyire ismerem, most is az van egy KT600-as Athlon XP 2400+ alatt(majd 4 éves) és most is kifogástalanul megy
. A Biostart viszont nem ismerem, de eddig csak jókat olvastam róluk. A GA-MA69G-S3H ha jól tudom integrált VGA-ás, bár lehet bele tenni valami normálisabb VGA-t, akkor már nem jobb választás lenne a GIGABYTE GA-M57SLI-S4?
-
BiTR@ider
csendes tag
Értem. De mondjuk egy általam előbb említett SLI alaplap + még egy geforce 8600 GT! http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm és nem GTS. Árban még mindig jobban jövök ki mint ha veszek egy 8800 GTS kártyát. Lehet, hogy ez a teljesítmény rovására megy... Ezt Ti jobban tudjátok. De mondjuk 1-2 fizu után félre tudok tenni durván 50 rongyot. Lap most olyan 25 + videokártya 24. Amivel mondjuk én szoktam játszani az UT2004. Igazából ha jön az öcsém akkor tudjon mivel jácccani. Mondjuk valami ''modernebb'' játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged